vigo Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 klassika sta alcatel paei ws exhs phgaineis stis rythmiseis twn minimatwn kai epilegeis ANAFORA PARADOSHS kai patas ok sto ENERGOPOISH? mesa sto minima tha deis ena fakelaki anolokliroto sto sxima an den exei paradothei kai olokokliromeno an nai einai h kalyterh anafora pou yparxei kai yphrxe pote! Vive La France! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snakeman Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Epeidi endiaferomai gia to 565 tha ithela na moy peite posi mnimi exei kai poso kratan ta video poy trabaei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IGUANA21 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 ego tha ithela na rotiso pou mporoume na vroume themes gia to 565? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IGUANA21 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 episis tha ithela na mou peite pos kai apo pou travaei vinteo? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 apo pisw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Παιδια τι λετε το αλκατελ δεν τραβαει βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Παντως για αυτο το κινητο παρολο που ακουστηκε οτι τραβαει βιντεο δεν τραβαει,γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο αν εξερεθει η βονταφον αλλες γνωστα καταστηματα το παρουσιαζουν με εγγραφη βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Παιδια το κινητο κανει εναν ηχο σαν σφυριγμα που προερχεται απο τη μπαταρια τι μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stormwatch Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Εχω ενα Alcatel 565 το οποιο συνεργαζοταν αψογα με τον ΜΑ-620 irda adaptor της mobileaction.Δυστυχως μια μερα το adaptorακι βρεθηκε κατα λαθος κατω απο το παπουτσι μου με αποτελεσμα να αφησει την τελέυταια του πνοη.Σημερα πηγα στο πλαισιο να παρω καινουριο και ειχαν το πιο νεο μοντελο το ΜΑ-660.Αφου εγκατεστησα μια χαρα τους οδηγους διαπιστωσα οτι δεν βλεπει καθολου το κινητο μου.(Για την ακριβεια εμφανιζεται το εικονιδιακι στο κατω δεξι μερος της οθονης που με ειδοποιει οτι το 565 βρισκεται κοντα, αλλα αμεσως εξαφανιζεται και τη θεση του παιρνει το εικονιδιο safely remove hardware).Δοκιμασα με ενα 6210 που εχω και ο adaptor δειχνει να λειτουργει σωστα.Εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορω να κανω; Thanx Παράθεση Lines join in faint discord and the Stormwatch brews a concert of kings as the white sea snaps at the heels of a soft prayer whispered Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ego den xero na sou apantiso.Gia ti omos sizitoume gia to 565 pou kanei 150 euro kai den skeftomaste kai to neo 756???I timi einai kata 2 euro ipsiloteri apo to 565! 152!!! Kai den exei kamia sxesi me to 565.Den pistebo pos tora axizei gia agora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 NEA TIMH GIA ALCATEL 565 115 euros!!!! TO KALYTERO FTHNO KINHTO BY FAR NOMIZW E? http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod1660002&tid= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Euxaristo gia tin pliroforia.Den to ixera. Teleia timi gia tetoio kinito! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Εγω πριν το αγορασω νομιζα οτι ειχε εγγραφη βιντεο οπως αναφεροταν σε καποια εντυπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Παιδια ειναι οντως πολυ καλη συσκευη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο αυτη αλλα επειδη απο τα ποστ σας υπονοειται οτι το κινητο τραβαει βιντεο θελω να διευκρινισω οτι δεν παιζει τετοιο θεμα.Μπορω να του βαλω ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 anaparagwgi exei mono! etsi den einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 anaparagwgi exei mono! etsi den einai? Ναι και ενοειται και downloading! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 παιδες το κινητο για τα χρηματα του ειναι κορυφαίο.το πηρα με επιδοτηση και εξεπλάγην με αυτα που προσφέρει(εχω ήδη ένα 6600).τελοσπαντων κανα παιχνιδακι καλο τζαβα(και τζάμπα) απο που κατεβάζουμε? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Παιδια υπαρχει περιπτωση με αναβαθμιση να μπορει να τραβαει βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGP74 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 NEA TIMH GIA ALCATEL 565 115 euros!!!! TO KALYTERO FTHNO KINHTO BY FAR NOMIZW E? Υπάρχει και το Sagem myX5-2 που είναι φθηνότερο κι -εμένα προσωπικά- μου αρέσει περισσότερο. Και μία σημείωση για ένα φίλο που έγραψε πιο πριν για την Γαλλική Alcatel. Η Alcatel είναι πλέον TCL & Alcatel και δεν είναι πλέον αμιγώς Γαλλική... Παράθεση Τα πλοία είναι ασφαλή στα λιμάνια. Τα πλοία όμως δεν φτιάχνονται γι' αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 ρε παιδια πειτε κανα παιχνιδακι να κατεβασουμε και αφηστε τα αυτα :X Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Δεν νομιζω να φανταστεις η βονταφον εχει ισα-ισα καμια 10αρια παιχνιδια και ολα μουφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 ayto to gem gem panic kalouli einai pantws,gia arxh. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι δεν σβηνονται κατι ηλιθιες εικονες και αυτο το χαζο βιντεακι που εχει μεσα.Αυτα συμπεριλαμβανονται στα 2mb μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Παιδια θελω να κατεβασω κανενα παιχνιδι απο τον υπολογιστη στο κινητο γινεται η ειναι σαν τα σαρπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 to sagem x5-2 kanei 139 euros kai to my c5-2 150 to alcatel 115 exoyn diaforoula e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts