sakaki14567 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ευχαριστω και παλι για την απαντηση.Ας απαντησει τοτε καποιος αν του εχει κατσει καλα η 5 εκδοση σ πολλα θεματα μπαταρια υπερθερμανση κλπ σε σχεση με την προηγουμενη 4 :p α και μια ακυρη απορια ρωτησα βεβαια και στα αξεσουαρ του μ8 αλλα δν βλεπω να παιρνω απαντηση να βαλω tempered glass αν ναι ποιο?η να το περασω liquid armor (γνωμες απο πρωσοπικη εμπειρια ) :D:D:D:D ευχαριστωωωω :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Eχω android 4.44,και custom rom την MaximusHD 9.01.Eπειδη εχω καιρο να δω τι γινεται με την εξελιξη της rom αυτης,ανακαλυψα χτες οτι εχει φτασει στην εκδοση 11,αλλα πλεον με android 5. Τι να κανω,αξιζει η αλλαγη?η υπαχουν θεματα με τη διαχειριση της ενεργειας?Εχει βελτιωθει κατι σημαντικο η μηπως εχει αλλα αρνητικα? @kollatos Maximus εχεις ακομα? Παντως οπως ειμαι τωρα ειμαι ευχαριστημενος,αλλα ειναι το μικροβιο των βελτιωσεων και τροποποιησεων οπως λεει και το thread. Υπαρχει τροπος γυρισμου?Αν ναι ,τι και με ποιο τροπο πρεπει να κανω backup? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Eχω android 4.44,και custom rom την MaximusHD 9.01.Eπειδη εχω καιρο να δω τι γινεται με την εξελιξη της rom αυτης,ανακαλυψα χτες οτι εχει φτασει στην εκδοση 11,αλλα πλεον με android 5. Τι να κανω,αξιζει η αλλαγη?η υπαχουν θεματα με τη διαχειριση της ενεργειας?Εχει βελτιωθει κατι σημαντικο η μηπως εχει αλλα αρνητικα? @kollatos Maximus εχεις ακομα? Παντως οπως ειμαι τωρα ειμαι ευχαριστημενος,αλλα ειναι το μικροβιο των βελτιωσεων και τροποποιησεων οπως λεει και το thread. Υπαρχει τροπος γυρισμου?Αν ναι ,τι και με ποιο τροπο πρεπει να κανω backup? Ευχαριστω Mπες στο recovery σου και κανε ενα nandroid back up ετοιμος τωρα φλασαρε οποια rom θελεις Δεν σου αρεσει restore το back up σου ετοιμος . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπέρα Μετά την 43 Android revolution που είχε το m8 όταν την πήρα δοκίμασα viper και τώρα είμαι με αυτήν σήμερα. http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/romthe-worlds-first100-m9-port-m8upload-t3064838 Μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ αλλά επειδή είμαι νέος στο M8 γενικότερα θα δώσω χρόνο να δω πως πάει.Έχω βάλει μόνο την M9 port που γραφεί στο post όχι την flyme. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 μια ερώτηση, σε κάποιες ρομ έχει μια οδηγία εγκατάστασης μέσω aroma, τι ακριβώς είναι αυτό; είμαι ρουτ με twrp recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αυτό εδώ εννοεί. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2409951 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Nεα εκδοση skydragon οσοι πιστοι προσελθετε:) Rom Version> SkyDragon M8 v 10.2 WWE Sense 7 post#7733 http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/rom-sd-4-0-sense7-port-sdkernel-t3062378/page774 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έχει κανείς εγκατεστημένο Xposed σε stock Lollipop; Για αρχή ρωτάω γιατί υπάρχουν αναφορές για bootloop και λαγκαρίσματα. Αλλά έχω και κάποιες απορίες όπως: Με στοκ κερνελ που έχει system write protection, δουλεύουν και ανανεώνουν κανονικά τα adblock; Επηρεάζει από μόνο του την μπαταρία; Όταν βγαίνουν update θέλει uninstall ή απλά φλασαρισμα από πάνω την καινούρια έκδοση; Και τέλος, το uninstall αρκεί για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι απεγκαταστάθηκε πλήρως χωρίς υπολείμματα ή είναι καλύτερα με ένα system restore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έχει κανείς εγκατεστημένο Xposed σε stock Lollipop; Για αρχή ρωτάω γιατί υπάρχουν αναφορές για bootloop και λαγκαρίσματα. Αλλά έχω και κάποιες απορίες όπως: Με στοκ κερνελ που έχει system write protection, δουλεύουν και ανανεώνουν κανονικά τα adblock; Επηρεάζει από μόνο του την μπαταρία; Όταν βγαίνουν update θέλει uninstall ή απλά φλασαρισμα από πάνω την καινούρια έκδοση; Και τέλος, το uninstall αρκεί για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι απεγκαταστάθηκε πλήρως χωρίς υπολείμματα ή είναι καλύτερα με ένα system restore; Σε htc δεν νομιζω να εχει bootloop το xposed το χρησιμοποιω απο την εποχη του desire x μονο σε custom rom δεν φανταζομαι να εχει θεμα με οfficial rom , αλλα πως θα το τρεξεις χρειαζεσαι custom recovery . Στo adblock εχω τικαρει την επιλογη να κανει μονο του update και δεν πειραζω κατι αλλο. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έχω root και custom recovery αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί το Adaway να τροποποιήσει το hosts το οποίο βρίσκεται στο system partition το οποίο έχει write protection. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έχω root και custom recovery αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί το Adaway να τροποποιήσει το hosts το οποίο βρίσκεται στο system partition το οποίο έχει write protection. Kαλο θα ηταν αφου εισαι με custom να τα λεμε στο νημα με τις βελτιωσεις και να μην χαλαμε το επισημο νημα:) και αν δεν σου κανει κοπο εξηγησε μου τι ακριβως θελεις να κανεις με το adaway. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έχω root και custom recovery αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί το Adaway να τροποποιήσει το hosts το οποίο βρίσκεται στο system partition το οποίο έχει write protection. Το τροποποιει κανονικα,απλα αν γινει επανεκινηση το συστημα επαναφερει το γνησιο αρχειο,οποτε πρεπει να κανεις την διαδικασια απο την αρχη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Kαλο θα ηταν αφου εισαι με custom να τα λεμε στο νημα με τις βελτιωσεις και να μην χαλαμε το επισημο νημα:) και αν δεν σου κανει κοπο εξηγησε μου τι ακριβως θελεις να κανεις με το adaway. Το τροποποιει κανονικα,απλα αν γινει επανεκινηση το συστημα επαναφερει το γνησιο αρχειο,οποτε πρεπει να κανεις την διαδικασια απο την αρχη Συγνώμη για πριν που ξεκίνησα σε λάθος νήμα. Το xposed το θέλω για αρχή για σωστό μπλοκάρισμα των διαφημίσεων. Κάποιο module (δεν θυμάμαι ποιο) μπορεί όχι απλώς να μπλοκάρει τις διαφημίσεις αλλά και να αφαιρεί το κενό που δημιουργούνε πάνω στο UI των εφαρμογών ή των σελίδων. Το πρόβλημα είναι ότι τα adblock λειτουργούν τροποποιώντας το hosts που βρίσκεται στο system partition το οποίο είναι προστατευμένο από τον κέρνελ και γίνεται αυτό που περιγράφει ο stelioz78. Επίσης το intelli3g module με ενδιαφέρει. Αλλά η μεγάλη μου ανησυχία πάντα είναι ότι είμαι S-On (και το μετανιώνω τώρα που το άφηνα για όλο και πιο μετά) και υπάρχει πάντα ο φόβος μήπως δεν μπορέσω να επαναφέρω την συσκευή μου σε προηγούμενη ή λειτουργική κατάσταση σε περίπτωση που μετανιώσω κάποια τροποποίηση ή γίνει κάποια στραβή. Γι' αυτό και οι πολλές ερωτήσεις. Τελικά δεν την πάλεψα άλλο και έκανα εγκατάσταση τον ElementalX kernel που απενεργοποιεί το system write protection. Μέχρι στιγμής δεν έχω επιχειρήσει να το τεστάρω. Edited September 15, 2015 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Συγνώμη για πριν που ξεκίνησα σε λάθος νήμα. Το xposed το θέλω για αρχή για σωστό μπλοκάρισμα των διαφημίσεων. Κάποιο module (δεν θυμάμαι ποιο) μπορεί όχι απλώς να μπλοκάρει τις διαφημίσεις αλλά και να αφαιρεί το κενό που δημιουργούνε πάνω στο UI των εφαρμογών ή των σελίδων. Το πρόβλημα είναι ότι τα adblock λειτουργούν τροποποιώντας το hosts που βρίσκεται στο system partition το οποίο είναι προστατευμένο από τον κέρνελ και γίνεται αυτό που περιγράφει ο stelioz78. Επίσης το intelli3g module με ενδιαφέρει. Αλλά η μεγάλη μου ανησυχία πάντα είναι ότι είμαι S-On (και το μετανιώνω τώρα που το άφηνα για όλο και πιο μετά) και υπάρχει πάντα ο φόβος μήπως δεν μπορέσω να επαναφέρω την συσκευή μου σε προηγούμενη ή λειτουργική κατάσταση σε περίπτωση που μετανιώσω κάποια τροποποίηση ή γίνει κάποια στραβή. Γι' αυτό και οι πολλές ερωτήσεις. Τελικά δεν την πάλεψα άλλο και έκανα εγκατάσταση τον ElementalX kernel που απενεργοποιεί το system write protection. Μέχρι στιγμής δεν έχω επιχειρήσει να το τεστάρω. Δεν νομιζω να παθεις κατι μην αγχωνεσε :) και εγω s onn ειμαι ακομα, αφου εισαι με custom recovery παρε ενα nandroid για παν ενδεχομενο και εισαι ετοιμος .Οπως σου ειπα και στο αλλο νημα βαλε το adaway και στις ρυθμισεις τικαρισε την 1- 3 - 4 επιλογη και μην ασχολησε την δουλεια του θα την κανει , ετσι το εχω ρυθμισμενο εγω, αν θελεις κατι πιο εξειδεικευμενο εγω τουλαχιστον δεν το γνωριζω Οσο για το intelli3g δεν το ηξερα ξερω το εβαλα μολις και το ψαχνω, τι ακριβως κανει? Edited September 15, 2015 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasnikos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Γνωρίζει κανείς πως αλλάζει το χρώμα των notifications για τα email, sms και κλήσεις στο Μ8; Μου τα εμφανίζει με ένα κίτρινο φόντο που δε μπορείς να διακρίνεις τίποτε απολύτως! Έχω αλλάξει θέμα, αλλά δεν έχει συγκινηθεί!!! http://i229.photobucket.com/albums/ee255/nasnikos/Screenshot_2015-09-15-23-56-13.png~original Ευχαριστώ προκαταβολικά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Γνωρίζει κανείς πως αλλάζει το χρώμα των notifications για τα email, sms και κλήσεις στο Μ8; Μου τα εμφανίζει με ένα κίτρινο φόντο που δε μπορείς να διακρίνεις τίποτε απολύτως! Έχω αλλάξει θέμα, αλλά δεν έχει συγκινηθεί!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :rolleyes: Για δοκιμασε ρυθμισεις προσαρμογη αλλαγη χρωματων εμφασεις χρωμα και βαλε καποια αλλη επιλογη. Edited September 15, 2015 by kollatos Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Οσο για το intelli3g δεν το ηξερα ξερω το εβαλα μολις και το ψαχνω, τι ακριβως κανει? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g Αυτό εδώ είναι και το θέλω κυρίως για τις παρακάτω δυνατότητες του γιατί οι τελευταίες εκδόσεις Android που δεν δίνουν τη δυνατότητα σε user apps να αλλάζουν τον τύπο δικτύου έχουν χαλάσει την εμπειρία χρήσης σε πολλούς κατόχους Android: - Manual 2G/3G toggle - Switch to 2G when you are connected to a WiFi network. - Switch to 2G when data is disabled - Switch to 3G when bandwidth intensive apps are launched Ναι η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από 2.3.4 καλο έμαθα και τώρα μου κακο φαίνεται χωρίς 2g/3g toggle. Θα δουλέψω όμως για λίγο καιρό τη συσκευή με το νέο kernel πριν εγκαταστήσω το xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g Αυτό εδώ είναι και το θέλω κυρίως για τις παρακάτω δυνατότητες του γιατί οι τελευταίες εκδόσεις Android που δεν δίνουν τη δυνατότητα σε user apps να αλλάζουν τον τύπο δικτύου έχουν χαλάσει την εμπειρία χρήσης σε πολλούς κατόχους Android: - Manual 2G/3G toggle - Switch to 2G when you are connected to a WiFi network. - Switch to 2G when data is disabled - Switch to 3G when bandwidth intensive apps are launched Ναι η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από 2.3.4 καλο έμαθα και τώρα μου κακο φαίνεται χωρίς 2g/3g toggle. Θα δουλέψω όμως για λίγο καιρό τη συσκευή με το νέο kernel πριν εγκαταστήσω το xposed. Σε ευχαριστω για την ενημερωση :) Η skydragon εχει κρατησει ολες τις ρυθμισεις δικτυου αν ψαχνεις για κατι τετοιο Σε ψηνω μηπως και φλασαρης custom rom :lol: :p http://s18.postimg.org/uqiz3qfcl/Screenshot_2015_09_16_11_54_23.jpg Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Οι επιλογές υπάρχουν, υπάρχει όμως widget η συντόμευση στην γραμμή ειδοποιήσεων που με ένα tap να κάνει εναλλαγή; Αυτό είναι το ζητούμενο. Κάνω root και περνάω custom recovery από την πρώτη Android συσκευή που είχα. Δεν κατάφερα ποτέ όμως να μείνω σε custom rom λόγω κάποιων συγκεκριμένων απαιτήσεων που έχω. Κυρίως δεν μπορώ χωρίς το αξεπέραστο 3x4 εργοστασιακό ελληνικό πληκτρολόγιο με το ελληνικό Τ9 και υποστήριξη 160 χαρακτήρων ανά sms αλλά και για άλλους λόγους. Στη μια rom θα λείπει το ένα, στην άλλη κάτι άλλο, οπότε πάντα έμενα με στοκ. Το δε Μ8 είναι απίθανη συσκευή σε στοκ κατάσταση αλλά το ίδιο το λειτουργικό Android έχει τον παραπάνω περιορισμό που μου τα χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Οκ τοτε αφου χρειαζεσαι συγκεκριμενες λειτουργιες παντως το xposed μπορεις να το περασεις προβλημα δεν θα εχεις. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasnikos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για δοκιμασε ρυθμισεις προσαρμογη αλλαγη χρωματων εμφασεις χρωμα και βαλε καποια αλλη επιλογη. Δεν έχει τέτοιες επιλογές (τουλάχιστον στα Αγγλικά που έχω τη δική μου συσκευή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δεν έχει τέτοιες επιλογές (τουλάχιστον στα Αγγλικά που έχω τη δική μου συσκευή) Mαλιστα.. προφανως δεν εχεις το full sense αρα δεν εχεις και custom rom εισαι με την επισημη rom Κανε υπομονη τοτε οταν παρετε το full sense . Kαι οπως βλεπω εισαι και νεο μελος στην παρεα καλως ηρθες, οτι χρειαζεσε να το ρωτας στο επισημο νημα.:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Στo adblock εχω τικαρει την επιλογη να κανει μονο του update και δεν πειραζω κατι αλλο. Αν κατάλαβα καλά και εσύ το AdAway χρησιμοποιείς; Μέσω xposed το εγκατέστησες η μέσω F-droid που σε παραπέμπει το official site; Παρατηρείς κολλήματα στο φόρτωμα εικονιδίων των εφαρμογών στο Play Store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Αν κατάλαβα καλά και εσύ το AdAway χρησιμοποιείς; Μέσω xposed το εγκατέστησες η μέσω F-droid που σε παραπέμπει το official site; Παρατηρείς κολλήματα στο φόρτωμα εικονιδίων των εφαρμογών στο Play Store; Kαλησπερα την τελευταια εκδοση v 3.0.2 απο το xda χρησιμοποιω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 και στις ρυθμισεις εχω τικαρισμενη την 1- 3 - 4 επιλογη καποιο κολλημα δεν εχω παρατηρηση απο το play. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Με 4 μπάρες (13 asu όπως φαίνεται στις ρυθμίσεις) σήμα 3g, φορτώνουν με φυσιολογική ταχύτητα ενώ με 5 μπάρες wifi με το router να κλειδώνει στα 7mbps κάποιες εικόνες φορτώνουν με κανονική ταχύτητα και αρκετές κολλάνε για αρκετή ώρα πριν φορτώσουν. Και ο συγχρονισμός σαν να παρατήρησα πως καθυστερεί περισσότερο από πριν. Μπορεί να ευθύνεται ο νέος kernel, θα χρειαστεί να το ψάξω παραπάνω. Πληροφοριακά, αυτό που παρατήρησα με τον ElementalX είναι ότι αφού τον φλασαρα αδειάζει η ram πολύ aggressively κάτι που είναι αχρείαστο στο M8 και η συσκευή φαίνεται να έχει αποκτήσει ψιλολαγκαρισματα. Με clock, voltage και governor όλα στις στοκ επιλογές. Νομίζω όμως πως έχω αυξημένη διάρκεια "screen on" σχεδόν κατά μια ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts