Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να απενεργοποιήσω όλα τα motion launches και να κρατήσω μόνο το διπλό πάτημα... μπορώ;

Δεν μπορώ να πιάσω το κινητό στα χέρια μου χωρίς να ενεργοποιείται.

3>4

Θα ήθελα να απενεργοποιήσω όλα τα motion launches και να κρατήσω μόνο το διπλό πάτημα... μπορώ;

Δεν μπορώ να πιάσω το κινητό στα χέρια μου χωρίς να ενεργοποιείται.

Όχι δεν γίνεται,ειναι σπαστικό βέβαια αλλά μόνο σε κανα update ελπίζουμε να διορθωθεί η υπερευαισθησία της οθόνης.

Εμένα μου συμβαίνει κυρίως όταν το βάζω στη τσάντα,σχεδόν σπάνια όταν το κρατάω στο χέρι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όταν κάνουμε sweep επάνω εμφανίζεται η φωνητική κλήση ή κάτι τετοιο σωστά;

Η εφαρμογή που είναι όμως;

Δεν έχει σχέση με το Google search; έτσι δεν είναι;

3>4

Παιδιά επειδή διαβάζω συνέχεια το νήμα. Είναι ανασταλτικος παράγοντας αυτή η ευαισθησία της οθόνης στο να μην το πάρει κάποιος?
Θοδωρής

Παιδιά επειδή διαβάζω συνέχεια το νήμα. Είναι ανασταλτικος παράγοντας αυτή η ευαισθησία της οθόνης στο να μην το πάρει κάποιος?

Και εγώ βλέπω ότι μερικοί έχουν υπέρ-ευαίσθητη οθόνη , εμένα πάντως αυτό δεν έχει αποτελέσει πρόβλημα. Αν δεν το έβλεπα εδώ δεν θα μου είχε περάσει σαν ιδέα από το μυαλό! Οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι ανασταλτικός παράγοντας. Πάντως για εμένα το κινητό δεν έχει κανένα ψεγάδι.

Λοιπόν παιδια καλησπέρα και πάλι. Ενα βήμα πριν την παραγγελία. Το ενα μαγαζι στο σκρουτζ το έχει 527 αλλα δεν το ξέρω σαν μαγαζί. Έχει πολυ καλες κριτικές βέβαια. Πείτε μου αν θέλετε τι πρέπει να προσέξω και τι να ρους ρωτήσω ετο τηλέφωνο. Το μαγαζι ειναι το planet Mobile
Θοδωρής

Τι να προσέξεις; ρώτα για το υποτυπώδες doa που δίνουν και αν είναι branded η συσκευή, αν σε ενδιαφέρει κιόλας.

Από κει και πέρα με αντικαταβολή πληρώνεις τι μπορεί να πάει στραβά;

Το τηλέφωνο είναι απροβληματιστο οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς για παρτίδα παραγωγής..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Γιατί δεν το παίρνεις από Extreme mobile για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ το πήρα χθες (πάλι γιατί το πρώτο το είχα δώσει) από εκεί.

Τι να προσέξεις; ρώτα για το υποτυπώδες doa που δίνουν και αν είναι branded η συσκευή, αν σε ενδιαφέρει κιόλας.

Από κει και πέρα με αντικαταβολή πληρώνεις τι μπορεί να πάει στραβά;

Το τηλέφωνο είναι απροβληματιστο οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς για παρτίδα παραγωγής..

Γιαυτό λεω. Μήπως παίζει κάτι με παρτίδες. Σε ευχαριστώ

Γιατί δεν το παίρνεις από Extreme mobile για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ το πήρα χθες (πάλι γιατί το πρώτο το είχα δώσει) από εκεί.

Δεν μπορώ να δωσω παραπάνω χρήματα φιλε δυστυχώς :(

Θοδωρής

απο extreme mobile Ηταν unbranded?

Όχι.. Το αν είναι unbranded η όχι το διαπιστώνεις από το cid της συσκευής..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Γιαυτό λεω. Μήπως παίζει κάτι με παρτίδες. Σε ευχαριστώ

Δεν μπορώ να δωσω παραπάνω χρήματα φιλε δυστυχώς :(

Εννοείται unbranded. Επίσης οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Και δεν έχω κανένα κέρδος εννοείται από το κατάστημα. Διαπίστωση κάνω.

απο extreme mobile Ηταν unbranded?

Εννοείται unbranded. Επίσης οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Και δεν έχω κανένα κέρδος εννοείται από το κατάστημα. Διαπίστωση κάνω.

σε ρωταω γιατι στο Μ8 δεν σου βγαζει καποιο λογοτυπο,παρα μονο οταν μπεις στο μενου εχει προεγκατεστημενους ηχους τις t-mobile.

Παιδιά μίλησα με τα παιδιά απο extreme Mobile και θα το πάρω απο εκει. Έχω ερωτήσεις όμως αρκετές και δεν ξέρω που να τις κάνω. Για ρουτ κυρίως. Xda δεν πολυκατάλαβα. Βιηθατε αν μπορείτε
Θοδωρής

Παιδιά μίλησα με τα παιδιά απο extreme Mobile και θα το πάρω απο εκει. Έχω ερωτήσεις όμως αρκετές και δεν ξέρω που να τις κάνω. Για ρουτ κυρίως. Xda δεν πολυκατάλαβα. Βιηθατε αν μπορείτε

θοδωρη κατα την γνωμη μου η συσκευη δεν χρειαζεται root.παει σφαιρα.

θοδωρη κατα την γνωμη μου η συσκευη δεν χρειαζεται root.παει σφαιρα.

Το ξέρω απλα ρουτ θα ήθελα για να ρίξω dpi. Δεν ξέρω αν γίνεται καν αυτό στο τηλέφωνο. Θα ειναι το πρώτο htc. Πηγαίνω σε αυτό για την αίσθηση και γενικότερα βλέπω στον εαυτό μου την τάση να πέφτω σε ίντσες οθόνης

Θοδωρής

Το ξέρω απλα ρουτ θα ήθελα για να ρίξω dpi. Δεν ξέρω αν γίνεται καν αυτό στο τηλέφωνο. Θα ειναι το πρώτο htc. Πηγαίνω σε αυτό για την αίσθηση και γενικότερα βλέπω στον εαυτό μου την τάση να πέφτω σε ίντσες οθόνης

Να ριξεις τα dpi γιατί; Για να έχεις περισσότερες γραμμές-στήλες και μικρότερα εικονίδιο;

Αν ειναι για κάτι τέτοιο βάλε τον nova.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να ριξεις τα dpi γιατί; Για να έχεις περισσότερες γραμμές-στήλες και μικρότερα εικονίδιο;

Αν ειναι για κάτι τέτοιο βάλε τον nova.

Γιαυτό τον λόγο ναι. Ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση. Ανυπομονώ πάντως.

Θοδωρής

Γιαυτό τον λόγο ναι. Ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση. Ανυπομονώ πάντως.

Παρτο πρώτα βρε παιδί μου με το καλό και μετά αν δεν σε βολεύει, τότε το ψάχνεις για ρουτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παρτο πρώτα βρε παιδί μου με το καλό και μετά αν δεν σε βολεύει, τότε το ψάχνεις για ρουτ.

Για να δικαιολογηθω και λίγο. Ολες τις συσκευές τις πείραζα. Από IPhone με jailbreak μέχρι note 2 και g2 που εκανα root γιαυτο και τρελαίνομαι επειδή δεν είχα ξανα ασχοληθεί με htc. Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

Θοδωρής

Για να δικαιολογηθω και λίγο. Ολες τις συσκευές τις πείραζα. Από IPhone με jailbreak μέχρι note 2 και g2 που εκανα root γιαυτο και τρελαίνομαι επειδή δεν είχα ξανα ασχοληθεί με htc. Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

θοδωρη παρτο με το καλο κ αστο οπως ειναι...φυσαει το εργαλειο.