Bayern7 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Όχι άσχετο. Μπορείς να δεις κάποιον συσχετισμό. Άλλωστε το είπα ότι ειναι χοντρό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Όχι άσχετο. Μπορείς να δεις κάποιον συσχετισμό. Άλλωστε το είπα ότι ειναι χοντρό. ;) Εγω προσωπικα δεν μπορω να δω κανενα συσχετισμο (ισως να ειμαι χαζουλα).Οσο για το βαρος του , πιστεψε με δεν ειναι απλα χοντρο...ΥΠΕΡΒΑΡΟ :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 OK then. Για να το πω απλά κρίνεις το θέμα με λάθος βάση. Τέλος απο μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Μα γιατι πρέπει να είναι σύμβολο για κάποια ομάδα ανθρώπων;Όταν μιλάμε για 7 νέα θαυματα του κόσμου μιλάμε για κατασκευές που για την εποχή τους, η κατασκευή τους ήταν ένα μικρό θαυμα. Δεν μίλησε κανείς για σύμβολα και απορώ ποιος αποπροσανατόλισε έτσι τη κουβέντα.:mad: Άλλωστε και τα 7 θαυματα του αρχαίου κόσμου δεν ήταν όλα σύμβολα. Ήταν κατασκευες τεράστιας αρχιτεκτονικής και καλλιτεχνικής ευφυίας που με το πέρασμα του χρόνου έγιναν και σύμβολα. Και επαναλαμβάνω όχι όλα. Θα συμφωνήσω κι εγώ. Αλλωστε αν εξαιρέσουμε τον παρθενώνα, κανένα άλλο από τα αναφερόμενα μνημεία δεν συμβολίζει κάτι. Αρα το κριτήριο είναι η αρχιτεκτονική/καλλιτεχνική τους παρουσία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 θα μου πειτε τι ξεχασα τωρα αλλα διαβαζα τυχαια κατι και ειδα οτι εχει ξεκινησει τρελη εκστρατεια απο τις λατινικες χωρες και κινδυνευουμε να μεινουμε εκτος 10αδας....η προπαγανδα ειναι μεγαλη...αρπαχτε λοιπον τα κινητα και ΨΗΦΙΣΤΕ...θα ειναι κριμα να μπουν ολα τα αλλα και να μεινει εκτος η ακροπολη...ΨΗΦΙΣΤΕ!!!επισης μπορει καποιος που εχει ψηφισει απο το νετ να μου πει τι ακρινως εκανε γιατι εγω εχω κολλησει...και για να μην ξεχνιομαστε,ΨΗΦΙΣΤΕ,το θεμα ειναι εθνικο και πολυ σοβαρο!!!αντε 7 του μηνος τελειωνει η ψηφορια,καντε γρηγορα... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Νομιζω δεν μπορείς να ψηφίσεις από το νετ. Μονο απο το τηλέφωνο. Η προπαγάνδα σου δεν θα περάσει. ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 σιγουρο οτι δεν ψηφιζεις απο το νετ?κ δεν κανω προπαγανδα,απλα δεν γουσταρω να δω κατι αλλα δηθεν θαυματα μεσα και οχι την ακροπολη,ενταξει θα μου πεις και τι εγινε αν δεν μπει,εμεις ξερουμε το ποσο σημαντικο εργο ειναι και τι εκφραζει,απλα για το ****το...αμα δω κανα πυργο του αιφελ θα τα παρω... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Τα σύγχρονα θαύματα θα βγούν με σύγχρονους τρόπους ψηφοφορίας. Αν δεν το πήρες χαμπάρι τα πάντα πλέον εξελίσσονται μόνο με τρόπους και τεχνικές που κάποτε θεωρούνταν ακραίο marketing, οπότε αν μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο - καντο ή απλά sit back and watch! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 σιγουρο οτι δεν ψηφιζεις απο το νετ?κ δεν κανω προπαγανδα,απλα δεν γουσταρω να δω κατι αλλα δηθεν θαυματα μεσα και οχι την ακροπολη,ενταξει θα μου πεις και τι εγινε αν δεν μπει,εμεις ξερουμε το ποσο σημαντικο εργο ειναι και τι εκφραζει,απλα για το ****το...αμα δω κανα πυργο του αιφελ θα τα παρω... ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ online......... ενταξει, δε χανουμε και τπτ εκτος απο 5 λεπτα.....!!!!!!!! :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=814953&lngDtrID=253 Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 τελως παντων βγηκανε τα αποτελεσματα?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 θα ανακοινωθούν απόψε στη διοργάνωση που ξεκινάει 23.30 ώρα Ελλάδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 το θεμα ειναι εθνικο και πολυ σοβαρο!!!αντε 7 του μηνος τελειωνει η ψηφορια,καντε γρηγορα... καλά coolare. Aκου εκεί εθνικο και πολυ σοβαρο θέμα μια ψηφοφορία στο internet. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Η Ακρόπολη έμεινε απ' έξω!!!:protest: Μας φάγανε τη θέση γιατί οι άλλοι λέει είχαν χοντρό μέσον. :lol: Το τείχος των Κινέζων Το άγαλμα του Χριστού Το Ταζ Μαχάλ (ωωωω, τι έκπληξη!) Μάτσου Πίτσου(νομίζω) Πυραμίδα που δεν θυμάμαι πως λέγεται(όχι της Αιγύπτου) Το κολοσσαίο +1 ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα (νομίζω Petra Jordan) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Από το site: Chichén Itzá, Mexico Christ Redeemer, Brazil The Great Wall, China Machu Picchu, Peru Petra, Jordan The Roman Colloseum, Italy The Taj Mahal, India (Τα πέτυχα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 παντα στα πρωγνοστικα σε ολους τους διαγωνισμους ειμαστε πρωτοι και στο τελος :mad: :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Mπουρδες ειναι αυτα. Ακους εκει ψηφοφορια για τα θαυματα του κοσμου, λογικο δεν ηταν να βγουν μνημεια απο μεγαλες (πληθυσμιακα) χωρες?? :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 λολ σοβαρη ψηφοφορια...:p ολα τα γυφτομνημεια βγαλανε...Περου βραζιλια Ινδια Μεξικο λολ Ρουμπέρτουυυυ Κάρλουυυς και βαλε μιλαμε!:lol: το συμβολο της δυτικης δημοκρατιας δεν μπορει να μπαινει στην ιδια μοιρα με τουτα.ευτυχως που δεν ψηφιστικε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Παιδια η ψηφοφορια ηταν σικε και ειχε ως σκοπο την αυξηση του τουισμου στις συγκεκριμενες περιοχες. Τοσο απλο. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Συγγνώμη αλλά μ..@.@κίες!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 βασικα οντως ηταν πολυ γελοιο. Και καλα καταλαβαινω οτι η Ακροπολη δεν ειναι δυνατον να ψηφιστει απο τοσους μιας και ειμαστε πολυ μικρη χωρα αναλογικα αλλα το να βγαινουν ερειπια στην Ασια και να μην μπαινει στη λιστα ο Πυργος Του Αιφφελ που πραγματικα επρεπε να ειναι εστω και τυπικα... εεε αυτο ειναι γελοιο Ενα εχω να πω για τους διοργανωτες Κραααααααααααααααααααααααααααααααααααα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Χαίρομαι που η Ακρόπολις δεν είναι στην λίστα αυτή και λυπάμαι που δεν διαμαρτυρηθήκαμε που την είχαν βάλει σε λίστα ψηφοφορίας. Η Ακρόπολις είναι εκτός συναγωνισμού φυσικά και δεν έχει καμμία σχέση με τις σαχλαμάρες της λίστας. Απο όποια πλευρά και να το θέσουμε. Οσο για την 7άδα, με κίτς αγάλματα όπως αυτό του ΡΙΟ στο να μας τα παρουσιάζουν ως "θαύματα" αρχιτεκτονικής, καταλαβαίνουμε την ποιότητα του όλου θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Η Ακρόπολις είναι εκτός συναγωνισμού φυσικά και δεν έχει καμμία σχέση με τις σαχλαμάρες της λίστας. Απο όποια πλευρά και να το θέσουμε. Οσο για την 7άδα, με κίτς αγάλματα όπως αυτό του ΡΙΟ στο να μας τα παρουσιάζουν ως "θαύματα" αρχιτεκτονικής, καταλαβαίνουμε την ποιότητα του όλου θέματος. Και γιατί είναι σαχλαμάρες ρε φίλε? Αν δεν ξέρεις τίποτα για αυτά τα αξιοθέατα τότε καλύτερα να μην μιλάς... Παράθεση .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Αρε Ελληναρες ολοι σας... Αν δε ξερετε ιστορια απλα ΜΗΝ μιλατε. Επισης πολλα απο τα σχολια σας ειναι ρατσιστικα και εθνικιστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Και γιατί είναι σαχλαμάρες ρε φίλε? Αν δεν ξέρεις τίποτα για αυτά τα αξιοθέατα τότε καλύτερα να μην μιλάς... Αηδίες και ξεράσματα είναι ορισμένα. Θα κρίνεις και το γούστο του κάθενός μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts