elusive Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Είπε για επίκεντρο μία άγνωστη περιοχή Ζάφος νομίζω..μπορεί να λέω και βλακεία:wacko: .Πάντως στην Κρήτη σιγουρα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Είπε για επίκεντρο μία άγνωστη περιοχή Ζάφος νομίζω..μπορεί να λέω και βλακεία:wacko: .Πάντως στην Κρήτη σιγουρα.:p Α... στο Ζάκρο, άκρη ανατολικά. Είπα κι εγώ... ξύπνια είμαι, τους καταλαβαίνω, πώς και δεν κουνήθηκα; Αλλά με 5,5 τι να καταλάβουμε στα Χανιά. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Kαι γω είδα μετά την περιοχή σου και λέω''Τι στο καλό με ρωτάει μια Κρητικιά πού έγινε σεισμός στην Κρήτη??:lol: Μετά είπα'' μάλλον δε θα είναι στην Κρήτη τώρα''.:p Μόλις το άκουσα πάλι.Έγινε στις 03.20 με επίκεντρο την αρχαία Ζάκρο της Σητείας 5.5 R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Cj5oesJmV8A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Δεν ξερω αν ηταν μετασεισμος η ο σεισμος που λετε απο τη κρητη αλλα εδω στη πατρα κουνηθηκαμε,βεβαια εγω δε καταλαβα τιποτα,εχω καταντησει αναισθητος η μηπως τα χρονια με αλλαξαν;διοτι πριν 10-15 χρονια οταν κοιμομουν ξυπναγα 2-3 δευτερα πριν γινει ο σεισμος,πλεον δε καταλαβαινω τιποτααααα μαλλον με αλλαξαν τα χρονια.στα 24-25 πετας στα 30+ σταματας :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Το σεισμό της Πάτρας τον κατάλαβε ο πατέρας μου αλλά εγώ το γαιδούρι τίποτα.Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος Βολιώτης που δεν τον κατάλαβα.:worry:Το επίκεντρο του βραδυνού σεισμού ήταν πάντως στην Κρήτη οπότε πρόκειται για άλλο σεισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Δεν ξερω αν ηταν μετασεισμος η ο σεισμος που λετε απο τη κρητη αλλα εδω στη πατρα κουνηθηκαμε,βεβαια εγω δε καταλαβα τιποτα,εχω καταντησει αναισθητος η μηπως τα χρονια με αλλαξαν;διοτι πριν 10-15 χρονια οταν κοιμομουν ξυπναγα 2-3 δευτερα πριν γινει ο σεισμος,πλεον δε καταλαβαινω τιποτααααα μαλλον με αλλαξαν τα χρονια.στα 24-25 πετας στα 30+ σταματας :lol::lol: Μπααα, δικός σας μετασεισμός ήταν. Αυτός της Σητείας ήταν πολύ μικρός, ούτε στα Χανιά δεν ήταν αισθητός. Όσο για το άλλο... Ένα θα σου πω: Καταγωγή από Αγρίνιο (μπαμπάς) και Καρδίτσα (μαμά). Φαντάσου πώς μίλαγα όταν γυρνούσα Αθήνα από τις διακοπές. Μόνο ο αδελφός μου με καταλάβαινε :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Ρε παιδια ενιωσε κανεις τωρα κανενα σεισμο?Για Αθηνα μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Ναι 5 παρα πεντε Και είμαι και στον εκτο, πάντος κράτησε αρκετα ελπίζω να μην είναι απο πάτρα πάλι.... :worry: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 αμε αμε...μια χαρα τον νιωσαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/us2008tkah.php 5.1 κοντά στην κόρινθο Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Πράγματι ήταν μεγάλης διάρκειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εγω Πειραια παντως κουνηθηκα αλλα οχι οτι ειχε και διαρκεια Παντως λενε οτι ειναι στο Αργος και 5,7 ριχτερ αλλα σε μεγαλο βαθος Γυρω γυρω μας το παει φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Φυσιολογικοι μετασεισμοι! αλλωστε το φαινομενο δεν εχει ολοκληρωθει και απ'οτι ακουσα εναν μεγαλο επιστημονο ειπε οτι περιμενουμε ακομη μεγαλυτερο σεισμο στην γυρω περιοχη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εγώ όταν κοιμόμουν ένιωσα ένα μικρό κούνημα.Σκέφτηκα μήπως είναι σεισμός αλλά λέω μπά...ιδέα μου θά 'ταν.Το πρωί όμως που έβαλα τηλεόραση είδα πως έγινε όντως σεισμός.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Οποιος θελει μπορει να δει τους σεισμους που γινονται στο http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home&sub=gmap φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 κοιμομουν και ξαφνικα ξυπνησα γιατι κατι με κουναγε καταλαβα οτι ηταν σεισμος αλλα τον εγραψα κανονικα αφου το ξυπνημα ηταν 1-2 δευτερα δεν εδωσα καμια σημασια και με ξανα γλυκανε ο υπνος αμεσως :rolleyes: Μολις εκανε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 που? δυνατος ηταν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Μετασεισμός στην Αχαϊα ήταν. Magnitude ML 3.0 Region GREECE Date time 2008-06-18 at 17:57:28.1 UTC Location 38.01 N ; 21.82 E Depth 1 km Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 που? δυνατος ηταν? πατρα μενω,μαλλον μετασεισμος οχι δυνατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 αυτον που εγινε πρωι 5 η ωρα τον ενιωσα κι εγω,κοιμομουν και ξυπνησα,αλλα δε φοβηθηκα,απλα εκανα πολλη ωρα να ξανακοιμηθω και σπαστηκα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 σεισμος πριν 10 λεπτα,στη πατρα που ειμαι τον καταλαβα για τα καλα,πρεπει να ηταν πανω απο 4.5 ριχτερ.καλα το ειπα.....4.7 ριχτερ αναφερουν τα τοπικα καναλια στη πατρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πάλι ρε c?Πότε θα σταματήσετε να κουνιέστε εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πάλι ρε c?Πότε θα σταματήσετε να κουνιέστε εσείς? οταν πεσουν ολα μαλλον τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Για πλακα εχουν 2-3 σεισμους την μερα εκει στον νοτο.. αστα...καταστροφη Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts