Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σου διαφευγει οτι το sunshine ειναι επι πληρωμη 21 ευρω:p

οχι φιλε μου δεν ειναι αυτο το θεμα ... δεν εχω προβλημα σε αυτο ....

το sunshine δεν δουλευει οπως νομιζα ..

"sunshine could not find the su binary,please root your device , then run sunshine"

edit?usp=docslist_api

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι φιλε μου δεν ειναι αυτο το θεμα ... δεν εχω προβλημα σε αυτο ....

το sunshine δεν δουλευει οπως νομιζα ..

"sunshine could not find the su binary,please root your device , then run sunshine"

edit?usp=docslist_api

:oops: συγνωμη αδερφε νομιζα πως δεν το χεις αγορασει , εγω οταν το εκανα ειχα ξεκλειδωσει τον bootloader

και ειχα κανει και root

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

:oops: συγνωμη αδερφε νομιζα πως δεν το χεις αγορασει , εγω οταν το εκανα ειχα ξεκλειδωσει τον bootloader

και ειχα κανει και root

μα αυτο λεω δεν το εχω αγορασει ..

λενε στο site τους οτι εαν κανει για την συσκευη θα μου ζητησει χρηματα αλλιως οχι

μα αυτο λεω δεν το εχω αγορασει ..

λενε στο site τους οτι εαν κανει για την συσκευη θα μου ζητησει χρηματα αλλιως οχι

κοιτα το pm σου

stoupi αν θυμαμαι καλα με κλειστη συσκευη πατα volume donw και το πληκτρο on-off πατημενο ,θα

μπεις στον bootloader και θα δεις τι γραφει .

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

S-off μόνο με sunshine. Για σκέτο root γίνεται και με unlocked bootloader..

εννοεις με weaksauce η ειναι μονο για verizon?αυτο το root εμποδιζει να γινει update μετα η απλα γινεται update και χανεται το root?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

εννοεις με weaksauce η ειναι μονο για verizon?αυτο το root εμποδιζει να γινει update μετα η απλα γινεται update και χανεται το root?

Ξαναδές τι λέω, "s-off μόνο με sunshine". Το root γίνεται αλλιώς και απαιτεί unlocked bootloader μόνο.

Όσο για τα update, ξεκολλήστε πια με την καραμέλα ότι μόνο επίσημα μπορεί να γίνει.. Για όσο καιρό θα είσαι rooted τα επίσημα update τα ξεχνάς, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού θα μπορείς πάντα να το κάνεις χειροκίνητα. Στα 4 χρόνια που ασχολούμαι με htc συσκευές ποτέ δεν πέρασα official update. Πάντα χειροκίνητα τα έκανα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά τελικά ποιοι έχουν κάνει ρουτ και ποιες ρομ δουλεύουν να έχουμε μια εικόνα και εμείς που λέμε να το κάνουμε?

Επίσης unlock bootloader και ρουτ/recovery γίνεται με το toolkit hasoon κάπως έτσι?

Αυτή τη διαδικασία είδα

ΥΓ Να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανδρέα τον kollatos που μου έδειξε λίγο το δρόμο σήμερα.

Θοδωρής

ετοιμος και εδω με custom πλεον ...

insertcoin 5.0.6

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... ειδικα τον kollatos ο οποιος μου ειπε καποια βασικα πραγματα για να ξεκλειδωσω χωρις sunshine τον bootloader

Edited by redcom7

Θοδωρή μην μπλέκεις με toolkit δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω. Η διαδικασία είναι ήδη αρκετά απλή και υπάρχουν οδηγίες στο htcdev για το unlock..

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την MaximusHD...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest Tankwart

Κοιτωντας τη σελιδα της Ρομ που αναφερθηκε απο τον φιλο kollatos ,στις οδηγιες γραφει αυτο¨:

Make sure your device is unlocked or have s-off

Η ερωτηση μου ειναι :Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των 2 οσων αφορα σε:

-να φλασαρω cooked roms

-να μπορω να εχω νεες εκδοσεις android

-να απαλλαγω απο προεγκατεστημενα πραγματα μιας συσκευης που τρωνε μνημη,πετανε διαφημισεις/ειδοποιησεις κλπ,δηλαδη να εχω μια "καθαρη" συσκευη.

-To root σε ποιο απο τα 2 παραπανω ανηκει,η ειναι κατι διαφορετικο?

-Γενικως τι απο τα 3 παραπανω να κανω,και με ποιο τροπο?Δε με ενοχλει η χρεωση του sunshine,αρκει να μου προσφερει αυτα που θελω και να υπαρχει εξοδος διαφυγης σε περιπτωση που κατι παει στραβα.

-Για να μην σας κουραζω μηπως υπαρχει καποιος οδηγος με αυτες τις πληροφοριες?Πιστευω ειναι αποριες που εκφραζουν αρκετους...

-Η συσκευη μου ειναι unbranded,μου εχει ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση αλλα δεν την κανω,μεχρι να ξεκαθαρισω τι θα κανω με το θεμα "root ή unlock bootloader ή s-off???"

Κοιτωντας τη σελιδα της Ρομ που αναφερθηκε απο τον φιλο kollatos ,στις οδηγιες γραφει αυτο¨:

Make sure your device is unlocked or have s-off

Η ερωτηση μου ειναι :Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των 2 οσων αφορα σε:

-να φλασαρω cooked roms

-να μπορω να εχω νεες εκδοσεις android

-να απαλλαγω απο προεγκατεστημενα πραγματα μιας συσκευης που τρωνε μνημη,πετανε διαφημισεις/ειδοποιησεις κλπ,δηλαδη να εχω μια "καθαρη" συσκευη.

-To root σε ποιο απο τα 2 παραπανω ανηκει,η ειναι κατι διαφορετικο?

-Γενικως τι απο τα 3 παραπανω να κανω,και με ποιο τροπο?Δε με ενοχλει η χρεωση του sunshine,αρκει να μου προσφερει αυτα που θελω και να υπαρχει εξοδος διαφυγης σε περιπτωση που κατι παει στραβα.

-Για να μην σας κουραζω μηπως υπαρχει καποιος οδηγος με αυτες τις πληροφοριες?Πιστευω ειναι αποριες που εκφραζουν αρκετους...

-Η συσκευη μου ειναι unbranded,μου εχει ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση αλλα δεν την κανω,μεχρι να ξεκαθαρισω τι θα κανω με το θεμα "root ή unlock bootloader ή s-off???"

Με το unlock μπορείς να πειράξεις /system, /recovery και /boot με s-off μπορείς να πειράξεις τα πάντα.

Η βασική διαφορά είναι ότι με το s-off το τηλέφωνο θα φαίνεται σαν να μην το έχεις πειράξει ποτέ. Ενώ με το unlock θα φαίνεται ότι έχει μπει χέρι. Από θέμα εγγύησης βέβαια δεν υπάρχει διαφορά αρκεί το τηλέφωνο είναι stock..

Αυτό που κερδίζεις όμως είναι ότι σε κάθε update όταν είσαι s-off το κάνεις μέσα σε 5 λεπτά χωρίς να χάσεις τίποτα, ενώ όταν είσαι απλά unlocked θα πρέπει να κάνεις relock για να περάσεις το νέο firmware και μετά ξανά unlock για να έχεις root και custom rom. Και ως γνωστόν για να κάνεις unlock χάνεις τα πάντα (γίνεται wipe στη συσκευή).

Το root είναι άσχετο με τα 2 αυτά. Root σημαίνει να έχεις πλήρη δικαιώματα στο λειτουργικό και είναι άσχετο με το hardware. Κάτι σαν τον λογαριασμό administrator στα windows ή το su του linux.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν ξέρω και δεν βρίσκω οδηγό να κάνω unlock root και custom recovery μέσω HTC dev που λες Ανδρέα. Όσους βλέπω το κάνουν με toolkits
Θοδωρής

Μπήκες δηλαδή στο htcdev, πάτησες unlock bootloader και δεν σου έβγαλε οδηγίες?

Εμένα γιατί μου βγάζει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι βρε Αντρέα δεν το έψαξα ακόμα. Googleαρω τώρα και γι'αυτό είπα δεν το βρίσκω. By the way Ευχαριστώ ;)
Θοδωρής

Αν κάνω unlock bootloader πέρασμα custom recovery και μια ρομ τώρα και μετά από μήνες κάνω με το sunshine s off θα εχω πρόβλημα?
Θοδωρής

Όχι κανένα. Αλλά μετά από μήνες θα έχει βγει και το lollipop και τότε δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό το s-off..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι κανένα. Αλλά μετά από μήνες θα έχει βγει και το lollipop και τότε δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό το s-off..

Όταν λέω μήνες δεν εννοώ όντως μήνες απλά να βάλω λεφτά στην κάρτα.

Όσον αφορά τη lollipop. Αν είμαστε s off και βγει η 5 την περνάμε Όχι ota βέβαια αλλά την περνάμε κάπως επίσημα η περιμένουμε stock custom lollipop?

Θοδωρής

Αν είσαι s-off κάνεις κυριολεκτικά ότι θες. Ακόμα και ota αλλά είναι τζάμπα διαδικασία.. Χειροκίνητα είναι πολύ πιο εύκολο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είσαι s-off κάνεις κυριολεκτικά ότι θες. Ακόμα και ota αλλά είναι τζάμπα διαδικασία.. Χειροκίνητα είναι πολύ πιο εύκολο..

Έτσι όπως τα εχω δει και τα λέτε αυτό κατάλαβα. Δηλαδή για να συνοψίσω. Μπορώ να βάλω lollipop και ας είμαι root κλπ?

Θοδωρής

Έτσι όπως τα εχω δει και τα λέτε αυτό κατάλαβα. Δηλαδή για να συνοψίσω. Μπορώ να βάλω lollipop και ας είμαι root κλπ?

Αυτή τη στιγμή μόνο σε GPE Rom... Στο μέλλον άνετα... το root δεν επηρεάζει πουθενά..Αφού άπο τη στιγμή που κάνεις unlock και περνάς Rom δουλεύεις με custom recovery... Καλά με s-off δεν το συζητώ...εύκολα

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν κάνω unlock bootloader μέσω HTC dev μετά πως περνάω recovery και κάνω ρουτ?

Edit αν κάνω αντιγραφο μέσα από την εφαρμογή της HTC για κωδικούς κλπ μετά το unlock αν κάνω επαναφορά θα τα εχω ξανά συνδεδεμένα? πχ τους κωδικούς fb μέσω του stock browser.

Edited by tpal
Θοδωρής

Για το πρώτο: fastboot flash recovery recovery_name.img

Για το δεύτερο, όχι δεν θα τα έχεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το πρώτο: fastboot flash recovery recovery_name.img

Για το δεύτερο, όχι δεν θα τα έχεις.

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα,πως βγάζουμε screenshot στο m8;.

Ευχαριστώ.

Κρατάς πατημένα home και volume down buttons

Θοδωρής