tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Όχι φίλε μου. Unbranded είναι. Από μία τέτοια θα σου γράφω τώρα. Περιμενεις και εσυ? Απο Σαββατο εχω κανει παραγγελια.:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis94 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τελικά extreme mobiles στα 550 ή tokinito στα 532 ?? Παράθεση -HTC wildfire -HTC evo 3d -HTC one M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τελικά extreme mobiles στα 550 ή tokinito στα 532 ?? 540 θα σου βγει απο το tokinito.Το θεμα ειναι οτι βλεπω επεσε σε κριτικες το μαγαζι.Να σου πω την αληθεια οταν πηρα το G2 απο εκει ηταν ολα κομπλε. Συσκευασια κομπλε και ολες οι ταινιες και γιαυτο το προτεινα. Εγω επελεξα το extreme mobile επειδη ειναι εξηπυρετικοτατα τα παιδια και ξερω πως αν παρω ενα τηλεφωνο θα με ενημερωσουν κατευθειαν οπως και σημερα που με πηραν οι ιδιοι. Σε ενα αλλο skroutzoμαγαζο που πηρα.Αυτο που το εχει 526 οταν τους ρωτησα πιο χρωμα ειναι το γκρι(ηθελα να μου πουν gun metal)μου ειπαν grand metal και οταν τους ρωτησα για unbranded μονο που δεν με εβρισα.ετσι τους απεριψα. Παραγγελια απο το tokinito.gr δευτερα 2 το μεσημερι και Τριτη 8 το πρωι acs Πατρα. Οταν πηρα το LG Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis94 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Από extreme γράφτηκε και πιο πριν ότι φέρνουν unbranded. Τώρα για 20 ευρώ, καλύτερα να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση -HTC wildfire -HTC evo 3d -HTC one M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Από extreme γράφτηκε και πιο πριν ότι φέρνουν unbranded. Τώρα για 20 ευρώ, καλύτερα να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Και εγω αυτο ειπα. Αλλα εχω απο Σαββατο και ειμαι με ενα αρχαιο nokia και δεν παλευεται.Δεν γταιει το μαγαζι βεβαια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis94 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Και εγω αυτο ειπα. Αλλα εχω απο Σαββατο και ειμαι με ενα αρχαιο nokia και δεν παλευεται.Δεν γταιει το μαγαζι βεβαια Καλά είσαι και εσύ. Έχω στείλει το One εδώ και 3 εβδομάδες για το κλασικό θέμα με την κάμερα, και είμαι με το παλιό μου. Το Μ8 είναι για την αδερφή μου, αλλά δεν με βλέπω να γλιτώνω. Αυτό το gunmetal δεν υπάρχει !!! :) :) Παράθεση -HTC wildfire -HTC evo 3d -HTC one M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλά είσαι και εσύ. Έχω στείλει το One εδώ και 3 εβδομάδες για το κλασικό θέμα με την κάμερα, και είμαι με το παλιό μου. Το Μ8 είναι για την αδερφή μου, αλλά δεν με βλέπω να γλιτώνω. Αυτό το gunmetal δεν υπάρχει !!! :) :) Δεν ξερω αν ειμαστε offtopic αλλα και εγω δεν αντεχω.Μετα απο καιρο θα εχω ξανα ενα ποιοτικο τηλεφωνο απο θεμα κατασκευης και πραγματικα ειμαι σε αναμενα καρβουνα.Εφυγε πολυ γρηγορα το G2 και δεν γινεται τωρα.Εκει στο extreme mobile πρεπει να εχουν το τηλεφωνο μου σε blacklist Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Τελικά extreme mobiles στα 550 ή tokinito στα 532 ?? παιδες με 599 παιζει κ στο expancys,εγω προσωπικα απο 2 γνωστα καταστηματα μου ειπαν unbranded k εφαγα t-mobile.στο m8 δεν βγαζει καποιο λογοτυπο,οποτε δεν το γνωριζεις εαν ειναι t-mobile,παρα μονο μεσω cid η με το imei σου λενε απο την htc.το μονο οταν πας στους ηχους,εχει προεπιλεγμενους ηχους τις t-mobile. Edited June 26, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Basilis94 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 παιδες με 599 παιζει κ στο expancys,εγω προσωπικα απο 2 γνωστα καταστηματα μου ειπαν unbranded k εφαγα t-mobile. Σημαντική διαφορά φίλε μου. Όπως έγραψα και πιο πάνω, την έχω "πατήσει" με το Μ7. Ουσιαστικά δεν έχει κάποιο θέμα, απλά οι αναβαθμίσεις καθυστερούν. Tmobile είναι και το δικό μου. Παράθεση -HTC wildfire -HTC evo 3d -HTC one M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 παιδες με 599 παιζει κ στο expancys,εγω προσωπικα απο 2 γνωστα καταστηματα μου ειπαν unbranded k εφαγα t-mobile. Τι να σου πω. Εγω τωρα δεν νομιζω να μου λενε ψεματα με τον Ηλια εχω μιλησει και στο παρελθον και δεν νομιζω να κοροιδεψουν ετσι.Αλωστε οταν ρωτησα μου ειπαν αν θελω branded θα ειναι πιο κατω ητιμη και δεν μου το προτειναν κιολας Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι να σου πω. Εγω τωρα δεν νομιζω να μου λενε ψεματα με τον Ηλια εχω μιλησει και στο παρελθον και δεν νομιζω να κοροιδεψουν ετσι.Αλωστε οταν ρωτησα μου ειπαν αν θελω branded θα ειναι πιο κατω ητιμη και δεν μου το προτειναν κιολας προς θεου δεν μιλησα για το συγκεκριμενο καταστημα,γενικα μιλαω θοδωρη.την δικη μου εμπειρια ανεφερα. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σημαντική διαφορά φίλε μου. Όπως έγραψα και πιο πάνω, την έχω "πατήσει" με το Μ7. Ουσιαστικά δεν έχει κάποιο θέμα, απλά οι αναβαθμίσεις καθυστερούν. Tmobile είναι και το δικό μου. ενα 50 ευρω στην ουσια,δεν ειναι κ τραγικη η διαφορα.τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 προς θεου δεν μιλησα για το συγκεκριμενο καταστημα,γενικα μιλαω θοδωρη.την δικη μου εμπειρια ανεφερα. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενα 50 ευρω στην ουσια,δεν ειναι κ τραγικη η διαφορα.τεσπα. ναι ρε συ καταλαβα dont worry απλα δεν μπορω να πω για αλλους και εγω.Τεσπα :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ναι ρε συ καταλαβα dont worry απλα δεν μπορω να πω για αλλους και εγω.Τεσπα :) ειδα κ το ασημι απο κοντα κ ειναι πανεμορφο,με βλεπω να δινω το gun metal κ να αγοραζω το ασημι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλώς ήρθα και εγώ στην παρέα μετά από μια μικρή συμβίωση με το Ζ2 αποφάσισα να γυρίσω στον μεγάλο ερωτα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι ρε συ καταλαβα dont worry απλα δεν μπορω να πω για αλλους και εγω.Τεσπα :) Θοδωρή σε πρόλαβα φιλαρακι Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλώς ήρθα και εγώ στην παρέα μετά από μια μικρή συμβίωση με το Ζ2 αποφάσισα να γυρίσω στον μεγάλο ερωτα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θοδωρή σε πρόλαβα φιλαρακι Παναγιωτααααρααααα........Ρε φιλε το πηρες ρε? Και περιμενω ακομα? Πφφφφ χαχαχα καλοριζικο φιλε.καλο που σε εχουμε στην ομαδα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλώς ήρθα και εγώ στην παρέα μετά από μια μικρή συμβίωση με το Ζ2 αποφάσισα να γυρίσω στον μεγάλο ερωτα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θοδωρή σε πρόλαβα φιλαρακι Καλός όρισες τακουληηηη!!! Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παναγιωτααααρααααα........Ρε φιλε το πηρες ρε? Και περιμενω ακομα? Πφφφφ χαχαχα καλοριζικο φιλε.καλο που σε εχουμε στην ομαδα Ευχαριστώ φιλαράκι,gunmetal και τα μυαλά στα καγκελα ,υπέροχο τηλέφωνο τι να λέμε... Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ευχαριστώ φιλαράκι,gunmetal και τα μυαλά στα καγκελα ,υπέροχο τηλέφωνο τι να λέμε... αντε καλοριζικο φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 αντε καλοριζικο φιλε! Ευχαριστώ πολύ,άργησα βέβαια λίγο αλλά τέλος καλό όλα καλα ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλός όρισες τακουληηηη!!! Καλώς σε βρήκα Σηφη Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τα εχουμε ξαναπει και θα τα ξαναλμε.Δεν το εχω πιασει χωρις την κουμπυτσα που βαζουν τα μαγαζια για ασφαλεια,αλλα και ετσι εχω καταλαβει οτι προκειται για την καλυτερη υλοποιηση android τηλεφωνου.Το λογοτυπο να μην ειχε μπορστα και κοβει οθονη μονο :lol: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τα εχουμε ξαναπει και θα τα ξαναλμε.Δεν το εχω πιασει χωρις την κουμπυτσα που βαζουν τα μαγαζια για ασφαλεια,αλλα και ετσι εχω καταλαβει οτι προκειται για την καλυτερη υλοποιηση android τηλεφωνου.Το λογοτυπο να μην ειχε μπορστα και κοβει οθονη μονο :lol: Είναι Θοδωρή ή καλύτερη υλοποίηση τλφ που έχει βγάλει ποτέ η HTC Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Είναι Θοδωρή ή καλύτερη υλοποίηση τλφ που έχει βγάλει ποτέ η HTC Δουλεψε το Παναγιωτη,δεν ξερω αν κανεις ρουτ και δωσε εντυπωσεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δουλεψε το Παναγιωτη,δεν ξερω αν κανεις ρουτ και δωσε εντυπωσεις Ήδη έχω κατέβασει την viper Rom περιμένω το ΣΚ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ήδη έχω κατέβασει την viper Rom περιμένω το ΣΚ Αντε περιμενω να μου πεις.Σκεφτομαι και εγω να το κανω,να μην το κανω root.δεν ξερω πρεπει να πεσει διαβασμα και βαριεμαι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δοκίμασε το πρώτα και βλέπεις μετά για ρουτ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts