Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με διπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού πάει μπροστά και με τριπλό ξεκινάει το τραγούδι πάλι.

Δεν ξέρω το γίνεται. Δεν έβαλα καμιά ρύθμιση από ότι θυμάμαι

Οκ ευχαριστώ. Σε εμένα τίποτε!!:mad:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κάποιος που έχει πάρει τα Piston 3rd edition μπορεί να μου πει αν είναι CTIA όπως τα 2nd edition;

Με διπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού πάει μπροστά και με τριπλό ξεκινάει το τραγούδι πάλι.

Και σε εμένα έτσι είναι. Δεν είχα δοκιμάσει στην αρχή διπλό/τριπλό πάτημα να δω τι κάνουν. Τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης εσάς πως σας δουλεύουν; Εμένα είναι ουσιαστικά άχρηστα, δεν έχω εντοπίσει να κάνουν κάτι (ούτε με τον ενσωματωμέο player, ούτε με 3d party, ούτε κατά τη διάρκεια κλήσεων).

Παιδιά κάποιος που έχει πάρει τα Piston 3rd edition μπορεί να μου πει αν είναι CTIA όπως τα 2nd edition;

Αν μου εξηγήσεις πως το βρίσκω αυτό ευχαρίστως να το τσεκάρω, το google δεν βοήθησε και πολύ στην προκειμένη περίπτωση, απλά κατάλαβα έχει να κάνει με τον τύπο του jack ή κάτι τέτοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Τελικά ήθελε ρύθμιση από το μενού του Poweramp που δουλεύω και τώρα δουλεύει το κουμπί. Παρόλα αυτά το κουμπί είναι πολύ δύσχρηστο για να απαντάς και να τερματίζεις κλήσεις! Κάνω 10 ώρες να το βρω!! Τα κουμπιά της έντασης δεν κάνουν τίποτε άλλο.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Καλημέρα. Παρήγγειλα τα Xiaomi pistons 2 (silver+white) και θέλω να ρωτήσω εάν παίζουν εντάξει με το κινητό μου που είναι το ZOPO ZP999 (3X). Ξέρει κανείς εάν θα έχω θέμα με το OMTP / CTIA. Πως μπορώ να βρω τι υποστηρίζει η Zopo; Τα έχει δοκιμάσει κανείς με Zopo; Εάν το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει αυτό το πρότυπο δεν θα δουλεύουν καθόλου;

Αν μου εξηγήσεις πως το βρίσκω αυτό ευχαρίστως να το τσεκάρω, το google δεν βοήθησε και πολύ στην προκειμένη περίπτωση, απλά κατάλαβα έχει να κάνει με τον τύπο του jack ή κάτι τέτοιο.

Ναι με το jack έχει να κάνει. Τα περισσότερα κινητά μετά το 2011 υποστηρίζουν το πρότυπο CTIA πλην ορισμένων (πχ motorola). Οπότε πρέπει και τα ακουστικά να έχουν το ανάλογο jack. Αλλά λογικά και τα v3 CTIA θα είναι όπως και τα v2 που έχω.

Ναι με το jack έχει να κάνει. Τα περισσότερα κινητά μετά το 2011 υποστηρίζουν το πρότυπο CTIA πλην ορισμένων (πχ motorola). Οπότε πρέπει και τα ακουστικά να έχουν το ανάλογο jack. Αλλά λογικά και τα v3 CTIA θα είναι όπως και τα v2 που έχω.

Σόρρυ φίλε αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι στην συσκευασία που να δείχνει τι είναι τα ακουστικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

H moto δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο CTIA? Γιατί μόλις σήμερα έκανα παραγγελία 2 τμχ ( για moto X & Oneplus One ). Επί τη ευκαιρίας το geekbuing τα έχει μέχρι αύριο σε πολύ καλή τιμή τα v.3
Sent it From outer Space.

H moto δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο CTIA? Γιατί μόλις σήμερα έκανα παραγγελία 2 τμχ ( για moto X & Oneplus One ). Επί τη ευκαιρίας το geekbuing τα έχει μέχρι αύριο σε πολύ καλή τιμή τα v.3

Στο Moto G μου παίζουν κανονικά και omtp και ctia ακουστικά.

[...] Τα περισσότερα κινητά μετά το 2011 υποστηρίζουν το πρότυπο CTIA πλην ορισμένων (πχ motorola)[...]

Ok ευχαριστώ, γιατί παραπάνω έγραψες οτι δεν υποστηρίζουν, αν κατάλαβα καλά. Αλλά με κάλυψες, από τη στιγμή που δουλεύουν στο Μοτο G σου.

Ok ευχαριστώ, γιατί παραπάνω έγραψες οτι δεν υποστηρίζουν, αν κατάλαβα καλά. Αλλά με κάλυψες, από τη στιγμή που δουλεύουν στο Μοτο G σου.

Ετσι εχω διαβασει οτι τα motorola δεν αλλαξαν το προτυπο αλλα στο moto g παιζουν ολα απο οτι φαινεται.βεβαια τα πληκτρα αυξομοιωσης της εντασης δεν παιζουν. Μονο το πληκτρο κλησεων.

Παραγγελία 5/5 τα v.3 από geebuying και ακόμα αναμένω τα trach number. Είμαι πολύ ανυπόμονος? :cool:

Παραγγελία 5/5 τα v.3 από geebuying και ακόμα αναμένω τα trach number. Είμαι πολύ ανυπόμονος? :cool:

Ναι εισαι: `` Estimated ships in 2-7 days`` γραφει στο site. Βεβαια εμενα μου εδωσαν tracking number σε 2 μερες. Ισως περιμενουν στοκ.

παραγγειλα και εγω προχθες απο gearbest μαζι με το band και περιμενω traking !
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Εγώ τα πήρα απο geekbuying

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Απ'ότι βλέπω merimobiles και geekbuying στέλνουν τα γνήσια v3 ? Ευχαριστώ!

Ναι κανονικά γνήσια είναι. Έχω πάρει τα 2 από εκεί

Θοδωρής

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε αν τα xiaomi piston 3 είναι αυθεντικά η Όχι;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Έχω 2 ζευγάρια Pistons 2 και το πρώτο σταμάτησε να παίζει ξαφνικά, χωρίς να έχουν πάθει ζημιά, μετά από 7-8 μήνες.

Τώρα σκέφτομαι τα 3. Τα θεωρείτε πιο ποιοτικά;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, μόλις χθες παρέλαβα και είναι ακόμα καλύτερος ο ήχος

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Aυτο που λες τα βρηκες, δε λεει τπτ. Πού τα βρηκες;

Αν δεν ειναι σε προσφορα, τοτε μαλλον ειναι μουφα..

Aπο ibuygou και geekbuying θα ειναι σιγουρα original (εγω τα πηρα απο ibuygou, 22$)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.