Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

... Αν θελεις μας εξηγεις τι εννοεις '' Όταν είναι ξάπλα, δεν πρέπει να ανάβει η οθόνη.''

Ολοι εχουμε πει το προβλημα, επανειλημμενως εδω.

Δεν είμαι σίγουρος μα κάπου είχα διαβάσει και με τα λιγοστά Αγγλικά μου είχα βγάλει το εξής συμπέρασμα: Οι συσκευές που ξυπνάνε με διπλό χτύπημα σε οποιοδήποτε θέση, όπως το lumia 930 για παράδειγμα, καταναλώνουν πολύ ενέργεια κι αυτό επειδή κάποιος αισθητήρες είναι συνεχώς σε "ετοιμότητα" στην περίπτωση του one τώρα, μόνο με το σήκωμα της συσκευής ενεργοποιήται ο αισθητήρας.

Επαναλαμβάνω δεν είμαι σίγουρος αν τα κατάλαβα σωστά, θα προσπαθήσω όμως να βρω το link και να το ποστάρω.

3>4

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θοδωρή δεν με στεναχωρεί καθόλου ότι κυκλοφορούν ελάχιστα.

Για μένα είναι μια συσκευή που δεν θα πουληθεί όπως δεν πούλησα το HD2 που το έχω στο συρτάρι σε πλήρη λειτουργία.

Καλοκαίρι ήμουν Ελλάδα με το hd2 για δεύτερο κινητό!

@@Jig

Ε γι αυτό εχει το κουμπάκι αν είσαι ξαπλωμένος ανοιξε το απο κει :)

Kουμπακια το 2014 δεν τα μπορω :p

Θελω να κανω ενα ''tap'' και να ανοιγει η οθονη, αυτο ειναι το φυσιολογικο

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Κολλάτε επειδή τα λες αυτά για μένα, θα έπρεπε σαν moderator να είσαι πιο προσεκτικός στα υπονοούμενα σου.

Απαράδεκτο είναι να υποδεικνύουμε σε μέλη που δεν έχουν ιδέα από root και mods να το κάνουν. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι επικίνδυνη συμβουλή. Γι αυτό του είπα ότι θα το καταλάβει από μόνος του όταν το χρειαστεί.

Το τι κάνεις στις δικές σου συσκευές είναι δικό σου πρόβλημα και δεν αφορά τα μέλη.

To ότι κάποτε φλασαραμε custom με το που βγάζαμε την συσκευή από το κουτί της, δεν λέει τίποτα απολύτως.

Οσο για τις ειρωνείες "έπαιζε με μήλα" άστες καλύτερα.

Moderators που έχουν προσφέρει εδω μέσα και μας έμαθαν οσα ξέρουμε, δεν ειρωνεύονται ποτέ και κανένα παρόλο που θα μπορούσαν.

@@Jig

Ε γι αυτό εχει το κουμπάκι αν είσαι ξαπλωμένος ανοιξε το απο κει :)

Τώρα όλα τα άλλα ισχύουν, αλλά τα βρίσκεις ενοχλητικά αφού δώσεις την συσκευή. :)

Το μέγεθος όπως είπα πριν δεν μ ενοχλεί γιατί είναι σε ύψος.

Γενικά όπως έχω ξαναπεί είναι η πιο απροβληματιστη συσκευή και η μοναδική που αγόρασα δύο φορές γιατί το άξιζε.

Η κάμερα το βράδυ σ ενα ρεστοράν η στο σαλόνι του σπιτιού, ντροπιαζει πολλές 13αρες και 16αρες.

Έξω υστερεί αλλά δεν με νοιάζει γιατί είδα στην πράξη πόσο λίγες είναι γενικώς οι κάμερες των κινητών χωρίς optical zoom.

Θα δούμε οι νέες συσκευές πόσο καλύτερες είναι. Μέχρι στιγμής απ όσες υπάρχουν δεν μου κάνει αίσθηση καμιά άλλη.

Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι αναφέρομαι προσωπικά σε σένα. Το 70% των μελών που γράφουν στο θέμα του M8 είναι πρώην χρήστες του μήλου και όλοι αναφέρουν άποψη για τα πάντα.

Κάθεστε και γράφετε όλοι σας το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα και συνεχώς είστε εκτός θέματος αλλά δεν σας ενόχλησε κανείς. Οπότε σε παρακαλώ μίλα καλύτερα γιατί δεν με ξέρεις κι από χθες.

Όπως είπα και πριν το θέμα root είναι δικαίωμα του καθενός, αν ο άλλος θέλει να το rootάρει τι θα αλλάξει με το να του λέτε εσείς ότι η συσκευή είναι άψογη. Επίσης δεν είδα κανέναν να υποδεικνύει σε κάποιον να rootάρει ή όχι. Και στην τελική γι' αυτό δεν υπάρχει οδηγός στο forum για να αποτρέψουμε μέλη με ελάχιστες γνώσεις να πειράζουν τις συσκευές τους. Αν κάποιος θεωρεί ότι το χρειάζεται ας ψαχτεί να βρει τι πρέπει να κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν θα αναβοσβήνει το μπροστά led για ειδοποιήσεις πάντα ή μόνο όταν η οθόνη είναι σβηστή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά με το στοκ keyboard τα ελληνικά μου τα βγάζει κεφαλαία. επίσης με το swiftkey, αν δεν γράψω με κεφαλαία ελληνικά πέφτουν οι χαρακτήρες στους 70..... (από 160). πως διορθώνεται αυτό?
technoholic maniac reviewer

Ρίξτε καμία ψήφο υπέρ του Μ8 αν και δεν έχει ανάγκη αφού προηγείται με μεγάλη διαφορά.

http://www.phonedog.com/rankings/smartphones/

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σήμερα μου έκανε κάτι που με ανησύχησε...

Φορτιζα τη συσκευή με έναν after market πολυφορτιστη (καταλαμβάνει μια θέση σε πρίζα αλλά έχει 5 εξόδους USB για συσκευές πχ κινητά, tablet κτλ) και ενώ έγραφα πχ SMS ή στο Facebook αυτό πατούσε πλήκτρα ότι να'ναι... Πατούσα παρατεταμένα το "ψ" για να βάλω quotes (" ) Και μου ανοιγοκλεινε μενού, έκανε ότι ήθελε... Με το backspace τα ίδια.. Και φαινόταν στην οθόνη σαν να Πατούσα κι άλλα πλήκτρα ταυτόχρονα!!!

Έκανα reboot και πάλι τα ίδια

Το έβγαζα από τον φορτιστή , όλα καλά... Το ξαναεβαζας, πάλι τα ίδια...

Δεν θα αντέξω αλλά μπλεξίματα μετά τα περυσινα με το Μ7

Edited by Chameleon

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Τσέκαρε λίγο πόσα mAh βγάζει. Εγώ πάντως με ένα γνήσιο Sony που βγάζει μόλις 750mAh δεν έχω θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσέκαρε λίγο πόσα mAh βγάζει. Εγώ πάντως με ένα γνήσιο Sony που βγάζει μόλις 750mAh δεν έχω θέμα.

Βγάζει όσα mAh απαιτεί η κάθε συσκευή... Ή τουλάχιστον έτσι λέει..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Βγάζει όσα mAh απαιτεί η κάθε συσκευή... Ή τουλάχιστον έτσι λέει..

Δύσκολο αυτό.. Πάντως το M8 θέλει 1.5Α (1500mAh) σύμφωνα με τον φορτιστή του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα αγοράσω σήμερα το htc one m8 από mediamarkt Γερμανίας και βλέπω πως το έχουν στα 539€ και έχουν επίσης το dual sim στα 559€.

Σίγουρα η διαφορά των 20€ είναι πολύ μικρή αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν με το dual sim θα παιρνω κανονικά της αναβαθμίσεις όπως και με το απλο; ή αν θα έρχονται αργότερα;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Σήμερα μου έκανε κάτι που με ανησύχησε...

Φορτιζα τη συσκευή με έναν after market πολυφορτιστη (καταλαμβάνει μια θέση σε πρίζα αλλά έχει 5 εξόδους USB για συσκευές πχ κινητά, tablet κτλ) και ενώ έγραφα πχ SMS ή στο Facebook αυτό πατούσε πλήκτρα ότι να'ναι... Πατούσα παρατεταμένα το "ψ" για να βάλω quotes (" ) Και μου ανοιγοκλεινε μενού, έκανε ότι ήθελε... Με το backspace τα ίδια.. Και φαινόταν στην οθόνη σαν να Πατούσα κι άλλα πλήκτρα ταυτόχρονα!!!

Έκανα reboot και πάλι τα ίδια

Το έβγαζα από τον φορτιστή , όλα καλά... Το ξαναεβαζας, πάλι τα ίδια...

Δεν θα αντέξω αλλά μπλεξίματα μετά τα περυσινα με το Μ7

Είναι κάτι που έχει συμβεί σε διάφορες συσκευές από ασυμβατότητα και δεν έχει να κάνει με τα αμπερ.

Δοκίμασε αν μπορείς με κάποιον άλλο φορτιστή επωνύμου κατασκευαστή.

Δεν είναι θέμα συσκευής.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα αγοράσω σήμερα το htc one m8 από mediamarkt Γερμανίας και βλέπω πως το έχουν στα 539€ και έχουν επίσης το dual sim στα 559€.

Σίγουρα η διαφορά των 20€ είναι πολύ μικρή αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν με το dual sim θα παιρνω κανονικά της αναβαθμίσεις όπως και με το απλο; ή αν θα έρχονται αργότερα;

Μήπως μπορείς να βάλεις το λινκ, γιατί ενδιαφέρομαι για το dual?

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Μήπως μπορείς να βάλεις το λινκ, γιατί ενδιαφέρομαι για το dual?

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/HTC-One-(M8)-gunmetal-grey-Dual-SIM,48353,464028,1397333.html?langId=-3

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

παιδιά δοκίμασα να διαγράψω κάτι από την sd κάρτα μου (την εξωτερική 64άρα που έχω) αλλά δεν με αφήνει. δοκίμασα με astro, και με efs.... όμως με τον stock file manager που έχει μέσα (που έχει όνομα διαχείριση αρχείων) δουλεύει κανονικά η διαγραφή......

γιατί συμβαίνει αυτό? υπάρχει κάποιο fix?

Δοκίμασε με τον file manager της HTC να το σβησεις. Πρέπει να έχεις την 4.4.3 περασμένη.

Αυτοί είναι περιορισμοί της 4.4.χ /Google.

Δοκίμασε με τον file manager της HTC να το σβησεις. Πρέπει να έχεις την 4.4.3 περασμένη.

Αυτοί είναι περιορισμοί της 4.4.χ /Google.

έχω την 4.4.3

με τον file manager της htc σβήνει. όπως και από το gallery που έχει μέσα. αν χρησιμοποιήσω το quickpic για gallery πάλι δεν σβήνει τίποτα από sd..... είναι λίγο σπαστικό γιατί είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς τα στοκ του κινητού.... φαντάζομαι ότι αν επιλέξω άλλη εφαρμογή για video recording δεν θα μπορεί καν να τα αποθηκεύσει στην εξωτερική sd.....

έχω την 4.4.3

με τον file manager της htc σβήνει. όπως και από το gallery που έχει μέσα. αν χρησιμοποιήσω το quickpic για gallery πάλι δεν σβήνει τίποτα από sd..... είναι λίγο σπαστικό γιατί είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς τα στοκ του κινητού.... φαντάζομαι ότι αν επιλέξω άλλη εφαρμογή για video recording δεν θα μπορεί καν να τα αποθηκεύσει στην εξωτερική sd.....

Δυστυχώς σ'αυτό φταίει η Google. Πάλι καλά που οι κατασκευαστές έχουν βάλει τον δικό τους file manager να λες.

Παιδες με root τι παιζει στο Μ8? Ερχομαι απο g2 που το root ηταν ευκολο και μετα το γυρναγες με official rom και δεν φαινοταν πουθενα. Εδω τι παιζει?
Μάριος...

Κι εδώ εύκολο είναι s-off με sunshine (κόστος $25) και μετά root με όποιον τρόπο θες αν και προτείνω custom rom.. Και το γυρνάς εντελώς stock πολύ εύκολα (ειδικά αν είναι unbranded) αν χρειαστεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εδώ εύκολο είναι s-off με sunshine (κόστος $25) και μετά root με όποιον τρόπο θες αν και προτείνω custom rom.. Και το γυρνάς εντελώς stock πολύ εύκολα (ειδικά αν είναι unbranded) αν χρειαστεί.

Πες και σε εμάς πως εύκολα γυρνάς σε στοκ? (δεν γνωρίζω και θα ήθελα να μάθω γιατί μόνο αυτό με κολλάει στο να μην κάνω έστω ρουτ)

Από που βρίσκω το firmware που φοράει και πως το περνάω.

Θοδωρής

Εγώ πάντως ρομ δεν θα άλλαζα για κανένα λόγο στο συγκεκριμένο κινητό. Μόνο root να έχω πλήρη δικαιώματα θα κάνω μόλις βρω λίγο χρόνο άσοι τη δουλειά.