Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6670


nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα!

 

Έχω μερικές απορίες για το 6670 μου.

 

1) Έχω επιλέξει να σώζει τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης, όμως μερικές φορές κάτι παθαίνει το κινητό και είτε βγάζει μόνο το εικονίδιο του μηνύματος χωρίς να δονηθεί ή να ακουστεί ο ήχος για νέο μήνυμα, είτε δεν εμφανίζει καθόλου τα νέα μηνύματα, σαν να μην τα έχω λάβει, και τα εμφανίζει μόνο όταν του κάνω επανεκκίνηση. Την ίδια στιγμή, όταν δηλαδή λαμβάνει τα μυνήματα και δεν κάνει κάποιον ήχο ή δονείται, το ίδιο πράγμα συμβαίνει με τις αναπάντητες: στην κατάσταση αναμονής δεν μου δείχνει ότι έχω αναπάντητες, παρά μόνο όταν μπω στο μενού, όπου και μου εμφανίζει το γνωστό εικονίδιο πάνω δεξιά. Επίσης να προσθέσω ότι όταν γυρνάω την μνήμη αποθήκευσης από την κάρτα μνήμης στο κινητό, μπορώ να λάβω μυνήματα τα οποία φαίνονται κανονικά, ακούγεται ο ήχος και δονείται.

Να πω τέλος ότι το πρόβλημα το έλυνα μετά από αρκετές προσπάθειες, αφού βγάλω την κάρτα μνήμης, εκκινήσω το κινήτο, το ξανακλείσω, ξαναβάλω την κάρτα και το ανοίξω, πράγμα το οποίο δεν έπιανε πάντα. Όταν έπιανε πάντως, μόλις εκκινούσε, μου εμφάνιζε μαζεμένες όλες τις αναφορές και τότε δεν είχα πρόβλημα στη λήψη (μέχρι την επόμενη φορά τουλάχιστον).

 

2) Μόλις χθες προέκυψε το παρακάτω πρόβλημα. Ενώ είχε προκύψει το παραπάνω πρόβλημα, προσπάθησα να στείλω ένα μήνυμα για να ενημερωθώ για τον υπολειπώμενο χρόνο ομιλίας μου. Δεν κατάφερνε να στείλει το μήνυμα και μου έγραψε απέτυχε και έτσι το μήνυμα παρέμεινε στον φάκελο των εξερχομένων. Προσπάθησα να το στείλω χειροκίνητα και μου είχε κολλήσει στην αποστολή, με την έννοια ότι έγραφε αποστολή για πολλή ώρα κάτω από το μήνυμα και δεν το έστελνε, ούτε μου έγραψε ξανά απέτυχε. Τελικά επανεκκίνησα το κινητό και τώρα γράφει αναβλήθηκε. Προσπαθώ να διαγράψω το μήνυμα από τα εξερχόμενα αλλά μου πετάει μήνυμα "Σφάλμα συστήματος - 20" και δεν το σβήνει. Το ίδιο μηνυμα βγάζει και όταν προσπαθώ να σβήσω άλλα απεσταλμένα μυνήματα και όταν πάω να συνθέσω νέο μήνυμα.

 

3α) Θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να μεταφέρω ορισμένα μηνύματα, που έχουν αποθηκευτεί στη μνήμη του κινητού, στην κάρτα μνήμης, αν γίνεται σαν να τα είχα αποθηκεύσει εξ αρχής εκεί. Αλλιώς πώς μπορώ να τα αποθηκεύσω.

 

3β) Ενδιαφέρομαι επίσης να περάσω τα μηνύματα από την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή, τα οποία να μπορώ όμως να τα διαβάσω και από τον υπολογιστή και όχι απλά backup για περίπτωση απώλειας. Έχω δοκιμάσει ήδη το MessageStorer και το MsgSaver. Και με τα 2 μπορώ να τα μεταφέρω στον υπολογιστή σε αρχεία κειμένου *.txt, όμως με το πρώτο υπάρχει το πρόβλημα ότι το αρχείο κειμένου που προκύπτει είναι πολύ περίπλοκο και δυσανάγνωστο, έτσι ώστε δεν είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις τα μηνύματα και να τα διαβάσεις, και το δεύτερο πρόγραμμα τα σώζει διαχωρισμένα, αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες με αποτέλεσμα όλοι οι τελευταίοι να λείπουν.

 

Τέλος να σημειώσω ότι έχω αρκετά μηνύματα στα εισερχόμενα (γύρω στα 3000+ και τα σταλθέντα είναι συνεχώς γεμάτα (999). Και η μνήμη του κινητού και η κάρτα μνήμης έχουν επαρκή χώρο ελεύθερο (>10 ΜΒ). Η έκδοση του λογισμικού είναι η V 4.0437.4!

 

Συγνώμη για το μακροσκελές μου post, αλλά έχω κουραστεί πολύ με το συγκεκριμένο θέμα στο κινητό αυτό και θα παρακαλούσα όποιος μπορεί να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και εκτιμώ το ότι αφιερώσατε το χρόνο σας να ασχοληθείτε με το post μου.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά...

Έχω το 6670 με V 6.0522.0

Υπάρχει νεότερο firm απο αυτό?Άν ναι πού μπορώ να το βρώ??

 

Ναι, V7.0642.0 18-10-06 RH51

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά κ από μενα... Έχω κ γω το 6670 κ τελευταία κάτι μ'έπιασε κ θέλω να του κάνω μια αναβάθμιση (έχει ακόμα το αρχικό Firmware). Όμως τα καβούρια στη τσέπη μου δε μ'αφήνουν να δώσω 15 ευρόπουλα για το 2χρονών κινητό. Υπάρχει τρόπος να βρώ το Firmware και να το κάνω μόνος;; Έψαξα στο site της Nokia αλλά δεν έχει για το μοντέλο μου-μας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...