Gialakias Δημ. May 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μπορω λες να κανω κατι ισως κανενα downgrade ωστε να μην χασω τα settings και data μου?? Κατι γατι εχω αρχισει και αγχονομαι Μπες πάλι bootloader και φλασαρε το system.img της 5.1 και κάνε Reboot. Και το έχω ξαναπεί. Πριν κάνουμε οτιδήποτε πρώτα κάνουμε backup. Ειδικά αν έχουμε Custom recovery είναι πανεύκολο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Τα καταφερα να το επαναφερω εκανα flash και το cache.img και επανήλθε ευχαριστω πολυ ομως για τις γρηγορες απαντησεις σου Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Τα καταφερα να το επαναφερω εκανα flash και το cache.img και επανήλθε ευχαριστω πολυ ομως για τις γρηγορες απαντησεις σου Να σαι καλά. Γι αυτό γράφω format cache στο τέλος. Από εκεί προέρχονται τα πιο πολλά bootloop. Θα το σημειώσω στον οδηγό για το Flash cache.img. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλημέρα να ρωτησω είμαι με 5.1.1 και root και μου ήρθε το update το μικρο 10 κάτι mb πρεπει να κάνω unroot και όλα τα υπολοιπα η το περνώ απο πανω χωρίς φόβο και πάθος? Ευχαριστώ Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλημέρα να ρωτησω είμαι με 5.1.1 και root και μου ήρθε το update το μικρο 10 κάτι mb πρεπει να κάνω unroot και όλα τα υπολοιπα η το περνώ απο πανω χωρίς φόβο και πάθος? Ευχαριστώ Αυτό δυστυχώς έχει σταματήσει ένα χρόνο πριν... Πρέπει υποχρεωτικά να γυρίσεις στοκ για να περάσει. Όπως περιγράφω στην αρχή. Δεν έχω αναβαθμίσει τον οδηγό (σύντομα) αλλά πρέπει να κατεβάσεις την 5.1.1 B factory image και να τον ακολουθήσεις. Υγ. Υπάρχει και πιο σύντομος τρόπος. Κατεβάζεις την 5.1.1 Ι factory image και φλασαρεις το system.img και boot.img και μετά format cache και Reboot. Μετά ξανακάνεις root και είσαι έτοιμος. Αυτό έκανα και γω. Προσεχώς η ενημέρωση του οδηγού... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Αναβαθμίστηκε με τη νέα ΟΤΑ για το Android 6.0 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημερα εγω που ειμαι με LMY48B πως θα την κανω την μεταβολη??? Ευχαριστω Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημερα εγω που ειμαι με LMY48B πως θα την κανω την μεταβολη??? Ευχαριστω Δεν έχει ακόμα ζιπ για B σε 6.0. Είσαι στοκ, πειραγμένο; Μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού χρησιμοποιώντας τα αρχεία της factory image που βρίσκεσαι για να γίνεις στοκ και να περιμένεις το ζιπ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημερα ειμαι στοκ με ροοτ μονο Ευχαριστω Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημερα ειμαι στοκ με ροοτ μονο Ευχαριστω Φλασαρε system.img και boot.img από την factory image Β και περίμενε το ζιπ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMaster88 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Φλασαρε system.img και boot.img από την factory image Β και περίμενε το ζιπ. Απλη απορια. Κι εγω εχω την 48Β , το ποια εκδοση παιρνει η καθε συσκευη απο τι καθοριζεται; Δε χρειαζεται να ψαξω να περασω την Μ για να κανω την αναβαθμιση ετσι; Παράθεση Nexus 5 root Samsung Galaxy Note P605 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Απλη απορια. Κι εγω εχω την 48Β , το ποια εκδοση παιρνει η καθε συσκευη απο τι καθοριζεται; Δε χρειαζεται να ψαξω να περασω την Μ για να κανω την αναβαθμιση ετσι; Η google φτιάχνει ζιπ για όλες τις εκδόσεις συνήθως. Αλλιώς θα σε πάει σταδιακά μέχρι τη τελευταία Lollipop και μετά στο Μ Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αναβαθμιστηκε στη νεα ΟΤΑ 6.0.1 MMB29Q Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts