Alexcxvtr Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Γεια σας. Εχω ενα HTC on M8 4.4.2 android (HTC Sence Version: 6.0) και προσπαθω να το κανω software update και οταν η συσκευη reboot εμφανίζει το update δεν είναι επιτυχής. Υ.Γ Software Number: ViperOneM8 1.5.0 To update που προσπαθει η συσκευη να κανει ειναι απο ViperOneM8 1.5.0 σε ViperOneM8 1.6.0 Ευχαριστω http://venomroms.com/htc-one-m8/ Κατέβασε το 1.5.0-->1.6.0 από το λινκ και πέρασε το μέσω recovery. Μετά κάνε το ίδιο με τις άλλες εκδόσεις για να φτάσεις στην τελευταία (1.8.0). Προσοχή! Μετά από κάθε φλασάρισμα να κάνεις reboot. EDIT:Επίσης, θα εκτιμούσα, αν κάποιο μέλος μού έλεγε ποιο official firmware να φλασάρω. Δηλαδή, ποιο είναι πιο σταθερό. Βλέπω ότι κάποια μέλη έχουν UK unbranded, spain κτλ. Ποιο προτείνετε; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί έχω ένα Verizon M8, είμαι S-OFF και supercid, ViperOne M8, και ψάχνω το ιδανικότερο ευρωπαϊκό firmware. Ευχαριστώ. (Παρακαλώ κάντε μου quote για να μου έρθει ειδοποίηση διότι μπαίνω σπάνια εδώ λόγω ελαχίστου χρόνου). Edited August 9, 2014 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλημέρα σας, Έχω stock 4.4.2 με sense 6.0. Και θέλω να το κάνω GPE. Ξέρω ότι το cid μου είναι HTC_304(Spain) Τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει κάποιος οδηγός; S-off δεν έχω κάνει. Πρέπει να αλλάξω cid? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλημέρα σας, Έχω stock 4.4.2 με sense 6.0. Και θέλω να το κάνω GPE. Ξέρω ότι το cid μου είναι HTC_304(Spain) Τι πρέπει να κάνω; Υπάρχει κάποιος οδηγός; S-off δεν έχω κάνει. Πρέπει να αλλάξω cid? Ευχαριστώ. Καμιά απάντηση; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καμιά απάντηση; ευχαριστώ S-off, αλλαγή cid, GPE firmware και τέλος τη rom.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Έχουμε κάποιον οδηγό για όλα αυτά; Ερχόμενος από Samsung δεν έχω ιδέα από HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Έχουμε κάποιον οδηγό για όλα αυτά; Ερχόμενος από Samsung δεν έχω ιδέα από HTC S-OFF Μετατροπή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 S-OFF Μετατροπή Να σε ρωτήσω κάτι; Για το S-OFF εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσω το tempROOT ? Έχω μπερδευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Με CID_304 (Spain) και locked bootloader, αναβάθμιση σε 4.4.3 ... Δεν.... Εάν ξεκλειδώσω τον Bootloader, θα προχωρήσει σε πιο γρήγορα OTA updates ή πρέπει να του αλλάξω και CID κλπ... ;;; Απλές ερωτήσεις, αλλά είναι το πρώτο τηλέφωνο που προσπαθώ να το αφήσω S-ON μιας και τα bloatware του δε φαίνεται να με ενοχλούν καθόλου και η HTC μοιάζει να έμαθε τι σημαίνει after-sale support :O Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Να σε ρωτήσω κάτι; Για το S-OFF εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσω το tempROOT ? Έχω μπερδευτεί. Εάν ακολουθήσω την διαδικασία απο το HTCDev για unlock τον bootloader (s-off?) χάνω εγγύηση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εάν ακολουθήσω την διαδικασία απο το HTCDev για unlock τον bootloader (s-off?) χάνω εγγύηση; Ευχαριστώ. Νομίζω πως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Να σε ρωτήσω κάτι; Για το S-OFF εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσω το tempROOT ? Έχω μπερδευτεί. Ή περνάς από htcdev.com κάνεις unlock bootloader, περνάς custom rom και μετά το s-off ή με temproot. Άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει. Με CID_304 (Spain) και locked bootloader, αναβάθμιση σε 4.4.3 ... Δεν.... Εάν ξεκλειδώσω τον Bootloader, θα προχωρήσει σε πιο γρήγορα OTA updates ή πρέπει να του αλλάξω και CID κλπ... ;;; Απλές ερωτήσεις, αλλά είναι το πρώτο τηλέφωνο που προσπαθώ να το αφήσω S-ON μιας και τα bloatware του δε φαίνεται να με ενοχλούν καθόλου και η HTC μοιάζει να έμαθε τι σημαίνει after-sale support :O Το ίδιο είναι. Τα HTC__304 παίρνουν τα update όπως όλες οι unbranded συσκευές. Εάν ακολουθήσω την διαδικασία απο το HTCDev για unlock τον bootloader (s-off?) χάνω εγγύηση; Ευχαριστώ. Υπάρχουν κάποιες αναφορές χρηστών, κυρίως στο xda, που λένε ότι δεν τους κάλυψε η εγγύηση λόγω unlocked bootloader. Προσωπικά έχω στείλει 4-5 συσκευές συνολικά (φίλων κυρίως) όλες με unlocked bootloader και 1 μάλιστα ήταν και s-off και πέρασαν όλες κανονικά στην εγγύηση. Το βασικά είναι να είναι η συσκευή στην κατάσταση που βγήκε από το εργοστάσιο όταν πάει στο service και δεν εννοώ τον bootloader. Θα πρέπει να έχει stock /system, /boot και /recovery, αλλιώς την βγάζουν εκτός. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται στο net τα θεωρώ μπαρούφες και πιστεύω ότι όσοι είχαν πρόβλημα απλά έστειλαν τη συσκευή στο service έχοντας πάνω κάτι custom ή και όλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εγώ πάντως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω temproot ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά. Δοκίμασα με weaksause και με towelroot, το weaksause κρασάρει, το towelroot λέει πως δουλεύει αλλά λείπει το su binary και δεν μπορώ να το περάσω. Δεν θέλω να περάσω από htvdev προς το παρόν μιας και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κόψω τις διαφημίσεις :cry: 4.4.2 Sense 6.0 Μου φαίνεται θα το σκάσω το 25άρικο :X Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Νομίζω είναι ο μόνος τρόπος. Είχα δοκιμάσει και γω διάφορες μεθόδους για temproot αλλά δεν δούλευαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Αίσχος.... Μόλις μίλαγα με HTC Hellas μου είπαν ότι οποιοδήποτε ξεκλείδωμα του bootloader μεσω του HTC Dev χάνεις την εγγύηση..... Άρα τώρα πως το κάνω GPE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Αίσχος.... Μόλις μίλαγα με HTC Hellas μου είπαν ότι οποιοδήποτε ξεκλείδωμα του bootloader μεσω του HTC Dev χάνεις την εγγύηση..... Άρα τώρα πως το κάνω GPE? Έ τι περίμενες να σου πούνε?? Με s-off το κάνεις GPE...Χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader... Αλλιώς μέσω HTC dev. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Καλησπέρα, Έχω κάνει root M8, έχω βάλει custom recovery twrp και όταν τρέχω τις εντολές για το firewater μου πετάει το παρακάτω πρόβλημα The first bottle is open chugging.......... ******** whelp, this sucks, firewater can not work on your device ********** ******** no amount of reflashing, retrying, or ruuing will fix... ********** ******** DO NOT COME TO IRC ASKING FOR UPDATES OR ETAS!!!!!! ********** ******** if we are able to fix this issue, it will be announced ********** ******** bye bye.....sorry it didn't work out. ********** Τι άλλο μπορώ να κάνω για να το κάνω GPE? Θέλω σίγουρα s-off? ή μπορώ με twrp να εγκαταστήσω το RUU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 http://theroot.ninja/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 http://theroot.ninja/ Δεν γινεται να γλυτωσεις την πληρωμη;.....Ελεος με αυτο το κλειδωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 http://theroot.ninja/ Επειδή ετοιμάζομαι για s—off και unlocked bootloader. Θα συναντήσω μπροστά μου το sunshine, αναγκαστικά; Ή απλά απευθύνονται σε κάποιον που θέλει να κάνει τα πάντα με ένα κλικ; Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Επειδή ετοιμάζομαι για s—off και unlocked bootloader. Θα συναντήσω μπροστά μου το sunshine, αναγκαστικά; Ή απλά απευθύνονται σε κάποιον που θέλει να κάνει τα πάντα με ένα κλικ; Μιλώντας απο την δική μου εμπειρία έκανα unlock boot loader , custom recovery, root πανευκολα. Απο εκεί κ πέρα για s-off χρειάζεται το sunshine δυστυχώς μαζι με 25$.εαν καποιος άλλος γνωρίζει κάτι άλλο ας το πει κ σε μενα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μιλώντας απο την δική μου εμπειρία έκανα unlock boot loader , custom recovery, root πανευκολα. Απο εκεί κ πέρα για s-off χρειάζεται το sunshine δυστυχώς μαζι με 25$.εαν καποιος άλλος γνωρίζει κάτι άλλο ας το πει κ σε μενα.:) Έκανες unlock bootloader και root χωρίς htcdev και χωρίς sunshine??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Έκανες unlock bootloader και root χωρίς htcdev και χωρίς sunshine??? Unlock bootloader έκανα από Htcdev. Root έκανα αφού έβαλα twrp custom recovery και flashara to su zip. Κατά την γνώμη μου το sunshine είναι υποχρεωτικό για s-off καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Καλημέρα! Έχω κάνει στο HTC one m8 unlock boot loader s-off root και έχω περάσει custom recovery την philz. Επειδή η μπαταρία με την stock Rom δεν κρατάει πολύ έχετε να προτείνετε καμία custom Rom που να κρατάει καλύτερα σε σχέση με την stock και επίσης με τα δεδομένα που είναι μπορώ άφοβα να δοκιμάσω custom Rom για πρώτη φορά? Έχω κάνει nandroid backup στην εξωτερική καρτα. Ευχαριστώ! Edited August 19, 2014 by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Unlock bootloader έκανα από Htcdev. Root έκανα αφού έβαλα twrp custom recovery και flashara to su zip. Κατά την γνώμη μου το sunshine είναι υποχρεωτικό για s-off καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Επίσης απαραίτητο αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις htcdev και να ρισκάρεις την εγγύηση. Γιατί η htc λέει ότι την χάνεις αν το χρησιμοποιήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εγω πάντως δεν άντεξα. Αγορασα το sunshine και απο χθες είμαι GPE!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts