Jump to content

TCL S720 (octa)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έχεις κάπου να την δοκιμάσω? Λειτουργεί η κάμερα, το GPS και η πυξίδα?

το update που σου ειπα εδω https://cloud.mail.ru/public/5033e7b12e54%2FLeWa_TCL_S720_JB9_ROM_14.06.12_SD%20%E5%8D%A1%E5%8D%87%E7%BA%A7.zip

• Απαντήσεις 255
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ...

Χαζή ερώτηση...

Πως περνάμε το update ? με flash tools?

• 3 months later...

Το μεγάλο ατού του τηλεφώνου είναι η μπαταρία. Έχω βγάλει με την aosp rom 12+ ώρες ανοικτής οθόνης με πλοήγηση Sygic (~1250χλμ), στη μισή διαδρομή το είχα σε αυτόματο 2g/3g και στην υπόλοιπη σε 2g.

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το μεγάλο ατού του τηλεφώνου είναι η μπαταρία. Έχω βγάλει με την aosp rom 12+ ώρες ανοικτής οθόνης με πλοήγηση Sygic (~1250χλμ), στη μισή διαδρομή το είχα σε αυτόματο 2g/3g και στην υπόλοιπη σε 2g.

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά !

Φίλε χρόνια σου πολλά και καλή χρονιά να εχουμε.. Κάτοχος του newman n2, τετραπύρηνο με 1 gb ram, δεν είμαι απολύτως ευχαριστημένος, βεβαια για 60 ευρώ είναι υπεραριστότατο. Το πρόβληαμ του βρίσκεται στο ότι δεν είναι καμια μα καμία ΡΟΜ optimized, με αποτελεσμα να lagαρει σε εφαρμογές όπως facebook και viber. Μιας και το tcl έχει μόνο 1gb ραμ, θα έχω και εδώ πρόβλημα ή η ΡΟΜ είναι αξιόλογη?

Τέλος (προς όλους η ερώτηση), υπάρχει κανένα πλεονέκτημα αυτου εναντίον του ulefone be one, δεδομενου οτι το tcl θα μεινει στην 4.2 ενώ το ulefone θα πάρει ακόμα και lollipop, και φυσικά δεδομενης της παραπλήσιας τιμής..?

Σε εμένα κρασαρε μετά από 9ώρες συνεχόμενης χρήσης πλοήγησης, ξέμεινε από ram. Με επανεκκίνηση εστρωνε. Σε κανονική χρήση δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Αν είχε 2gb ram μπορεί να το είχα κρατήσει. Δυστυχώς κάποιες στιγμές ίσως να ψάχνεις να ελευθερωσεις ram.

Facebook κλπ κοινωνικά δίκτυα δεν χρησιμοποιώ στα τηλέφωνα μου.

Το έχει πάρει μία κύρια το δικό μου, αυτή έχει όλη την ώρα ανοικτά Facebook , Skype, mail ru, vk. Για να μην νιώσει προβλήματα με τη ram της έβαλα την εφαρμογή android assistant και ρυθμισα να κάνει αυτόματα κάθε 3ωρες auto boost. Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα, μου λέει ότι είναι πολύ ευχαριστημένη .

Τουλάχιστον σε αυτό το τηλέφωνο υπάρχουν αρκετές rom για να δοκιμάσεις, στο άλλο τηλέφωνο δεν νομίζω να υπάρξουν τόσες rom, μακάρι να βγω λάθος.

Πάντως.... αν μπορέσεις να ανέβεις λίγο σε χρήματα και να πάρεις κάποιο άλλο τηλέφωνο με 2gb ram (θα την βρεις μπροστά σού) και να κοιτάς και τι υποστήριξη έχει από την κοινότητα (forum - Rom)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

καλημέρα και καλή χρονιά,

το είδα σήμερα στο vickmall με μπήκα στην πρίζα... αλλά διαβάζοντας τις 11 σελίδες του θέματος χάθηκα :(

Εν οίγοις... Έχουν περάσει από τα χέρια μου 1 thl w100 (6589 1gb ram) , 1 lenovo s650 (6582 1gb ram) το οποίο πήγε στα χέρια της συζύγου και αντί αυτού πήρα, το σπασμένης οθόνης, της jiayu f1 (6572 512ram) μέχρι μα βρω κάτι καινούριο για να πάρω.

Βασικά έχω νευριάσει με τα 512 του jiayu και ανυπομονώ να το αντικαταστήσω παρά την τέλεια μπαταρία του και το απροβλημάτιστο gps του. Με τα προηγούμενα που είχαν 1gb ram δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Το θεωρητικό σενάριο λέει υπομονή (αφού πρόκειται και για την δεύτερη συσκευή μου) ως κύριο έχω ένα wp 7.8, να περιμένω να ωριμάσει η αγορά για mtk6732 που βγάζουν ωραία σκορ! Αν συνδυαστεί και με 2 gb ram ακόμα καλύτερα, χρηματικό όριο τα $130 περίπου χωρίς να βιάζομαι.

Δεν με ενδιαφέρει το multilanguage, όλες μου οι συσκευές και τα pc είναι στα αγγλικά.

Διαβάζοντας το θέμα σας χάθηκα : Το μόνο μου διαβάζω είναι για flashαρίσματα. Γιατί βρε παιδιά? Δεν δουλεύει με την επίσημη? Γιατί τόσο σκάψιμο??? Αφού δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά θα έχω πρόβλημα με την επίσημη και τα OTA updates και gapps?

Επίσης μετά από λίγη χρήση μπλοκάρει η ram του? Αυτό δεν το παθαίνω ούτε στο jiayu f1 (512mb) και εννοείται ΠΟΤΕ με τα προηγούμενα του 1gb ram.

Να την κάνω την κουτουράδα (λόγω τιμής βασικά αρνητικό το μέγεθος της οθόνης του για μένα) ή τελικά δεν αξίζει και να περιμένω κανα τρίμηνο για βασικά τηλέφωνα με 64bit?

Φίλε μου έγραψα ότι ξέμεινε από ram μετά από 9ώρες συνεχόμενης πλοήγησης με Sygic διαδρομή ~1000 χλμ με πολλά τούνελ. Μια στάση έκανα για φαγητό στη μέση της διαδρομής. Με επανεκκίνηση του τηλεφώνου συνέχιζα κανονικά την πλοήγησης. Όλα αυτά με την aosp rom.

Σε κανονική χρήση δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα ακόμα και μετά από μέρες χρήσης.

Shmera αγοραζοντας ενΑ TCL S720 ME THN epishmh ρομ του, τι θα αντιμετωπισω;

Ψηνομαι για το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα απο αυτα που διαβαζω εδω καταλαβαινω πως αν το φορτωσω με καποια ρομ θαχω προβλημα στην πισω καμερα ενω αν το αφησω με την επισημη ρομ του, τοτε δεν θα εχω google play.

Κανω λαθος;

ΕΠισης ας μας πει καποιος , κι εμας τους αδαεις, για την ποιοτητα κατασκευης του τηλεφωνου ενω ενα ανεβασμα, εδω στο φορουμ, φωτογραφιας απο την πισω καμερα του συγκεκριμενου τηλεφωνου με φουλ αναλυση, θα ταν κατι το πολυ χρησιμο.

Επισης το φλας της καμερας τι λεει;

Οσοι το χετε μπορειτε να μας διαφωτισετε.

Αναμενουμε.

Edited by Furious666
Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja:

Να συμπληρώσω πως το tcl s720 δεν ανοιγει απο πισω και δεν εχει προσθαφαιρουμενη μπαταρια.

Δλδ εχει δομη ταμπλετ.

ΠαρΑκαλώ όποιος το χει στα χερια του ας μας διαφωτισει.

Shmera αγοραζοντας ενΑ TCL S720 ME THN epishmh ρομ του, τι θα αντιμετωπισω;

Ψηνομαι για το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα απο αυτα που διαβαζω εδω καταλαβαινω πως αν το φορτωσω με καποια ρομ θαχω προβλημα στην πισω καμερα ενω αν το αφησω με την επισημη ρομ του, τοτε δεν θα εχω google play.

Κανω λαθος;

Οσοι το χετε μπορειτε να μας διαφωτισετε.

Αναμενουμε.

Και εγώ αυτό ακριβώς θέλω να μάθω. Δεν με ενδιαφέρουν τα Ελληνικά , με την επίσημη ρομ , Αγγλική δεν με νοιάζει, υπάρχει κάποιο θέμα?

Χωρίς flashαρίσματα, χωρίς root, play store μόνο βασική προϋπόθεση να έχει.

σας παρακαλώ βρε παιδιά, είμαστε με το κουμπί στο add to basket.

απαντώ στα ερωτήματα μου, ύστερα από επικοινωνία με e-help

για ΟΤΑ αναβαθμίσεις μόνο με την original rom αλλά χωρίς gapps, των οποίων η προσθήκη γίνεται έπειτα από κάθε αναβάθμιση με τους κλασσικούς τρόπους (root, flashάρισμα κλπ) ή αλλιώς multilanguage rom με playstore αλλά κολλημένο στο 4.2:cry:

Στο Vickmall γραφει Root,installed google play,multi-language

απαντώ στα ερωτήματα μου, ύστερα από επικοινωνία με e-help

για ΟΤΑ αναβαθμίσεις μόνο με την original rom αλλά χωρίς gapps, των οποίων η προσθήκη γίνεται έπειτα από κάθε αναβάθμιση με τους κλασσικούς τρόπους (root, flashάρισμα κλπ) ή αλλιώς multilanguage rom με playstore αλλά κολλημένο στο 4.2:cry:

Δλδ 4,2 jb , και ελληνικα.

Απο καμερα ολα οκ σε αυτη την περιπτωση;

(ΕΙμαι μεταξυ του tcl s720 kai χιαομι redmi 2 gb ram)

radicalx τι λεει αυτη η rom http://www.needrom.com/download/redmi-vifrom-ported-to-tcl-s720t/ απο θεμα σταθεροτητας και μπαταριας ?

Βλεπω στις εικονες και το βιντεο που εχει βαλει το Vickmall οτι δεν ειναι με τη μαμισια rom, εχουν βαλει aosp rom.

Συγνωμη για τη μη τροποποιηση, το εκανα για να δουν το ποστ οσοι ενδιαφερονται.

Στο Honor 3C 4G μπορεί να προστεθεί το Playstore ως απλή εφαρμογή, επιλέγοντάς την από το αντίστοιχο κατάστημα της Huawei που έχει η συσκευή. Μήπως γίνεται έτσι και με αυτό;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Στο Honor 3C 4G μπορεί να προστεθεί το Playstore ως απλή εφαρμογή, επιλέγοντάς την από το αντίστοιχο κατάστημα της Huawei που έχει η συσκευή. Μήπως γίνεται έτσι και με αυτό;

Στο Vickmall γραφει

Στο Vickmall γραφει Root,installed google play,multi-language

Άσχετη απάντηση με την ερώτησή μου...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Η ερωτηση σου ειναι εντελος ακυρη απο τη στιγμη που εχει google play εγκατεστημενο.

Ρωτας κατι αλλο που δεν το καταλαβα ?