flyingbullshit Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 εγω απο σημερα, αφου τελειωσα απο τις demo συνδεσεις, αποφασισα κι εχω OTE + Forthnet 512/128 Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 an kai ek ton usteron enimerothika moni mou,gia to thema pou me aforouse........... pantos sas euxaristo kai esas pou me ...."sundesate" ki emena! :alien: filika, alexandra. :p Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ghinh2002 (17 Νοέ. 2004 , 21:15) an kai ek ton usteron enimerothika moni mou,gia to thema pou me aforouse........... pantos sas euxaristo kai esas pou me ...."sundesate" ki emena! :alien: filika, alexandra. :p Xίλια συγνώμη Αλεξάνδρα, μάλλον δεν είδα το μήνυμά σου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 :D na'sai kala file dimitri... aloste blepeis apo tin apantisi mou,tin proigoumeni, pos den exo thumosei :mad: :mad: xaxaxaxa se euxaristo pou me eides,esto kai tora! filika, alexandra. Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Ρε σεις να απαντάτε και σε αυτό το thread και όχι μόνο στο "Με τι ταχύτητα μπαίνετε στο internet από το σπίτι σας; "! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 OTE+Forthnet=ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 :) :) :) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Εδώ και λίγες μέρες OTE πρόσβαση και Forthnet σύνδεση 256 στο πρόγραμμα 3μήνες+1 δώρο. Πολύ καλή φάση, πολύ ευχαριστημένος από forthnet (τα πολύ καλά ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή βέβαια :p , αλλά προς το παρόν δεν έχω να πω κάτι κακό). Κατεβάζω με 28-30Κ/sec και έχω το Alcatel 530i το οποίο είναι κορυφαίο router για τα λεφτά του) lewton πρέπει να βρούμε κάποιο τρόπο να τροποποιούμε την ψήφο μας, δεν μπορεί να είναι για πάντα η ίδια εταιρεία που είμαστε συνδεδεμένοι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Οτε+otenet και όλα μια χαρά! Κατεβάζω από p2p με 36 περίπου και από sites 40 και!! 384 έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Tι πακέτο έβαλες jog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Ιαν. 2005 , 14:21) Tι πακέτο έβαλες jog? Απεριόριστο on dsl home :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Σωστός ο παίχτης. Άρα μπορείς να αφήνεις το pc ανοιχτό και στο IRC. :p Mη χάνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Vivodi+Vivodi 512 + dsl phone Στο Σπιτι ΟΤΕ+ΟΤΕΝΕΤ 1024 στην δουλεια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 OTE + Forthnet 384/128 Αχώριστο... ΔΙΔΥΜΟ!! :o :D ;) :p Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα!! (Upstream: 13,5-15KB, Downstream: 39K-42K) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts