w2o4ts Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μου ειπε αυτη που το εχει οτι ειχε μπαταρια ~20% και επαιζε, ξαφνικα της εσβησε και δεν εκανε τιποτα. Το εβαλα καμια ωρα στο ρευμα με usb ανταπτορα που δειχνει και τα mah που περνανε και ειδα οτι δεν δεχεται mah. παρεδωσε πνευμα. Φτου... Εκτός και αν έπαθε κάτι το κύκλωμα φόρτισης του τηλεφώνου. Προτιμώ πάντως την εκδοχή της χαλασμένης μπαταρίας! :lol: Να υπάρχει άραγε κανένα ενδεχόμενο να φταίει κάτι στο τηλέφωνο και να είναι 'soft' (και άρα αντιμετωπίσιμο, έστω και με κανένα wipe ή τίποτα τέτοιο)...; Αλλά και τι να του κάνεις, είτε για διάγνωση, είτε για διόρθωση, αν δεν μπορεί καν να ανάψει...; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Το μονο που μπορω να κανω ειναι να το ανοιξω και να δω μηπως εχει ξεκουμπωσει το φις της μπαταριας δειγμα μπαταριας -->http://www.aliexpress.com/item/100-Original-phone-battery-for-TCL-S720-free-tools-free-shipping-with-tracking-number/32269774591.html Εχουμε καποιο βιντεο με αποσυναρμολογιση ? με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν βρηκα καποιο βιντεο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Το μονο που μπορω να κανω ειναι να το ανοιξω και να δω μηπως εχει ξεκουμπωσει το φις της μπαταριας δειγμα μπαταριας -->http://www.aliexpress.com/item/100-Original-phone-battery-for-TCL-S720-free-tools-free-shipping-with-tracking-number/32269774591.html Εχουμε καποιο βιντεο με αποσυναρμολογιση ? με ενα γρηγορο ψαξιμο δεν βρηκα καποιο βιντεο Από ένα σύντομο ψάξιμο βρήκα αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=meKvSCMPoFQ Ο τύπος περιγράφει αυτό που φαίνεται να είναι το ίδιο πρόβλημα και στα σχόλια από κάτω ο "Master Max" απαντά περιγράφοντας τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης. Λέει δε ότι αποσυνδέοντας και επανασυνδέοντας την μπαταρία, το πιο πιθανό είναι το τηλέφωνο να συνέλθει, αν όμως δεν το κάνει, παραθέτει και το βίντεο του ITXTutor με τη γνωστή μέθοδο για "hard" φλασάρισμα (άπαξ και το έχεις ανοίξει, παρακάμπτοντας preloader κλπ) που υποτίθεται συνεφέρει την οποιαδήποτε brickαρισμένη συσκευή (κάπου έχει πάρει το μάτι μου και σχετικό topic εδώ στο forum, νομίζω). Ελπίζω όμως το απλό... βάλε-βγάλε* να το συνεφέρει. ______________________________________________________________________________________________________ * Απορία που μου δημιουργήθηκε... τώρα: Άραγε στα Windows Phones η... πατροπαράδοτη μέθοδος του να βγούμε και να ξαναμπούμε δουλεύει...; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ευχαριστω για της πληροφοριες :) Θα δοκιμασω της επομενες ημερες και θα γραψω και εδω για το αποτελεσμα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Sorry για την μη τροποποιηση, δεν εκανα για να μην ''χαθει'' το ποστ και για να δουν και τα υπαλοιπα παιδια την απαντηση :) Στην περιπτωση μου δουλεψε η λυση με τα λινκ που εδωσε ο φιλος μας w2o4ts :respect::dance: και ευτυχως σε εμανα ''επιασε'' με την αποσυνδεση και επανασυνδεση της μπαταριας. Πρώτα θα πρέπει να βγαλουμε το πίσω κάλυμμα. Ανοιγουμε τη θυρα για την micro sd και τη θυρα της sim 2. Mε ενα μικρό κατσαβίδι ξεβιδωνουμε τις δυο βιδες που ειναι μεσα σε αυτες της θυρες. πάρτε μια καρτα σαν τραπεζική κάρτα για να ανοίξτε το κάλυμμα, προσωπικα το ανοιξα με μια καρτα απο sim της vodafone Κάν 'το όμορφα και χωρίς βιασύνη για να μην σπασει η οθόνη. Τώρα είστε μέσα. Θα δουμε πανω απο την μπαταρια ενα αυτοκολλητο, το βγαζουμε αποσυνδέσετε το φισακι της μπαταριας. Συνδεστε το τηλεφωνο στο ρευμα, εγω το εβαλα στο pc μου για να ακουσω για ηχο αν θα νιωσει τη συνδεση Συνδεστε το φισακι της μπαταριας. Αν πανε ολα καλα παμε να το συναρμολογησουμε Βαζουμε παλι το αυτοκολλητο που βγαλαμε προσεχουμε στο καπακι να ειναι σωστα και στη θεση τους τα πλαινα πληκτρα (on-off & εντασης) Τοποθετουμε το καπακι πρωτα απο την πλευρα που ειναι τα πληκτρα ''κουμπωνουμε'' σιγα-σιγα γυρω-γυρω το καπακι Βιδωνουμε της βιδες w2o4ts ευχαριστω και παλι για το λινκ :) edit το τηλεφωνο οταν ανοιξε ειχε 1% μπαταρια. Edited August 11, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Πολύ καλά νέα! Χαίρομαι που το link βοήθησε! Και η αναλυτική σου περιγραφή θα βοηθήσει και όποιον άλλον αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα! slightly off-topic (ευκαιρία μου να... γκρινιάξω! :p): Δυστυχώς, όλο αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τη μικρή μου γκρίνια με την καινούρια... μόδα, τις μη αφαιρούμενες μπαταρίες στα τηλέφωνα (για την οποία έχω φάει αρκετό κράξιμο σε άλλα threads που το έχω πει). Το να μπορεί κανείς να αποσυνδέσει προσωρινά την μπαταρία (οκ, ας αφήσουμε το θέμα της πλήρους αντικστάστασης στην άκρη προσωρινά) είναι, νομίζω, ιδιαίτερα σημαντικό. Με πιο κραυγαλέο παράδειγμα που έχω δει αυτό ενός φίλου με Xiaomi Redmi Note 4G, στο οποίο σε εντελώς τυχαία διαστήματα, με το που βάλει το βύσμα των ακουστικών, η οθόνη μαυρίζει και η θερμοκρασία της συσκευής αυξάνεται με... τρομακτικό ρυθμό. Δε θέλει να σκέφτεται τι θα συνέβαινε αν δεν είχε τη δυνατότητα να τραβήξει την μπαταρία άμεσα για να το σταματήσει... Για να γυρίσουμε και στα του τηλεφώνου του θέματος όμως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το S720 είναι μια πολύ καλή συσκευή και κρίμα που δεν είχε καλύτερη πορεία στην αγορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts