Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Widget είναι. Μπορείς να το προσθέσεις ξανά.

Δεν υπάρχει η μάλλον δεν έχει περάσει από τα χέρια μου κάτι καλύτερο σ αυτά τα δύο που ζητάς.

Αρκεί να σου πω ότι σε χώρο όπου με το iPhone 5s έπρεπε να βγω έξω για να μιλήσω, με το Μ8 δεν χρειάζεται να κουνηθω από την καρέκλα μου.

Όσο για την ποιότητα συνομιλίας είναι φοβερή.

@tesalat στο multitasking εφυγε...

Απο gps και wifi; Υπάρχει δυνατότητα να έχει κανείς κλειδωμένο το gsm only;

Άριστα και τα δύο.

Μπορείς να ορίσεις να δουλεύει σε 2g μόνο, αν αυτό εννοείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μας πει για την ποιότητα σήματος και ακουστικού κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας; Είναι καμπάνα ή θα μπορούσε να είναι και καλύτερα; Και ακόμη, υπάρχει δυνατότητα να έχει κανείς κλειδωμένο το gsm only;

Πολύ καλύτερο από iphone 5s και 6...υ Τώρα είμαι με φίλους που τα έχουν και με ίδιο πάροδο έχουν μια γραμμή και έχω 4!!!η σσυνομιλία είναι άριστη ακόμα και με ανοιχτή ακροαση...

Έχεις κάποιο παράδειγμα εφαρμογής να δοκιμάσουμε και σε άλλες συσκευές?

Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κατι απο χτες το πρωί που το έστησα μετά από επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων.

To Geekbench3 δεν δινει αποτελεσματα γιατι δεν βρισκει δικτυο με συνδεδεμενο wifi. Μολις το βαλω σε 3G/4G ολα ειναι μια χαρα.

Το Navigon δεν εκανε ενεργοποιηση γιατι δεν εβρισκε συνδεση. Μολις το αλλαξα σε 3G/4G την εκανε.

Για δοκιμασε καποιο

Μήπως εννοείς με το home "button";;;

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Συνεχίζω να μην μπορώ να εμφανίσω το Google search πατώντας το κουμπί του muktitssking... Καμία ιδεα?

Μήπως κατά λάθος έσβησες η απενεργοποίησες την εφαρμογή google search??? Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να είναι...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι... Πατώντας το multitasking δεν μου εμφανίζει το Google search διπλά στις τρεις τελειτσεσ

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως κατά λάθος έσβησες η απενεργοποίησες την εφαρμογή google search??? Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να είναι...

Μα το έχω στο home screen κανονικά... Μα τον τουτατη...

Μιας και έχω περάσει σχεδόν απ όλες τις συσκευές λόγω της δουλείας μου, έχω καταλάβει πλέον καλά ότι όλες σε κάτι είναι καλές και σε κάτι υστερούν.

Προσωπικά θεωρώ όμως ότι αν ήταν να ξεχωρίσω κάποια για το 2014 θα ήταν το HTC M8 που τη θεωρώ ως τη καλύτερη εμπειρία Android.

Κρύβει πολύ καλά τα μειονεκτήματα του λειτουργικού και παράλληλα προσφέρει μια σχεδόν άριστη ποιότητα κατασκευής.

Μην αρχίσουμε να λέμε ότι "Ναι, αλλά αν είχε..."!

Θεωρώ ότι υπερτερεί σε μέσο όρο. Αθόρυβα λοιπόν η HTC μετά απο αρκετά χρόνια έκανε τη διαφορά. Ευχομαι να συνεχίσει έτσι γιατί ήταν η αγαπημένη μου εταιρεία μέχρι το Sensation.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ξαναεμφνανιστηκε!!!! Μάλλον τον greenify μου το έκανε.. Το έσβησα έκανα επανεκκίνηση και όλα καλά...

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιας και έχω περάσει σχεδόν απ όλες τις συσκευές λόγω της δουλείας μου, έχω καταλάβει πλέον καλά ότι όλες σε κάτι είναι καλές και σε κάτι υστερούν.

Προσωπικά θεωρώ όμως ότι αν ήταν να ξεχωρίσω κάποια για το 2014 θα ήταν το HTC M8 που τη θεωρώ ως τη καλύτερη εμπειρία Android.

Κρύβει πολύ καλά τα μειονεκτήματα του λειτουργικού και παράλληλα προσφέρει μια σχεδόν άριστη ποιότητα κατασκευής.

Μην αρχίσουμε να λέμε ότι "Ναι, αλλά αν είχε..."!

Θεωρώ ότι υπερτερεί σε μέσο όρο. Αθόρυβα λοιπόν η HTC μετά απο αρκετά χρόνια έκανε τη διαφορά. Ευχομαι να συνεχίσει έτσι γιατί ήταν η αγαπημένη μου εταιρεία μέχρι το Sensation.

Μειονεκτήματα του λειτουργικού? Μπορείς να γίνεις πιο σαφής? Επειδή βλέπω έχεις το 6...

Ξαναεμφνανιστηκε!!!! Μάλλον τον greenify μου το έκανε.. Το έσβησα έκανα επανεκκίνηση και όλα καλά...

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μειονεκτήματα του λειτουργικού? Μπορείς να γίνεις πιο σαφής? Επειδή βλέπω έχεις το 6...

Μιλάω γενικά για το android λειτουργικο. Έχει τα θέματα απο τη γέννηση του...Kαι η HTC με το M8 το έχει φέρει στα επίπεδα του Nexus και ίσως ακόμα καλύτερα λόγω αγαπημένου sense.

Ξετίκαρα το NuPlayer και δεν κολλάει πλέον καθόλου το Facebook

Aυτό Αντώνη έχει ''θέματα'' και στο Nexus.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ξαναπερασα το firmware μονο και δειχνει να μην εχει πια καμια εφαρμογη προβλημα με το wifi...

Για να δουμε!

Έχουμε κάποιο οδηγό για το πως μπορούμε εμείς να περάσουμε εμείς το official firmware?

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

To Geekbench3 δεν δινει αποτελεσματα γιατι δεν βρισκει δικτυο με συνδεδεμενο wifi. Μολις το βαλω σε 3G/4G ολα ειναι μια χαρα.

Το Navigon δεν εκανε ενεργοποιηση γιατι δεν εβρισκε συνδεση. Μολις το αλλαξα σε 3G/4G την εκανε.

Για δοκιμασε καποιο

Δοκίμασα το Geekbench3 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχουμε κάποιο οδηγό για το πως μπορούμε εμείς να περάσουμε εμείς το official firmware?

Ενας φιλος του φορουμ το εκανε.

Αν καταλαβαινεις την διαδικασια, προσπαθησε το. Οπως το εχει μαλιστα απλοποιησει ειναι ευκολο.

Αν δεν καταλαβαινεις την διαδικασια, καλυτερα διαβασε πολυ ή ζητα βοηθεια πριν ξεκινησεις κατι.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5934897#post5934897

Ή αυτονομία με το lollipop σαν να μην μου αρέσει. Θα ξέρω τις επόμενες μέρες.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ή αυτονομία με το lollipop σαν να μην μου αρέσει. Θα ξέρω τις επόμενες μέρες.

Ούτε σε μένα αρέσει. Και όχι μόνο η αυτονομία, αλλά σε όλα το προτιμώ με την 4.4.4.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

κατι τρωει την μπαταρια στην αναμονη.με 4.4 το βραδυ εκλεινα 3g,wifi και το πρωι η μπαταρια ηταν οπως την αφησα τωρα με λολλιποπ εχει χασει ενα 7% χωρις λογο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Εγώ πάντως είδα στο GSAM battery monitor ότι τρέχει το σύστημα και ο κερνελ και η κατανάλωσή τους είναι στο 65% περίπου :wacko:

Πήγα μέσω της εφαρμογής λοιπόν και είδα κάτι άκυρες διεργασίες να τρέχουν ( htc μπρελόκ , εγκατάσταση και κάτι άλλα τετοια κουλά) και απλώς τις έκανα στοπ. Έπεσε γύρω στο 50-55% η κατανάλωση πλέον και είδα διαφορά αρκετή στην μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ πάντως είδα στο GSAM battery monitor ότι τρέχει το σύστημα και ο κερνελ και η κατανάλωσή τους είναι στο 65% περίπου :wacko:

Πήγα μέσω της εφαρμογής λοιπόν και είδα κάτι άκυρες διεργασίες να τρέχουν ( htc μπρελόκ , εγκατάσταση και κάτι άλλα τετοια κουλά) και απλώς τις έκανα στοπ. Έπεσε γύρω στο 50-55% η κατανάλωση πλέον και είδα διαφορά αρκετή στην μπαταρία.

Αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα το εκτιμούσα.. Εμένα στο gsam μου δείχνει 67%...τι να κάνω για να δω αυτά που λες;

Πάντως και εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι τρώει περισσότερο σε σχέση με κιτ κατ σε αναμονή....

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την μπαταρια μου τρωει περισσοτερο με τις ιδιες εφαρμογες που ειχα στο ΚιτΚατ

Πολλά κουλά διαβάζω για το γλειφιτζουρι και κάτι μου λέει ότι καλά έκανα και δεν την έχω περάσει ακόμα...

Άν υπάρξει βελτίωση ενημερώστε παιδιά!

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Εγώ έκανα το απλό update πάνω από την KitKat και δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως. Το μόνο που με έχει ξεβολέψει λίγο είναι ότι στην πληκτρολόγηση με την πρόβλεψη, αν πατήσω space δεχόμενος την πρόβλεψή του, πατώντας backspace δε με επαναφέρει στις προτεινόμενες επιλογές αλλά απλά σβήνει.
:cool: