Jump to content

LG G2 32GB ή XIAOMI MI3 64GB

Xasta11
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

LG G2 32GB ΣΤΑ 280€ ή XIAOMI MI3 64GB ΣΤΑ 290€.. πείτε μου τι απο τα δυο προτεινετε? τπτ περιταιρω, μονο αυτο που σας ρωταω. Edited by Xasta11
Apple :rocket:

LG G2 32GB ΣΤΑ 280€ ή XIAOMI MI3 64GB ΣΤΑ 290.. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΤΠΤ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ

Καταρχήν μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα, γιατι είναι σαν να φωνάζεις. Κατά δευτερον διαβαζοντας αρκετά εδω μμέσα, θα σου πω οτι και τα 2 ειναι παρα πολύ καλα κινητά, προσωπικά θα πηγαίνα στο xiaomi μέ βαση τα οσα ακουω και διαβάζω. Δεν εχω κανένα απο τα 2 προσωπικά.

LG G2 γιατί έχει LTE, μικρότερες διαστάσεις, μεγαλύτερη οθόνη, ελληνική αντιπροσωπεία.
http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

τελικα για g2 θα πάω γτ μου το ακύρωσαν το mi3. όσο για την κάλυψη δεν καλύπτεται απο ελλάδα η έκδδοση των 32gb
Apple :rocket:

κοιτα... Αν τα 32 σε καλύπτουν και εισαι ανετος με αυτα πηγαινε στο LG αλλιως το mi3 ειναι ενα πολυ ωραιο τηλέφωνο οχι μονο απο θέμα hardware αλλα έχει το ισως καλυτερο android λογισμικό στην αγορά
[sIGPIC][/sIGPIC]

απο μένα mi3 από αρκετές απόψεις....... και εφόσον παίρνεις το 32 gb του gb το μοναδικό πλεονέκτημα του g2 δλδ εγγύηση πάει και αυτο στον θεω........ ετσι mi3 αρκετα καλυτερη συσκευη

απο μένα mi3 από αρκετές απόψεις....... και εφόσον παίρνεις το 32 gb του gb το μοναδικό πλεονέκτημα του g2 δλδ εγγύηση πάει και αυτο στον θεω........ ετσι mi3 αρκετα καλυτερη συσκευη

Καλησπέρα. Επειδή είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα, θα μπορούσες να εξηγήσεις αναλυτικότερα σε τι πλεονεκτεί το Mi3 έναντι του G2 (εκτός της sd);

Από όσα ξέρω το G2 σε διαστάσεις είναι αρκετά πιο μαζεμένο και ταυτόχρονα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Φοράνε και τα δυο το ίδιο SoC (Snapdragon 800 - Adreno 330 - 2GB RAM). Είναι και τα δύο πανέμορφα τα άτιμα. Έχοντας το Hongmi και έχοντας δουλέψει MIUI πλέον κάθε άλλο GUI μου φαίνεται "φτηνιάρικο" αλλά νομίζω κυκλοφορούν και ρομ με MIUI και για το G2.

Υποθέτω για να προτείνεις το Mi3 θα το έχει ψάξει παραπάνω το πράγμα, οπότε αν δε σου είναι κόπος, μία αναλυτικότερη σύγκριση των υπέρ και των κατά κάθε μοντέλου θα βοηθούσε.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Καλησπέρα. Επειδή είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα, θα μπορούσες να εξηγήσεις αναλυτικότερα σε τι πλεονεκτεί το Mi3 έναντι του G2 (εκτός της sd);

Από όσα ξέρω το G2 σε διαστάσεις είναι αρκετά πιο μαζεμένο και ταυτόχρονα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Φοράνε και τα δυο το ίδιο SoC (Snapdragon 800 - Adreno 330 - 2GB RAM). Είναι και τα δύο πανέμορφα τα άτιμα. Έχοντας το Hongmi και έχοντας δουλέψει MIUI πλέον κάθε άλλο GUI μου φαίνεται "φτηνιάρικο" αλλά νομίζω κυκλοφορούν και ρομ με MIUI και για το G2.

Υποθέτω για να προτείνεις το Mi3 θα το έχει ψάξει παραπάνω το πράγμα, οπότε αν δε σου είναι κόπος, μία αναλυτικότερη σύγκριση των υπέρ και των κατά κάθε μοντέλου θα βοηθούσε.

hardware ίδιο (so εδω ειναι ίδια κινιτα)

πλεονεκτιματα του mi3

1. κατα πολύ καλυτερη κατασκευή

2. καλύτερο glass (δουλεύει και με γάντια)

3. το gps δουλεύει καλύτερα (σε αρκετά g2 εχει θέματα)

4. miui (συχνές ενημερώσεις και υποστήριξη για πολλά πολλά χρονια)

5. 64 gb vs 10 gb (τα λογια ειναι περιτα)

τα αρνητικά του mi3

1. δεν εχει ακουστικά μέσα στο κουτί (για μερικούς δεν είναι συμπαντικό για μένα που είναι το αναφέρω)

2. δεν εχεις εγγύηση πέρα άπω των ένα μήνα (το ιδιο και με το g2 32 gb είναι αλλα οκ)

τα αρνητικά και των δυο

1. σάπιο ηχείο έχουν και τα δυο (ειδικά για μένα που προέρχομαι από το oppo find 5 μου φάνηκαν τα ηχεια και των δυο μέγα μουφα)

Απο μπαταρία πως τα πανε; Μιας και είχες και τα δυο.

mi3 λίγο καλυτερα (μην φανταστείς τρελή διαφορά αλλα υπάρχει)

και τα δυο ειναι αψογα οτι αφορά την μπαταρια (αρκεί να μην χρησιμοποιείς 4g στο g2 την εξατμίζει την μπαταρια)

Μου αρεσει πολυ το σουλούπι το MI3 και οτι τα κουμπιά ειναι εκτος οθονης. Τωρα που λες οτι και η μπαταρια κραταει αρκετα με ψηνεις πολυ.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μου αρεσει πολυ το σουλούπι το MI3 και οτι τα κουμπιά ειναι εκτος οθονης. Τωρα που λες οτι και η μπαταρια κραταει αρκετα με ψηνεις πολυ.

εγω θα το επερνα χαλαρα αν ήταν ποιο μικρο (ποιανει και οθονη με γαντια και με βρεγμενα χερια)

στο to2c κοστίζει μόνο 210 ευρώ. Νομίζω πως για αυτά τα χρήματα είναι κάτι παραπάνω από Best value for money!

συνιστώ να μην πάρει 10 gb έκδοση (αν δεν κάνω λάθος 8,9 gb είναι για την ακριβια ας δώσει κάτι παραπάνω να πάρει 64gb έκδοσή (γιατί μετά θα μετανιώνει για τα καλά αργότερα )

συνιστώ να μην πάρει 10 gb έκδοση (αν δεν κάνω λάθος 8,9 gb είναι για την ακριβια ας δώσει κάτι παραπάνω να πάρει 64gb έκδοσή (γιατί μετά θα μετανιώνει για τα καλά αργότερα )

Ανάλογα τις απαιτήσεις βέβαια. Εγώ στο G2 με φτάνουν τα 10,7 γιγα και έχω τις ταινίες μου σε ένα στικακι otg και είμαι κομπλέ.

Ανάλογα τις απαιτήσεις βέβαια. Εγώ στο G2 με φτάνουν τα 10,7 γιγα και έχω τις ταινίες μου σε ένα στικακι otg και είμαι κομπλέ.

απλός πιστεύω όταν παιρνεις τέτοια συσκευη εχεις και απαιτισεις αλλιος δεν υπάρχει λόγος να την πάρεις (προσωπική γνώμη πάντα :))