topet Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Με διπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού πάει μπροστά και με τριπλό ξεκινάει το τραγούδι πάλι. Δεν ξέρω το γίνεται. Δεν έβαλα καμιά ρύθμιση από ότι θυμάμαι Οκ ευχαριστώ. Σε εμένα τίποτε!!:mad: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Παιδιά κάποιος που έχει πάρει τα Piston 3rd edition μπορεί να μου πει αν είναι CTIA όπως τα 2nd edition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Με διπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού πάει μπροστά και με τριπλό ξεκινάει το τραγούδι πάλι. Δεν ξέρω το γίνεται. Δεν έβαλα καμιά ρύθμιση από ότι θυμάμαι Και σε εμένα έτσι είναι. Δεν είχα δοκιμάσει στην αρχή διπλό/τριπλό πάτημα να δω τι κάνουν. Τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης εσάς πως σας δουλεύουν; Εμένα είναι ουσιαστικά άχρηστα, δεν έχω εντοπίσει να κάνουν κάτι (ούτε με τον ενσωματωμέο player, ούτε με 3d party, ούτε κατά τη διάρκεια κλήσεων). Παιδιά κάποιος που έχει πάρει τα Piston 3rd edition μπορεί να μου πει αν είναι CTIA όπως τα 2nd edition; Αν μου εξηγήσεις πως το βρίσκω αυτό ευχαρίστως να το τσεκάρω, το google δεν βοήθησε και πολύ στην προκειμένη περίπτωση, απλά κατάλαβα έχει να κάνει με τον τύπο του jack ή κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Με διπλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού πάει μπροστά και με τριπλό ξεκινάει το τραγούδι πάλι. Δεν ξέρω το γίνεται. Δεν έβαλα καμιά ρύθμιση από ότι θυμάμαι Τελικά ήθελε ρύθμιση από το μενού του Poweramp που δουλεύω και τώρα δουλεύει το κουμπί. Παρόλα αυτά το κουμπί είναι πολύ δύσχρηστο για να απαντάς και να τερματίζεις κλήσεις! Κάνω 10 ώρες να το βρω!! Τα κουμπιά της έντασης δεν κάνουν τίποτε άλλο. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα. Παρήγγειλα τα Xiaomi pistons 2 (silver+white) και θέλω να ρωτήσω εάν παίζουν εντάξει με το κινητό μου που είναι το ZOPO ZP999 (3X). Ξέρει κανείς εάν θα έχω θέμα με το OMTP / CTIA. Πως μπορώ να βρω τι υποστηρίζει η Zopo; Τα έχει δοκιμάσει κανείς με Zopo; Εάν το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει αυτό το πρότυπο δεν θα δουλεύουν καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αν μου εξηγήσεις πως το βρίσκω αυτό ευχαρίστως να το τσεκάρω, το google δεν βοήθησε και πολύ στην προκειμένη περίπτωση, απλά κατάλαβα έχει να κάνει με τον τύπο του jack ή κάτι τέτοιο. Ναι με το jack έχει να κάνει. Τα περισσότερα κινητά μετά το 2011 υποστηρίζουν το πρότυπο CTIA πλην ορισμένων (πχ motorola). Οπότε πρέπει και τα ακουστικά να έχουν το ανάλογο jack. Αλλά λογικά και τα v3 CTIA θα είναι όπως και τα v2 που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ναι με το jack έχει να κάνει. Τα περισσότερα κινητά μετά το 2011 υποστηρίζουν το πρότυπο CTIA πλην ορισμένων (πχ motorola). Οπότε πρέπει και τα ακουστικά να έχουν το ανάλογο jack. Αλλά λογικά και τα v3 CTIA θα είναι όπως και τα v2 που έχω. Σόρρυ φίλε αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάτι στην συσκευασία που να δείχνει τι είναι τα ακουστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 H moto δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο CTIA? Γιατί μόλις σήμερα έκανα παραγγελία 2 τμχ ( για moto X & Oneplus One ). Επί τη ευκαιρίας το geekbuing τα έχει μέχρι αύριο σε πολύ καλή τιμή τα v.3 Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 H moto δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο CTIA? Γιατί μόλις σήμερα έκανα παραγγελία 2 τμχ ( για moto X & Oneplus One ). Επί τη ευκαιρίας το geekbuing τα έχει μέχρι αύριο σε πολύ καλή τιμή τα v.3 Στο Moto G μου παίζουν κανονικά και omtp και ctia ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 [...] Τα περισσότερα κινητά μετά το 2011 υποστηρίζουν το πρότυπο CTIA πλην ορισμένων (πχ motorola)[...] Ok ευχαριστώ, γιατί παραπάνω έγραψες οτι δεν υποστηρίζουν, αν κατάλαβα καλά. Αλλά με κάλυψες, από τη στιγμή που δουλεύουν στο Μοτο G σου. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ok ευχαριστώ, γιατί παραπάνω έγραψες οτι δεν υποστηρίζουν, αν κατάλαβα καλά. Αλλά με κάλυψες, από τη στιγμή που δουλεύουν στο Μοτο G σου. Ετσι εχω διαβασει οτι τα motorola δεν αλλαξαν το προτυπο αλλα στο moto g παιζουν ολα απο οτι φαινεται.βεβαια τα πληκτρα αυξομοιωσης της εντασης δεν παιζουν. Μονο το πληκτρο κλησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παραγγελία 5/5 τα v.3 από geebuying και ακόμα αναμένω τα trach number. Είμαι πολύ ανυπόμονος? :cool: Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παραγγελία 5/5 τα v.3 από geebuying και ακόμα αναμένω τα trach number. Είμαι πολύ ανυπόμονος? :cool: Ναι εισαι: `` Estimated ships in 2-7 days`` γραφει στο site. Βεβαια εμενα μου εδωσαν tracking number σε 2 μερες. Ισως περιμενουν στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 παραγγειλα και εγω προχθες απο gearbest μαζι με το band και περιμενω traking ! Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ήμουν ανυπόμονος, σήμερα τσίμπησα το tracking number. Τώρα ξεκινάει το ταξίδι του. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Physiker Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Απ'ότι βλέπω merimobiles και geekbuying στέλνουν τα γνήσια v3 ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εγώ τα πήρα απο geekbuying Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Απ'ότι βλέπω merimobiles και geekbuying στέλνουν τα γνήσια v3 ? Ευχαριστώ! Ναι κανονικά γνήσια είναι. Έχω πάρει τα 2 από εκεί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Guys οταν παρετε τα v. 3 please review μιας και εχασα τα 2 που ηταν αψογα και θελω να ξαναπαρω xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε αν τα xiaomi piston 3 είναι αυθεντικά η Όχι; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Έχω 2 ζευγάρια Pistons 2 και το πρώτο σταμάτησε να παίζει ξαφνικά, χωρίς να έχουν πάθει ζημιά, μετά από 7-8 μήνες. Τώρα σκέφτομαι τα 3. Τα θεωρείτε πιο ποιοτικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ναι, μόλις χθες παρέλαβα και είναι ακόμα καλύτερος ο ήχος Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Πόσο πλήρωσες γιαυτα και απο που? Εγω τα βρήκα 15 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Aυτο που λες τα βρηκες, δε λεει τπτ. Πού τα βρηκες; Αν δεν ειναι σε προσφορα, τοτε μαλλον ειναι μουφα.. Aπο ibuygou και geekbuying θα ειναι σιγουρα original (εγω τα πηρα απο ibuygou, 22$) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αρχές του μήνα τα είχε το geekbuying σε προσφορά 15€. Και τωρα είναι σε καλη τιμή. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts