Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, και τα δύο χρώματα είναι πάρα πολύ ωραία, πιστεύω αν το δείτε από κοντά και το χρυσό θα σας αρέσει πολύ άλλο αν στο τέλος θα προτιμήσει κάποιος το gun metal λόγω του ότι δείχνει πιο αποδεκτό. Πάντως μόνο χρυσό δεν είναι, προσπάθησα να το βγάλω τώρα 1-2 φωτογραφίες που είναι μέρα αλλά δείχνει σαν ασημί ενώ το μάτι το αντιλαμβάνεται κάτι μεταξύ χαλκού και rose gold, γενικά μου αρέσει πολύ, είναι ιδιαίτερο και σίγουρα κάτι φρέσκο. Στην αφή είναι ακριβώς όπως το ασημί από το περσινό M7 (όπως άλλωστε και το ασημί φέτος Μ8) και το νιώθεις λιγάκι πιο μεταλικό στο χέρι από ότι το gun metal grey (τα είδα και τα 3 πλάι πλάι σε μαγαζί γνωστού μου πριν το αποφασίσω). Ότι βίντεο πάντως παίζει στο YT περί χρωμάτων το είδα πριν αποφασίσω, ένα ενδεικτικό είναι αυτό για να καταλάβει κάποιος και τα 3 χρώματα καλύτερα

Από την συσκεύη είμαι πολύ ευχαριστημένος, σήμερα θα βγάλω και καμιά φωτογραφία έξω αν με αφήσουν οι υποχρεώσεις να δω τι κάνουμε και στο φως. Από την Sense θα ήθελα ένα grid 5x5 αλλά τι να κάνεις, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, ίσως δοκιμάσω nova κάποια στιγμή. Η μπαταρία με τον ρυθμό που πέφτει δείχνει ότι θα μου βγάλει ένα 5ώρο οθόνης με φωτεινότητα manula λίγο πάνω από το 50%, το αυτόματο λειτουργεί πολύ καλά αλλά το βράδυ εγώ θέλω λίγο πιο φωτεινή οθόνη...

Μόλις χρησιμοποιησα το Zoe πρώτη φορά με την μικρή. Εντάξει έπαθα πλάκα, μόνο και μόνο για την ευκολία να φτιάχνει κάποιος εύκολα και γρήγορα όμορφα videos των στιγμών αξίζει πολλά παραπάνω η συσκευή. Όσοι το έχετε και δεν το χαζευετε σπεύσατε :)

Καλημέρα Μακο,για το grid που αναφέρεις αυτή την στιγμή εγώ το Έχω στα 5Χ6 όλα γίνονται εάν το κάνεις ρουτ

Παναγιωτης

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τις βγάζει και πιστεύω άνετα.

Ερώτηση προς τους έχοντες το τηλέφωνο. Κάνει σε εσάς λίγο πέρα δώθε το κουμπί της αυξομείωσης της φων?

Ναι έχει ένα μικρό τζόγο..το είχα αναφέρει Μόλις πήρα το κινητό..Δεν είναι ενοχλητικό απλά υπάρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ναι έχει ένα μικρό τζόγο..το είχα αναφέρει Μόλις πήρα το κινητό..Δεν είναι ενοχλητικό απλά υπάρχει.

Μην φύγει φοβάμαι. Μονο αυτο δεν με ενοχλεί

Θοδωρής

Καλημέρα Μακο,για το grid που αναφέρεις αυτή την στιγμή εγώ το Έχω στα 5Χ6 όλα γίνονται εάν το κάνεις ρουτ

Παναγιώτη καλημέρα, να σου πω αν κάνω root θα γίνει reset η συσκευή? Πραγματικά βαριέμαι πολύ να στήνω από την αρχή και δεν θα έχω καθόλου χρόνο τις επόμενες τουλάχιστον 10 μέρες

Παναγιώτη καλημέρα, να σου πω αν κάνω root θα γίνει reset η συσκευή? Πραγματικά βαριέμαι πολύ να στήνω από την αρχή και δεν θα έχω καθόλου χρόνο τις επόμενες τουλάχιστον 10 μέρες

Ναι Ευθυμη,μολις κανεις unlock bootloader απο το HTC dev η συσκευη κανει full reset

Παναγιωτης

Μην φύγει φοβάμαι. Μονο αυτο δεν με ενοχλεί

Πολυ αγχος Τεο,relax και απολαυσε την κινηταρα σου φιλαρακι:lol:

Παναγιωτης

Aν εβρισκα το ''χρυσο'' μαλλον αυτο θα επαιρνα, ετσι, για μεγαλη αλλαγη :D

Λεω μηπως παω και το χτυπησω σημερα το Gun για να εχω μπροστα μου το ΣΚ

HTC ειχα το Touch('07) :lol: ηταν η τελευταια συσκευη ακριβως πριν να παρω το Jesus phone

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Παιδιά εγώ το πήρα διαβασμένος το κινητό. Και τι εννοώ. Καταρχάς είδα ότι στο ebay με 50$ αγοράζεις όλο το πίσω καπάκι (όλα τα χρώματα) γνήσιο ανταλλακτικό oem. Επίσης με άλλα 20$ μπορείς να αγοράσεις το πλήρες σετ με ειδικά κατσαβιδακια, πλαστικές πένες και κάρτες για άνοιγμα κτλ. Θέλω να πω ότι την συσκευή θα την χαρώ κι αν τύχει να πέσει και να δω βαθουλωμα πίσω, να χαρακτει κάνας φακός πίσω κτλ κτλ δεν θα κάτσω να σκάσω. Στο ifixit τα δείχνει όλα βήμα βήμα (για καπάκι δεν θέλει και πολλά)

https://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+(M8)+Teardown/23615

Παιδιά εγώ το πήρα διαβασμένος το κινητό. Και τι εννοώ. Καταρχάς είδα ότι στο ebay με 50$ αγοράζεις όλο το πίσω καπάκι (όλα τα χρώματα) γνήσιο ανταλλακτικό oem. Επίσης με άλλα 20$ μπορείς να αγοράσεις το πλήρες σετ με ειδικά κατσαβιδακια, πλαστικές πένες και κάρτες για άνοιγμα κτλ. Θέλω να πω ότι την συσκευή θα την χαρώ κι αν τύχει να πέσει και να δω βαθουλωμα πίσω, να χαρακτει κάνας φακός πίσω κτλ κτλ δεν θα κάτσω να σκάσω. Στο ifixit τα δείχνει όλα βήμα βήμα (για καπάκι δεν θέλει και πολλά)

https://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+(M8)+Teardown/23615

Σε βρισκω απολυτα ενημερωμενο Ευθυμη,παντα τετοια και ασε τις κακες γλωσσες απο Σαλαμινα μερια να γραφουν οτι θελουν στο φατσοβιβλιο:lol:

Παναγιωτης

Σε βρισκω απολυτα ενημερωμενο Ευθυμη,παντα τετοια και ασε τις κακες γλωσσες απο Σαλαμινα μερια να γραφουν οτι θελουν στο φατσοβιβλιο:lol:

Τι να κάνω βρε φίλε, αυτό είναι το πάθος μας :D

Σήμερα δήλωσε ότι το χρυσό και το ασημί του αρέσουν!!! Η θήκη της HTC παρέχει καλή προστασία, την είχα σήμερα στο σούπερ για ψυχολογικούς λόγους (σήμερα αργία εδω)

Αν μπορείς επειδή είχες το g2..... Κάνε μας ένα μίνι συγκριτικό όταν έχεις ολοκληρωμένη άποψη, γιατί και εγώ το περιμένω..... Και προέρχομαι από g2. Ευχαριστώ.

Αν μπορείς επειδή είχες το g2..... Κάνε μας ένα μίνι συγκριτικό όταν έχεις ολοκληρωμένη άποψη, γιατί και εγώ το περιμένω..... Και προέρχομαι από g2. Ευχαριστώ.

Ακόμα και με το G3 να τα συγκρινεις, δεν θα βγάλεις άκρη.

Για μένα το μονο κοινό είναι οτι τρέχουν και οι δύο Android.

Το Μ8 έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και απευθύνεται σε χρήστες με διαφορετικές προτιμήσεις.

Μπορεί να συγκριθεί μονο με iPhone σε ποιότητα και υλικά, σε επι μέρους λειτουργίες, σε smoothness κλπ.

Σε υλοποίηση του Android, δηλαδή πόσο καλά και σωστά τρέχει το λειτουργικό, μόνο με το Nexus 5.

Με λιγα απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό απ ότι τα LG.

Ευτυχώς η αγορά του S4 Zoom, μου άνοιξε τα μάτια στο να καταλάβω οτι η κάμερα στα κινητά δεν μπορεί να δώσει σοβαρες φωτογραφίες εκτός απο ιδανικες συνθήκες.

Μετά από άπειρες δοκιμές, όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, το iphone 5s δίνει στάνταρ ποιότητα σε όλες τις συνθήκες. Δεν είναι το καλύτερο έξω με ήλιο αλλά δεν είναι άχρηστο μόλις μειωθεί ο φωτισμός στο δωμάτιο.

Αν το ειχα καταλάβει νωρίτερα, θα ειχα απολαύσει πέρυσι το Μ7 αντι του αδιαφορου galaxy S4. Ποτέ δεν είναι αργά. :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σίγουρα ότι και να γράψω εδώ ο καθένας κάνει την δική του χρήση και ρίχνει το βάρος του εκεί που θέλει.. Ακόμα δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη αφού το έχω μόλις μία μέρα αλλά νομίζω λόγω εμπειρίας μπορώ να πω κάποια πράγματα..

Καταρχάς το G2 αποτελεί το απόλυτο value for money, δεν θα το άλλαζα, απλά είχα ένα ατύχημα και άλλαξα οθόνη, μετά ήθελε αλλαγή και το ηχείο συν ότι το είχα καιρό οπότε υπήρχε και το μικρόβιο της αλλαγής. Αν με ρωτούσες αν θα το έκανα ξανά θα σου απαντούσα με σιγουριά πλέον ναι.

Από τα λίγα που έχω δει μπορώ να πω με σιγουριά ότι η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα σύμφωνα με την δική μου χρήση (όχι παιχνίδια, κυρίως mails, browsing, ομιλία αρκετά, social networking και κάποιες λίγες φωτογραφίες) ίσως να είναι και λιγάκι καλύτερη γιατί βλέπω ότι θα μου βγάλει 6 ώρες οθόνη με λιώσιμο λόγω στησίματος κτλ οπότε είμαι super happy

Η φωτογραφική δείχνει αρκετά καλή και σίγουρα πολύ καλύτερη από ότι περίμενα, δεν έχω κάτσει να κάνω αναλύσεις στον υπολογιστή ούτε φυσικά έχω δοκιμάσει όλα τα τοπία αλλά δείχνει ότι βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες. Αν θέλετε να φωτογραφιζετε και μετά να κάνετε crop σίγουρα λόγω χαμηλής ανάλυσης δεν θα σας κάνει. Πάντως ειδικά σε χαμηλό φωτισμό βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και αβίαστα. Το Zoe είναι ένα απίστευτο feature που προσωπικά με έχει αφήσει άφωνο με το τι μπορείς να κάνεις με εφέ, μουσική κτλ πολύ εύκολα και γρήγορα.

Όλα γίνονται πιο γρήγορα από το G2, μου τα είχαν πει παιδιά που το έχουν αλλά το είδα και με τα μάτια μου πλέον. Το G2 είναι ένα πολύ γρήγορο τηλέφωνο αλλά αυτό πάει σφαίρα χωρίς ίχνος της παραμικρής κόπωσης ή δισταγμού. Δεν νομίζω ότι ευθύνεται η ύπαρξη του snap 801 μόνο αλλά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο software, πάντως είναι απόλαυση.

Συνδεσιμοτητα πολύ καλή (data, wifi) και ποιότητα κλήσης πιστεύω σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οθόνη πολύ καλή και φωτεινή, στα μάτια μου τέλεια όπως και του G2 παρόλο που δίπλα δίπλα έχουν διαφορές στο πως αποδίδουν τα χρώματα και το λευκό. Κάτω από τον ήλιο είναι πιο φωτεινή και δείχνει να μην ζεσταίνεται εύκολα η συσκευή σε full brightness

Ο ήχος όπως ξέρετε όλοι πολύ καλός με καθαρά υψηλά επίπεδα. Επίσης η ποιότητα κατασκευής είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σε Android (αν όχι γενικά σε συσκευή κινητής με εξαίρεση τις ειδικές κατασκευές τύπου Vertu) αν και σε αγχώνει το ότι πραγματικά είναι τόσο άψογο που φοβάσαι μην το "πληρώσεις".

Γενικά η λογική λέει ότι αν κάποιος έχει το G2 μπορεί να περιμένει κάτι πιο breakthrough από τα φετινά μοντέλα (One, S5, Z3, G3). Η άποψη μου είναι ότι αν κάποιον τον τρώει σίγουρα δεν θα απογοητευτεί καθώς είναι συνολικά μια πολύ προσεγμένη συσκευή και σίγουρα ξεχωριστή... Αυτά από μένα, ουφ, χρόνια είχα να γράψω τέτοιο σεντόνι :)

Ειχα και εγω G2 και αν θες σου λεω.

Του Κωστα η απαντηση θεωρω πως ειναι πιο σωστη αλλα εγω θα σου δωσω κυριως απαντηση για το πως μου φανηκε η αλλαγη και το τι καλυτερο ειδα.

Λοιπον ημουν και ειμαι φαν του G2. Αποφασισα να αλλαξω μολις επιασα στα χερια μου το m8.

Δεν ειχα ξαναδουλεψει ποτε sense και εκανα μεγαλο λαθος.Λαγκ 0 ταχυτατο και πιο ελαφρυ απο ολα. Εδω ερχεται και η κουβεντα του Κωστα πως συγκρινεται μονο με nexus.

H οθονη,το κυριο χαρακτηριστικο του G2 που το εκανε να ξεχωρισει και τα μηδενικα bezels σε σχεση με τα μεγαλυτερα bezels του m8 με εκαναν να ανησυχω οτι δεν θα βολευτω.Τελικα ολα εκατσαν κουτι ακομα και στον browser δεν εχω προβλημα να σερφαρω.

Επιπλεον στα αλλα τηλεφωνα που ειχα, χρησιμοποιουσα παντα αλλες εφαρμογες για μηνυματα,browser και πληκτρολογιο.Εδω δεν χρειαζεται κατα την αποψη μου ειναι ολα γρηγορα smooth και φιλικα προς τον χρηστη.

Αλλο ενα ατου του G2 ειναι η μπαταρια.Ναι το m8 δεν σου δινει τις ωρες του G2 αλλα ειναι κοντα και ξεπερναει αλλες ναυαρχιδες με μεγαλυερη μπαταρια.Σε βγαζει ανετα ημερα ακομα και με 3G μεχρι να γυρισεις στο σπιτι.Παρακατω παραθετω μια εικονα .5η φορτιση με χρηση κυριως wifi συγχρονισμοι κλπ ανοιχτα.

Αυτα τα λιγα απο εμενα αυτα εχω δει μεχρι τωρα.Εμενα η καμερα του με ικανοπιιει αρκετα.

Θοδωρής

Σίγουρα ότι και να γράψω εδώ ο καθένας κάνει την δική του χρήση και ρίχνει το βάρος του εκεί που θέλει.. Ακόμα δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη αφού το έχω μόλις μία μέρα αλλά νομίζω λόγω εμπειρίας μπορώ να πω κάποια πράγματα..

Καταρχάς το G2 αποτελεί το απόλυτο value for money, δεν θα το άλλαζα, απλά είχα ένα ατύχημα και άλλαξα οθόνη, μετά ήθελε αλλαγή και το ηχείο συν ότι το είχα καιρό οπότε υπήρχε και το μικρόβιο της αλλαγής. Αν με ρωτούσες αν θα το έκανα ξανά θα σου απαντούσα με σιγουριά πλέον ναι.

Από τα λίγα που έχω δει μπορώ να πω με σιγουριά ότι η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα σύμφωνα με την δική μου χρήση (όχι παιχνίδια, κυρίως mails, browsing, ομιλία αρκετά, social networking και κάποιες λίγες φωτογραφίες) ίσως να είναι και λιγάκι καλύτερη γιατί βλέπω ότι θα μου βγάλει 6 ώρες οθόνη με λιώσιμο λόγω στησίματος κτλ οπότε είμαι super happy

Η φωτογραφική δείχνει αρκετά καλή και σίγουρα πολύ καλύτερη από ότι περίμενα, δεν έχω κάτσει να κάνω αναλύσεις στον υπολογιστή ούτε φυσικά έχω δοκιμάσει όλα τα τοπία αλλά δείχνει ότι βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες. Αν θέλετε να φωτογραφιζετε και μετά να κάνετε crop σίγουρα λόγω χαμηλής ανάλυσης δεν θα σας κάνει. Πάντως ειδικά σε χαμηλό φωτισμό βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και αβίαστα. Το Zoe είναι ένα απίστευτο feature που προσωπικά με έχει αφήσει άφωνο με το τι μπορείς να κάνεις με εφέ, μουσική κτλ πολύ εύκολα και γρήγορα.

Όλα γίνονται πιο γρήγορα από το G2, μου τα είχαν πει παιδιά που το έχουν αλλά το είδα και με τα μάτια μου πλέον. Το G2 είναι ένα πολύ γρήγορο τηλέφωνο αλλά αυτό πάει σφαίρα χωρίς ίχνος της παραμικρής κόπωσης ή δισταγμού. Δεν νομίζω ότι ευθύνεται η ύπαρξη του snap 801 μόνο αλλά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο software, πάντως είναι απόλαυση.

Συνδεσιμοτητα πολύ καλή (data, wifi) και ποιότητα κλήσης πιστεύω σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οθόνη πολύ καλή και φωτεινή, στα μάτια μου τέλεια όπως και του G2 παρόλο που δίπλα δίπλα έχουν διαφορές στο πως αποδίδουν τα χρώματα και το λευκό. Κάτω από τον ήλιο είναι πιο φωτεινή και δείχνει να μην ζεσταίνεται εύκολα η συσκευή σε full brightness

Ο ήχος όπως ξέρετε όλοι πολύ καλός με καθαρά υψηλά επίπεδα. Επίσης η ποιότητα κατασκευής είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σε Android (αν όχι γενικά σε συσκευή κινητής με εξαίρεση τις ειδικές κατασκευές τύπου Vertu) αν και σε αγχώνει το ότι πραγματικά είναι τόσο άψογο που φοβάσαι μην το "πληρώσεις".

Γενικά η λογική λέει ότι αν κάποιος έχει το G2 μπορεί να περιμένει κάτι πιο breakthrough από τα φετινά μοντέλα (One, S5, Z3, G3). Η άποψη μου είναι ότι αν κάποιον τον τρώει σίγουρα δεν θα απογοητευτεί καθώς είναι συνολικά μια πολύ προσεγμένη συσκευή και σίγουρα ξεχωριστή... Αυτά από μένα, ουφ, χρόνια είχα να γράψω τέτοιο σεντόνι :)

Ειχα και εγω G2 και αν θες σου λεω.

Του Κωστα η απαντηση θεωρω πως ειναι πιο σωστη αλλα εγω θα σου δωσω κυριως απαντηση για το πως μου φανηκε η αλλαγη και το τι καλυτερο ειδα.

Λοιπον ημουν και ειμαι φαν του G2. Αποφασισα να αλλαξω μολις επιασα στα χερια μου το m8.

Δεν ειχα ξαναδουλεψει ποτε sense και εκανα μεγαλο λαθος.Λαγκ 0 ταχυτατο και πιο ελαφρυ απο ολα. Εδω ερχεται και η κουβεντα του Κωστα πως συγκρινεται μονο με nexus.

H οθονη,το κυριο χαρακτηριστικο του G2 που το εκανε να ξεχωρισει και τα μηδενικα bezels σε σχεση με τα μεγαλυτερα bezels του m8 με εκαναν να ανησυχω οτι δεν θα βολευτω.Τελικα ολα εκατσαν κουτι ακομα και στον browser δεν εχω προβλημα να σερφαρω.

Επιπλεον στα αλλα τηλεφωνα που ειχα, χρησιμοποιουσα παντα αλλες εφαρμογες για μηνυματα,browser και πληκτρολογιο.Εδω δεν χρειαζεται κατα την αποψη μου ειναι ολα γρηγορα smooth και φιλικα προς τον χρηστη.

Αλλο ενα ατου του G2 ειναι η μπαταρια.Ναι το m8 δεν σου δινει τις ωρες του G2 αλλα ειναι κοντα και ξεπερναει αλλες ναυαρχιδες με μεγαλυερη μπαταρια.Σε βγαζει ανετα ημερα ακομα και με 3G μεχρι να γυρισεις στο σπιτι.Παρακατω παραθετω μια εικονα .5η φορτιση με χρηση κυριως wifi συγχρονισμοι κλπ ανοιχτα.

Αυτα τα λιγα απο εμενα αυτα εχω δει μεχρι τωρα.Εμενα η καμερα του με ικανοπιιει αρκετα.

Συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο σας.

Δεν βλέπω όμως να αναφέρεστε και σε δύο ακόμα κορυφαία πράγματα που έχει το τηλέφωνο.

Απίστευτο browser και εκπληκτικό πληκτρολόγιο.

Για δείτε και πείτε...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν βλέπω όμως να αναφέρεστε και σε δύο ακόμα κορυφαία πράγματα που έχει το τηλέφωνο.

Για δείτε και πείτε...

ΙΣΧΥΕΙ Νικο.Οταν εγραψα πως δεν χρησιμοποιω κανενα αλλο προγραμμα αυτο εννοουσα.Τρομερα και τα δυο.

Θοδωρής

Για δείτε και πείτε...

Νίκο μου εγώ είμαι παραδοσιακά με dolphin jetpack και SwiftKey που τα έχω συνηθίσει πραγματικά εδώ και πολύ καιρό. Είμαι σίγουρος βέβαια ότι είναι άψογα και της HTC ;)

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι άλλο. Το πλάτος της συσκευης.

Για μένα είναι η σημαντικότερη διάσταση γιατί επηρεάζει το κράτημα και την χρήση.

Οι περισσότεροι συνηθίζουν να βλέπουν μονο το μάκρος και να λένε α έχει την μικρότερη οθόνη. Ναι σωστά αλλά έχει και το μικρότερο πλάτος

Για να το κρατά ο Galanakop έχοντας όλες τις ως τωρα ναυαρχίδες νομίζω οτι δείχνει πόσο αξίζει η συσκευή.

Εντάξει δεν έχει πάρει ακόμα το G3, αλλά δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι στην άποψη του και μετα απ αυτό.

Για μένα το Μ8 ειναι έρωτας. Τα είχα γράψει όλα αυτά αρχές Απριλίου πριν δημιουργηθεί το επίσημο θέμα.

Οι φωτογραφίες του είναι πολύ όμορφες αρκεί να τις αφήσεις στο αρχικό τους μέγεθος. Γι αυτό πλησιαστε οσο γίνεται πιο κοντά στο θέμα που φωτογραφίζετε.

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο Flickr θα βρείτε καταπληκτικες φώτο απο το Μ8.

Τις μέρες που θα ελθει στα χέρια μου θα συμπέσει ταξίδι σε Ίο Σαντορίνη οπότε θα εχω την ευκαιρία για καλες φώτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν έχω δει ενδιάμεσα post.Με τη μέθοδο που ανέφερα για root και s-off δεν γίνεται wipe τιποτα.Αρκεί να μην θεωρήσετε πολλά τα $25

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν έχω δει ενδιάμεσα post.Με τη μέθοδο που ανέφερα για root και s-off δεν γίνεται wipe τιποτα.Αρκεί να μην θεωρήσετε πολλά τα $25

Αργύρη η επαναφορά είναι το ίδιο εύκολη σε περίπτωση που χρειαστεί η εγγύηση;

Αναργυρε με τον παραδοσιακό τρόπο γίνεται full wipe το έγραψα άλλωστε

Παναγιωτης

Αργύρη ευχαριστώ, +1 πόντος για την μέθοδο ;)

Edited by efthimis31

Αναργυρε με τον παραδοσιακό τρόπο γίνεται full wipe το έγραψα άλλωστε

Για αυτό έγραψα στους τύπους που βαριούνται εδώ την εύκολη μέθοδο.Εμείς που είμαστε κομαντα το κάνουμε με το παραδοσιακό τρόπο ;-)

@Κώστας

Υπάρχει μέθοδος που γυρίζει σε s-on και unroot και relock bootloader

Επίσης για το θέμα με το unlock

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5486557

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."