Aerodeck Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 http://bbnet.gein.noa.gr/Real_Time_Plotting.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 http://www.emsc-csem.org/ evia deixnei aytos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 3,5 ρίχτερ όμως και το νιώσαμε τόσο έντονα στην Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 oti nane tora hpan ston alpha 3.7 pedeli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Αυτός έγινε νωρίτερα. Φαίνεται από την ώρα UTC που δίνει το site. Πρόβλεψη 3,7 επίκεντρο ΠεντέληΜόλις το είπαν στο Alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aerodeck Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Άλλος o σεισμός στην Εύβοια 3,5R κατά τις 23:00 ώρα Ελλάδας και άλλος ο σεισμός της Αττικής κατά τις 01:00 με μέγεθος μάλλον γύρω στο 3,0R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 den einai ora ellaldos sto site einani gmt edo hmaste gmt +2 koitaxte to current time pou exei kai ipologiste. mallon aytos o seismos htan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 den einai ora ellaldos sto site koitaxte to current time pou exei kai ipologiste. mallon aytos o seismos htan Η ώρα εκεί στο site είναι UTC. Η Ελλάδα είναι +2. Οπότε, ο σεισμός στην Εύβοια έγινε 23:39 ώρα Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aerodeck Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ο σεισμός 3,5 R έγινε στην Εύβοια στις 21:29 UTC, δηλαδή 23:29 ώρα Ελλάδας και είναι άλλος απο αυτόν που έγινε στην Αττική λίγο πριν τις 23:00 UTC, δηλαδή πριν τις 1:00 ώρα Ελλάδας. Αυτός δεν αναφέρεται στο Site http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home Μπορείς όμως να δεις πώς τον κατέγραψαν οι σεισμογράφοι στο Site http://bbnet.gein.noa.gr/Real_Time_Plotting.htm Κάνε click στο σταθμό της Αθήνας ATH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 στην Αθηνα μολις εγινε σεισμος????? Αθηναιοι ειστε καλα??? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 στην Αθηνα μολις εγινε σεισμος????? Αθηναιοι ειστε καλα??? εγω, μια χαρα!!! εδω στη καλλιθεα κουνησε αρκετα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 στην Αθηνα μολις εγινε σεισμος????? Αθηναιοι ειστε καλα??? Ρε Billako πως το 'μαθες τόσο γρήγορα; Καλά καλά δεν έγινε κ το ανακοινώνεις; :p ;) K εμένα ένα φιλαράκι με ειδοποίησε πως κουνήθηκαν αρκετά... Ό,τι νέα έχετε πείτε! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Eγώ εδώ, δεν κατάλαβα τίποτε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Οχι, κ.Εγκέλαδε δεν θέλουμε χριστουγεννιάτικο μποναμά ... Η Αθηνα κουνήθηκε πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Ρε Billako πως το 'μαθες τόσο γρήγορα; Καλά καλά δεν έγινε κ το ανακοινώνεις; :p ;) K εμένα ένα φιλαράκι με ειδοποίησε πως κουνήθηκαν αρκετά... Ό,τι νέα έχετε πείτε! :) εχει παντα ενα τετοιο μηνυμα ετοιμο και μολις αντιληφθει κατι το Postaρει...:p Eγώ εδώ, δεν κατάλαβα τίποτε...:wacko: χαιδαρι εισαι εσυ? κοιμοσουν!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 χαιδαρι εισαι εσυ? κοιμοσουν!:p Δεν κατάλαβα Χριστό...:p Πότε έγινε...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Δεν κατάλαβα Χριστό...:p Πότε έγινε...;;;:worry: μη δινεις σημασια, τιποτε δεν εγινε...:p εχουμε καμμια ενημερωση?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 εγω ειμαι Ρεντη και κουνηθηκαμε αρκετα, ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Περίπου στις 8:30 έγινε. Κι εδώ, στο Βόλο κουνηθήκαμε καλά! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Περίπου στις 8:30 έγινε. Κι εδώ, στο Βόλο κουνηθήκαμε καλά! :worry: Κάλα αφού κουνηθήκατε και εσείς τότε ο σεισμός θα έγινε ή στην Αταλάντη ή κάπου στο Αιγαίο. Δική μου υπόθεση αυτή ακριβώς γιατί δεν έχω καμία ενημέρωση. Μπορούμα να μάθουμε το επίκεντρο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 5,4 R με επίκεντρο πάνω από τις βόρειες σποράδες (7:03 και πριν από λίγο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 κι εδώ στην Κυψέλη εγώ τον κατάλαβα... κουνήθηκα καλά! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Εγώ στον 1ο σεισμό ήμουν στο Φροντιστήριο και στον 2ο (το μεγάλο) μέσα στο αυτοκίνητο. 5,4 R δεν είναι και λίγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 καλός ήταν Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 ενας καλος σεισμος καιρο ειχε να δωσει να κουνηθουμε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts