Jump to content

Σεισμός

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α, δηλαδή καλά τον κατάλαβα! Δεν ήμουν σίγουρη. Κράτησε λίγο, νομίζω.

Ούτε και εγώ τον κατάλαβα.

Καλύτερα γίατί΄κάτι τέτοιες στιγμές χάνω την ψυχραιμία μου.

Αγαπήτη trifilli ήμουν κια εγω μαθητής στο κουνούπι πριν μερικά χρόνια όταν ήταν στο πολύ παλαιό κτίριο.

Τα χαιρετίσματα μου στην κ.Μαγγίνα ...

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kala to elega dld..Akoustike akoustike kai vrilisia.Kai paraligo na me vgaloun k trelh..

''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes...

all you need is ONE...''

Δεν πειραζει που πολλοι δεν το καταλαβαν ,σημασια εχει οτι εχουμε μαθει να ζουμε με τους σεισμους οπως αυοτι που ειχαμε το 1981 αν θυμαμαι καλα γιατι ημουν πολυ μικρουλης. Θυμαμαι οτι η γειτονια μου μαζευτηκε στο σπιτι μας στα οντια προαστια γιατι ηταν...το μονο που εχιε πολλα μετρα βαθος με θεμελια και αρα καλυτερο απο ολα..

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΦΩΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ :wink:

Τωρα εφτασε στην Κρητη;:p

Ναι, και άυριο έρχεται εδώ :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• 4 weeks later...

Παιδιά , μήπως έγινε πουθενά σεισμός κοντά στη Κρήτη?:worry: Ψιλοκουνηθήκαμε εδώ στα Χανιά (για πολύ λίγο, 1-2 δευτερόλεπτα) - στην αρχή μου φάνηκε ότι ήταν η φαντασία μου , αλλά με πήραν και 1-2 φιλαράκια και μου είπαν το ίδιο!

Διάβαζα και το θέμα " Τι θα κάνατε αν είχατε 1 ώρα ζωής ακόμα στο πλανήτη" εκείνη την ώρα και ψιλο:scared: άρχισα να σκέφτομαι τι θα κάνω στην επόμενη ώρα ....:happy:

Ναι. Το κατάλαβε ένας φίλος μου και τον κορόιδευα κι από πάνω...

4,2 ριχτερ νομιζω στα ανοιχτα των χανιων ο σεισμος,βεβαια μην επαναπαυεσαι φιλε hasiotis_john καθως μπορει να ηταν προσεισμος...:ninja: :cry:

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

4,2 ριχτερ νομιζω στα ανοιχτα των χανιων ο σεισμος,βεβαια μην επαναπαυεσαι φιλε hasiotis_john καθως μπορει να ηταν προσεισμος...:ninja: :cry:

Ναι, σωστα...:cry:

Hasioti την σφυριχτρα και κατω απο το τραπεζι...!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

....γκαντέμη... :p για καλό και για κακό , είμαι ντυμένος ακόμα- δεν λέει να πεταχτώ στο δρόμο με την πυτζάμα (γκούφη) :worry: :stupid:

Θα το συνεχίσετε για πολύ τώρα; Άντε να πάμε ήσυχοι στα κρεβάτια μας :p

Θα το συνεχίσετε για πολύ τώρα; Άντε να πάμε ήσυχοι στα κρεβάτια μας :p

Πες πως θα ναι νανουρισμα,κουνια - περα δωθε,τεκτονικο...:p αντε καληνυχτα λοιπον.Και να θυμαστε,δεν ειμαι εγω γκαντεμης!Εσεις ειστε ατυχοι...:p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Έχεις δίκιο gkr41 , αλλά να πω και κάτι που μόλις διάβασα... Έγινε και χθες σεισμός στην Λήμνο - 4,6 Ρίχτερ!:worry:

Εκείνη τη στιγμή μιλούσα με το minovg στο M$N. Σε μια φάση του στέλνω ένα nudge. Τι έγινε; Σεισμός τον λέω, 4 ρίχτερ. Ίσως η μόνη φορά στη ζωή μου που κτάλαβα σεισμό..

Εκείνη τη στιγμή μιλούσα με το minovg στο M$N. Σε μια φάση του στέλνω ένα nudge. Τι έγινε; Σεισμός τον λέω, 4 ρίχτερ. Ίσως η μόνη φορά στη ζωή μου που κτάλαβα σεισμό..

:lol: :lol: :lol:

Που να δεις 7αρι στον έκτο όροφο

Που να δεις 7αρι στον έκτο όροφο

Για την ιστορία, το ότι οι πάνω όροφοι ταλαντεύονται περισσότερο από τους κάτω είναι μύθος. ;)

Η εξήγηση είναι απλή, καθώς όσο πιο κοντά είσαι στο επίκεντρο του σεισμού, τόσο πιο γρήγορα ταλαντευεσαι. Βέβαια οι πάνω όροφοι δεν είναι και πολύ πιο μακρυά από τους κάτω ορόφους, από το επίκεντρο, οπότε ταλαντεύονται το ίδιο.

Άρα, ο 7-αρης και στο ισόγειο τα ίδια χεσίματα σου προκαλεί. :D

Για την ιστορία, το ότι οι πάνω όροφοι ταλαντεύονται περισσότερο από τους κάτω είναι μύθος. ;)

Η εξήγηση είναι απλή, καθώς όσο πιο κοντά είσαι στο επίκεντρο του σεισμού, τόσο πιο γρήγορα ταλαντευεσαι. Βέβαια οι πάνω όροφοι δεν είναι και πολύ πιο μακρυά από τους κάτω ορόφους, από το επίκεντρο, οπότε ταλαντεύονται το ίδιο.

Άρα, ο 7-αρης και στο ισόγειο τα ίδια χεσίματα σου προκαλεί. :D

Oχι,

είναι θέμα καθαρά ψυχολογίας,

εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι οτι αν ήσουν στο ισόγειο, θα έκανες ένα τσουπ και θα έβγαινες έξω.

Στον 6ο όμως βλέπεις τις απέναντι πολυκατοικίες να γέρνουν σαν τον Ορέστη Μακρή......

• 1 month later...

Σε ρυθμούς Ρίχτερ η Αιτωλοακαρνανία

πρίν 1 ώρα & 40'

Λαχτάρησαν τη νύχτα οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας από δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις, οι οποίες όμως δεν προκάλεσαν ζημιές.

Η πρώτη δόνηση, μεγέθους 4,7 ρίχτερ, σημειώθηκε στις 2.27 και η δεύτερη, μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 6.17.

Ο τελευταίος σεισμός έγινε αισθητός στην Πάτρα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι ακόμη και στην περιοχή της Λάρισας.

"Το φαινόμενο είναι υπό παρακολούθηση" δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, επισημαίνοντας ότι από τη Δευτέρα έχει αρχίσει στην περιοχή μια σεισμική ακολουθία με πολλούς μικρούς σεισμούς.

"Δεν είχαμε άξιες λόγου ζημιές, αλλά θα ξεκινήσει έλεγχος σε σχολεία και δημόσια κτίρια", δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Ευθύμιος Σωκος.

εγω αιμαι απο αγρινιο διπλα δηλαδη. τον πρωτο στις 2μιση ισα που το καταλαβα κ ξανακοιμηθηκα αμεσως.στον δευτερο ξυπνησα για τα καλα κ μετα δν μπορουσα να ξανακοιμηθω!γιατι μεχρι τις 7 γιναν πεντε εξι μετασεισμοι!ασε που μια θα ακουγα τα πουλια να κελαηδανε:mad: κ μια τη γειτονισσα να ουρλιαζει!:mad: :mad: . τελικα κοιμηθηκα στις 7μιση.

πριν απο μιση ωρα εγινε κ αλλος πιο δυνατος απο τους 2 προηγουμενου.:worry: :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ρυθμούς Ρίχτερ η Αιτωλοακαρνανία

πρίν 1 ώρα & 40'

Λαχτάρησαν τη νύχτα οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας από δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις, οι οποίες όμως δεν προκάλεσαν ζημιές.

Η πρώτη δόνηση, μεγέθους 4,7 ρίχτερ, σημειώθηκε στις 2.27 και η δεύτερη, μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 6.17.

Ο τελευταίος σεισμός έγινε αισθητός στην Πάτρα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι ακόμη και στην περιοχή της Λάρισας.

"Το φαινόμενο είναι υπό παρακολούθηση" δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, επισημαίνοντας ότι από τη Δευτέρα έχει αρχίσει στην περιοχή μια σεισμική ακολουθία με πολλούς μικρούς σεισμούς.

"Δεν είχαμε άξιες λόγου ζημιές, αλλά θα ξεκινήσει έλεγχος σε σχολεία και δημόσια κτίρια", δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Ευθύμιος Σωκος.

εγω αιμαι απο αγρινιο διπλα δηλαδη. τον πρωτο στις 2μιση ισα που το καταλαβα κ ξανακοιμηθηκα αμεσως.στον δευτερο ξυπνησα για τα καλα κ μετα δν μπορουσα να ξανακοιμηθω!γιατι μεχρι τις 7 γιναν πεντε εξι μετασεισμοι!ασε που μια θα ακουγα τα πουλια να κελαηδανε:mad: κ μια τη γειτονισσα να ουρλιαζει!:mad: :mad: . τελικα κοιμηθηκα στις 7μιση.

πριν απο μιση ωρα εγινε κ αλλος πιο δυνατος απο τους 2 προηγουμενου.:worry: :worry:

Μηπως να βγαλεις το πισι στον κηπο; :worry:

Μηπως να βγαλεις το πισι στον κηπο; :worry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δν υπαρχει λογος!φευγω απο το σπιτι! παω σε κανα χωραφι!να παιξω κ με τα σκυλια...!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δν υπαρχει λογος!φευγω απο το σπιτι! παω σε κανα χωραφι!να παιξω κ με τα σκυλια...!;)

Καλα...μετα

(χτυπαω ξυλο)

που δεν θα εχεις, να δουμε απο που θα μπαινεις στο myPhone :(