Jig Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ούτε εγώ το έχω γερμανικό t-mobile. Προσωπικά εμένα δεν με χαλάει καθολου αφού σε κανένα κινητό μου δεν χρησιμοποιώ τέτοια εργαλεία. Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες Εγώ μπορεί να φύγω από το σπίτι 9 το πρωί και να γυρίσω μετά τις 2 το βράδυ οπότε μου είναι κάποιες φορές απαραίτητο για να μην υπάρχει το άγχος. Ας μας πει κάποιος, αν γνωρίζει φυσικά. Αν δεν βρω άκρη πάει για πούλημα και αγορά unbranded. Κρίμα όμως θα είναι γιατί έχει βγει αστέρι αυτή η συσκευή. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αυτες ειναι οι μαμακιες με τα branded που πουλάνε τα skroutz. Καθε παροχος κάνει ότι θέλει και μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις το κινητό σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ είναι με λειψό λειτουργικό και αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις, διαμορφώνουν τις τιμές των μεταχειρισμενων. Κάποιος που έχει πληρώσει αρκετά παραπάνω για να έχει Europe, αν το πουλησει θα πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που το αγόρασε 40 και 50 ευρώ φθηνότερα. Σκοπεύω να αγοράσω Μ8 και θα δώσω περισσότερα χρήματα γιατί δεν θέλω τέτοια θέματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αυτες ειναι οι μαμακιες με τα branded που πουλάνε τα skroutz. Καθε παροχος κάνει ότι θέλει και μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις το κινητό σου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ είναι με λειψό λειτουργικό και αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις, διαμορφώνουν τις τιμές των μεταχειρισμενων. Κάποιος που έχει πληρώσει αρκετά παραπάνω για να έχει Europe, αν το πουλησει θα πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που το αγόρασε 40 και 50 ευρώ φθηνότερα. Σκοπεύω να αγοράσω Μ8 και θα δώσω περισσότερα χρήματα γιατί δεν θέλω τέτοια θέματα. Κι εγώ το ίδιο κάνω, προτιμώ unbranded για πολλούς λόγους κι έχω το κεφάλι μ ήσυχο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες Εγώ μπορεί να φύγω από το σπίτι 9 το πρωί και να γυρίσω μετά τις 2 το βράδυ οπότε μου είναι κάποιες φορές απαραίτητο για να μην υπάρχει το άγχος. Ας μας πει κάποιος, αν γνωρίζει φυσικά. Αν δεν βρω άκρη πάει για πούλημα και αγορά unbranded. Κρίμα όμως θα είναι γιατί έχει βγει αστέρι αυτή η συσκευή. Η μονη λύση ειναι πώληση και αγορά unbranded. Εγώ συνειδητά πήρα branded διότι 70 ευρώ φθηνότερα ηταν απο unbranded οταν το πήρα τον Απρίλιο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες Εγώ μπορεί να φύγω από το σπίτι 9 το πρωί και να γυρίσω μετά τις 2 το βράδυ οπότε μου είναι κάποιες φορές απαραίτητο για να μην υπάρχει το άγχος. Ας μας πει κάποιος, αν γνωρίζει φυσικά. Αν δεν βρω άκρη πάει για πούλημα και αγορά unbranded. Κρίμα όμως θα είναι γιατί έχει βγει αστέρι αυτή η συσκευή. Σωστα αλλα ειναι σπανιες οι φορες που θα το χρησιμοποιησεις anyway σε αυτη την φαση το κντ δεχεται μονο τα απαραιτητα δλδ κλησεις μνμ Να το Πώς γίνεται η home screen οταν το ενεργοποιησεις [ATTACH]47096[/ATTACH] Edited July 8, 2014 by kollatos Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες Εγώ μπορεί να φύγω από το σπίτι 9 το πρωί και να γυρίσω μετά τις 2 το βράδυ οπότε μου είναι κάποιες φορές απαραίτητο για να μην υπάρχει το άγχος. Ας μας πει κάποιος, αν γνωρίζει φυσικά. Αν δεν βρω άκρη πάει για πούλημα και αγορά unbranded. Κρίμα όμως θα είναι γιατί έχει βγει αστέρι αυτή η συσκευή. Γιατί να το δώσεις; Κάνε s-off και γύρνα το σε unbranded. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Γιατί να το δώσεις; Κάνε s-off και γύρνα το σε unbranded. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα.. Δεν έχεις άδικο αν και δεν πειραζω τις συσκευες μου Μπορείς να μου δώσεις κάποια links για τα βήματα Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην το δωσει καθολου στις branded συσκευες? Edited July 8, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν έχεις άδικο αν και δεν πειραζω τις συσκευες μου Μπορείς να μου δώσεις κάποια links για τα βήματα Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην το δωσει καθολου στις branded συσκευες Αγνωστο,μπορει να το δωσει μπορει και οχι. Ισως με καποια πιεση με email κατι καλυτερο η πιο γρηγορα γινει. Στην Αμερικη το εδωσε πσντως. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν έχεις άδικο αν και δεν πειραζω τις συσκευες μου Μπορείς να μου δώσεις κάποια links για τα βήματα Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην το δωσει καθολου στις branded συσκευες? Στο Μ7 πάντως μέχρι στιγμής, δίνει ότι και η μαμά HTC με μια καθυστέρηση 2 μηνών περίπου, ίσως και 3 σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν νομίζω να αφήσει χαρακτηριστικά πίσω πάντως, δεν μιλάμε για καμιά εταιριουλα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Στο Μ7 πάντως μέχρι στιγμής, δίνει ότι και η μαμά HTC με μια καθυστέρηση 2 μηνών περίπου, ίσως και 3 σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν νομίζω να αφήσει χαρακτηριστικά πίσω πάντως, δεν μιλάμε για καμιά εταιριουλα . Tότε αλλάζει το πράγμα. Υπομονή λοιπόν εκτός και αν μου την ''βαρέσει'' Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Γιατί να το δώσεις; Κάνε s-off και γύρνα το σε unbranded. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα.. Συμφωνω απολυτα,υπαρχουν πολλοι τροποι για να το γυρισεις σε unbranted,εγω πχ ξεκλειδωσα τον bootloader το εκανα root και ειναι ολα οκ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Σήμερα το έλιωσα κανονικά! Το είχα σε πλοήγηση για κάνα 4ωρο αλλά όχι με ανοικτή οθόνη συνεχώς, με φωτεινότητα τέρμα γιατί ήταν κάτω από τον ήλιο συν κλήσεις καμιά ώρα συν οθόνη 3 ώρες όλο με data πάλι και είναι τώρα στο 45%, επίσης ανοικτό και συνδεδεμένο bt. Επίσης να πω ότι είναι η μοναδική συσκευή που βλέπω άνετα κάτω από τον ήλιο φορώντας και τα γυαλιά ηλίου. Εντύπωση μου κάνει ότι δεν ζεσταίνεται παρόλο την έντονη χρήση, πολύ ευχαριστημενος είμαι :D Edited July 8, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ευθύμη ξεαγχωθηκες λοιπόν και εσύ. Έγω χτυπάω άνετα πλέον 6μιση ώρες οθόνη με 45λεπτα κλησεις με μικτή χρήση. Περισσότερο WiFi βεβαια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν είχα άγχος απλά αν δεν έβλεπα την μπαταρία στα χέρια μου δεν θα ήξερα.. Όλα καλά πάντως, η συσκευή είναι πολύ καλή, μπράβο στην HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν είχα άγχος απλά αν δεν έβλεπα την μπαταρία στα χέρια μου δεν θα ήξερα.. Όλα καλά πάντως, η συσκευή είναι πολύ καλή, μπράβο στην HTC Θέλω να γράψω άλλα θα με πούνε fanboy χαχαχα. Μετά από μια γεμάτη εβδομάδα με το τηλέφωνο κατάλαβα ότι έπρεπε να είχα προτιμήσει ξανά HTC. Πιστεύω και εγώ πως έκανα πολύ καλή επιλογή και ας μην ειχα την ανάγκη να αλλάξω. Το κινητό με τράβηξε από την εμφάνιση. Στα μαγαζιά δεν μπορούσα να καταλάβω τι εστί sense. Απλά δεν υπάρχει. Αλαγκαριστο και δέκα ημέρες τώρα δεν έχει φάει reboot ώστε να στρώσει για κάποιο κόλλημα. Η οθόνη ανταποκρίνεται απίστευτα. Ηχεία από άλλο πλανήτη και θα ξαναπώ πως το αρνητικό των ακουστικών που είναι πλαστικό γύρισε μπούμερανγκ σε εμένα γιατί είναι τα καλύτερα και πιο άνετα ακουστικά που έχω συναντήσει σε smartphone. Οι εφαρμογές της HTC για τηλέφωνο,browser,πληκτρολογιο είναι το κάτι άλλο. Απίστευτο τηλέφωνο γενικά. Σε λίγο θα πέσει γερό τεστ στην κάμερα και θα επανέλθω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Όταν σας τα έλεγα εγώ δεν ακούγατε Ωρέ ξύλο που θέλετε.....λολ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Θηρίο...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Και εγώ βλέπω καλύτερους χρόνους από το S5 που θεωρούσα κορυφή αλλά και από το Note 3 Για το 5S δεν θα πω κουβέντα :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Απορώ γιατί δεν εβαλαν ποιο μεγάλη μπαταρία. Αν είχε μεγαλύτερη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Απορώ γιατί δεν εβαλαν ποιο μεγάλη μπαταρία. Αν είχε μεγαλύτερη.... Δεν πειράζει, κάνει τρομερή διαχείριση το καλογραμμένο της software Να είστε καλά ρε παιδιά που με ''παρασύρατε'' εδώ :D Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν πειράζει, κάνει τρομερή διαχείριση το καλογραμμένο της software Να είστε καλά ρε παιδιά που με ''παρασύρατε'' εδώ :D Κοίτα να δεις που παρόλο της βλακείας Του branded να μην έχει απόλυτη εξηκονομηση ενέργειας Και πάλι δεν σε ξενερωνει. Αν κάναμε καλά λεει? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κοίτα να δεις που παρόλο της βλακείας Του branded να μην έχει απόλυτη εξηκονομηση ενέργειας Και πάλι δεν σε ξενερωνει. Αν κάναμε καλά λεει? Οταν το αγορασα δεν γνωριζα οτι υπαρχει το Extreme Power Saving Mode και γι αυτο δεν τρελαθηκα Θα την βρω ομως την λυση :wink: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν πειράζει, κάνει τρομερή διαχείριση το καλογραμμένο της software Να είστε καλά ρε παιδιά που με ''παρασύρατε'' εδώ :D Εγώ είχα αντιληφθεί την αξία του στην πρώτη μισή ώρα. Φαίνεται το τηλέφωνο, ειδικά οταν το δουλεύεις δίπλα σε άλλες αξιόλογες συσκευές, καταλαβαίνεις οτι δεν παίζεται. Οταν κάνει τόσο κόσμο να μην ενδιαφέρεται για την κάμερα φανταστείτε τι θα γινότανε αν ειχε μια καμερα έστω τύπου htc mini 2. Το Πάσχα αν στο Μ9 κάνει 2 πραγματάκια θα είμαστε πολλοί αυτοί που δεν θα πάμε στο iphone 6. :) Αν είναι και το L οπως το περιμένουμε τέλος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Έβγαλα λίγες φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν μπορούσα άλλες λόγο παρέας. Δεν έχω πειράξει τίποτα και είναι μακρινές γιατί εκεί υστερεί το τηλέφωνο https://drive.google.com/folder/d/0B2JBCwvXIaojb0JmTlQ5dXVCM3c/edit Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Καλησπερα. Δωστε μου ενα καταστημα Αθηνα να εχει unbranded συσκευες. Εχω ψυθει αγρια για το τηλεφωνο και αυριο πρωι το χτυπαω. Θελω ομως αν ειναι δυνατον να ειναι unbranded. Ευχαριστω , παιδια. Edited July 8, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts