Gialakias Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με το που πάω στο menu για adb sideload, τα Windows παύουν να αναγνωρίζουν το ADB Composite interface. Τι γίνεται ρε παιδιά; Windows 7, ξαναέβαλα drivers, τίποτα. Για δοκιμασε χωρις να ειναι συνδεδεμενο και συνδεσε το μετα αφου μπεις εκει ή οπως εισαι ανοιξε device manager και δες αν μπορεις να δηλωσεις την αγνωστη συσκευη ως adb composite interface Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το δήλωσα χειροκίνητα όπως είπες και το βρήκε τώρα. Τώρα λέει patching system files... ελπίζω να μην μπρικάρει. Ο λόγος που δεν πήρε το OTA αυτόματα μέσω WiFi είναι επειδή το έχω ρουτάρει και έχω ξεκλειδώσει τον bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το δήλωσα χειροκίνητα όπως είπες και το βρήκε τώρα. Τώρα λέει patching system files... ελπίζω να μην μπρικάρει. Ο λόγος που δεν πήρε το OTA αυτόματα μέσω WiFi είναι επειδή το έχω ρουτάρει και έχω ξεκλειδώσει τον bootloader; Όχι. Ο μονος λογος που δεν το πηρε αυτοματα ειναι γιατι δεν περιμενες να σου ερθει... Δεν ερχεται σε ολους την ιδια στιγμη, μπορει να κανει και εβδομαδα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Άρα δεν παίζει ρόλο το root/unlocked bootloader; Μια βδομάδα πολύ μου φαίνεται πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Άρα δεν παίζει ρόλο το root/unlocked bootloader; Μια βδομάδα πολύ μου φαίνεται πάντως... Μα σε αυτο τον οδηγο που γραφουμε τωρα το λεω τι χρειαζεται για να εγκατασταθει με επιτυχια και αυτα που λες δεν ειναι στις προϋποθεσεις. Τον διαβασες? Κανε ενα check και οτι θες εδω ειμαστε ολα τα παιδια να βοηθησουμε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τον διάβασα, απλά είμαι καινούριος στο Android και κάποια πράγματα με μπερδεύουν ακόμα... ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ειμαι στην 3η περιπτωση δηλαδη ειμαι Root - Stock Rom - Custom Kernel ElementalX 0.38 - Xposed + GravityBox... Αν ακολουθησω αυτον τον οδηγο θα χασω τα παντα??? θα γυρισει η συσκευη σε εργοστασιακο?? root εφαργμογες κτλπ?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ειμαι στην 3η περιπτωση δηλαδη ειμαι Root - Stock Rom - Custom Kernel ElementalX 0.38 - Xposed + GravityBox... Αν ακολουθησω αυτον τον οδηγο θα χασω τα παντα??? θα γυρισει η συσκευη σε εργοστασιακο?? root εφαργμογες κτλπ?? Ο οδηγός είναι για να εγκατασταθεί η ΟΤΑ. Το νόημα της ΟΤΑ είναι να μην πειράζει τίποτα άλλο από τα δεδομένα του χρήστη. Οπότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Βέβαια πάντα υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα δεδομένα όταν φλασάρουμε διάφορα άλλα στις περισσότερες περιπτώσεις δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το backup δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έτσι είμαι και γω. Οπότε τι έκανα; 1. Κατέβασα το zip της ΟΤΑ 2 . Έκανα disable το xposed framework 3. Έκανα install το zip ΟΤΑ μέσω recovery 4. Έκανα root και τέλος. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να γυρίσει στην προηγούμενη κατάσταση. Κατέβασα το zip, έβγαλα το xposed, μπήκα στο philz recovery έκανα install from zip και μου βγάζει abort.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κατέβασα το zip, έβγαλα το xposed, μπήκα στο philz recovery έκανα install from zip και μου βγάζει abort.. Γράψε το λάθος που λέει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Γράψε το λάθος που λέει. Πιστεύω ότι φαίνεται. Μήπως δε κατέβηκε σωστά η rom; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Πιστεύω ότι φαίνεται. Μήπως δε κατέβηκε σωστά η rom; Έχεις πειράξει το email Google λέει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έχεις πειράξει το email Google λέει. Αν κάνω επαναφορά την εφαρμογή θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αν κάνω επαναφορά την εφαρμογή θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση; Ναι. Λογικά την έσβησες. Ξαναβάλτη και πες. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ναι. Λογικά την έσβησες. Ξαναβάλτη και πες. Ώρα για ύπνο! Το μεσημέρι πάλι! Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 @Gialakias, πλήρεις οι οδηγίες σου. Όλα πήγαν καλά. Μπράβο. Ευχαριστώ πολύ. Το stock xposed rooted n5 έγινε upgrade μιά χαρά. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω τη 2η περίπτωση του οδηγού. Εφόσον όλα πάνε καλά, ποιο τρόπο προτείνετε για να ξαναγίνω root μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω τη 2η περίπτωση του οδηγού. Εφόσον όλα πάνε καλά, ποιο τρόπο προτείνετε για να ξαναγίνω root μετά; Αφού έχεις custom recovery φλασαρε το zip της ΟΤΑ και το superSU zip μαζί και μετά κάνε reboot. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παρ'όλο που επανέφερα το apk δε δέχεται να κάνει εγκατάσταση. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παρ'όλο που επανέφερα το apk δε δέχεται να κάνει εγκατάσταση. Τι σφάλμα βγάζει; άλλο ή το ίδιο; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τι σφάλμα βγάζει; άλλο ή το ίδιο; Το ίδιο.. Το xda όμως έδωσε λύση, πέρασα άλλη rom παρέα με root. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Το ίδιο.. Το xda όμως έδωσε λύση, πέρασα άλλη rom παρέα με root. Το ίδιο καλά θα πήγαινε αν φλασαρες το system.img της 4.4.2 μόνο και μετά το ΟΤΑ zip. Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Το ίδιο καλά θα πήγαινε αν φλασαρες το system.img της 4.4.2 μόνο και μετά το ΟΤΑ zip. Τέλος καλό όλα καλά. Η δουλειά έγινε οπότε οκ! Ευχαριστώ τον jimdem 582 που μου πρότεινε τη rom:thumbup: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλησπερα παιδια,σορρυ αν ρωταω χαζη ερωτηση αλλα μαλλον κατι εκανα λαθος!Εχω stock rom, twrp, root, custom cernel, και xposed-gravity!Μoυ ηρθε η αναβαθμιση, την κατεβασε (92mb) εκανε επανεκκινηση και μπηκε στο twrp κι εκει σταματησε!ουτε ηξερα που την κατεβασε να την κανω install οποτε εκανα restart χωρις αποτελεσμα!και τωρα μου λεει οτι το συστημα ειναι ενημερωμενο!τι να καμω βρε παιδια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλησπερα παιδια,σορρυ αν ρωταω χαζη ερωτηση αλλα μαλλον κατι εκανα λαθος!Εχω stock rom, twrp, root, custom cernel, και xposed-gravity!Μoυ ηρθε η αναβαθμιση, την κατεβασε (92mb) εκανε επανεκκινηση και μπηκε στο twrp κι εκει σταματησε!ουτε ηξερα που την κατεβασε να την κανω install οποτε εκανα restart χωρις αποτελεσμα!και τωρα μου λεει οτι το συστημα ειναι ενημερωμενο!τι να καμω βρε παιδια;;; Ακολούθησε την περίπτωση 3 και όταν σου ξανά έρθει θα εγκατασταθεί μια χαρά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts