Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε εγώ το έχω γερμανικό t-mobile.

Προσωπικά εμένα δεν με χαλάει καθολου αφού σε κανένα κινητό μου δεν χρησιμοποιώ τέτοια εργαλεία.

Ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες

Εγώ μπορεί να φύγω από το σπίτι 9 το πρωί και να γυρίσω μετά τις 2 το βράδυ οπότε μου είναι κάποιες φορές απαραίτητο για να μην υπάρχει το άγχος.

Ας μας πει κάποιος, αν γνωρίζει φυσικά.

Αν δεν βρω άκρη πάει για πούλημα και αγορά unbranded.

Κρίμα όμως θα είναι γιατί έχει βγει αστέρι αυτή η συσκευή.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτες ειναι οι μαμακιες με τα branded που πουλάνε τα skroutz.

Καθε παροχος κάνει ότι θέλει και μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις το κινητό σου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ είναι με λειψό λειτουργικό και αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις, διαμορφώνουν τις τιμές των μεταχειρισμενων.

Κάποιος που έχει πληρώσει αρκετά παραπάνω για να έχει Europe, αν το πουλησει θα πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που το αγόρασε 40 και 50 ευρώ φθηνότερα.

Σκοπεύω να αγοράσω Μ8 και θα δώσω περισσότερα χρήματα γιατί δεν θέλω τέτοια θέματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτες ειναι οι μαμακιες με τα branded που πουλάνε τα skroutz.

Καθε παροχος κάνει ότι θέλει και μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις το κινητό σου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ενώ είναι με λειψό λειτουργικό και αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις, διαμορφώνουν τις τιμές των μεταχειρισμενων.

Κάποιος που έχει πληρώσει αρκετά παραπάνω για να έχει Europe, αν το πουλησει θα πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που το αγόρασε 40 και 50 ευρώ φθηνότερα.

Σκοπεύω να αγοράσω Μ8 και θα δώσω περισσότερα χρήματα γιατί δεν θέλω τέτοια θέματα.

Κι εγώ το ίδιο κάνω, προτιμώ unbranded για πολλούς λόγους κι έχω το κεφάλι μ ήσυχο

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εγώ μπορεί να φύγω από το σπίτι 9 το πρωί και να γυρίσω μετά τις 2 το βράδυ οπότε μου είναι κάποιες φορές απαραίτητο για να μην υπάρχει το άγχος.

Η μονη λύση ειναι πώληση και αγορά unbranded.

Εγώ συνειδητά πήρα branded διότι 70 ευρώ φθηνότερα ηταν απο unbranded οταν το πήρα τον Απρίλιο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σωστα αλλα ειναι σπανιες οι φορες που θα το χρησιμοποιησεις anyway σε αυτη την φαση το κντ δεχεται μονο τα απαραιτητα δλδ κλησεις μνμ

Να το Πώς γίνεται η home screen οταν το ενεργοποιησεις

[ATTACH]47096[/ATTACH]

Edited by kollatos
Παναγιωτης

Γιατί να το δώσεις; Κάνε s-off και γύρνα το σε unbranded.

Εγώ πάντως αυτό θα έκανα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν έχεις άδικο αν και δεν πειραζω τις συσκευες μου

Μπορείς να μου δώσεις κάποια links για τα βήματα

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην το δωσει καθολου στις branded συσκευες?

Edited by Jig

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην το δωσει καθολου στις branded συσκευες

Αγνωστο,μπορει να το δωσει μπορει και οχι.

Ισως με καποια πιεση με email κατι καλυτερο η πιο γρηγορα γινει.

Στην Αμερικη το εδωσε πσντως.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην το δωσει καθολου στις branded συσκευες?

Στο Μ7 πάντως μέχρι στιγμής, δίνει ότι και η μαμά HTC με μια καθυστέρηση 2 μηνών περίπου, ίσως και 3 σε κάποιες περιπτώσεις.

Δεν νομίζω να αφήσει χαρακτηριστικά πίσω πάντως, δεν μιλάμε για καμιά εταιριουλα .

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Στο Μ7 πάντως μέχρι στιγμής, δίνει ότι και η μαμά HTC με μια καθυστέρηση 2 μηνών περίπου, ίσως και 3 σε κάποιες περιπτώσεις.

Δεν νομίζω να αφήσει χαρακτηριστικά πίσω πάντως, δεν μιλάμε για καμιά εταιριουλα .

Tότε αλλάζει το πράγμα. Υπομονή λοιπόν εκτός και αν μου την ''βαρέσει''

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!

Συμφωνω απολυτα,υπαρχουν πολλοι τροποι για να το γυρισεις σε unbranted,εγω πχ ξεκλειδωσα τον bootloader το εκανα root και ειναι ολα οκ

Παναγιωτης

Σήμερα το έλιωσα κανονικά! Το είχα σε πλοήγηση για κάνα 4ωρο αλλά όχι με ανοικτή οθόνη συνεχώς, με φωτεινότητα τέρμα γιατί ήταν κάτω από τον ήλιο συν κλήσεις καμιά ώρα συν οθόνη 3 ώρες όλο με data πάλι και είναι τώρα στο 45%, επίσης ανοικτό και συνδεδεμένο bt. Επίσης να πω ότι είναι η μοναδική συσκευή που βλέπω άνετα κάτω από τον ήλιο φορώντας και τα γυαλιά ηλίου. Εντύπωση μου κάνει ότι δεν ζεσταίνεται παρόλο την έντονη χρήση, πολύ ευχαριστημενος είμαι :D Edited by efthimis31

Ευθύμη ξεαγχωθηκες λοιπόν και εσύ. Έγω χτυπάω άνετα πλέον 6μιση ώρες οθόνη με 45λεπτα κλησεις με μικτή χρήση. Περισσότερο WiFi βεβαια
Θοδωρής

Δεν είχα άγχος απλά αν δεν έβλεπα την μπαταρία στα χέρια μου δεν θα ήξερα.. Όλα καλά πάντως, η συσκευή είναι πολύ καλή, μπράβο στην HTC

Δεν είχα άγχος απλά αν δεν έβλεπα την μπαταρία στα χέρια μου δεν θα ήξερα.. Όλα καλά πάντως, η συσκευή είναι πολύ καλή, μπράβο στην HTC

Θέλω να γράψω άλλα θα με πούνε fanboy χαχαχα. Μετά από μια γεμάτη εβδομάδα με το τηλέφωνο κατάλαβα ότι έπρεπε να είχα προτιμήσει ξανά HTC. Πιστεύω και εγώ πως έκανα πολύ καλή επιλογή και ας μην ειχα την ανάγκη να αλλάξω.

Το κινητό με τράβηξε από την εμφάνιση. Στα μαγαζιά δεν μπορούσα να καταλάβω τι εστί sense. Απλά δεν υπάρχει. Αλαγκαριστο και δέκα ημέρες τώρα δεν έχει φάει reboot ώστε να στρώσει για κάποιο κόλλημα. Η οθόνη ανταποκρίνεται απίστευτα. Ηχεία από άλλο πλανήτη και θα ξαναπώ πως το αρνητικό των ακουστικών που είναι πλαστικό γύρισε μπούμερανγκ σε εμένα γιατί είναι τα καλύτερα και πιο άνετα ακουστικά που έχω συναντήσει σε smartphone.

Οι εφαρμογές της HTC για τηλέφωνο,browser,πληκτρολογιο είναι το κάτι άλλο. Απίστευτο τηλέφωνο γενικά. Σε λίγο θα πέσει γερό τεστ στην κάμερα και θα επανέλθω

Θοδωρής

Και εγώ βλέπω καλύτερους χρόνους από το S5 που θεωρούσα κορυφή αλλά και από το Note 3

Για το 5S δεν θα πω κουβέντα :p

Απορώ γιατί δεν εβαλαν ποιο μεγάλη μπαταρία. Αν είχε μεγαλύτερη....

Δεν πειράζει, κάνει τρομερή διαχείριση το καλογραμμένο της software

Να είστε καλά ρε παιδιά που με ''παρασύρατε'' εδώ :D

Κοίτα να δεις που παρόλο της βλακείας Του branded να μην έχει απόλυτη εξηκονομηση ενέργειας Και πάλι δεν σε ξενερωνει. Αν κάναμε καλά λεει?

Θοδωρής

Κοίτα να δεις που παρόλο της βλακείας Του branded να μην έχει απόλυτη εξηκονομηση ενέργειας Και πάλι δεν σε ξενερωνει. Αν κάναμε καλά λεει?

Οταν το αγορασα δεν γνωριζα οτι υπαρχει το Extreme Power Saving Mode και γι αυτο δεν τρελαθηκα

Θα την βρω ομως την λυση :wink:

Εγώ είχα αντιληφθεί την αξία του στην πρώτη μισή ώρα. Φαίνεται το τηλέφωνο, ειδικά οταν το δουλεύεις δίπλα σε άλλες αξιόλογες συσκευές, καταλαβαίνεις οτι δεν παίζεται.

Οταν κάνει τόσο κόσμο να μην ενδιαφέρεται για την κάμερα φανταστείτε τι θα γινότανε αν ειχε μια καμερα έστω τύπου htc mini 2.

Το Πάσχα αν στο Μ9 κάνει 2 πραγματάκια θα είμαστε πολλοί αυτοί που δεν θα πάμε στο iphone 6. :)

Αν είναι και το L οπως το περιμένουμε τέλος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έβγαλα λίγες φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν μπορούσα άλλες λόγο παρέας. Δεν έχω πειράξει τίποτα και είναι μακρινές γιατί εκεί υστερεί το τηλέφωνο https://drive.google.com/folder/d/0B2JBCwvXIaojb0JmTlQ5dXVCM3c/edit
Θοδωρής

Καλησπερα.

Δωστε μου ενα καταστημα Αθηνα να εχει unbranded συσκευες. Εχω ψυθει αγρια για το τηλεφωνο και αυριο πρωι το χτυπαω. Θελω ομως αν ειναι δυνατον να ειναι unbranded.

Ευχαριστω , παιδια.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue: