Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ,κατα λαθος το κινητο μου επεσε απο υψος ~2~(2,2 περιπου) μετρων πανω σε πλακακι και ειχε φορεμενη την θηκη του κουτιου .Η οθονη δεν εσπασε ουτε εχω κανενα σημαδι και η συσκευη λειτουργει.Υπαρχει κινδυνος να εχει παθει καποια ζημια στο hardware εσωτερικα και να γινει πιο αργο και να κολαει με την παροδο του χρονου?

αν δεν σου φαίνεται τπτ τωρα, άμεση ζημιά δεν υπάρχει, μπορεί κάποιο τσιπάκια να εχει microfractures στης κολλήσεις του (πολύ συχνό στης πτώσεις), αυτό θα φανεί με το χρόνο, μπορεί σήμερα μπορεί σε ένα μήνα μπορεί σε, 5

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας αλλά τώρα είδα ότι έπεσε πρώτα πάνω σε ένα μαξιλάρι και απο εκέι πτώση 5cm σε πλακάκι ......λόγω της βιασύνης και της ταραχής όλη αυτή η αναστάτωση :fool: ....sorry...πάντως ισχύει ότι η htc δέχεται να αντικαταστήσει την οθόνη λόγω λάθους του χρήστη εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού ορίου(δεν θυμάμαι πόσους μήνες δίνει )?Επίσης σε περίπτωση που είχε πέσει και είχε πάθει ζημιά στο εσωτερικό ,ποιες θα ήταν οι συνέπειες και θα με κάλυπτε η εγγύηση?

Αυτό που λες δεν νομίζω ότι είναι υπηρεσία που προσφέρει η HTC αλλά συνήθως πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και κυρίως στην Αμερική. Όσο για το σέρβις, με βάση αυτά που μπορεί να διαβάσει κανείς στο Σκρουτζ, τα σέρβις κινητών στην Ελλάδα άμα δεν θέλουν να σε καλύψουν λόγω μεγάλου κόστους επισκευής, σε βγάζουν εκτός εγγύησης με τη δικαιολογία ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση. Αν φυσικά όντως οφείλεται σε κακή χρήση, πολύ σωστά κάνουν. Βέβαια ΑΝ θέλει κανείς πιστεύει αυτά που διαβάζει στο Σκρουτζ.

Αυτό που λες δεν νομίζω ότι είναι υπηρεσία που προσφέρει η HTC αλλά συνήθως πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και κυρίως στην Αμερική. Όσο για το σέρβις, με βάση αυτά που μπορεί να διαβάσει κανείς στο Σκρουτζ, τα σέρβις κινητών στην Ελλάδα άμα δεν θέλουν να σε καλύψουν λόγω μεγάλου κόστους επισκευής, σε βγάζουν εκτός εγγύησης με τη δικαιολογία ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση. Αν φυσικά όντως οφείλεται σε κακή χρήση, πολύ σωστά κάνουν. Βέβαια ΑΝ θέλει κανείς πιστεύει αυτά που διαβάζει στο Σκρουτζ.

το service της HTC στην Ελλάδα το έχει η arvato... τα υπόλοιπα είναι περιττά να αναφέρω

αν δεν σου φαίνεται τπτ τωρα, άμεση ζημιά δεν υπάρχει, μπορεί κάποιο τσιπάκια να εχει microfractures στης κολλήσεις του (πολύ συχνό στης πτώσεις), αυτό θα φανεί με το χρόνο, μπορεί σήμερα μπορεί σε ένα μήνα μπορεί σε, 5

Και ποιες οι συνεπειες του να εχει μερικα ραγισματα σε καποιο chip?

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω !

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το αν εχει η δεν εχει πάθει καποια ζημιά εσωτερικά που δεν φαίνεται η δεν το αντιλαμβάνεσαι τωρα η θα φανεί μετα η δεν εχει το παραμικρό και ειναι 100% rock solid υπό την ευρεία έννοια,μονο ο χρόνος θα δείξει.

Τωρα υποθέσεις ειναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε την δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτο ισχύει για οποιαδήποτε συσκευη με παρόμοιο συμβάν.

Και για τι ζημιες μιλαμε?

Μην το κουράζεται το θέμα μια χαρά είναι η συσκευή ούτε συνέπειες από πέσιμο υπάρχουν.

Αν είχε κάτι θα φαινόταν.

Να χαρείς την συσκευή σου και μην σκας

Nokia 8800 Scirocco

Και ποιες οι συνεπειες του να εχει μερικα ραγισματα σε καποιο chip?

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω !

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και για τι ζημιες μιλαμε?

αν υπάρχουν με το κρύο ζέστη θα βγει η συσκευή off (ανάλογα τι πειραχθικε αν πειραχθικε)

Μην το κουράζεται το θέμα μια χαρά είναι η συσκευή ούτε συνέπειες από πέσιμο υπάρχουν.

Αν είχε κάτι θα φαινόταν.

Να χαρείς την συσκευή σου και μην σκας

Ευχαριστω πολυ αδερφε....

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν υπάρχουν με το κρύο ζέστη θα βγει η συσκευή off (ανάλογα τι πειραχθικε αν πειραχθικε)

Το κακομοιρο samsung galaxy s3 mini που ειχα ειχε πεσει ΠΑΡΑ πολλες φορες πραγματικα...και δεν ειδα τιποτα στα δυο χρονια που το κρατησα οποτε δεν πιστευω να συμβει τιποτα και σε αυτο...thx για την βοηθεια παντως

Κατά την γνώμη σας ποιος είναι ο ποιος γρήγορος browser?

Πιστεύω ότι ο στοκ της HTC λόγω του ότι είναι γραμμένος πάνω στη ρομ είναι ταχύτερος.(αν το είπα καλά το θέμα μ τη ρομ).Γενικά επειδή είναι της HTC για συσκευή HTC πιστεύω είναι ταχύτερος.

Κατά την γνώμη σας ποιος είναι ο ποιος γρήγορος browser?

Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο γρήγορος αλλά το text reflow είναι από μόνος του λόγος για να μην πας σε τίποτε άλλο.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Στοκ ψηφίζω και γω, όχι τόσο για την ταχύτητα όσο για την οικονομία σε μπαταρία σε σχέση με τον Chrome και το γεγονός ότι μπαίνει σε read Mode αυτόματα, κρύβοντας τα πλήκτρα πλοήγησης. Απλά σε κάποιες σελίδες έχει πρόβλημα με την εμφάνιση της γραμματοσειράς

υπάρχει κάποιο tutorial για να περάσουμε την τελευταία επίσημη ROM με unlock bootloader kai s-on? Βρήκα ένα exe RUU αρχείο το οποίο όταν το έτρεξα μου μπλόκαρε το τηλέφωνο και είδα κι έπαθα να το ξε-brick-άρω...

Δεν μπορείς να τρέξεις RUU με unlocked bootloader, πειραγμένο system ή custom recovery. Αυτά τα τρία πρέπει να τα επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση. Και για να τρέξεις RUU πρέπει να βρεις αυτό που ταιριάζει για τη συσκευή σου με βάση το CID.

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα πήγα στο εξωτερικό. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, περιστασιακά το Μ8 έβγαζε ένα μήνυμα που δεν του έδινα σημασία κάτι σχετικό με "Η Cosmote ........SIM2". Όπως είπα δεν έδωσα σημασία. Γυρίζοντας στην Ελλάδα, και όταν συνδέω το τηλέφωνο με το Bluetooth του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να κάνω κλήση, μου βγάζει στην οθόνη του κινητού μήνυμα "Να γίνει η κλήση με την SIM1 ή SIM2".

Όπως όλοι ξέρουμε το κινητό δεν έχει 2η SIM. Εκανα restart αλλά τίποτα! Εχει κάποιος καμμία ιδέα και πως μπορώ να το διορθώσω εκτός φυσικά από restore to factory settings?

Σωτήρης

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα πήγα στο εξωτερικό. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, περιστασιακά το Μ8 έβγαζε ένα μήνυμα που δεν του έδινα σημασία κάτι σχετικό με "Η Cosmote ........SIM2". Όπως είπα δεν έδωσα σημασία. Γυρίζοντας στην Ελλάδα, και όταν συνδέω το τηλέφωνο με το Bluetooth του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να κάνω κλήση, μου βγάζει στην οθόνη του κινητού μήνυμα "Να γίνει η κλήση με την SIM1 ή SIM2".

Όπως όλοι ξέρουμε το κινητό δεν έχει 2η SIM. Εκανα restart αλλά τίποτα! Εχει κάποιος καμμία ιδέα και πως μπορώ να το διορθώσω εκτός φυσικά από restore to factory settings?

Μην ορκίζεσαι.

Υπάρχει και dual sim το M8

Nokia 8800 Scirocco

Μην ορκίζεσαι.

Υπάρχει και dual sim το M8

Αγαπητέ μου, το δικό μου έχει μια SIM!

Σωτήρης

Τελευταία ενώ έχω 5 μπάρες 3g σήμα, ξαφνικά με πετάει εκτός δικτύου για λίγη ώρα. Επίσης παρατήρησα ότι τώρα που πιάσαν καλά οι ζέστες και η συσκευή ζεσταίνεται αισθητά με χρήση, το κάνει πιο συχνά σε σχέση με πριν ένα δύο μήνες. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Τι λέτε να είναι, πρόβλημα δικτύου, software ή hardware;

Τελευταία ενώ έχω 5 μπάρες 3g σήμα, ξαφνικά με πετάει εκτός δικτύου για λίγη ώρα. Επίσης παρατήρησα ότι τώρα που πιάσαν καλά οι ζέστες και η συσκευή ζεσταίνεται αισθητά με χρήση, το κάνει πιο συχνά σε σχέση με πριν ένα δύο μήνες. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Τι λέτε να είναι, πρόβλημα δικτύου, software ή hardware;

Όντως τωρα με τα 35+ βαθμούς ζεστενεται παραπάνω,το αισθάνεσαι αισθητά δηλαδη ακόμα και απλά σε αναμονή στο χέρι να το κρατάς και να ακούς μουσική με bt.

Νομίζω φυσιολογική η συμπεριφορά.

Οταν ομως πάω σε θερμοκρασία δωματίου 25 βαθμών εκει ειναι σαφώς πιο δροσερά.

Τωρα θέμα με το σήμα δεν εχω παρατηρήσει κατι μη φυσιολογικό σε εμένα.

Μηπως ειναι θέμα εκει που συχνάζεις;

Κατα τα αλλα κλείνοντας 1 μήνα με την συσκευη ολα κυλούν ρολόι :)(χτυπά ξύλο μην το ματιάσω)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μηπως ειναι θέμα εκει που συχνάζεις;

Δεν θα έπρεπε γιατί αν και έχω την επιλογή "μόνο WCDMA" έχω 5 μπάρες σήμα και δεν μετακινούμαι. Δεν πέφτει το σήμα, με πετάει ξαφνικά εκτός δικτύου για 10 με 30 δευτερόλεπτα. Και παλιότερα αυτήν τη ρύθμιση χρησιμοποιούσα και δεν το έκανε. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα η συσκευή ζεσταίνεται πιο πολύ.

Σχετικα με το σημα, εγω εχω να δω 4G μπορει και 3 εβδομαδες αν και ειναι στη σωστη ρυθμιση...

Δεν ξερω αν φταιει η cosmote ή η συσκευη...

Το χω παρατηρήσει και γω τελευταία, μάλιστα μου έρχονται κλήσεις σε sms ενώ το κινητό φαινομενικά έχει σήμα. Επειδή όμως βρίσκομαι εκτός πόλης εδώ και 5 μέρες και δε συμβαίνει, θεωρώ ότι ήταν θέμα Vodafone

Εγω εχω Wind και το εχω σε auto 2g/3G και δεν εχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα.

Επισης είμαι με 4.4.4 και δεν ξέρω κατα ποσο επηρεάζει και αυτός ο παράγοντας εξιςου.

Ισως να δοκιμαζες να αλλάξεις ρυθμίσεις για το σήμα βάζοντας το οπως εγω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το θέμα είναι ότι από όταν το πρωτοπηρα στο 4g το είχα και δεν είχα θέμα. Θα το παρατηρώ για να δω πως θα συμπεριφερεται από δω και πέρα δοκιμάζοντας και το 3g/2g

Παιδιά καλημέρα

Σήμερα από το πρωί το τηλέφωνο κάτι έχει πάθει και μου βαράει συνέχεια διαφημίσεις έτσι στο ξεκάρφωτο, είμαι στο messenger για παράδειγμα και σκάει διαφήμιση ανοίγω το ινσταγραμ και σκάει διαφήμιση, είμαι στην αρχική οθόνη και σκάει διαφήμιση μέχρι και τρέιλερ από ταινία έχει σκάσει. Τι στο καλό γίνεται δεν εδώ περάσει κάτι καινούργιο εδώ και καμπόσο καιρό τι γίνεται;

Επίσης μου ήρθε σήμερα και δεύτερη αναβάθμιση για το lollipop, την έχει βγάλει εσάς διορθώνει τα τωρινά προβλήματα που έχει με την lollipop; Την κατέστησαν αξιόλογη επιτέλους για εγκατάσταση;

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται