Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίος Σπύρο. Για πες για την αρβατο. Ταλαιπωρήθηκες η όλα κύλησαν ομαλά?

Το κινητό το πήγα ο ίδιος Πέμπτη πρωί στις 8/1 γνωρίζοντας ότι αν το στείλεις με courier μένει στα αζήτητα και το πιάνουν στα χέρια τους όποτε να'ναι...

Μίλησα εκεί με τα κορίτσια είπα ότι έχω κατέβει από Θεσσαλονίκη επί τούτου, παρακαλεσα λίγο και είπαν θα κάνουν ότι μπορούν. Είχα δει στο YouTube πόσο εύκολα αφαιρείται η σχάρα και ήλπιζα να μην έφταιγε το led γιατί αλλιώς θα ήθελε περαιτέρω άνοιγμα. Ευτυχώς δηλαδή ήταν η βρωμιά που έκανε τη ζημιά. Με ειδοποιησαν Δευτέρα 12/1 πρωί πως ήταν έτοιμο.

Φαντάζομαι ότι είναι η εξαίρεση αυτό που έγινε και σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ήταν ελληνικής αντιπροσωπίας το κινητό. Και ότι πήγα ο ίδιος εκεί και παρακαλεσα σαν κουτάβι.. :O :O Τι να πω...

Edited by spyros_mad_doc

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατάλαβα. ΔΕΝ έχει αλλάξει τίποτα στο σέρβις Δηλαδή.

Ευτυχώς ξεμπερδεψες σχετικά γρήγορα αλλά όχι να τους παρακαλάμε κιόλας.

Θοδωρής

Καλσπερα στην παρεα, οτι εδωσα το παρα πολυ καλο Ζ3 και πήρα το Ονε.Δεν άντεξα άλλο χωρίς HTC είναι η αλήθεια.

Μεγάλο στοίχημα τώρα για μένα είναι η μπαταρία, Πόσο κοντά είναι στον βασιλιά Ζ3. Ελπίζω να μην το μετανοιωσω, γιατί το θέμα μπαταρία για μένα είναι σημαντικό.

Θα σας πω σε 1-2 ημέρες στο περίπου τηνδιαφορά τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλσπερα στην παρεα, οτι εδωσα το παρα πολυ καλο Ζ3 και πήρα το Ονε.Δεν άντεξα άλλο χωρίς HTC είναι η αλήθεια.

Μεγάλο στοίχημα τώρα για μένα είναι η μπαταρία, Πόσο κοντά είναι στον βασιλιά Ζ3. Ελπίζω να μην το μετανοιωσω, γιατί το θέμα μπαταρία για μένα είναι σημαντικό.

Θα σας πω σε 1-2 ημέρες στο περίπου τηνδιαφορά τους.

Εγω πάντως ένας απο τους λόγους που το έδωσα ήταν η αυτονομια,όταν τα είχα παράλληλα ένα δίμηνο με το z2.

Δεύτερη μέρα έβγαζα με το ζόρι και με περιορισμένη χρηςη σε σχεςη με την πρώτη ημέρα.

Έβγαινα με 100 το πρωί και το βράδυ είχα 35-40%

Ε δεύτερη μέρα δεν βγαίνει με 35-40 μπαταρία,όταν με z2 είχα στο 45-50% και έβγαζα πιο άνετα τη δεύτερη μερα.

Σε bt και 3G παρατήρησα οτι το m8 κατανάλωνε παραπάνω μπαταρία απο z2 μιας και εκανα ιδια χρηςη και στα 2 κινητά.

Γενικα είμαι της άποψης οτι όταν σκάω 500-600 ευρώ απαιτώ 2 ημέρες άνετα.

Αν ειναι να εχω 1 ημέρα ουσιαστική αυτονομια μια χαρά θα βολευόμουν με κανά 930 η nexus 5 εως 300-350 ευρώ κόστους.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Υπάρχει κάποιο θέμα με το BT γενικά? Έχω ένα εξωτερικό ηχειακι της Samsung με BT και όταν παίζει από το Μ8 κάνει σχετικά συχνά ένα μικρό-stuttering. Σαν να "πηδαει" το CD. Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση ή κάτι που να το δικαιολογεί. Το ηχειακι παίζει μια χαρά με άλλες συσκευές ενώ συμβαίνει με όλα τα προγράμματα μουσικής (music, poweramp, spotify κλπ).

Εγω πάντως ένας απο τους λόγους που το έδωσα ήταν η αυτονομια,όταν τα είχα παράλληλα ένα δίμηνο με το z2.

Δεύτερη μέρα έβγαζα με το ζόρι και με περιορισμένη χρηςη σε σχεςη με την πρώτη ημέρα.

Έβγαινα με 100 το πρωί και το βράδυ είχα 35-40%

Ε δεύτερη μέρα δεν βγαίνει με 35-40 μπαταρία,όταν με z2 είχα στο 45-50% και έβγαζα πιο άνετα τη δεύτερη μερα.

Σε bt και 3G παρατήρησα οτι το m8 κατανάλωνε παραπάνω μπαταρία απο z2 μιας και εκανα ιδια χρηςη και στα 2 κινητά.

Γενικα είμαι της άποψης οτι όταν σκάω 500-600 ευρώ απαιτώ 2 ημέρες άνετα.

Αν ειναι να εχω 1 ημέρα ουσιαστική αυτονομια μια χαρά θα βολευόμουν με κανά 930 η nexus 5 εως 300-350 ευρώ κόστους.

Στο σπιτι που κοιμασαι δεν εχεις πριζα ή ρευμα δηλαδη?

Στο σπιτι που κοιμασαι δεν εχεις πριζα ή ρευμα δηλαδη?

αν δεν φθασει στο 1% δεν το βαζουμε στην μπριζα.....:p:p:p

ο καθενας μπορει να λεει και να πιστευει οτι θελει...σου λεει θα δωσω που θα δωσω λεφτα ασ μου κρατησει καμια βδομαδα μπαταρια....εμενα μου βγαζει μιαμιση μερα και το λιωνω σε ομιλια και συγχρονισμους δεδομενων.ειναι οτι καλυτερο ειχα με βαση παντα τα specs...η αληθεια ειναι οτι περιμενω τον quick charger ετσι ωστε να φοριζει δε 15 λεπτα και να μου δινει ενα επιπλεον 20 %...

αν δεν φθασει στο 1% δεν το βαζουμε στην μπριζα.....:p:p:p

ο καθενας μπορει να λεει και να πιστευει οτι θελει...σου λεει θα δωσω που θα δωσω λεφτα ασ μου κρατησει καμια βδομαδα μπαταρια....εμενα μου βγαζει μιαμιση μερα και το λιωνω σε ομιλια και συγχρονισμους δεδομενων.ειναι οτι καλυτερο ειχα με βαση παντα τα specs...η αληθεια ειναι οτι περιμενω τον quick charger ετσι ωστε να φοριζει δε 15 λεπτα και να μου δινει ενα επιπλεον 20 %...

Έχεις κάποιο λινκ για τον φορτιστή που λες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όσο μεγαλύτερη αυτονομία, τόσο το καλύτερο. Όμως το Μ8 επληρωνει με τον καλύτερο τρόπο την βασική υποχρέωση καθε smartphone που είναι η επάρκεια μιας πλήρους μέρας με οποιαδήποτε λογική χρήση.

Μεχρι στιγμής δεν μ έχει αφήσει πότε. Φτάνει μέχρι πολυ αργα την νύχτα με σκληρή χρήση που ομως δεν συμπεριλαμβανει παιχνίδια.

Σημειωτέον οτι χρησιμοποιώ ελάχιστα το wifi και οτι είμαι μονίμως με smartwatch συνδεδεμένο.

Ακόμα και κάποιες φορές που χρειάστηκε να το χρησιμοποιησω σαν tablet, ήταν αρκετά 25 λεπτά φόρτισης σε διαδρομή με το αυτοκίνητο για να βγάλω την μέρα με άνεση.

Συνεπώς για μένα η αυτονομία δεν αποτελεί κριτήριο αν η συσκευή μου με βγάζει ως το τέλος της μέρας έχοντας τους καλύτερους χρόνους ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας του.

Παράδειγμα το S4 της συζύγου μου, δεν βγάζει την μέρα παρόλο που είναι με καινούργια γνήσια μπαταρία η οποία είναι 2600mAh.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχεις κάποιο λινκ για τον φορτιστή που λες;

Όχι ακόμα περιμένω να βγει official εδώ στην Ελλάδα. Αν και νομίζω στο ebay εχει

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσο μεγαλύτερη αυτονομία, τόσο το καλύτερο. Όμως το Μ8 επληρωνει με τον καλύτερο τρόπο την βασική υποχρέωση καθε smartphone που είναι η επάρκεια μιας πλήρους μέρας με οποιαδήποτε λογική χρήση.

Μεχρι στιγμής δεν μ έχει αφήσει πότε. Φτάνει μέχρι πολυ αργα την νύχτα με σκληρή χρήση που ομως δεν συμπεριλαμβανει παιχνίδια.

Σημειωτέον οτι χρησιμοποιώ ελάχιστα το wifi και οτι είμαι μονίμως με smartwatch συνδεδεμένο.

Ακόμα και κάποιες φορές που χρειάστηκε να το χρησιμοποιησω σαν tablet, ήταν αρκετά 25 λεπτά φόρτισης σε διαδρομή με το αυτοκίνητο για να βγάλω την μέρα με άνεση.

Συνεπώς για μένα η αυτονομία δεν αποτελεί κριτήριο αν η συσκευή μου με βγάζει ως το τέλος της μέρας έχοντας τους καλύτερους χρόνους ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας του.

Παράδειγμα το S4 της συζύγου μου, δεν βγάζει την μέρα παρόλο που είναι με καινούργια γνήσια μπαταρία η οποία είναι 2600mAh.

Πλέον είναι λίγα τα κινητά που θα σε αφήσουν μέσα στην μερα...μιλάω για κινητά 2014 και ναυαρχιδεσ..τώρα αν παίζει κάποιος παιχνίδια...

Μου ήρθε επιτέλους αναβάθμιση σε ελληνικό 304! 4 .16 780 mb.

Για να δούμε...

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Μου ήρθε επιτέλους αναβάθμιση σε ελληνικό 304! 4 .16 780 mb.

Για να δούμε...

Περιμένουμε λεπτομέριες. Πάντως δεν διάβασα τίποτα για lollipop.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

It's official... HTC One M8 is now receiving Android 5.0 Lollipop in Europe http://www.androidcentral.com/htc-one-m8-now-receiving-lollipop-europe

Με μια γρήγορη ματιά το κινητό έχει γίνει ακόμα πιο αερατο αν μπορώ να το πω έτσι...Όλα ανοίγουν στο μισο χρόνο από ότι Πριν πχ γκαλερί, μηνύματα σχεδόν ακαριαία..Έχει και κάτι επιλογές που μπορείς να παίξεις με τα χρώματα τις οθόνης να την κάνεις ασπρόμαυρη κ κάτι αλλά τα οποία δεν πρόλαβα να δω... Αυτά για αρχή ακόμα το ξαχνω...μένει να δούμε αν θα έχουμε κ την ίδια καλή αυτονομία που είχαμε με την 4.4.4
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Περιμένουμε λεπτομέριες. Πάντως δεν διάβασα τίποτα για lollipop.

Mόλις πέρασε και στο δικό μου...Ελληνικό...;)

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Και εγώ την πέρασα, και τώρα... το πουλάω! Με την αναβάθμιση η HTC μπλόκαρε την δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων. Έχω δύο εφαρμογές και δεν λειτουργεί καμία. Στο site της μιας, γράφει ότι η δυνατότητα έχει απενεργοποιηθεί από την HTC με την αναβάθμιση σε android 5. Κρίμα!!! Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό το τηλέφωνο, αλλά η ηχογράφηση μου είναι απαραίτητη, γιατί λαμβάνω παραγγελίες στον δρόμο.

Κατεβαινη η λολιποπ και σε μενα,ισπανικο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μπράβο στην HTC. Παντού την ίδια μέρα.

Κατεβαίνει και στο δικό μου που είναι για Μέση Ανατολή.

καλησπέρα - πέρασε το lollipop και περίμενα την δυνατότητα μη κλειδώματος σε trusted places. Δεν μπορώ όμως να βρω την επιλογή... μπορεί κάποιος φίλος να με κατευθήνει?
Σωτήρης

Πολύ όμορφο αν είναι έτσι το τελικό αποτέλεσμα...Θα προτιμούσα το αριστερά βεβαια.Χωρις το button.

Πολύ όμορφο αν είναι έτσι το τελικό αποτέλεσμα...Θα προτιμούσα το αριστερά βεβαια.Χωρις το button.

Το αριστερό είναι! Το δεξί είναι το plus. Δεν είναι home button αυτό στο plus. Μόνο fingerprint sensor.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.