Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περα απο το οντως πολυ ομορφο m8 δεν μπορω να μην παρατηρησω το σεμεδακι που ειναι σταθερη αξια σε ολες τις φωτο αλεξ. Παιζει να εχουν ψωνισει οι μαναδες μας απο το ιδιο μαγαζι.

Απο που το πηρες δεν μας ειπες.

Edited by fioravanti90

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα φίλε μου..

Όχι κανένα πρόβλημα..με κρύο ξεκίνημα κλειδώνει μέσα σε 15 δευτερα το πολυ και δεν αποσυνδέεται με τπτ...δοκίμασες να το βάλεις σε υψηλή ακρίβεια?

Εννοεις αν ανοιγω το gps;Ναι κανονικα...αλλα και παλι τιποτα!

Alex εγω που πηγα στην 5.0.1 δεν ειδα κατι αρνητικο δηλαδη lag ,crashαρισματα κτλ ,ισα ισα υπαρχει σημαντικη βελτιωση σε smoothness ..αυτο τουλαχιστον μου φενεται εμενα ,μπορει να ειναι και η ιδεα μου δεν ξερω ...σαφως εσυ ξερεις καλυτερα καθως εισαι εμπειρος!

απο που το πηρες το υπεροχο αυτο χρωμα?

Απο εδω το πήρα παιδιά

http://stechi.skroutzstore.gr/p.HTC-One-M8-16GB-EU-Blue.1173971.html

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ αν και θα το αφήσω ως εχει διοτι η 5.0.1 δεν ηταν η πλέον ομαλή εκδοση που έβγαλε η Google.

Να ηταν η 5.0.2 κατι γινόταν.

Ετσι κι αλλιως δεν νομίζω να αργήσει πολυ η 5.1.1:)

Εδω φωτό

http://s26.postimg.org/j24p33drt/image.jpg

http://s26.postimg.org/3quw2hgft/image.jpg

http://s26.postimg.org/lse10aagp/image.jpg

http://s26.postimg.org/5svdgqeex/image.jpg

Kαλα μαματο το μπλεδακι να προτεινω slim διαφανη θηκουλα καλοριζικο alex.

Καλησπερα στην παρεα!Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανενας προβλημα με το gps στο κινητο του..Βασικα δεν μπορει να κλειδωσει δορυφορους με τιποτα ενω εχω ανοιχτο και το 3g!Και αν κλειδωσει μετα απο πολυ λιγο θα το χασει..Καμια ιδεα;

Δοκιμασε αυτην την εφαρμογη τρεξτη λιγη ωρα σε ανοιχτο χωρο και δες ποσους δορυφορους βγαζει σε χρηση

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Εννοεις αν ανοιγω το gps;Ναι κανονικα...αλλα και παλι τιποτα!

Πήγαινε ρυθμίσεις-τοποθεσία-λειτουργία-και δες αν είναι επιλεγμένο το υψηλή ακρίβεια

Ευχαριστώ αν και θα το αφήσω ως εχει διοτι η 5.0.1 δεν ηταν η πλέον ομαλή εκδοση που έβγαλε η Google.

Να ηταν η 5.0.2 κατι γινόταν.

Ετσι κι αλλιως δεν νομίζω να αργήσει πολυ η 5.1.1:)

Ότι νομίζεις φίλε μου...πάντως παραδόξως τα κουσούρια των nexus και των υπολοίπων συσκευών με 5.0.1-5.0.2 δεν υπάρχουν στο m8. Να κάνουν τόσο καλή δουλειά στο software στην HTC τι να σου πω δεν μπορώ να το εξηγήσω...Επίσης μεγάλο ρόλο παίζουν και οι ενημερώσεις εφαρμογών συστημάτος από το play.(αρχικη οθονη sense κτλ...)

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Το χρώμα τα σπάει και εννοείται δεν κρύβεται παρα μονο διαφανής θήκη.

Πχ αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/CRYSTAL-CLEAR-TRANSPARENT-TPU-SILICONE-GEL-BUMBPER-SKIN-CASE-FOR-MOBILE-PHONES-/251967266583?pt=LH_DefaultDomain_3&var=550834531931&hash=item3aaa6b5f17

Ψάχνω σε ebay αλλα εχει τοσο πολλά παρόμοια μοντέλα και δεν ξέρω πιο να επιλέξω.

Με ενδιαφέρει απο Ευρώπη πωλητή για να παραλάβω πιο γρήγορα.

Αλλιως εναλλακτική αυτο εδω αν και τσιμπημένη η τιμη αλλα πιστευω ειναι πιο ιδανικό ενα invisible skin που απλά το κολλάς οπως εχω κανει σε πολλά κινητά εως τωρα.

Κυκλοφορεί σε glossy και mat υλικό.

https://slickwraps.com/htc-one-m8-clear-skins.html

Εκτός αν υπάρχει κανα ποιοτικό glass για πισω.

Αυτη εδω ειναι του Public αλλα ημιδιαφανές οχι crystal clear

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-htc-one-m8-2014-puro-03-ultra-slim-case-hcone201403tr-leyko/prod6280028pp/

Την εχει παρει την συγκεκριμένη να μας πει εντυπώσεις.

Edit:Τελικα παρηγγειλα αυτην του ebay και βλέπουμε ισως τιμησω του Slickwraps

Edited by alextrela

Baseus tpu είναι η λύση σου αν και παρήγγειλα από ebay και έκανε κανα μήνα να έρθει. Αλλιώς καμιά puro διαφανη από public στο 9ευρο

Αγόρασα φθηνή λεπτή tpu θήκη από το eBay. Στην αρχή ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Δεν διακρινόταν σαν να μην υπήρχε και δεν γλιστρούσε το κινητό από το χέρι. Όμως με τον καιρό κιτρινίζει. Οι επώνυμες ίσως να μην έχουν τέτοιο θέμα. Άλλα θέματα είναι ότι μπαίνει σκόνη από κάτω και θέλει που και που βγάλσιμο και καθάρισμα και με το πολύ καθάρισμα ίσως να θαμπώσει λίγο. Τελικά αποφάσισα να πάρω το ρίσκο, να χαρώ τη συσκευή γυμνή και να είμαι μονίμως σε εγρήγορση και πιο προσεκτικός. Μου άρεσαν τα slickwraps, σκέφτομαι να τα δοκιμάσω.

Φίλε Alex απο τι θυμάμαι έχεις στη κατοχή σου ένα z3.

Όταν στρώσεις με το καλό τη μπαταρία του m8 δώσε μια σύγκριση με το sony.. Όχι ότι φτάνει τις αυτονομιες του αλλά να δούμε που βρισκόμαστε με μια από τις καλύτερες συσκευές στο τομέα

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Φίλε Alex απο τι θυμάμαι έχεις στη κατοχή σου ένα z3.

Όταν στρώσεις με το καλό τη μπαταρία του m8 δώσε μια σύγκριση με το sony.. Όχι ότι φτάνει τις αυτονομιες του αλλά να δούμε που βρισκόμαστε με μια από τις καλύτερες συσκευές στο τομέα

Τα είχα και τα δύο, γύρω στα 50λεπτα παραπάνω οθονη το z3..Επίσης σε αναμονή το m8 με kk έχανε το ίδιο με το z3,με lollipop έχανε το βράδυ 6% ενώ το z3 1-2%

Πάντως γενικά το m8 πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με το z3 για τα δικά μου γούστα..

Καλησπερα και απο εμενα 2 μερες κατοχος m8 Red.ειχα m7 και πηγα στα σιγουρα αλλα σημερα ανησυχησα γιατι για 5 λεπτα μου εκανε συνεχομενα restart αν θυμαμαι 4 φορες..γνωριζουμε κατι?περασα 5.0.1 κανονικα και δεν εχω καποιο θεμα ολα πανε ρολοι.ελπιζω να ηταν κατι μεμονωμενο.οσο για χρωμα gunnmetal ηθελα αλλα ξεφευγε σε τιμη στο σκρουτζ και βρηκα σε καλη τιμη το red! Edited by Giodi

Αγόρασα φθηνή λεπτή tpu θήκη από το eBay. Στην αρχή ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Δεν διακρινόταν σαν να μην υπήρχε και δεν γλιστρούσε το κινητό από το χέρι. Όμως με τον καιρό κιτρινίζει. Οι επώνυμες ίσως να μην έχουν τέτοιο θέμα. Άλλα θέματα είναι ότι μπαίνει σκόνη από κάτω και θέλει που και που βγάλσιμο και καθάρισμα και με το πολύ καθάρισμα ίσως να θαμπώσει λίγο. Τελικά αποφάσισα να πάρω το ρίσκο, να χαρώ τη συσκευή γυμνή και να είμαι μονίμως σε εγρήγορση και πιο προσεκτικός. Μου άρεσαν τα slickwraps, σκέφτομαι να τα δοκιμάσω.

Όλες οι διάφανες κιτρινίζουν με τον καιρό, εκτός από τις ματ.

Παιδια τα restart στο κινητο συνεχιζονται δυο φορες τη μερα...να ζητησω αλλαγη?γνωριζουμε αν ειναι κατι αλλο?

Δεν ειναι φυςιολογικο.

Και εμένα 4 ημερών συσκευη δεν εχω τέτοιο θέμα.

Ζητα αλλαγη.

Απλά εγω με την 4.4.4 είμαι και θα παραμείνω ως εχει.

Όλες οι διάφανες κιτρινίζουν με τον καιρό, εκτός από τις ματ.

Για αυτο και θέλω να παρω σε mat το naked skin του slickwraps αλλα όσες φορές προσπάθησα ειτε με PayPal ειτε κάρτα αρνείται πεισματικά.

Δεν ξέρω αν φταίει τα των νέων αποφάσεων με τις τράπεζες και το capital control.

Edited by alextrela

Παιδια τα restart στο κινητο συνεχιζονται δυο φορες τη μερα...να ζητησω αλλαγη?γνωριζουμε αν ειναι κατι αλλο?

Δε δοκιμάζεις πρώτα να του κάνεις ένα hard reset (από τον συνδιασμό των κουμπιών) και αν δεν σου στρώσει τότε το επιστρέφεις.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Αλλαξα τον τροπο ξεκλειδωματος της συσκευης μου απο οθονη κλειδωματος σε αριθμο pin και τωρα θελω να ξαναπαω στην οθονη κλειδωματος αλλα δεν μπορω καθως μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα...οπως "απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη ,πολιτικης κρυπτογραφησης η χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων".Μπορει καποιος να με βοηθησει?Επισης η εφαρμογη του mesenger lagαρει απιστευτα ...τι φταιει ?η συσκευη ,η 5.0.1 ,η η εφαρμογη?Ευχαριστω .

Αλλαξα τον τροπο ξεκλειδωματος της συσκευης μου απο οθονη κλειδωματος σε αριθμο pin και τωρα θελω να ξαναπαω στην οθονη κλειδωματος αλλα δεν μπορω καθως μου βγαζει κατι περιεργα μηνυματα...οπως "απενεργοποιηθηκε λογω διαχειριστη ,πολιτικης κρυπτογραφησης η χωρου αποθηκευσης διαπιστευτηριων".Μπορει καποιος να με βοηθησει?Επισης η εφαρμογη του mesenger lagαρει απιστευτα ...τι φταιει ?η συσκευη ,η 5.0.1 ,η η εφαρμογη?Ευχαριστω .

Settings>Security>Clear credintials

Για το messenger απενεργοποίησε το nuplayer στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Οκ το πρωτο αλλα το δευτερο δεν ξερω πως το κανουμε

http://bfy.tw/Zb4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσύ το έκανες ή εταιρικός λογαριασμός;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δυστυχώς γι' αυτό θες υπολογιστή. Βάλε το morelocale2 από το play store και ακολούθα τις οδηγίες που έχει στο store για την αλλαγή..

[sIGPIC][/sIGPIC]