alx1 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Νομίζω η Γερμανία θα έπρεπε να ειχε σταματήσει σε πολυ χαμηλότερο σκορ. Παίζει με την εθνική ομαδα μιας χώρας, δεν υπάρχει λόγος να εξευτελιζει τόσα εκατομμύρια ανθρώπους. Ομως οι Γερμανοί δεν έχουν συναίσθημα. παρόμοια σχόλια διαβάσαμε και με το ευρύ 5-0 της Ολλανδίας επί της Ισπανίας και με όλο το σεβασμό είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Δεν παίζει κανείς με κριτήριο τον σεβασμό, όλοι με κριτήριο να κερδίσουν παίζουν. Οποιοσδήποτε στην θέση της Γερμανίας μπορούσε να ρίξει εφτάρα στην Βραζιλία δεν θα κόλονε στους τύπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Νομίζω η Γερμανία θα έπρεπε να ειχε σταματήσει σε πολυ χαμηλότερο σκορ. Παίζει με την εθνική ομαδα μιας χώρας, δεν υπάρχει λόγος να εξευτελιζει τόσα εκατομμύρια ανθρώπους. Ομως οι Γερμανοί δεν έχουν συναίσθημα. Εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε συναίσθημα, ούτε τίποτα. Ειδικά για τους Γερμανούς που ξέρουμε ότι δε σταματάνε ποτέ. Απ' τη στιγμή που η Βραζιλία δεν αντιστάθηκε ούτε σε μια στιγμή του αγώνα, ήταν βέβαιο ότι η Γερμανία θα έκανε πάρτι όπως και έκανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Έγινε αυτό που λέγαμε. Εύκολα η δύσκολα θα περάσει η Γερμανία. Μόνο που αυτό δεν ήταν εύκολα. Ήταν διασυρμός. Μπράβο της. Άξια η Βραζιλία αυτή που κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 4. Πάμε και με την Ολλανδία αύριο. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ο Ντιέγκο βιάζεται. Βιάζεται πολύ: http://www.sport-fm.gr/article/o-maradona-pikarei-ti-brasilia-gia-tin-eptara-pic/775507 Εγώ στη θέση του θα κρατούσα μικρό καλάθι. Ας δούμε τι θα κάνει και η χώρα του απέναντι στην έτερη ομάδα που έκανε την πρώτη "κηδεία" σε αυτό το παγκόσμιο, την Ολλανδία (το 5-1 απέναντι στην Ισπανία). Μην έχουμε χειρότερο διασυρμό αύριο. Δεν τους βλέπω καλά κάτι Garay και Demichelis απέναντι στο δαιμονισμένο και ιδιαίτερα διψασμένο Robben. Φοβάμαι μην έχουμε και αργεντίνικα κλάματα αύριο... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ο Ντιέγκο βιάζεται. Βιάζεται πολύ: http://www.sport-fm.gr/article/o-maradona-pikarei-ti-brasilia-gia-tin-eptara-pic/775507 Εγώ στη θέση του θα κρατούσα μικρό καλάθι. Ας δούμε τι θα κάνει και η χώρα του απέναντι στην έτερη ομάδα που έκανε την πρώτη "κηδεία" σε αυτό το παγκόσμιο, την Ολλανδία (το 5-1 απέναντι στην Ισπανία). Μην έχουμε χειρότερο διασυρμό αύριο. Δεν τους βλέπω καλά κάτι Garay και Demichelis απέναντι στο δαιμονισμένο και ιδιαίτερα διψασμένο Robben. Φοβάμαι μην έχουμε και αργεντίνικα κλάματα αύριο... ;) Όντως βιάζεται. Μετά απ' αυτό που είδαμε σήμερα, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πάντως τώρα συνειδητοποιώ ο εφιάλτης δεν τελείωσε ακόμα για τους Βραζιλιάνους. Φαντάζεστε να περάσει η Ολλανδία τελικό και να χάσει η σελεσάο στο μικρό τελικό από τη μισητή αντίπαλο (=Αργεντινή); :X :blink: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πλάκα πλάκα αυτό δε μοιάζει και τόσο απίθανο σενάριο. Σήμερα γίνονται επεισόδια στη Βραζιλία. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό που λες, θα γίνει χαμός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Γενικότερα έχουμε να δούμε πάρα πολλά επεισόδια από αύριο. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πάνο,η φωτογραφία αυτή είναι παλιά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) η χειροτερη εθνικη βραζιλιας ολων των εποχων με διαφορα. προσγειωθηκε αποτομα οχι πως δεν της αξιζε αλλα δυστυχως οι αναπηροι παιχτες της καθως κι ο σκολαρι (μαλλον μεγαλωσε και τα χει χαμενα) ξεφτυλισαν με το χειροτερο τροπο το ονομα και την ιστορια της εθνικης βραζιλιας. κανενας εκτος απο κανα 2-3 παιχτες δεν θα επρεπε να αγωνιζεται σε αυτη την εθνικη με αυτο το βαρυ ονομα - σε μια φυσιολογικη εθνικη βραζιλιας, οπως 10 χρονια πριν, οι περισσοτεροι απο αυτους τους παιχτες που αγωνιζονται θα κουβαλαγαν πετσετες. Αnyway ετσι ειναι η μπαλα, τα ταλεντα και οι παιχτες που υπηρχαν στο παρελθον απο αυτο το εθνος εχουν εξαλειφθει, ελπιζω καποια στιγμη να αρχισουν να ξαναβγαζουν γιατι οπως φαινεται κατι κανουν λαθος εκει. Ασε που το κριαρι ο κλοσε ξεπερασε τον R9 στα γκολ σε world cup - ΕΛΕΟΣ ! Edited July 9, 2014 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ασε που το κριαρι ο κλοσε ξεπερασε τον R9 στα γκολ σε world cup - ΕΛΕΟΣ ! Άσε με ... πάω να τρελαθώ... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ήρεμα για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που ακόμα και σε τέτοια ηλικία βγάζουν μάτια ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ήρεμα για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που ακόμα και σε τέτοια ηλικία βγάζουν μάτια ;) Kαι τα πεντε γκολ απο τα 16 τα ειχε βαλει με την Σ. Αραβια το 2002 στην φαση των 32. 7-0 ειχε ερθει εκεινο το ματς. Ας μην ειχε προβληματα ο R9 και μια χαρα θα επαιζε και το 2010. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Και πόσα έχει βάλει τόσα χρόνια και σε συλλογικό επίπεδο, και μάλιστα σε παιχνίδια που καίει η μπάλα Χαλάρωσε πάντως, σε 4 χρόνια θα έχουμε άλλον πρώτο σκόρερ, στο παίζω και στοίχημα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ναι ρε, μόνο για μουντιάλ λέω. Τον Μιούλερ εννοείς.. Μην σου πω και φέτος! Ποιος ξέρει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ο Θεός, Μιουλερ λέει... Ναι, 10 ήδη και είναι μόλις 24! Τρομερός παίχτης γενικά... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Mιούλερ λέγεται ρε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Ναι, όχι δε λέγεται Μιουλερ :p Η καθηγήτρια μου πάντως λεγόταν μιλλερ... άντε να χώσεις και ένα ανεπαίσθητο ου, εντελώς ανεπαίσθητο όμως... Αυτό που λες είναι το Mueller και κάπως το Muller Το Müller πάντως διαβάζετε Μίλερ :) Edited July 9, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Εμένα ο πνευματικός μου λεγόταν Μιούλερ πάντως. Άσε μας μωρέ πρωινιατικα XD Edit: whatever! Edited July 9, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Έκανα επεξεργασία, μην επιμένεις λοιπόν :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Άσε με ... πάω να τρελαθώ... Όχι ρε, ο Κλόζε είναι μεγάλος επιθετικός. Εντάξει, μπορεί ο Ρονάλντο αν δεν είχε προβλήματα να ήταν ακόμη ψηλότερα αλλά το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε τελική φάση Μουντιάλ κάτι λέει κι από μόνο του. Βέβαια θα συμφωνήσω ότι ο Μιούλερ, Μίλερ, Μουίλερ ή όπως αλλιώς μπορεί να προφερθεί το όνομά του, θα τον ξεπεράσει αν όλα πάνε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 -Γκοοοοοοολ!! -Ποιος το έβαλε;; -Ο ...γκοοοοοοοοολ!! -Πόσο ειν.. -Γκοοοοοοοοολ! -Θα μου πεις ποσο ειναι το σκο.. -Γκοοοοοοοοολ -Πωωω λεγε τωρ... -Γκοοοοοοοοοοολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να δούμε τώρα πως θα διαχειριστούν το υπόλιπο του Mundial και τους επόμενους ολυμπιακούς οι Βραζιλιάνοι. Νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να δούμε τώρα πως θα διαχειριστούν το υπόλιπο του Mundial και τους επόμενους ολυμπιακούς οι Βραζιλιάνοι. Νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Και όχι μόνο σε αυτά τα δύο. Γενικότερα φαίνεται πως θα υπάρχει πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε πολύ άσχημες συνθήκες και είχαν ελπίδα πως η Βραζιλία θα κέρδιζε το Μουντιάλ. Βασικά όλοι στη χώρα το είχαν σαν ελπίδα οι μεν για να πάρουν κάποια χαρά και οι δε για να μη συμβούν κοινωνικές αναταραχές, καθώς για να γίνουν όλες αυτές οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα που βλέπουμε εμείς, έχουν γίνει πολλά πράγματα από την αστυνομία της χώρας και γενικότερα απ' το κράτος, που δεν έχουν βγει προς τα έξω, κυρίως εις βάρος αυτών των ανθρώπων. Απ' τη στιγμή που το κύπελλο δε θα πάει στη Βραζιλία και μετά από μια τέτοια ήττα, θα έχει πρόβλημα η χώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Η γυναικα του Ζουλιο Σεζαρ τον ξυπναει... -Ξυπνα αγαπη μου, πηγε 8! -Τι, εβαλαν κι αλλο? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts