Jump to content

TCL S720 (octa)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηταν σε ολιγοωρη προσφορά εχθές.

Και που το ελεγε αυτο φιλε μου??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 255
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προλαβε κανεις να το παρει στα 140$?

Παρων.Το σκεφτομαι για βασικη μου συσκευη λογω της τεραστιας μπαταριας που δεν βρισκεις σ αυτα τα χρηματα.Με φοβιζει λιγο το ''ενσωματωμενη'' αλλα θα δουμε.Κατα τ αλλα,γενικα μ αρεσαν ολα τα σχεδια της ΤCL απλα το πληκτρο ''πισω'' το εχουν σχεδον ολα στα αριστερα και αφου το βρηκα στα δεξια στο S720,δεν κρατηθηκα.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

εγω περιμενα να το βγαλει το minideal ποσες μερες και τελικα δευτερα το παραγγελνω απο vickmall 180$ και χθες το βγαζουν στο πρωτο 140$, αυτο και αν ειναι ξενερωμα. και ακομα ενω στο antutu βγαζει 23000 σχεδον στο vickmall το εχουν 15000, δεν ξερω τι μπορει αν εχουν κανει στη ρομ?

εγω περιμενα να το βγαλει το minideal ποσες μερες και τελικα δευτερα το παραγγελνω απο vickmall 180$ και χθες το βγαζουν στο πρωτο 140$, αυτο και αν ειναι ξενερωμα. και ακομα ενω στο antutu βγαζει 23000 σχεδον στο vickmall το εχουν 15000, δεν ξερω τι μπορει αν εχουν κανει στη ρομ?

Εκανε πανηρια εχθες το minideal.....απαραδεκτοι...:mad:

Τωρα γα το σκορ.......ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα.

15000 για ΜΤΚ6592 με 1GB ram ειναι πολυ μικρο νουμερο.Αντιθετα 23.000 ειναι το φυσιολογικο.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

15000 για ΜΤΚ6592 με 1GB ram ειναι πολυ μικρο νουμερο.Αντιθετα 23.000 ειναι το φυσιολογικο.

Ετσ ειναι κοντα στα 17.000 πιανουν τα καλα τετραπυρινα.

Και που το ελεγε αυτο φιλε μου??

Εκανε πανηρια εχθες το minideal.....απαραδεκτοι...:mad:

Τωρα γα το σκορ.......ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα.

και μαλλον ειναι απο το δικο μου γιατι πριν παραγγειλω δεν ειχαν ανεβασει αποτελεσματα απο το antutu. το μονο που χαρηκα στο vickmall ειναι η εξυπηρετηση, το εστειλαν αμεσα με δωρο θηκη-μεμβρανη, μου εστειλαν μεχρι και φωτογραφιες με το περιεχομενο του δεματος και το δεμα πανω σε ζυγαρια ωστε να φαινεται το βαρος του και τι εχουν δηλωσει απ' εξω. οσο για το σκορ θα το δοκιμασω μολις ερθει και θα του περασω τη εργοστασιακη που κατεβασα απο το site της tcl.

ναι ρε παιδια αλλα το συγκεκριμενο νομιζω οτι εχει τον 6592 που παιζει στα 1.4 οχι 1.7 σωστα?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

ναι ρε παιδια αλλα το συγκεκριμενο νομιζω οτι εχει τον 6592 που παιζει στα 1.4 οχι 1.7 σωστα?

Ναι τον 1.4 έχει. Τον 1.7 θα τον έχει το μοντέλο s725t σύμφωνα με το επίσημο site

$149.99 minideal

Kαλα ναι μετα το κραξιμο που εφαγαν......και λενε και παλι ψεματα,οτι θα μας δωσουν καλυτερη τιμη στα 150 για τα μελη εδω,αλλα ηδη στο site τους η τιμη ειναι στα 149,99.........κινεζοπονηριες......:lol:

λοιπόν, το πρόλαβα με την προσφορά 139,99 στις 3-7.

Στις 9-7 μου έστειλαν mail οτι με τη multi rom έχουν πρόβλημα και η κάμερα βγάζει στα 5mp αντί για 8. Με ρωτούσαν τι θέλω να κάνω, multi rom - αγγλοκινεζικη rom ( εργοστασιακή) ή να πάρω άλλο τηλέφωνο. Τους απάντησα να το στείλουν με την μαμισια rom και τώρα είναι στο δρόμο το δέμα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και μενα μ ενημερωσαν το ιδιο.Επελεξα την Multi παρα το bug της καμερας.

Σε αυτο το τηλεφωνο υπαρχουν δυο εκδοσεις

1) TCL S720t TD-SCDMA, αυτη η εκδοση δεν κανει για το 3g στα Ελληνικα δικτυα --> http://www.tclmobile.com.cn/index.php/product/details/77

2) TCL S720 WCDMA αυτο που περιμενουμε και δουλευει στα Ελληνικα δικτυα το 3g. --> http://www.tclmobile.com.cn/index.php/product/details/87

Προσοχη στις rom για οποιον θελει να δοκιμασει, να μην βαλει rom του t.

Οπως γραφουν στο ποστ 272 εδω ειναι η επισημη rom για το wcdma.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δυο καλα βιντεο ειναι αυτο

και αυτο
που τα δειχνει με τη μαμισια rom.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο ποστ 469 υπαρχουν καποια δειγματα απο το βιντεο και τη φωτογραφικη του http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=564521&st=460

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Καλημέρα εγώ το παρέλαβα χθές και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ ωραία οθόνη με ζωντανά χρώματα με εξαίρεση μία ελαφριά κιτρινιλα στο άσπρο σε σχέση με το idol που είχα, πάει σφαίρα με την Ρομ του vickmall πιάνει κανονικά τα 24000 στο antutu και η κάμερα είναι κανονικά 8mp. Τα προβλήμα είναι ότι δεν διαβάζει κανονικά την sd card εκτός από σπάνιες περιπτώσεις και δείχνει την εσωτερική μνήμη σαν sd card.έχει κανείς καμιά λύση ;

Καλημέρα εγώ το παρέλαβα χθές και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ ωραία οθόνη με ζωντανά χρώματα με εξαίρεση μία ελαφριά κιτρινιλα στο άσπρο σε σχέση με το idol που είχα, πάει σφαίρα με την Ρομ του vickmall πιάνει κανονικά τα 24000 στο antutu και η κάμερα είναι κανονικά 8mp. Τα προβλήμα είναι ότι δεν διαβάζει κανονικά την sd card εκτός από σπάνιες περιπτώσεις και δείχνει την εσωτερική μνήμη σαν sd card.έχει κανείς καμιά λύση ;

Καλομιλητο !

Με multi rom το παρελαβες ?

Χωρις να ειμαι σιγουρος το θεμα με τον αποθηκευτικο χωρο ειναι λογο rom, ας απαντησει καποιος που ξερει ποιο καλα.

Πως ειναι το ακουστικο κατα τη διαρκεια τηλεφωνικης κλησης, ειναι δυνατο ?

Μπορεις να στειλεις μηνυμα στο vickmall να σου στειλουν λινκ για να κατεβασεις τη rom και να μας το δωσεις (το λινκ) εδω ?

Ευχαριστω.

Ναι multi rom είναι. Και εγώ στην Ρομ πιστεύω ότι οφείλεται και λέω να περάσω την εργοστασιακή αλλά δεν μπορώ να πάρω κανονικό backup αυτής που ήδη έχει με το MTK droid tools ή cwm recovery πάντα βγάζει κάποιο μήνυμα και με την πρώτη μέθοδο κολλάει στο ext4 κάτι... Το ακουστικό είναι μία χαρά. Όσο για το vickmall δεν είναι κάποιος online σήμερα που μπήκα να ρωτήσω για το πρόβλημα μόλις βρω κάποιον θα ζητήσω και την Ρομ.

Twrp recovery δοκίμασες?

Αν καταφέρεις να πάρεις recovery backup να δοκιμάσεις πριν φλασαρεις να κάνεις recovery restore για να δεις ότι δουλεύει και το restore . Πχ στο δικό μου huawei 3c δεν γίνεται restore με τίποτα, ίσως να φταίει η micro sd 64gb πού έχω.

πηρα backup γυρω στα 2,3gb με την cwm που εφτιαξα με τα mtkdroidtools απλα μου εβγαλε οτι παρελειψε καποιο αρχειο δεν θυμαμαι ομως ποιο αλλα restore φοβαμαι να κανω. παντως η cwm διαβαζει κανονικα την sd. ευελπιστω εκτος απο ρομ να μην εχουν πειραξει και τα partition της μνημης ωστε να μπορεσεω να περασω την δικια του.Twrp να δοκιμασω αυτη απο το ρωσικο σιτε που εχεις αναρτησει ποιο πανω? κανει για το s720 ή ειναι για το s720t?

Είναι λίγο μπέρδεμα στο ρωσικό, γράφουν και για τα δύο τηλέφωνα. Πάντως μπορείς να το δοκιμάσεις, αν δεν δουλέψει ξανά βάλε το cwm

πηρα backup γυρω στα 2,3gb με την cwm που εφτιαξα με τα mtkdroidtools απλα μου εβγαλε οτι παρελειψε καποιο αρχειο δεν θυμαμαι ομως ποιο αλλα restore φοβαμαι να κανω. παντως η cwm διαβαζει κανονικα την sd. ευελπιστω εκτος απο ρομ να μην εχουν πειραξει και τα partition της μνημης ωστε να μπορεσεω να περασω την δικια του.Twrp να δοκιμασω αυτη απο το ρωσικο σιτε που εχεις αναρτησει ποιο πανω? κανει για το s720 ή ειναι για το s720t?

Οπως και να εχει beta tester θα γινεις,καθοτι εχεις και πρωτος το κντ αυτο......:)

Ειναι αυτο που λενε,μια δοκιμη θα σας........:p

Οπως και να εχει beta tester θα γινεις,καθοτι εχεις και πρωτος το κντ αυτο......:)

Ειναι αυτο που λενε,μια δοκιμη θα σας........:p

:D:D Σωστός ο Κώστας!

Το Myphone και το 4pda έχουν τοπικ για αυτό το τηλέφωνο, δεν κατάφερα να βρω αλλού. Τα κινέζικα site δεν τα έψαξα.

Η twrp είναι για το s720t αλλά δουλεύει μια χαρά έκανε και backup.την εργοστασιακή δεν ξέρω πως να περάσω, στο site της tcl πως γίνεται μέσω update μέσα από το κινητό αλλά και από recovery αλλά φαντάζομαι εφόσον έχει ήδη εργοστασιακή Ρομ μέσα. Με spflashtool που δοκίμασα λέει πως έχει λάθος όνομα το scatter.