Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

New τελειως, κανενα restore και μολις εγκατεστησα το twitter δεν συνδεετε.

Σε 3G/4G ειναι μια χαρα....

Αυτο με τα κοκκινα γραμματα οτι η συσκευη μου ειναι τεστ τι ειναι τελικα? ξερει κανεις?

Επειδη ειναι unlocked ο bootloader? S-off? η κατι αλλο?

Περασα την 4.4.3, μετα την ΟΤΑ 4.4.4, και τωρα με ΟΤΑ την 5.0.1 και θα κανω καθαρη εγκατασταση μηπως φτιαξει.

Αν δεν φτιαξει, θα το επιστρεψω στην 4.4.4 και τελειωσαμε με την lollipop μεχρι να φτασει ενηλικιωση, δηλαδη στην 5.1

Νομιζω πως ειναι απο τις συσκευες που ειχαν βγει για developers και αν δεν κανω λαθος κατι παιζει και με την εγγυηση.Ας μας δωσει βεβαια και τα φωτα του καποιος που ξερει περισοτερα.

Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι καποια στιγμη ειχε πεσει στα χερια μου μια τετοια συσκευη και την πουλησα αμεσως γιατι κατι ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι τιι ακριβως.Κατι με την εγγυηση επαιζε παντως.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@energy αn μπορεις δεν ανεβαζεις ενα screenshot απο τα κοκκινα γραμματα να το δουμε

μαλλον ειναι αυτο που σου ειπε ο stiflerakos εχεις dev συσκευη.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Εσβησα τα παντα, factory reset, cache wipe, εγινε εναρξη, περασα μονο το twitter, και δεν συνδεεται!

Μαλλον πρεπει να ξαναπερασω το λειτουργικο απο πανω και δεν υπαρχει τροπος...

http://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P00

Η πλήρης επαναφορά ενός HTC γίνεται μέσω των RUU. Νομίζω αυτά στο link είναι. Είναι exe αρχεία τα οποία τρέχουν σε υπολογιστή και κάνουν επαναφορά τη συσκευή. Κάθε RUU είναι για συγκεκριμένη έκδοση σε συγκεκριμένο region και carrier. Η διαδικασία αυτή δεν ξέρω/ δεν πιστεύω ότι αφήνει "σημάδια" στη συσκευή αλλά δεν είναι αποδεκτή από την επίσημη HTC για να την κάνει ο απλός χρήστης (στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι έτσι σταματάει η εγγύηση). Δική σας η ευθύνη...

Υ.Γ. Δεν γίνεται downgrade ακόμα και μέσω των RUU. Αν ο bootloader γράψει δεν ξεγράφει.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Όχι αυτό που σου λέω είναι για όταν δεν χρησιμοποιείς πολύ ώρα το κινητό να σταματάει τα δεδομένα είτε wifi είτε 3g... Και να ξαναλειτουργει όταν ανοίγεις την οθόνη... Δοκίμασε και πες.. Αν και πολλοί το είχαν αναφέρει σαν bug στο nexus αν και εγώ δεν είχα το παραμικρό με το νεξους ούτε στο htc

Το δοκίμασα και λειτουργεί τελικά!

πλέον συνδέεται αυτόματα στο παρασκήνιο σε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα χωρίς να ανοίξω την οθόνη.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Το δοκίμασα και λειτουργεί τελικά!

πλέον συνδέεται αυτόματα στο παρασκήνιο σε όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα χωρίς να ανοίξω την οθόνη.

Ωραία!!!! Απόλαυσε την συσκευή σου...

@energy αn μπορεις δεν ανεβαζεις ενα screenshot απο τα κοκκινα γραμματα να το δουμε

μαλλον ειναι αυτο που σου ειπε ο stiflerakos εχεις dev συσκευη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5943293#post5943293

Δεν ηταν παντα ετσι...

Επιβεβαιωνω...Οντως εχεις Dev συσκευη οποτε ξεχνα εγγυησεις κτλ.Οταν ειχα ρωτησει τοτε την εταιρεια μου ειχε πει οτι δεν καλυπτεται και μαλιστα με ρωτησαν πως εφτασε στα χερια μου.

Αν την αγορασες απο καποιον προσφατα καλο θα ηταν να μιλησεις μαζι του...

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Παιδια οταν η χρηση ειναι πολυ ανεβασμενη στο λειτουργικο συστημα τι σημαινει?

Εννοω αντι να τρωει μπαταρια η οθονη ας πουμε μου βγαζει πανω πανω οτι η μεγαλυτερη καταναλωση εγινε απο το λειτουργικο...

Ξερει κανεις κατι?

Νομίζω ότι έτσι είναι σε όλους μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τα κόκκινα τα γράμματα τα βγάζει λόγω s-off. Η εγγύηση ισχύει κανονικά

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τα κόκκινα τα γράμματα τα βγάζει λόγω s-off. Η εγγύηση ισχύει κανονικά

Finn άσε με να σε διορθώσω λίγο.. Πλέον δεν ισχύει αυτό, άλλαξε πρόσφατα και το έμαθα the hard way που λένε.. :X

Έστειλα ένα M7 γαλλικό στην arvato με όλα stock και s-off και μου το γύρισαν πίσω και εκτός εγγύησης λόγω του s-off. :shock:

Συγκεκριμένα δεν πήρε άδεια επισκευής από τη μαμά htc λόγω του s-off:wacko:, αυτό τουλάχιστον έμαθα κατόπιν επικοινωνίας μου μαζί τους.

Βέβαια το κλείδωσα και το ξανάστειλα και μετά το πέρασαν κανονικά και τώρα βρίσκεται ήδη Γαλλία για επισκευή! :up::dance::yahoo:

Οπότε παίδες προσοχή πλέον θέλουμε οπωσδήποτε s-on και Locked/Re-Locked bootloader για να ισχύει η εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τελικά και το Νέξους 6 -το οποίο να διευκρινίσω ότι κατά τη γνώμη μου είναι ότι γρηγορότερο κυκλοφορεί εκεί έξω-το νικησε το Μ8 ως πιο βολικό και πιο πλήρες.

Μ8 και τα μυαλά στα κάγκελα λοιπόν.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τελικά και το Νέξους 6 -το οποίο να διευκρινίσω ότι κατά τη γνώμη μου είναι ότι γρηγορότερο κυκλοφορεί εκεί έξω-το νικησε το Μ8 ως πιο βολικό και πιο πλήρες.

Μ8 και τα μυαλά στα κάγκελα λοιπόν.

Και μου πέρασε από το μυαλό λόγω pure Android και επειδή είχα Galaxy nexus, nexus 4 και 5...αλλα το htc είναι πράγματι κόσμημα...

Καθόλου άσχημα. Ή χρήση περιελάμβανε 90% 3g σύνδεση, κυρίως browsing και αρκετές φωτογραφίες. Λίγο αργίας είχα ελάχιστες τηλεφωνικές κλήσεις.

Το Wi-Fi δουλεύει άψογα με όλες τις εφαρμογές και δοκιμασμένο σε πολλά router.

Βεβαίως παραμένει κατώτερη των επιδόσεων που είχε σε αυτονομία με τις πρώτες kitkat.

@Αντώνη έχω κολλήσει στο Μ8 για πρώτη φορά από τον καιρό που άρχισα να ασχολούμαι με smartphones.

Όταν με πιάνει η βαρεμάρα, σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να αγοράσω και εκεί συνέρχομαι γιατί πέρα μιας καλύτερης κάμερας δεν υπάρχει κάτι που να μου δίνει περισσότερα.

Μόνο το Note4 αλλά πάλι με φοβίζει γιατί συνήθισα το No lag και δεν έχω όρεξη να ξαναγοραζω το Μ8.

Οπότε πάμε για Μ9 και με προϋποθέσεις. Δεν δίνω λεφτά για QHD αν είναι να έχω κατώτερες επιδόσεις και παρόμοια αυτονομία παρόλο που θα αυξηθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγώ βλέπω το note 4 και έχω δει πολλά βιντεακια αλλά όταν βλέπω το ui στις κλήσεις για παράδειγμα με τις φωτογραφίες στις επαφές που έχει κάτι ανθρώπους που χαμογελανε ξενερωνω αφάνταστα... Για εμένα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλο κινητό σε ταχύτητα, υλικα και στο πιασιμο... Οπότε περιμένω και εγώ το m9...

Guest YiorgosA
Η HTC με το Μ9 θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να πιάσει κορυφή. Όλοι περιμένουμε εναγωνίως τις ανακοινώσεις της. Αρκεί να μην αυτοκτονήσει πάλι.

Καθόλου άσχημα. Ή χρήση περιελάμβανε 90% 3g σύνδεση, κυρίως browsing και αρκετές φωτογραφίες. Λίγο αργίας είχα ελάχιστες τηλεφωνικές κλήσεις.

Βεβαίως παραμένει κατώτερη των επιδόσεων που είχε σε αυτονομία με τις πρώτες kitkat.

@Αντώνη έχω κολλήσει στο Μ8 για πρώτη φορά από τον καιρό που άρχισα να ασχολούμαι με smartphones.

Όταν με πιάνει η βαρεμάρα, σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να αγοράσω και εκεί συνέρχομαι γιατί πέρα μιας καλύτερης κάμερας δεν υπάρχει κάτι που να μου δίνει περισσότερα.

Μόνο το Note4 αλλά πάλι με φοβίζει γιατί συνήθισα το No lag και δεν έχω όρεξη να ξαναγοραζω το Μ8.

Οπότε πάμε για Μ9 και με προϋποθέσεις. Δεν δίνω λεφτά για QHD αν είναι να έχω κατώτερες επιδόσεις και παρόμοια αυτονομία παρόλο που θα αυξηθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Λογικό να έχει κάποια bugs κ μεγαλύτερη κατανάλωση μιας και είναι αρχή ακόμα. Σύντομα θα βελτιωθούν τα οποια μικροπροβληματακια με τα επόμενα updates...μάλλον με την 5.1.

Ορίστε και ένα απόσπασμα από gsm arena

Android 5.1 update will come not only with major fixes for various bugs and little malfunctions in the core of the OS, but will also enhance the Material Design color palette and improve RAM management.

Here's the complete list of the alleged changes, which are confirmed by a source, who talked to AndroidPit.

Silent mode added after missing on Android 5.0

General improvements in system stability

Improved RAM management

Fixes for sudden app closures

Improved battery management

Excessive consumption of network devices when used Wi-Fi fixed

Issues with wireless connections fixed

Problems with Okay Google function solved

Notifications problems solved

Some sound problems experience by certain devices fixed

Other improvements and changes

Changes in the Material Design color palette (after users complaints, possibly for a higher version though)

Take this information with a pinch o salt, but it seems that Google is still hard at work at polishing Lollipop even more. We'll keep an eye out for any additional clues on Android 5.1 Lollipop feature list.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Έχω το νότε 4 και χθες βράδυ πρώτη φορά ασχολήθηκα με το μ8 πραγματικά έπαθα πλακα μαζί του, το νότε είναι αργό μπροστά του και με τα γνωστά κολλήματα κάθε Samsung. Δεν έχω δει πιο γρήγορη συσκευή. Λυπάμαι για μένα που όταν βγήκε πήρα το σ5 που ήταν ότι χειρότερο σαν συσκευή και δεν πήρα το μ8. Για όλα φταίνε τα forum που διάβαζα και το έθαβαν με τη κάμερα θέμα που είχε ξεκινήσει απο το μ7 ...

Έχω το νότε 4 και χθες βράδυ πρώτη φορά ασχολήθηκα με το μ8 πραγματικά έπαθα πλακα μαζί του, το νότε είναι αργό μπροστά του και με τα γνωστά κολλήματα κάθε Samsung. Δεν έχω δει πιο γρήγορη συσκευή. Λυπάμαι για μένα που όταν βγήκε πήρα το σ5 που ήταν ότι χειρότερο σαν συσκευή και δεν πήρα το μ8. Για όλα φταίνε τα forum που διάβαζα και το έθαβαν με τη κάμερα θέμα που είχε ξεκινήσει απο το μ7 ...

στο μ7 ειχαν καποιες παρτιδες προβληματα αλλα το καλυπτε η εγγυηση....

στο μ8 τωρα...η καμερα για social ειναι απλα στις κορυφαιες...εκει που την χαλαει ειναι οι μακρινες φωτο...για selfies,βραδυ,μερα κτλ ειναι μια χαρα...αν την μαθεις κιολας με τις σωστες ρυθμισεις ειναι πολυ καλη...επειδη δοκιμασα και iphone 6 επειδη χρειαστηκε να κανω ζουμ ειχε τοσο πολυ θορυβο στην φωτο που μπορω καλλιστα να σου πω οτι πολυ ντορος και για το iphone...στην οθονη του κινητου αλλα και σε pc (χωρις zoom)μια χαρα ειναι και το htc και το iphone...μετα καποιες ατελειες στις φωτο στο htc (μακρινες gia paradeigma)βαζεις φιλτρα και την κανεις και πιο ρομαντικη:p:p:p:p

p.s κανενα κινητο δεν βγαζει τελειες φωτογραφιες...γιατι απλα ειναι jpeg format οποτε συμπιεσμενο...στην οθονη του κινητου ολες μια χαρα ειναι...περιμενε το raw format που ειναι σε σταδιο υλοποιησης για lollipop(υπαρχει για νεξους σε δοκιμαστικο σταδιο)που χρησιμοποιουν οι φωτογραφικες μηχανες και το νοκια 1020(νομιζω ή καποιο 10.. της νοκια)το οποιο απλα ειναι αλλου σε φωτογραφιες...

p.s2 εφοσον ειναι το πιο γρηγορο κινητο τι το κρατας το μηλο;;;;;;;;πρωην iphoneakias εγω και απλα το htc για μενα ειναι απλα κορυφη

p.s3 αλλαξε launcher,dialer κλεισε και το svoice και το flipboard και μια χαρα εμπειρια εχει και το νοτε...απλα οχι σαν του htc αλλα καλυτερη του iphone σιγουρα!!!;);););););)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λογικό να έχει κάποια bugs κ μεγαλύτερη κατανάλωση μιας και είναι αρχή ακόμα. Σύντομα θα βελτιωθούν τα οποια μικροπροβληματακια με τα επόμενα updates...μάλλον με την 5.1.

Ορίστε και ένα απόσπασμα από gsm arena

Android 5.1 update will come not only with major fixes for various bugs and little malfunctions in the core of the OS, but will also enhance the Material Design color palette and improve RAM management.

Here's the complete list of the alleged changes, which are confirmed by a source, who talked to AndroidPit.

Silent mode added after missing on Android 5.0

General improvements in system stability

Improved RAM management

Fixes for sudden app closures

Improved battery management

Excessive consumption of network devices when used Wi-Fi fixed

Issues with wireless connections fixed

Problems with Okay Google function solved

Notifications problems solved

Some sound problems experience by certain devices fixed

Other improvements and changes

Changes in the Material Design color palette (after users complaints, possibly for a higher version though)

Take this information with a pinch o salt, but it seems that Google is still hard at work at polishing Lollipop even more. We'll keep an eye out for any additional clues on Android 5.1 Lollipop feature list.

το ειχανε πει οτι τον φλεβαρη θα βγει η 5.1 για νεξους βεβαια συσκευες...εμεις ποτε θα το παρουμε βεβαια ειναι αλλο θεμα....

Edited by hgemwn

Μανώλη αγόρασα πρώτη φορά το Μ8 την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη.

Πέντε μέρες πριν είχα αγοράσει το iPhone 5s.

Μέχρι να το στήσω το ερωτεύτηκα και η όλη εμπειρία μ έκανε να βάλω το iPhone στο συρτάρι.

Τώρα για τις φωτο, κάνει μόνο για πολύ κοντινές αποστάσεις καθώς όσο μεγαλώνει η απόσταση χάνεται η ευκρίνεια και ξεχνάς το crop-zoom.

Σε χαμηλό φωτισμό τα πάει καλύτερα από το iPhone αλλά μέχρι εκεί. Σε οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, χάνει πολύ σε σχέση με την κάμερα του i6.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μανώλη αγόρασα πρώτη φορά το Μ8 την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη.

Πέντε μέρες πριν είχα αγοράσει το iPhone 5s.

Μέχρι να το στήσω το ερωτεύτηκα και η όλη εμπειρία μ έκανε να βάλω το iPhone στο συρτάρι.

Τώρα για τις φωτο, κάνει μόνο για πολύ κοντινές αποστάσεις καθώς όσο μεγαλώνει η απόσταση χάνεται η ευκρίνεια και ξεχνάς το crop-zoom.

Σε χαμηλό φωτισμό τα πάει καλύτερα από το iPhone αλλά μέχρι εκεί. Σε οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, χάνει πολύ σε σχέση με την κάμερα του i6.

Τη κάμερα του δεν μπορώ να τη κρίνω ήταν βράδυ και δεν κατάλαβα πολλά. Αυτο που εμένα με άφησε με ανοιχτό το στόμα ήταν η ταχύτητα στο άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών, η συσκευή ήταν ενός παιδιού που είχε μεςα και παιχνίδια. Δεν έχω δει σε όσες συσκευές έχουν περάσει απο τα χέρια μου τέτοια ταχύτητα χωρις την παραμικρή καθυστέρηση. Πραγματικά το νότε 4 δίπλα του ήταν αργό και με τα γνωστά κολλήματα, το iPhone 6 δεν το βάζω σε σύγκριση. Είναι μια καλή συσκευή με καλές εφαρμογές και το έχω σαν τηλ. Όμως απο το νότε ειχα άλλες απαιτήσεις και βλέπω ότι μια συσκευή 6 μηνών πιο παλιά με πιο μικρά χαρακτηριστικά το αφήνει πίσω, τραγικό για τη σαμι...

Δεν παρακολουθώ το νήμα οπότε συγχωρέστε με αν ήδη είναι γνωστό, αλλά η T-mob έβγαλε update του Μ8 σε Android 5.0:

HTC One M8: 4.19.111.2 (Android 5.0 and HTC Sense 6)

και σύμφωνα με το πρόγραμμα της T-mοb θα δοθεί σταδιακά στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Αν θες να αλλάξεις, πάρε το Ματε 7. :p Πέρα από την πλάκα πολύ ωραίο κινητό αν δεν σε πειράζει το μέγεθος.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S