radicalx Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) η ρομ που βαζει το vickmall http://pan.baidu.com/s/1i3LydHr#dir/path=%2FTCL%20S720 σε μενα δεν διαβαζε την sd Edited July 19, 2014 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) και εδω η original ρομ που φλασαρεται με SP_Flash_Tool_v5.1408.00 και βρεθηκε μετα απο πολλες ωρες επικοινωνιας με το vickmall και ψαξιμο και αποκατεστησε το προβλημα με την sd επιτελους http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1532976929&uk=4114914076 code:qguq αφου περασετε αυτη την ρομ μετα περνει το παρακατω update απο την tcl http://www.tclmobile.com.cn/index.php/support/upgrade/153 η οποια παιρνει ota updates. γενικα προτεινω την original Edited July 19, 2014 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 και εδω η original ρομ που φλασαρεται με SP_Flash_Tool_v5.1408.00 και βρεθηκε μετα απο πολλες ωρες επικοινωνιας με το vickmall και ψαξιμο και αποκατεστησε το προβλημα με την sd επιτελους http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1532976929&uk=4114914076 code:qguq αφου περασετε αυτη την ρομ μετα περνει το παρακατω update απο την tcl http://www.tclmobile.com.cn/index.php/support/upgrade/153 η οποια παιρνει ota updates. γενικα προτεινω την original Ωραιος φιλε, σε ευχαριστω πολυ ! Εκανες root ? περασες κανενα recovery τωρα με την επισημη rom ? Αν εισαι root δοκιμασε με το morelocale2 μηπως και δεις ελληνικα, αν δεν εισαι root δεν πειραζει :):) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Ωραιος φιλε, σε ευχαριστω πολυ ! Εκανες root ? περασες κανενα recovery τωρα με την επισημη rom ? Αν εισαι root δοκιμασε με το morelocale2 μηπως και δεις ελληνικα, αν δεν εισαι root δεν πειραζει :):) εκανα το τελευταιο ota update,μετα εκανα ρουτ με το RootGenius,περασα την cwm recovery που εφτιαξα με το MtkDroidTools με το mobileuncle ,εγκατεστησα τα gapps για 4.2.2 απο cwm recovery,ξερουταρα το κινητο με το kinguser (παρομοιο με το supersu που χρησιμοποιω),εκανα reboot σε recovery με τα tools του SRSRoot for Android και τελος εγκατεστησα το CWM-SuperSU-v0.96 για να εχω supersu.Αυτα.... ελληνικα βγαζει μονο στις εφαρμογες,οχι στο μενου Edited July 19, 2014 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) εκανα το τελευταιο ota update,μετα εκανα ρουτ με το RootGenius,περασα την cwm recovery που εφτιαξα με το MtkDroidTools με το mobileuncle ,εγκατεστησα τα gapps για 4.2.2 απο cwm recovery,ξερουταρα το κινητο με το kinguser (παρομοιο με το supersu που χρησιμοποιω),εκανα reboot σε recovery με τα tools του SRSRoot for Android και τελος εγκατεστησα το CWM-SuperSU-v0.96 για να εχω supersu.Αυτα.... ελληνικα βγαζει μονο στις εφαρμογες,οχι στο μενου Αρχηγος :) Κατι ειναι και αυτο, εστω στις εφαρμογες. Δοκιμασες xposed με gravitybox ? Edit μιας και εχει μεγαλη μπαταρια το τηλεφωνο κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=el και οταν φτασεις περιπου στο 10% η μπαταρια ανεβασε μια εικονα με τα στατιστικα που θα γραψει η εφαρμογη. Αν εχεις κανει επανεκκινηση στο τηλεφωνο ''χανει'' τα ποσοστα, οποτε να τσεκαρεις καποια στιγμη απο το 100%-->10% Ευχαριστω Edited July 19, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Αρχηγος :) Κατι ειναι και αυτο, εστω στις εφαρμογες. Δοκιμασες xposed με gravitybox ? Edit μιας και εχει μεγαλη μπαταρια το τηλεφωνο κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=el και οταν φτασεις περιπου στο 10% η μπαταρια ανεβασε μια εικονα με τα στατιστικα που θα γραψει η εφαρμογη. Αν εχεις κανει επανεκκινηση στο τηλεφωνο ''χανει'' τα ποσοστα, οποτε να τσεκαρεις καποια στιγμη απο το 100%-->10% Ευχαριστω τωρα μου κανει νουμερα με το ξεκλειδωμα, το κλειδωνω και στηω αρχη ξεκλειδωνει με πατημα του power και μετα δεν κανει τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα εφταιγε η αυτοματη φωτεινοτητα. δηλαδη το τηλεφωνο ξεκλειδωνε αλλα δεν φωτιζοταν η οθονη θα το δοκιμασω σε 2-3 μερες γιατι τωρα παιζει πολυ επανεκκινηση Edited July 19, 2014 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις gesture πρέπει να το γράφει, έχει επιλογή να ξεκλειδώνει (?) με <<χειρονομία>> σε κλειδωμένη οθόνη. Επίσης ψάξε μήπως έχει καποια επιλογή για το τι θα κάνει το πληκτρο power. Δυστυχώς δεν εχω το τηλέφωνο στα χέρια μου και δεν ξέρω να σε απαντήσω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) αλλο ενα που δεν μου αρεσε ειναι οτι τα πληκτρα κατω απο την οθονη δεν φωτιζονται -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited July 20, 2014 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 [QUKarthan7;5516642]Αρχηγος :) Κατι ειναι και αυτο, εστω στις εφαρμογες. Δοκιμασες xposed με gravitybox ? Edit μιας και εχει μεγαλη μπαταρια το τηλεφωνο κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=el και οταν φτασεις περιπου στο 10% η μπαταρια ανεβασε μια εικονα με τα στατιστικα που θα γραψει η εφαρμογη. Αν εχεις κανει επανεκκινηση στο τηλεφωνο ''χανει'' τα ποσοστα, οποτε να τσεκαρεις καποια στιγμη απο το 100%-->10% Ευχαριστω Το screen shot από το Gsam http://www.4shared.com/photo/17FFge23ce/Screenshot_2014-07-20-22-35-01.html? ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.4shared.com/photo/17FFge23ce/Screenshot_2014-07-20-22-35-01.html? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Εκανες επανεκκινηση στο ενδιαμεσο και χαθηκαν τα στατιστικα. Πατησε στο gsam εκει που γραφει <<app usage> και βαλε μας μια εικονα να δουμε τι γινεται και εκει, δεν γινεται να βγαζει τετοια στατιστικα εκτος και αν υπαρχει προβλημα με την εφαρμογη και δεν δουλευει σωστα στο τηλεφωνο Edited July 20, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 6 ώρες οθόνη είναι πάρα πολύ καλά, αρχίζει να με ψήνει και εμένα :P η ram τι λέει γεμίζει εύκολα ? ή είναι σε καλά πλαίσια γενικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) http://www.4shared.com/zip/Jb5PpgiAce/Screenshots.html? Δεν είχα κάνει επανεκκίνηση. Η διαχείριση καλή είναι αλλά στο idol που είχα ήταν καλύτερη, αφήνει γύρω στα 100 με 150mb ελεύθερα. Το GPS αργεί την πρώτη φορά αλλά μετά κλειδώνει αμέσως, βλέπει 11-13 δορυφόρους και χρησιμοποιεί 6-8 Ακόμα το πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα δεν μου το ξανάκανε, ξεκλειδώνει κανονικά. Edited July 21, 2014 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 για πείτε ρε παιδιά όσοι το έχετε , πως είναι το κινητό γενικά , πλαστικά του , camera , wi-fi , και τελικά πόσο κρατάει το κινητό με μία φόρτιση , σε τι φωτεινότητα και με τι ανοιχτό ? Το είδατε κάπου να κολλάει λόγο ραμ για παράδειγμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Η ποιότητα είναι πολύ καλή σε σχέση με άλλα κινέζικα οπως και η κάμερα, δεν είναι βέβαια επιπέδου sony ή Samsung αλλά είναι καλή. Η μπαταρία κρατάει από το πρωί στις 7 μέχρι το βράδυ στις 11 με λιώσιμο (ίντερνετ- wifi -δεδομένα και παιχνίδια ).το πρόβλημα είναι ότι χθές ενώ κατέβαζα ένα αρχείο με τον dolphin το κινητό έκανε επανεκκίνησεις και κόλλουσε στο boot logo και συνέχεια το ίδιο.μπηκα σε recovery έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά κολλούσε στην αρχική οθόνη και πάλι επαννεκινηση. Μέχρι που του πέρασα την official rom πού ανέβασα εδώ (χωρίς να κάνω τα updates που είχα κάνει στο παρελθόν ) και άνοιξε. Τώρα που δοκιμάζω τον dolphin πάλι κολλάει αλλά όχι σε σημείο να μην κάνει τίποτα αλλά δεν δουλεύουν τα capacitive πλήκτρα από κάτω. Δεν ξέρω τι παίζει πάντως με τον συγκεκριμένο browser δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν. Edited July 24, 2014 by radicalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ξαναδοκίμασα και δεν κάνει τίποτα παίζει να φταίει που είχα απενεργοποιήσει τις ενσωματωμενες εφαρμογές... Ακόμα να παραλάβει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Παρελαβα και εγω χθες. Εκανα root , εβαλα cwm recovery , περασα τα gapps. Της επομενες ημερες θα γραψω αναλυτικα την αποψη μου. Αν θελετε κατι συγκεκριμενο να μαθετε ρωτηστε με :) Μια ερωτηση/βοηθεια εχω/θελω, ποια αλλα τηλεφωνα υπαρχουν με τον 6592 και 1gb ram ? Θελω να βρω aosp rom να δοκιμασω να την κανω port στο δικο μας :) Edit, και δευτερη ετωτηση. Που ειναι η επιλογη για να αλλαζουμε το 2g - 3g ? Edited July 26, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παρελαβα και εγω χθες. Εκανα root , εβαλα cwm recovery , περασα τα gapps. Της επομενες ημερες θα γραψω αναλυτικα την αποψη μου. Αν θελετε κατι συγκεκριμενο να μαθετε ρωτηστε με :) Μια ερωτηση/βοηθεια εχω/θελω, ποια αλλα τηλεφωνα υπαρχουν με τον 6592 και 1gb ram ? Θελω να βρω aosp rom να δοκιμασω να την κανω port στο δικο μας :) Edit, και δευτερη ετωτηση. Που ειναι η επιλογη για να αλλαζουμε το 2g - 3g ? Καλοριζικο. Πας: settings/more/mobile networks /preferred networks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστω :) Θα σε ρωτησω αλλα μην γελασεις :p εφαρμογη για καμερα εχει η rom που εχεις ? Σε εμενα χανετε η εφαρμογη για καμερα, φλασαρω rom στο πρωτο boot βλεπω για μια στιγμη την εφαρμογη καμερας και μετα εξαφανιζετε. κατεβαζω εφαρμογη απο το play και εχω μονο την face καμερα η κανονικη δεν δουλευει :( Με τη rom που μου το εστειλε το minideal δουλευε κανονικα, δυστυχως εκανα λαλακια και δεν εχω recovery backup απο αυτη τη rom :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστω :) Θα σε ρωτησω αλλα μην γελασεις :p εφαρμογη για καμερα εχει η rom που εχεις ? Σε εμενα χανετε η εφαρμογη για καμερα, φλασαρω rom στο πρωτο boot βλεπω για μια στιγμη την εφαρμογη καμερας και μετα εξαφανιζετε. κατεβαζω εφαρμογη απο το play και εχω μονο την face καμερα η κανονικη δεν δουλευει :( Με τη rom που μου το εστειλε το minideal δουλευε κανονικα, δυστυχως εκανα λαλακια και δεν εχω recovery backup απο αυτη τη rom :( Βρε συ σαν πρωταρης την επαθες,και δεν πηρες backup.:) Για πε2 λογια γενικα για ποιοτητα κατασκευης,οθονη κτλ να παρω ενα η οχι? Με ποιο απο τα γνωστα να το συγκρινω?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστω :) Θα σε ρωτησω αλλα μην γελασεις :p εφαρμογη για καμερα εχει η rom που εχεις ? Σε εμενα χανετε η εφαρμογη για καμερα, φλασαρω rom στο πρωτο boot βλεπω για μια στιγμη την εφαρμογη καμερας και μετα εξαφανιζετε. κατεβαζω εφαρμογη απο το play και εχω μονο την face καμερα η κανονικη δεν δουλευει :( Με τη rom που μου το εστειλε το minideal δουλευε κανονικα, δυστυχως εκανα λαλακια και δεν εχω recovery backup απο αυτη τη rom :( Φλασαρε την εργοστασιακη που έχω ανεβάσει εδώ με spflashtools δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παρελαβα και εγω χθες. Εκανα root , εβαλα cwm recovery , περασα τα gapps. Της επομενες ημερες θα γραψω αναλυτικα την αποψη μου. Αν θελετε κατι συγκεκριμενο να μαθετε ρωτηστε με :) Μια ερωτηση/βοηθεια εχω/θελω, ποια αλλα τηλεφωνα υπαρχουν με τον 6592 και 1gb ram ? Θελω να βρω aosp rom να δοκιμασω να την κανω port στο δικο μας :) Edit, και δευτερη ετωτηση. Που ειναι η επιλογη για να αλλαζουμε το 2g - 3g ? Θανάση καλομίλητο.:) Δες τις ρομ απο w200s http://www.needrom.com/phone-roms/thl/thl-w200/thl-w200s-thl-w200/ και περιμένω αναλυτικές εντυπώσεις απο την συσκευή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Βρε συ σαν πρωταρης την επαθες,και δεν πηρες backup.:) Για πε2 λογια γενικα για ποιοτητα κατασκευης,οθονη κτλ να παρω ενα η οχι? Με ποιο απο τα γνωστα να το συγκρινω?? :lol::lol: αυτο ακριβος :lol: Το ειδαν δυο φιλαρακια μου, ο ενας ειναι μελος εδω στο myphone και εχει lg g2 ποιο παλια nexus κτλ.... Η γνωμη και των δυο για την ποιοτητα κατασκευης ειναι οτι ειναι καλυτερο απο το lenovo 850+ που το ειχαν δει και αυτο. Η οθονη του δεν με ενθουσιασε, δεν εχει λευκο-λευκο (ειμαι κακομαθημενος απο το huawei 3c :p), ανεβασα καποια δειγματα με φουλ φωτεινοτητα και στα δυο για να δεις το λευκο, επισης στο tcl εχω ανεβασει φουλ τις ρυθμισεις στο color configuration https://app.box.com/s/kgtvb0b1vc6yarjbgztv Βλεπει 64αρα micro sd, ακομα ομως δεν την εχω γεμισει. Φλασαρε την εργοστασιακη που έχω ανεβάσει εδώ με spflashtools δουλεύει μια χαρά. και εδω η original ρομ που φλασαρεται με SP_Flash_Tool_v5.1408.00 και βρεθηκε μετα απο πολλες ωρες επικοινωνιας με το vickmall και ψαξιμο και αποκατεστησε το προβλημα με την sd επιτελους http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1532976929&uk=4114914076 code:qguq To την δοκιμασα και μου κανει το ιδιο, θα κανω ενα reboot στο pc και θα δοκιμασω με την εκδοση flashtool που γραφεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 :lol::lol: αυτο ακριβος :lol: Το ειδαν δυο φιλαρακια μου, ο ενας ειναι μελος εδω στο myphone και εχει lg g2 ποιο παλια nexus κτλ.... Η γνωμη και των δυο για την ποιοτητα κατασκευης ειναι οτι ειναι καλυτερο απο το lenovo 850+ που το ειχαν δει και αυτο. Η οθονη του δεν με ενθουσιασε, δεν εχει λευκο-λευκο (ειμαι κακομαθημενος απο το huawei 3c :p), ανεβασα καποια δειγματα με φουλ φωτεινοτητα και στα δυο για να δεις το λευκο, επισης στο tcl εχω ανεβασει φουλ τις ρυθμισεις στο color configuration https://app.box.com/s/kgtvb0b1vc6yarjbgztv Βλεπει 64αρα micro sd, ακομα ομως δεν την εχω γεμισει. To την δοκιμασα και μου κανει το ιδιο, θα κανω ενα reboot στο pc και θα δοκιμασω με την εκδοση flashtool που γραφεις. η ακριβης εκδοση με την οποια το φλασαρα ειναι εδω:http://www.4shared.com/archive/PLnkIR2Uba/SP_Flash_Tool_v5140800.html? την οθονη την περιμενα και εγω καλυτερη οντας και εγω πολυ ευχαριστημενος με το idol που ειχα (ισως αλλες προδιαγραφες για ευρωπη και αλλες για κινα εν τελει).οχι οτι ειναι ασχημη ομως, εχει πολυ καλο μαυρο και εντονα χρωματα αλλα υστερει στο ασπρο και βγαζει κατι το θολο νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Θα γραψω τη προσωπικη μου γνωμη για το τηλεφωνο. Ανεβαζω ενα βιντεο, σε ~5 ωρες θα ειναι ετοιμο και θα δωσω λινκ για να το δειτε. Απο σημερα κανω <<κανονικη χρηση>> ,χωρις να κανω επανεκκινησεις στο τηλεφωνο κλπ Εμπλεξα αυτες τις ημερες με το τηλεφωνο, εχω μεσα στο pc μου πολλους driver και flashtools και εφτασα σε σημειο να το μπρικαρω και να χασω τα imei. Δεν μπορουσα ουτε καν να το rootαρω. Το επανεφερα στο pc της αδελφης μου. Αυτο που δεν δουλευει ακομα ειναι η κανονικη καμερα και ψαχνω να δω τι θα κανω, αν δεν δουλευε η face καμερα δεν θα ειχα προβλημα αλλα η κανονικη ειναι βασικη. radicalx μηπως μπορεις να παρεις ενα <<καθαρο>> recovery backup να το ανεβασεις καπου και να το κανω restore στο τηλεφωνο μου ? Αν δεν ξερεις πως να το κανεις πες μου να σου γραψω ακριβος τη διαδικασια :) Aλλο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε recovery οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο, μπαινω σε cwm recovery με την εφαρμογη quick boot. Επισης δεν μπορω να ρυθμισω την επιλογη για 2g-3g χειροκινητα Η μπαταρια απο το 15% εως το 10 πεφτει γρηγορα και απο το 10 μεχρι να σβησει το τηλεφωνο πεφτει σαν αστραπη. Gps αρκετα καλο snr, δεν το εχω δοκιμασει στο δρομο. Ακουστικο αρκετα καλο, ειναι ενα ''κλικ'' ποιο κατω σε ενταση σε σχεση με το huawei 3c. Μεγαφωνο αρκετα καλο Το rr3 που δοκιμασα σε μια πιστα παιζει καλα Οθόνη σίγουρα έχει καλύτερη το tcl από το lenovo , μου το είπε η αδερφή μου και τα ανίψια μου. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα επέλεγα το tcl, έχει μικρές διαφορές που μου αρέσουν περισσότερο. Πχ το led για χαμένες κλήσεις - μηνύματα. Τα Πλαστικα του μού φαίνεται μια χαρά, ποίο καλα σε σχέση με το lenovo. βέβαια ο κάθε ένας μπορεί να έχει διαφορετική αίσθηση και άποψη. Τα πλαϊνά πλήκτρα είναι λίγο χαμηλά αλλά πιστεύω θα τα συνηθίσω. Ανεβασα και καποιες αλλες φωτογραφιες διπλα-διπλα με το lenovo 850+ και στατιστικα μπαταριας. Τα στατιστικα μπαταριας το ενα ειναι για να δουμε την αναμονη και το αλλο ειναι μετα απο το βιντεο https://app.box.com/s/kgtvb0b1vc6yarjbgztv Η μπαταρια παντος δεν μου γεμιζει το ματι για 3300mah, θα δω τις επομενες ημερες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Θανάση το προτείνεις το κινητό για κάποιον που θέλει κάτι κοντά στο 100αρικο και δεν έχει τρελές απαιτήσεις; Επισης xposed framework + gravitybox παίζουν κανονικά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts