alfa Δημοσιεύτηκε June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2014 Λοιπον απλα και ομορφα, μετα απο ενα μηνα με το Redrice ειδα οτι τα dual sim ειναι μεγαλη ευκολια. επειδη στο αθλημα δεν ψαχτηκα ακομα θελω την βοηθεια σας. ποιο να παρω? τι θελω: καλο, γρηγορο με ~5" οθονη, με 2γιγα ραμ και καλη ποιοτικη κατασκευη δεν θελω: phablet, δεν με νοιαζει: απο που θα το παρω, ποσο θα κοστισει, τι λειτουργικο θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Huawei Honor 3c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 πολυ καλη επιλογη, δεν το ειχα δει, απλα με χαλαει λιγο ο ΜΤΚ επεξεργαστης, τα πιο πολλα εχουν θεμα με το GPS. αν ειχε snapdragon δεν θα το σκεφτομουν καθολου (και τωρα το καλοβλεπω... ειναι και φθηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 thl 100s πάρα πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Λοιπον απλα και ομορφα, μετα απο ενα μηνα με το Redrice ειδα οτι τα dual sim ειναι μεγαλη ευκολια. επειδη στο αθλημα δεν ψαχτηκα ακομα θελω την βοηθεια σας. ποιο να παρω? τι θελω: καλο, γρηγορο με ~5" οθονη, με 2γιγα ραμ και καλη ποιοτικη κατασκευη δεν θελω: phablet, δεν με νοιαζει: απο που θα το παρω, ποσο θα κοστισει, τι λειτουργικο θα εχει. γιατι δεν κοιτας το samsung grand neo? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Με επεξεργαστη snapdragon δεν κυκλοφορουν και πολλα δικαρτα παντως και ειδικα με 2 gb ram Τα μονα που υπαρχουν απο οσο ειδα ειναι http://www.etotalk.com/htc-one-m7-802w_p3867.html και http://www.to2c.com/lenovo-k910-snapdragon-800-quad-core-android-4-2-5-5-1920x1080-pixels-2gb-16gb-5-0-13-0mp-dual-camera-dual-sim-wifi-gsm-wcdma.html αλλα ειναι 5,5 Ενω αναμενεται και το Lenovo K6 O λογος που θες να αλλαξεις το red rice ειναι η ραμ η ο επεξεργαστης/gps ??? Αν το προβλημα σου ειναι ο επεξεργαστης γιατι δεν παιρνεις το hongmi 1s ??? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 thl 100s πάρα πολύ καλό Φαινεται καλο, απλα με χαλαει λιγο το μεγεθος... αν και δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο, ...ειναι στα υπ' οψιν. γιατι δεν κοιτας το samsung grand neo? 1,5 γιγα ραμ, μεγαλουτσικο και αυτο αλλα κυριως Samsung ... δεν μου αρεσουν ;) Με επεξεργαστη snapdragon δεν κυκλοφορουν και πολλα δικαρτα παντως και ειδικα με 2 gb ram Τα μονα που υπαρχουν απο οσο ειδα ειναι http://www.etotalk.com/htc-one-m7-802w_p3867.html και http://www.to2c.com/lenovo-k910-snapdragon-800-quad-core-android-4-2-5-5-1920x1080-pixels-2gb-16gb-5-0-13-0mp-dual-camera-dual-sim-wifi-gsm-wcdma.html αλλα ειναι 5,5 Ενω αναμενεται και το Lenovo K6 O λογος που θες να αλλαξεις το red rice ειναι η ραμ η ο επεξεργαστης/gps ??? Αν το προβλημα σου ειναι ο επεξεργαστης γιατι δεν παιρνεις το hongmi 1s ??? το HTC φαινεται πολυ καλο, το Lenovo ειναι μεγαλο... το θεμα ειναι, το καταστημα που μου εδειξες για το HTC ειναι αξιοπιστο? εχεις εμπειρια? γιατι μιλαμε για μια τιμη που δεν ειναι "κινεζικη" αρα πρεπει να ξερουμε απο που θα το παραγειλουμε ο λογος για την αλλαγη ειναι και ο επεξεργαστης (οχι ο κυριος) αλλα και η ραμ (πιστευω οτι πλεον τα 2 γιγα ειναι απαραιτητα), επισης θελω να παρω κατι καλυτερο. καθαρα και μονο λογο ραμ το 1s μενει εκτος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Eδώ είσαι σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς τεχνολογίας, ποιότητας, αισθητικής και μοναδικότητας! http://www.merimobiles.com/huawei-ascend-p7-dualsim-4glte-smartphone_p/meri8494.htm Πολυ σωστος haki Και 4G κιολας ?? http://www.planetmobile.eu/huawei-ascend-p7-16gb-black.html Και ποιο φτηνο απο Ελλαδα ???? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 γιατι δεν κοιτας το samsung grand neo? δεν αρέσει σε όλους lag της samsung ούτε τα πλαστικά της απο μενα παντος αν βρεις το p7 dual sim (αλλα θα τα σκάσεις εκει λίγο παραπάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 πολυ καλη επιλογη, δεν το ειχα δει, απλα με χαλαει λιγο ο ΜΤΚ επεξεργαστης, τα πιο πολλα εχουν θεμα με το GPS. Τι θέμα υπάρχει με το gps και τους ΜΤΚ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Eδώ είσαι σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς τεχνολογίας, ποιότητας, αισθητικής και μοναδικότητας! http://www.merimobiles.com/huawei-ascend-p7-dualsim-4glte-smartphone_p/meri8494.htm Και πάνω που πήγα να πετάξω το καπέλο μου και να σε καλέσω για ποτάκι, είδα αυτό : No supports SD Memory Card (TF-Card) γιατί ρε $%#!%%... ένα τέτοιο ακριβώς ψάχνω, αλλά όχι με 16 γιγα!!!! ας είχε 32 και δεν θα με χαλούσε η έλλειψη κάρτας sd.... πάντως το σκέφτομαι πολυυυυ σοβαρά, μου άρεσε, και οι διαστάσεις και η ποιότητα (υποθέτω με βάση το P6) αλλά και το 4g.... από το μαγαζί αυτό η παραγγελία είναι αξιόπιστη? επειδή γράφει οτι **Note this item can only ship via Express Shipping Method**, μήπως θα έχω θέμα με τελωνείο? ΥΓ. βλεπω τωρα και το Ρ6 που το εχει σε δικαρτο... μου κανει εντυπωση που εχουν ιδιες διαστασεις ενω το Ρ6 εχει 4,7" οθονη και το Ρ7 εχει 5"... Τελικα βλεπω στο site που μου εδωσες πολλες ανακριβειες... και ελπιζω. βρηκα και αυτο που πιστευω να ισχυει http://www.morecellphone.com/phone/huawei-ascend-p7-dual-sim/1539 αλλα και παλι ειναι τοσο ομορφο και (σχεδον) πληρες που λεω να βολευτω με dropbox (12gb) & onedrive (110gb) ;) Edited June 15, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Και πάνω που πήγα να πετάξω το καπέλο μου και να σε καλέσω για ποτάκι, είδα αυτό : No supports SD Memory Card (TF-Card) γιατί ρε $%#!%%... ένα τέτοιο ακριβώς ψάχνω, αλλά όχι με 16 γιγα!!!! ας είχε 32 και δεν θα με χαλούσε η έλλειψη κάρτας sd.... πάντως το σκέφτομαι πολυυυυ σοβαρά, μου άρεσε, και οι διαστάσεις και η ποιότητα (υποθέτω με βάση το P6) αλλά και το 4g.... από το μαγαζί αυτό η παραγγελία είναι αξιόπιστη? επειδή γράφει οτι **Note this item can only ship via Express Shipping Method**, μήπως θα έχω θέμα με τελωνείο? ΥΓ. βλεπω τωρα και το Ρ6 που το εχει σε δικαρτο... μου κανει εντυπωση που εχουν ιδιες διαστασεις ενω το Ρ6 εχει 4,7" οθονη και το Ρ7 εχει 5"... dual sim δεν εχει sd η single εκδοση εχει (γιατι απλα δεν εχουν που να μπει 3 θυρα ειναι πολυ λεπτο το κινιτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 alfa, το merimobiles σου το παρέθεσα γιατί είναι ένα πολύ αξιόπιστο κατάστημα για αγορές και όχι για να δείς τα λεπτομερή χαρακτηριστικά της συσκευής. Κι εγώ δεν ήμουν σίγουρος τι "θυσιάζει" η Huawei για να βάλει την δεύτερη sim αλλά τελικά φαίνεται ότι θυσιάζει την κάρτα μνήμης. Απώλεια μεν αλλά τις ανάγκες σου εσύ τις ξέρεις. Εμένα πχ. μου αρκούν τα 16 GB. Ψάξε πάντως και στα άλλα γνωστά κινεζομάγαζα για καλύτερες τιμές. Όσον αφαρά το μέγεθος, το Ρ7 είναι λίγο μεγαλύτερο από το Ρ6 αλλά παραμένει κομψότατο. http://s27.postimg.org/8zb0u0x8z/P6_P7.jpg Ειδα τις διαφορες με το Ρ6... καμια σχεση, το Ρ7 εχει τα παντα οσα θελω (εκτος απο μνημη :( ) μαλλον για αυτο κλεινω τελικα και θα χρησιμοποιω πολυ cloud... απλα το σκεφτομαι λιγο γιατι δεν μιλαμε για κανα κινεζικο των 100 ευρω, θελω να ειμαι σιγουρος. εσυ το εχεις το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Προς ενημέρωση το 3C δεν έχει πρόβλημα με το GPS όπως και τα MTK. Απλά υπάρχουν εταιρίες που κατασκευάζουν κινητά με MTK και χρησιμοποιούν Β+Γ ποιότητας υλικά και κεραίες με αποτέλεσμα την μη καλή λήψη σήματος στο GPS. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Προς ενημέρωση το 3C δεν έχει πρόβλημα με το GPS όπως και τα MTK. Απλά υπάρχουν εταιρίες που κατασκευάζουν κινητά με MTK και χρησιμοποιούν Β+Γ ποιότητας υλικά και κεραίες με αποτέλεσμα την μη καλή λήψη σήματος στο GPS. τωρα εχω ενα huawei 3c και ενα zte nubia z5s mini (πλέον δικο μου :D) σας κάνω μια συνγριση 1. κλειδομα χωρις Internet 3c 60 με 80 δευτερολεπτα (cold start) nubia 6 με 7 δευτερολεπτα (cold start και αυτο) κλειδομα με internet 3c 15 με 20 sec nubia 2 με 3 sec hot start (δλδ κλείδωμα ξανά αφου έχει κλειδώσει πρώτη φορά) 3c 2 με 3 δευτερόλεπτα nubia ~1 2. οδήγηση 15 χιλιόμετρα διαδρομή 5 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη στα στενά κλπ 3c overal accuracy 80m (δεν είναι κακό για mtk) nubia ovearal accuracy 7m(θα έλεγα αψογα αφου οδιγουσα και μέσα στα στενά) 3. χρήση με αθλητικές εφαρμογές πχ endomodo 3c εδειχνε οτι νανε καμιά φορά καθιστώντας αχάριστο για τέτοιου είδους χρήσης nubia αρκετά καλά έως αψογα αλλα έφαγε αρκετή μπαταρια με λιγα λογια ναι το 3c είναι καλύτερο από καποια κλασικά noname mtk αλλα μεχρι εκεί δεν πλησιάζει καν κοντά σε αξιοπιστία των συσκευών με qualcomm cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Προς ενημέρωση το 3C δεν έχει πρόβλημα με το GPS όπως και τα MTK. Απλά υπάρχουν εταιρίες που κατασκευάζουν κινητά με MTK και χρησιμοποιούν Β+Γ ποιότητας υλικά και κεραίες με αποτέλεσμα την μη καλή λήψη σήματος στο GPS. και το red rice1 που εχω εχει καλυτερο gps απο αλλα με βαση τους χρονους που ακουω/διαβαζω, αλλα δεν παυει οι MTK επεξεργαστες να υστερουν σημαντικα... μονο απο αποψη καταναλωσης ειναι καπως καλυτεροι (λογικο αυτο)... σε αμεση συγκριση, το κοκκινο ρυζι με το Lumia 920 που εχω, ειναι λιγο πιο αργο στο κλειδωμα, αλλα οχι σημαντικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts