Jump to content

Κινητό με χαμηλό SAR, οθόνη μέχρi 4.3" (βία 4.7") να όχι lag

alouci
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

Τα τελευταία χρόνια έχω το Galaxy S1, χαμηλό SAR και όχι μεγάλη οθόνη (θετικό για μένα) αλλά ΧΑΛΙΑ GPS και WiFi + ότι κολλάει αν του βάλω λίγες εφαρμογές και η μπαταρία τα φτύνει σιγά-σιγά.

Τέσπα, ψάχνω κινητό με:

1. Χαμηλό SAR

2. οθόνη μέχρι 4.3"

3. lag-free (όσο μπορεί τέλος πάντων)

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ultraHD οθόνες και παιχνίδια. Θέλω μόνο κλήσεις, broswing και GPS για ταξίδια στο εξωτερικό (πεζός)

Σε αναζήτηση στο skroutz με παράμετρο χαμηλό SAR πρόσεξα τα:

1. Galaxy S4 mini: 1,5GB RAM και πολύ χαμηλό SAR (0.33) αλλά στα σχόλια του skroutz λένε ότι έχει προβλήματα με το ηχείο, στα 235€

2. Galaxy S3 mini: 1GB RAM στα 150€

3. Samsung Nexus S αλλά με μόνο 512 RAM :( στα 200€

3. HTC Radar: 3.8" οθόνη και μόνο 512GB RAM αλλά μήπως το σώζει το lag επειδή έχει windows phone; στα 230€

4. HTC Desire S: μόνο 768GB RAM και τσιμπημένη τιμή 357€

5. HTC Amaze: 1GB RAM, αλλά ούτε που το χω ακούσει σαν όνομα, στα 250€

Υπάρχει κάποιο άλλο που μου διαφεύγει;

Έχει κανείς S4 mini να μου πει πόσο άσχημα είναι το ηχείο;

Ευχαριστώ :)

Γεια σας,

Τα τελευταία χρόνια έχω το Galaxy S1, χαμηλό SAR και όχι μεγάλη οθόνη (θετικό για μένα) αλλά ΧΑΛΙΑ GPS και WiFi + ότι κολλάει αν του βάλω λίγες εφαρμογές και η μπαταρία τα φτύνει σιγά-σιγά.

Τέσπα, ψάχνω κινητό με:

1. Χαμηλό SAR

2. οθόνη μέχρι 4.3"

3. lag-free (όσο μπορεί τέλος πάντων)

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ultraHD οθόνες και παιχνίδια. Θέλω μόνο κλήσεις, broswing και GPS για ταξίδια στο εξωτερικό (πεζός)

Σε αναζήτηση στο skroutz με παράμετρο χαμηλό SAR πρόσεξα τα:

1. Galaxy S4 mini: 1,5GB RAM και πολύ χαμηλό SAR (0.33) αλλά στα σχόλια του skroutz λένε ότι έχει προβλήματα με το ηχείο, στα 235€

2. Galaxy S3 mini: 1GB RAM στα 150€

3. Samsung Nexus S αλλά με μόνο 512 RAM :( στα 200€

3. HTC Radar: 3.8" οθόνη και μόνο 512GB RAM αλλά μήπως το σώζει το lag επειδή έχει windows phone; στα 230€

4. HTC Desire S: μόνο 768GB RAM και τσιμπημένη τιμή 357€

5. HTC Amaze: 1GB RAM, αλλά ούτε που το χω ακούσει σαν όνομα, στα 250€

Υπάρχει κάποιο άλλο που μου διαφεύγει;

Έχει κανείς S4 mini να μου πει πόσο άσχημα είναι το ηχείο;

Ευχαριστώ :)

μαλλον για s4 mini θα πηγενα ειναι πολυ καλο το εχει φιλος μου , αλλα τα λαγκακια θα τα εχεις .μακρια απο s3 mini γιατι εκει θα παιξει πολυ λαγκ.για τα lumia εχω ακουσει καλα λογια τα καινουρια και ειναι αλαγκαριστα αλλα λίπη η ελευθερια του android αν εχεις μαθει σε αυτην ,αλλιως θα εισαι οκ.

Γιαννης

Nokia Lumia 620, 3.8'' οθόνη, Windows phone 8 (θα πάρει την 8.1) και το βρίσκεις στα 125 ευρώ

Edit: Τώρα είδα το χαμηλό SAR που θες, οπότε προτείνω s4 Mini:)

Το HTC Radar που έχει windows phone?

Επίσης δεν με νοιάζει η ελευθερία του android, με τα βασικά app παίζω και με γνωστές εφαρμογές οι περισσοτερες των οποίων υπάρχουν και στα windows phone και ούτε root κάνω, έχω γεράσει πια :p

Edited by alouci

Το HTC Radar που έχει windows phone?

Αν δε σε ενοχλεί που έχει wp7.5, τότε αξίζει γιατί έχει καλή ποιότητα κατασκευής και στα σχόλια στο skroutz βλέπω καλά λόγια.

Αν δε σε ενοχλεί που έχει wp7.5, τότε αξίζει γιατί έχει καλή ποιότητα κατασκευής και στα σχόλια στο skroutz βλέπω καλά λόγια.

Είμαι πλέον μεταξύ Galaxy S4mini και HTC Radar μιας και έχουν και ίδια τιμή 230€

To HTC θα την παλεύει μελλοντικά με τα 512MB RAM (είναι και μοντέλο 2011) μόνο και μόνο επειδή έχει windows λειτουργικό;;; Το Galaxy έχει 1,5GB που όσο να το κάνεις είναι μεγάλη διαφορά...

Σκέφτομαι και ότι τα Galaxy είναι πιο διαδεδομένα, με καλύτερο community κλπ σε σχέση με ένα κινητό με τα παλιά windows 7.5... ή είπα πατάτα;

το θέμα με το sar το χεις ψάξει/συγκρίνει; έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα με κινητά με υψηλότερο sar από τις τιμές αυτών που αναφέρεις;

αν οχι και είναι απλά επιθυμία για όσο το δυνατόν λιγότερο sar, για μένα ξεχνάς τα 230 για το htc radar...δεν υπάρχει αυτή η τιμή...έχει μείνει η συσκευή σε ένα κατάστημα και είναι σ αυτή την τιμή...και πιθανότατα εκεί θα μείνει για πάντα..

δλδ να ανέβεις στα 230 για να πάρεις μια συσκευή που είναι πλέον ξεπερασμένη απ όλες τις αποψεις,χωρίς καμία υποστήριξη και με πολλά μειον, απλά και μόνο για το sar της...δε ξέρω:O..καλύτερα ας έχει παραπάνω(δε λέω να ξεφεύγει στο άλλο άκρο) και να ψαχτείς για άλλες λύσεις,bluetooth κτλ, αν έχεις προβλημα....παρά αυτό...

για να καταλάβεις το 230(σχεδόν 240 βγαίνει τελική) που ανεβαινεις γι αυτή τη συσκευή...με 30ευρώ πάνω πας στο 925 με sar 0.80(το nokia maps να βάλεις μόνο που θα έχει, σχεδόν καλύπτει τη διαφορά)...σύγκριση νομίζω δε χρειάζεται καν να κάνω για τις 2 συσκευές..ακόμα και σε αναλογίες οθόνης/διαστάσεων συσκευής.. σε συνολικές διαστάσεις δε ξεφεύγει πολύ από το s4 mini που κοιτάς.

επίσης η τιμή του sar του radar που έχουν όλα τα site έχω την εντύπωση οτι δεν είναι η ευρωπαική...

αν και συνήθως τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες συσκευές η eu τιμή sar είναι μικρότερη, αν κοιτάξεις κάποια παλιότερα sar συσκευών htc, μερικά έχουν χαμηλότερο us sar απ οτι eu...

με επιφύλαξη όλα αυτά.δε ξέρω τι ακριβώς ισχύει συγκεκριμένα για το radar...υπάρχει περιπτωση να είναι και λίγο μεγαλύτερο από τα 0,4...αν και χλωμό..

όπως επίσης ξεχνάς και nexus s,desire s, amaze σε τέτοιες τιμές...και γενικά σα συσκευές πλέον.

Είμαι πλέον μεταξύ Galaxy S4mini και HTC Radar μιας και έχουν και ίδια τιμή 230€

To HTC θα την παλεύει μελλοντικά με τα 512MB RAM (είναι και μοντέλο 2011) μόνο και μόνο επειδή έχει windows λειτουργικό;;; Το Galaxy έχει 1,5GB που όσο να το κάνεις είναι μεγάλη διαφορά...

Σκέφτομαι και ότι τα Galaxy είναι πιο διαδεδομένα, με καλύτερο community κλπ σε σχέση με ένα κινητό με τα παλιά windows 7.5... ή είπα πατάτα;

Δεν ξέρω πως θα λειτουργεί μακροπρόθεσμα, αλλά το galaxy έχει και το touchwiz και το bloatware της sammy και εάν θα κολλήσει κάποια στιγμή στο μέλον το radar, το galaxy s4 mini θα κολλήσει και την επόμενη μέρα. Ο από πάνω όμως έχει δίκιο γιατί δεν παίρνεις το lumia 925 που έχει και τους χάρτες here?

Edited by Alex_tz

ανάλογως τι εννοούμε χωρίς lag και πως γίνεται η συγκριση...

αν συκρίνουμε με το galaxy s1, οτι και να πάρει θα συμπεριφέρεται καλύτερα σε σχέση με το s1...

προσωπικά το radar το θεωρώ κοροιδία για αγορά τώρα στα 230...και ας είναι η μοναδική συσκευή στη αγορά που καλύπτει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που ζητάω...προτιμώ να κάνω κάποιους συμβιβασμούς και να αγοράσω κάτι άλλο...

καλύτερα το 520 , και ας έχει sar 1, στα 100 ευρώ και να δώσω λεφτά για ενα καλό handsfree εφόσον έχω θέμα με το sar, που θα μου μείνει κιολας μελλοντικά, παρά το άλλο..

το θέμα με το sar το χεις ψάξει/συγκρίνει; έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα με κινητά με υψηλότερο sar από τις τιμές αυτών που αναφέρεις;

αν οχι και είναι απλά επιθυμία για όσο το δυνατόν λιγότερο sar, για μένα ξεχνάς τα 230 για το htc radar...δεν υπάρχει αυτή η τιμή...έχει μείνει η συσκευή σε ένα κατάστημα και είναι σ αυτή την τιμή...και πιθανότατα εκεί θα μείνει για πάντα..

δλδ να ανέβεις στα 230 για να πάρεις μια συσκευή που είναι πλέον ξεπερασμένη απ όλες τις αποψεις,χωρίς καμία υποστήριξη και με πολλά μειον, απλά και μόνο για το sar της...δε ξέρω:O..καλύτερα ας έχει παραπάνω(δε λέω να ξεφεύγει στο άλλο άκρο) και να ψαχτείς για άλλες λύσεις,bluetooth κτλ, αν έχεις προβλημα....παρά αυτό...

για να καταλάβεις το 230(σχεδόν 240 βγαίνει τελική) που ανεβαινεις γι αυτή τη συσκευή...με 30ευρώ πάνω πας στο 925 με sar 0.80(το nokia maps να βάλεις μόνο που θα έχει, σχεδόν καλύπτει τη διαφορά)...σύγκριση νομίζω δε χρειάζεται καν να κάνω για τις 2 συσκευές..ακόμα και σε αναλογίες οθόνης/διαστάσεων συσκευής.. σε συνολικές διαστάσεις δε ξεφεύγει πολύ από το s4 mini που κοιτάς.

επίσης η τιμή του sar του radar που έχουν όλα τα site έχω την εντύπωση οτι δεν είναι η ευρωπαική...

αν και συνήθως τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες συσκευές η eu τιμή sar είναι μικρότερη, αν κοιτάξεις κάποια παλιότερα sar συσκευών htc, μερικά έχουν χαμηλότερο us sar απ οτι eu...

με επιφύλαξη όλα αυτά.δε ξέρω τι ακριβώς ισχύει συγκεκριμένα για το radar...υπάρχει περιπτωση να είναι και λίγο μεγαλύτερο από τα 0,4...αν και χλωμό..

όπως επίσης ξεχνάς και nexus s,desire s, amaze σε τέτοιες τιμές...και γενικά σα συσκευές πλέον.

Ναι, θέλω το SAR να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο και μέχρι στιγμής το Galaxy S4mini έχει το μικρότερο δείκτη.

OK αφού μου το λέτε και όλοι αποκλείω τα Radar, Nexus, Desire κλπ με τη μία ;)

To Νοκια 925 μου αρέσει πολύ αλλά με χαλάει το SAR. Γενικά επειδή το κινητό το χω συνέχεια πάνω μου (στην τσέπη κλπ) θέλω να χει όσο το δυνατόν μικρότερο SAR να αισθάνομαι ήσυχος. Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που επέλεξα το Galaxy S1 εξ αρχής...

Τα Samsung έχουν τους χαμηλότερους αριθμός sar. Επίσης το να μην έχει 512 μνήμη είναι πολύ σημαντικό.
Φιλικά Γιώργος

Ναι, θέλω το SAR να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο και μέχρι στιγμής το Galaxy S4mini έχει το μικρότερο δείκτη.

OK αφού μου το λέτε και όλοι αποκλείω τα Radar, Nexus, Desire κλπ με τη μία ;)

To Νοκια 925 μου αρέσει πολύ αλλά με χαλάει το SAR. Γενικά επειδή το κινητό το χω συνέχεια πάνω μου (στην τσέπη κλπ) θέλω να χει όσο το δυνατόν μικρότερο SAR να αισθάνομαι ήσυχος. Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που επέλεξα το Galaxy S1 εξ αρχής...

το 925 στο βαλα για να σου δείξω τα 230 του radar, που είναι εκτός πραγματικότητας τώρα για αυτή τη συσκευή...στην ίδια λογική είναι και οι άλλες συσκευές που εγώ προσωπικά σου απέρριψα...

τώρα και τα 0,8 εμένα προσωπικά δε μου φαίνεται ιδιαίτερα υψηλό..ειδικά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει η συσκευή και εφόσον ανεβαίνω σε τέτοια τιμή..αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα...

γενικά τα samsung, όπως ειπώθηκε έχουν τα χαμηλότερα πάντως..δύσκολα θα βρείς πιο χαμηλά...αν αυτό είναι το βασικό κριτήριο και δεν κάνεις υποχωρήσεις σε αυτό..κοίτα προς samsung..

γενικότερα τώρα, οι τιμές του sar σα νούμερο που βλέπουμε έχουν πολλά πράγματα και παραμέτρους από πίσω που δε τα ξέρουμε...

μιας και οι τιμές αυτές είναι οι μέγιστες που έχουν καταγραφεί μέσα από διάφορες δοκιμές...μπορεί με συσκευή με μικρότερο sar να έχεις τη μέγιστη έκθεση για περισσότερη ώρα σε σύγκριση με μια άλλη, με υψηλότερη μέγιστη, αλλά λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στις ίδιες συνθήκες.

http://www.fcc.gov/guides/specific-absorption-rate-sar-cell-phones-what-it-means-you

Edited by rizla7

Εγώ ψινομουνα Για το lumia 630αλλά με sar 1.5!!!! Με τρόμαξε κ κοιτάω αλλού ,έχω το μυαλό η Huawei Ascend Y300 Η lumia 625 Η κάποιο optimus. Και το 520 στα sar το ψηλό φοβάμαι..

εδω εισαι και εσυ :D http://www.minideal.net/xiaomi-mi2s-qualcomm-600-quad-core-1-7ghz-android-phone-2gb-ram-16-32g-rom-8-0-13-0mp-camera-unlocked-in-stock.html

185 ευρωπουλα και σαρ γυρω στα 0.7 αν θυμαμαι καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Δεν έκανα την αγορά ακόμα (έπρεπε να διοχετεύσω τα χρήματα σε κάτι πιο επείγον).

Ερώτηση για παραεισαγωγή και εγγύηση:

Τα skroutzομάγαζα που έχουν κάποια κινητά εώς και 150(!) ευρώ πιο κάτω από Πλαίσιο κλπ κάνουν παραεισαγωγή; Αυτό σημαίνει πως αν π.χ. η μπαταρία του Galaxy S4 θέλει αλλαγή πάνω στον μήνα (έτσι διαβάζω στα σχόλια) και το χω αγοράζει από μαγαζί του skroutz δεν θα με καλύπτει η εγγύηση; Μήπως έχει να κάνει με το αν είναι EU ή όχι;

Edited by alouci

καλησπέρα μια πολύ αξιόλογη πρόταση σε αυτά τα χρήματα είναι BlackBerry Z10 , ξεκινάει από 215 ε και είναι κατά τη γνώμη μου ότι πιο σταθερό και εύχρηστο λογισμικό έξω δουλέψει .

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Εγώ ψινομουνα Για το lumia 630αλλά με sar 1.5!!!! Με τρόμαξε κ κοιτάω αλλού ,έχω το μυαλό η Huawei Ascend Y300 Η lumia 625 Η κάποιο optimus. Και το 520 στα sar το ψηλό φοβάμαι..

γιατί τρόμαξες? iphone 5 δεν εχεις τώρα? 1.20 εχει και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου λίγο

καλησπέρα μια πολύ αξιόλογη πρόταση σε αυτά τα χρήματα είναι BlackBerry Z10 , ξεκινάει από 215 ε και είναι κατά τη γνώμη μου ότι πιο σταθερό και εύχρηστο λογισμικό έξω δουλέψει .

βρεθηκε ανθρωπος με blackberry!

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T