Stoupi Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Όχι δεν ισχύει αυτό. Καλό είναι μια φορά στο τόσο να το αφήνεις να αδειάζει αρκετά όχι για την μπαταρία την ίδια αλλά για να γίνεται σωστό καλιμπράρισμα του μετρητή και να μη δείχνει άλλα αντί άλλων (και αυτό βέβαια αμφισβητείται από κάποιους). Από εκεί και πέρα το καλύτερο είναι να το φορτίζεις πριν πάει πολύ χαμηλά. Κάπου μεταξύ 20-30%. Αν επίσης το βγάζετε αμέσως όταν φτάνει στο 100% και βλέπετε να πέφτει γρήγορα σημαίνει ότι δεν ήταν πραγματικά στο 100%. Δοκιμάστε να το αφήσετε περισσότερη ώρα παρ' ότι δείχνει φουλ. Έτσι κι αλλιώς στα σύγχρονα κινητά δεν υπάρχει πρόβλημα υπερ-φόρτισης. Σχετικά με την φόρτιση με σβηστό κινητό; Τελικά υπάρχει πρόβλημα ή καλό είναι να αποφεύγεται; Εγώ συνήθως το βάζω για φόρτιση στο 14% και σβηστό, Έχω κάνει κακό στο κινητό ή στην μπαταρία; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Ήμουν σήμερα στο Public στο Σύνταγμα και έγινε λαϊκό προσκύνημα στο χρυσό από τους πωλητές :D Βασικά δεν το είχαν ξαναδεί και τους έκανε μεγάλη εντύπωση το χρώμα, φυσικά και τρελάθηκαν :p:p Εδώ στην Αίγυπτο μόνο σε γυναίκες πουλάνε τα χρυσά και στο iPhone. Εγώ πάντως το Μ8 σε χρυσό το βλέπω σαν χάλκινο. Αν δεν είχε το μαύρο πλαστικό πάνω, θα το έπαιρνα. Με χαλάει η αντίθεση. Θα πρέπει να δυσκολεύεσαι να βρεις αξεσουάρ. Τα χρώματα της dot είναι εντελώς άσχετα. Έπρεπε να υπάρχει σε λευκό για το ασημί, σε κρεμ για το χρυσό, γκρι οκ υπάρχει για το gun και από εκεί και πέρα ας έβγαζαν ότι άλλο ήθελαν. Και μια φωτογραφία από την κάμερα που μ έχει κάνει να την συμπαθώ παρα πολύ στις εντός του σπιτιού φώτο. https://www.dropbox.com/s/ixpkojnitrtg4tx/IMAG0120.jpg?dl=0 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το έγραψα και χτες αλλά χάθηκε μέσα στα ποστ. Η μπροστινή κάμερα βγάζει θολές φωτογραφίες.[ATTACH]49253[/ATTACH] [ATTACH]49254[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το έγραψα και χτες αλλά χάθηκε μέσα στα ποστ. Η μπροστινή κάμερα βγάζει θολές φωτογραφίες.[ATTACH]49253[/ATTACH] [ATTACH]49254[/ATTACH] Είπες ότι πριν ήταν οκ? Μήπως έχει θολώσει ο φακός? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 @@@ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Εκπληκτικό αποτέλεσμα. Έχω βγάλει τα μάτια μου από το πρωί στην οθόνη του Μ8 γιατί δεν έχουμε WiFi. Όλα τα έκανα απ αυτό. Τα πάντα είναι ανοικτά και το pebble συνδεδεμένο. Είμαι στο γραφείο μονο με 3g και δεν έχω μετακινηθεί εκτός του κτηρίου. Ή χρήση λίγο απ όλα αλλά με μια μόνο κλήση. Πολλά mail , tapatalk, browsing, FB και λίγες φώτο. (σόρι για το δεύτερο συνεχόμενο μήνυμα αλλά αν το έβαζα στο προηγούμενο δεν θα με άφηνε να επισυναψω φωτογραφίες.) [ATTACH]49255[/ATTACH][ATTACH]49257[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πώς μπορώ να δω αν δεν είμαι root γιατί το κινητό μου έχει time Held awake πάνω από 2 ώρες ανά κύκλο φόρτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το έγραψα και χτες αλλά χάθηκε μέσα στα ποστ. Η μπροστινή κάμερα βγάζει θολές φωτογραφίες.[ATTACH]49253[/ATTACH] [ATTACH]49254[/ATTACH] Φάνη για κοίτα κάτι την δική μου,σου μοιάζει για θολή;; Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Φάνη για κοίτα κάτι την δική μου,σου μοιάζει για θολή;; σορυ για το διπλο ποστ [ATTACH]49258[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σχετικά με την φόρτιση με σβηστό κινητό; Τελικά υπάρχει πρόβλημα ή καλό είναι να αποφεύγεται; Εγώ συνήθως το βάζω για φόρτιση στο 14% και σβηστό, Έχω κάνει κακό στο κινητό ή στην μπαταρία; Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, σίγουρα θα φορτίσει πιο γρήγορα κλειστό αλλά δεν υπάρχει λόγος. Να σε ρωτήσω όμως γιατί το σβήνεις; Αν είναι για να μην σε ενοχλεί βάλτο σε DND ή σε airplane. @te_salat έχεις το pebble; Το πήρα δώρο σε ένα φίλο και το περιμένω να έρθει. Ικανοποιημένος; Αν μπορείς στείλε ΡΜ να μην είμαστε οφ-τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδια παρελαβα κι εγω σημερα το amber gold..ολα καλα κι ολα ωραια.. απλα μου εκατσε καπως η χρωματικη διαφορα , ειδικα στο λευκο , σε σχεση με το Μ7 με το brightness στο auto , η διαφορα φαινεται στις 2 αυτες photos...σα να ειναι πιο ζωντανο το λευκο στο Μ7.. εχω προβλημα ή ετσι ειναι σε ολους http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/111DSC04667_zps6f35e6d4.jpg http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/111DSC04666_zpsb0cac5a5.jpg Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Φάνη για κοίτα κάτι την δική μου,σου μοιάζει για θολή;; Παναγιωτη μια χαρα μου φαινεται η δικια σου. Μεχρι χτες ηταν μια χαρα. Το καλοκαιρι δλδ δεν ειχε θεμα που εβγαζα στις διακοπες. Χτες πηγα να βγαλω μια εδω στην Αγγλια και ηταν φουλ θολη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Nαι, εχει διαφορα, το Μ8 εχει θερμο λευκο Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το ενα ειναι 4.7'' και το αλλο 5'' αλλα η οθονη ειναι ιδια Εχει κανει μεγαλη m@m@k1a η HTC με τα on-screen buttons στο Μ8, ΜΕΓΑΛΗ! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Nαι, εχει διαφορα, το Μ8 εχει θερμο λευκο Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το ενα ειναι 4.7'' και το αλλο 5'' αλλα η οθονη ειναι ιδια Εχει κανει μεγαλη m@m@k1a η HTC με τα on-screen buttons στο Μ8, ΜΕΓΑΛΗ! να μην ανησυχω δηλαδη ε....δεν ειναι θεμα της συσκευης μου.... γιατι.....το χρωμα στο Μ7 μου αρεσει περισσοτερο Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 να μην ανησυχω δηλαδη ε....δεν ειναι θεμα της συσκευης μου.... γιατι.....το χρωμα στο Μ7 μου αρεσει περισσοτερο Toυλαχιστον στο δικο μου και σε ενα φιλο ειναι θερμο το λευκο. Εγω παντα το προτιμουσα απο το ψυχρο. Ας μας απαντησουν και αλλοι. Πες μας λιγο για την διαφορα μεγεθους που εχουν οι δυο οθονες ... Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Τα onscreen buttons χαλάνε λίγο την οθόνη...πχ στην αρχική οθόνη φαίνεται έως και μικρότερη από αυτή του Μ8 Θα το δοκιμάσω κι άλλο..Ακόμα Δεν έχω περάσει καν τη SIM(θέλει nano) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το έγραψα και χτες αλλά χάθηκε μέσα στα ποστ. Η μπροστινή κάμερα βγάζει θολές φωτογραφίες.[ATTACH]49253[/ATTACH] [ATTACH]49254[/ATTACH] http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5588177#post5588177 κανε το ιδιο για την μπροστινη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 @@@ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Εκπληκτικό αποτέλεσμα. Έχω βγάλει τα μάτια μου από το πρωί στην οθόνη του Μ8 γιατί δεν έχουμε WiFi. Όλα τα έκανα απ αυτό. Τα πάντα είναι ανοικτά και το pebble συνδεδεμένο. Είμαι στο γραφείο μονο με 3g και δεν έχω μετακινηθεί εκτός του κτηρίου. Ή χρήση λίγο απ όλα αλλά με μια μόνο κλήση. Πολλά mail , tapatalk, browsing, FB και λίγες φώτο. (σόρι για το δεύτερο συνεχόμενο μήνυμα αλλά αν το έβαζα στο προηγούμενο δεν θα με άφηνε να επισυναψω φωτογραφίες.) [ATTACH]49255[/ATTACH][ATTACH]49257[/ATTACH] πολυ καλα αποτελεσματα κωστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Nαι, εχει διαφορα, το Μ8 εχει θερμο λευκο Αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το ενα ειναι 4.7'' και το αλλο 5'' αλλα η οθονη ειναι ιδια Εχει κανει μεγαλη m@m@k1a η HTC με τα on-screen buttons στο Μ8, ΜΕΓΑΛΗ! Συμφωνώ απόλυτα. Προφανώς δεν έχει την δύναμη να αντισταθεί στην Google και στην μακακια που καθιέρωσε. Στην ουσία έχουμε οθόνη 4.7" είτε μας αρέσει είτε όχι. Ίδια οθόνη με το iPhone 6. Εκτός ότι τρώνε χώρο απο την οθόνη, είναι σπαστικό όταν είναι κρυμμένα να τα επαναφέρεις. Τι πιο απλό από capacity buttons. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εμένα πλέον δεν με ενοχλούν τόσο τα on screen buttons. Στην αρχή έλεγα πως θα τα συνηθίσω Όχι γενικά σαν λειτουργία,μιας και είχα το g2,αλλά σε μικρότερη οθόνη. Γενικά φάουλ είναι αυτό αλλά οκ. Λέμε και για μπαταρία. Έκανα απενεργοποίηση τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και το αποτέλεσμα όλο ανεβαίνει. Δεν είμαι Ρουτ απλά από τις ρυθμίσεις το έκανα. WiFi only ,συγχρονισμοι on αυτόματη φωτεινότητα. Εξοικονόμηση ενέργειας από το 15% και μετά για δύο ώρες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εμένα πλέον δεν με ενοχλούν τόσο τα on screen buttons. Στην αρχή έλεγα πως θα τα συνηθίσω Όχι γενικά σαν λειτουργία,μιας και είχα το g2,αλλά σε μικρότερη οθόνη. Γενικά φάουλ είναι αυτό αλλά οκ. Λέμε και για μπαταρία. Έκανα απενεργοποίηση τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και το αποτέλεσμα όλο ανεβαίνει. Δεν είμαι Ρουτ απλά από τις ρυθμίσεις το έκανα. WiFi only ,συγχρονισμοι on αυτόματη φωτεινότητα. Εξοικονόμηση ενέργειας από το 15% και μετά για δύο ώρες. Θοδωρή η μπαταρία είναι καταπληκτική και την συγκρίνω με προηγούμενες συσκευές μου σε παρόμοια χρήση. Για τα ηχεία δεν μπορώ να πω κουβέντα που τρώνε χώρο. Τα θέλω με οποιοδήποτε κόστος. Είχα να ευχαριστηθώ άκουσμα ringtone από την εποχή κάποιων θρυλικών ναυαρχιδων της Nokia. Συν ότι άρχισα να ακούω μουσική από το κινητό μου. Τώρα για το μέγεθος και το OPO που χοντρικά είναι ένα πόντο πιο ψηλό και φαρδύ, χωράει στην τσέπη. Να πω ότι το Μ8 έχει το καλύτερο σήμα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει περάσει από τα χέρια μου. Εξακριβωμένο αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ισχύει και αυτό για το σήμα. Το κατάλαβα από την πρώτη μου κλήση. Κώστα αν δεν σου κάνει κόπο και έστειλες και στο άλλο παιδί για το pebble την εμπειρία σου Κάνε ένα copy paste και στείλε και εμένα ένα πμ :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Αν ζητήσω και γω copy paste πάει πολύ; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Θα το γράψω εδώ να μην στέλνω πολλά πμ :) Λοιπόν το Pebble είναι σκυλί. Κάνει απλά πράγματα όπως ειδοποιήσεις κάθε είδους και ανάγνωση μέρους των mail. Μπορείς να απαντήσεις η να καλέσεις αλλά όχι να μιλήσεις από αυτό. Είναι πραγματικά αδιάβροχο και στην θάλασσα. Στις διακοπές δεν το έβγαλα από το χέρι μου. Φορτίζει κάθε 5 μέρες. Δεν είναι φτηνό. Το steel κοστίζει 250$ το πλαστικό 150. Ο λόγος που το έχω είναι για να μην χάνω ειδοποιήσεις και να βγαίνει το κινητό από τσέπη μόνο όταν χρειάζεται. Λαμβάνω καθημερινά και εν ώρα εργασίας πολλά mail που μπορούν να περιμένουν. Με το Pebble δεν χρειάζεται να κοιτάω στο κινητό για να δω τον αποστολέα κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σημερα μου δημιουργηθηκε το θεμα με την θολη καμερα που διαβαζα κατα καιρους στο xda..Στεναχωρηθηκα απιστευτα και οσο σκεφτομουν οτι ειναι root και τι θα γινει με εγγυηση, αναμονη servis, format κλπ κλπ με πηρε απο κατω! Τελικα ακολουθησα τον τροπο καθαρισμου με οδοντοπαστα και ασετον.. Ετριψα σιγα σιγα με μια μπατονετα λιγο οδοντοπαστα και μετα το ιδιο με ασετον.. Το αποτελεσμα..Απιστευτο! καθαρισε αμεσως και επιτελους τραβαει ξανα καθαρες φωτογραφιες!:D:D Εχει τυχει σε κανεναν εδω? οποτε, βαζεις λιγο οδοντοκρεμα σε μια μπατονετα, ριχνεις ενα τριψιματακι στην καμερα μονο, και μερα το ιδιο με ασετον; δεν εχει φοβο να ξεβαψει με το ασετον το αλουμινιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πρώτη εικόνα.. Δυστυχώς είναι Δευτέρα και δεν μπορώ να κάνω την Micro Sim του Μ7 nano που θέλει το M8 Ποιότητα κατασκευής φανταστική... Καλύτερη ακόμα και από αυτή του Μ7 Μια χαρά μέγεθος έχει... Δεν κουράζει όπως πχ το oppo find 7 Το Amber gold χρώμα είναι φοβερό.. Ανάμεσα σε σαμπανιζε και μπρούτζινο...Αλλά δύσκολα θα βρω dot view θήκη για αυτό το χρώμα Όλο το κινητό είναι 2 ταχύτητες πιο γρήγορο από το Μ7 Δεν κολλάει, δεν lagαρει... Όλα γίνονται εύκολα, ομαλά και γρήγορα... Στα αρνητικά του : τα on screen buttons, το λευκό που πια είναι ζεστό (προτιμούσα το ψυχρό του Μ7) και ότι παρά το ότι άλλαξα συσκευή, τρέχω το ίδιο ακριβώς λογισμικό...Με μια πρώτη ματιά δηλαδή είναι σαν ένα πιο γρήγορο και λίγο πιο μεγάλο Μ7 Πολύ σημαντική η αίσθηση σιγουριάς και ηρεμίας που σου δίνει.. Νομίζω ότι η συσκευή είναι keeper.. :) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts