Alex_tz Δημοσιεύτηκε June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2014 Ποιό είναι το προτιμότερο και γιατί; Εγώ προτιμώ τα Windows 7 γιατί ενώ έχουν διορθωθεί πολλά λάθη των Windows Vista, δεν έχουν το metro UI των Windows 8. Εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ποιό είναι το προτιμότερο και γιατί; Εγώ προτιμώ τα Windows 7 γιατί ενώ έχουν διορθωθεί πολλά λάθη των Windows Vista, δεν έχουν το metro UI των Windows 8. Εσείς; Συμφωνώ απόλυτα:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Windows 7 και απο εμένα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα Win 7.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Win 7 και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Win7 κι εδώ, αν και είναι σε dual boot με Linux Mint 13... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Windows 8.1 στο σταθερό, vista στο laptop του σαλονιού και στα netbook xp. Aλλά προτιμώ 7άρια σε σχέση με τα άλλα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Windows 8 απο εμενα, στη δουλεια αυτο χρησιμοποιω σε client pc, θα τα εβαζα και στου σπιτιου αλλα δεν υποστηριζονται απο κανενα μηχανημα μου οποτε εχω κολλησει στα 7αρια. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkaek23 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 windows 8.1 στον σταθερο, στο 1 λαπτοπ windows 7, στον αλλο σταθερο windows 7, και στο αλλο λαπτοπ windows 7 παλι :):):):):) ετσι τα εχω και τωρα!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Windows 8.1 σε PC, TinyXP σε παλιό λάπτοπ που καταλαμβάνει μόλις 60MB στη μνήμη και MacBook με VM Linux mint, win xp, win 8, chrome OS, android. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 εγω ψηφιζω vista γιατι ειναι το αγαπημενο μου λειτουργικο και ας χρησιμοποιω αλλο! Με αυτο <<μεγαλωσα>> και εμαθα παρα πολλα και αν με ρωτουσατε τι θα ψηφιζα για δευτερο θα εβαζα τα xp και μετα τα 7 και μετα τα 8. Εχω αντιθετη γνωμη απο εσας αλλα να μην ξεχναμε οτι τα xp εφεραν νεες καινοτομιες και εφυγε το ασπρομαυρο και τα vista εκαναν δουλεια σε ολο τον κοσμο γιαυτο και μερικοι λενε οτι ειναι το καλυτερο λειτουργικο του κοσμου. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 εγω ψηφιζω vista γιατι ειναι το αγαπημενο μου λειτουργικο και ας χρησιμοποιω αλλο! Με αυτο <<μεγαλωσα>> και εμαθα παρα πολλα και αν με ρωτουσατε τι θα ψηφιζα για δευτερο θα εβαζα τα xp και μετα τα 7 και μετα τα 8. Εχω αντιθετη γνωμη απο εσας αλλα να μην ξεχναμε οτι τα xp εφεραν νεες καινοτομιες και εφυγε το ασπρομαυρο και τα vista εκαναν δουλεια σε ολο τον κοσμο γιαυτο και μερικοι λενε οτι ειναι το καλυτερο λειτουργικο του κοσμου. Το καλύτερο λειτουργικό τα vista :lol: Τα 7αρια είναι τα καινούρια xp να το ξέρεις.. ;) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το καλύτερο λειτουργικό τα vista :lol: Τα 7αρια είναι τα καινούρια xp να το ξέρεις.. ;) Exactly. Πήγα από XP σε Vista, από Vista πίσω στα XP και πλέον στα 7. Vsta NEVER AGAIN! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Γιατί αυτή η αντιπάθεια για τα Windows Vista; Και εγώ έχω υπολογιστή με Vista (και με 7) και δεν είναι τόσο άθλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ετσι ακουγεται... και γω με τα βιστα δεν ειχα κανενα θεμα! ισα ισα! τωρα εχω 7αρια και ή θα παω σε xp (νοσταλγια) ή σε 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αν είχατε δυνατούς υπολογιστές δεν κολλούσαν, αν τα βάζετε σε αυτούς που έτρεχαν xp θα ήταν πιο αργό και από την καθυστέρηση Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αν είχατε δυνατούς υπολογιστές δεν κολλούσαν, αν τα βάζετε σε αυτούς που έτρεχαν xp θα ήταν πιο αργό και από την καθυστέρηση Εγώ είχα υπολογιστή Windows xp και ήταν άθλια! Δε λέω, το 2001 ή ταν πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι για τα δεδομένα του 2014 είναι άθλια. Ήταν πιο αργά και από την χελώνα, περίμενα μισή ώρα για να ανοίξει ο Chrome και μερικές φορές του έκανα επανεκκίνηση γιατί δεν ανταποκρινόταν στις εντολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Τι να σου πω .. Η μαμά μου δουλεύει σε έναν amd athlon 2400+ , 768 mb ram και xp, έχει μέσα από προγράμματα ότι σαβούρα θες, και παίζει μια χαρά τα παιχνίδια του Facebook (candy crash και τέτοια) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Τι να σου πω .. Η μαμά μου δουλεύει σε έναν amd athlon 2400+ , 768 mb ram και xp, έχει μέσα από προγράμματα ότι σαβούρα θες, και παίζει μια χαρά τα παιχνίδια του Facebook (candy crash και τέτοια) Εγώ είχα ένα με intel core duo με 512 mb ram και είχε αρκετή σαβούρα και ο δικός μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Τα vista όταν βγήκαν ήταν η εποχή που άνθιζε η αγορά των λάπτοπ τα οποία περισσότερα τότε κυκλοφορούσαν με celeron η atom επεξεργαστές. Το τι σαβούρα είχε προεγκατεστημένο η κάθε εταιρία και τα φόρτωνε στην εκκίνηση δεν λέγετε. Έτσι αποκτήσανε την φήμη του χειρότερου λειτουργικού μαζί με τα millennium. Εάν έκανες καθαρή εγκατάσταση τα vista χωρίς τα δισκάκια επαναφοράς του λάπτοπ αλλά με ένα δισκάκι retail, τα vista πηγαίνανε σφαίρα. Edited June 19, 2014 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Έτσι αποκτήσανε την φήμη του χειρότερου λειτουργικού μαζί με τα millennium. Για τα Vista συμφωνώ πως είναι πολύ αδικημένο λειτουργικό για τους λόγους που ανέφερες αλλά και για την δυσφήμιση από στόμα σε στόμα που είχε γίνει μόδα. Tα Millenium όμως φίλε... είναι για πέταμα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) windows 8.1 από εμένα και όσοι είναι φαν των 7 ας βάλουν το classic shell.. τα 8.1 σε επιδόσεις νομίζω είναι καλύτερα από τα ήδη καλά 7.. όσοι δεν χρησιμοποιείτε προγράμματα που έχουν ασυμβατότητες ακόμα με τα 8αρια προχωρείστε σε αναβάθμιση δεν θα το μετανιώσετε Edited June 21, 2014 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 windows 8.1 από εμένα και όσοι είναι φαν των 7 ας βάλουν το classic shell.. τα 8.1 σε επιδόσεις νομίζω είναι καλύτερα από τα ήδη καλά 7.. όσοι δεν χρησιμοποιείται προγράμματα που έχουν ασυμβατότητες ακόμα με τα 8αρια προχωρείστε σε αναβάθμιση δεν θα το μετανιώσετε Επειδή αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ ένα λαπτοπ με 8.1, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά γρήγορα. Ίσως το μόνο που με ψιλοχαλάει ως τώρα είναι η απόκριση απ' τη στιγμή που πατάω να ανοίξει τον πίνακα ελέγχου. Δε ξέρω γιατί αλλά αργεί κάπως να τον ανοίξει, όπως και τη διαχείριση εργασιών. Μπορεί να ναι και λόγω λαπτοπ αυτό. Αν εξαιρέσουμε και τη προσαρμογή για κάποιον που τα βάζει πρώτη φορά, όντως είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Έχω δουλέψει με τα 2000, τα 98, τα xp, vista, 7 , 8.1. Πιστεύω ότι τα vista ήταν αποτυχία. Τα είχα από το 2007 έως το 2013 όποτε και αγόρασα τα 8 όταν είχαν 30 ευρώ και σώθηκα. 'Ηταν σαν να αγόρασα καινούριο υπολογιστή. Τώρα έχω τα 8 στον (παλιό) φορητό και τα 7 στο desktop. Και τα δύο είναι πολύ καλά λειτουργικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Windows 8 πλέον είναι το αγαπημένο μου. Πολύ καλό το elementary os, το έχω σε ένα παλιό λαπτοπ και είναι ελαφρύ και ομορφο :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts