nnik_1969 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αντώνη άσε το smoothness και ταχύτητα και προχώρα άφοβα! Η συσκευή τα ''σπάει'', μάλιστα θα τολμούσα να πω ότι, καμία σχέση με το 3 ... σε όλα. Και το Μ8 πολύ καλή συσκευή αλλά μέχρι εκεί. Μην με φουντώνεις,μην με φουντώνεις..... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εκεί (για την ώρα!) βλέπω το Μ8 να είναι λίγο πιο μπροστά. Μη ξεχνάμε όμως ότι είναι κινητό με σταθερό πλέον firmware που βαδίζει είδη στον 8ο μήνα της κυκλοφορίας του. Είμαι σίγουρος ομως ότι σύντομα αυτό θα αλλάξει... :) Εκεί (για την ώρα!) βλέπω το Μ8 να είναι λίγο πιο μπροστά. Μη ξεχνάμε όμως ότι είναι κινητό με σταθερό πλέον firmware που βαδίζει είδη στον 8ο μήνα της κυκλοφορίας του. Είμαι σίγουρος ομως ότι σύντομα αυτό θα αλλάξει... :)[/QUOTE] Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα αλλάξει . :cool: Μην με φουντώνεις,μην με φουντώνεις..... Έπαιξα σήμερα με το Note 4. Είναι όντως το καλύτερο Note αλλά μέχρι εκεί. Το λαγκακι υπήρχε στα γνωστά σημεία, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Πολύ πιο ποιοτικό από οποιοδήποτε samsung, αλλά διατηρεί το βαρετό κλασσικό πια design όλων των samsung. Δεν ειναι ικανό να με βάλει σε σκέψεις. Το Μ8 ήταν το ίδιο smooth από την πρώτη μέρα. Εδώ διάβαζα στο verge οτι εντυπωσιαστηκαν από το smoothness του Disire Eye που ειναι μεσαίας κατηγορίας κινητό. Όταν ρίχνει στο iPad Air μου σε ταχύτητα και smoothness, δεν μπορω να πάω σε κάτι άλλο πλην του Μ9. Σίγουρα ειναι εντυπωσιακή η οθόνη και η κάμερα του N4, αλλά θέλω η συσκευή μου εκτός από απροβλημάτιστη να ειναι ξεχωριστή και να μου αρέσει το design και τα υλικά της. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έπαιξα σήμερα με το Note 4. Είναι όντως το καλύτερο Note αλλά μέχρι εκεί. Το λαγκακι υπήρχε στα γνωστά σημεία, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Πολύ πιο ποιοτικό από οποιοδήποτε samsung, αλλά διατηρεί το βαρετό κλασσικό πια design όλων των samsung. Δεν ειναι ικανό να με βάλει σε σκέψεις. Το Μ8 ήταν το ίδιο smooth από την πρώτη μέρα. Εδώ διάβαζα στο verge οτι εντυπωσιαστηκαν από το smoothness του Disire Eye που ειναι μεσαίας κατηγορίας κινητό. Όταν ρίχνει στο iPad Air μου σε ταχύτητα και smoothness, δεν μπορω να πάω σε κάτι άλλο πλην του Μ9. Σίγουρα ειναι εντυπωσιακή η οθόνη και η κάμερα του N4, αλλά θέλω η συσκευή μου εκτός από απροβλημάτιστη να ειναι ξεχωριστή και να μου αρέσει το design και τα υλικά της. Αυτό το ξεχωριστή που είπες είναι που μας κάνει να την λατρεύουμε ακομα μετά απο 6 μηνες! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAndragoraSCR Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπέρα παίδες παρήγγειλα το κινητακι σήμερα σε κόκκινο (unbranded) ήμουν ανάμεσα στο γκανμεταλ και στο κόκκινο ελπίζω να μην το μετανιώσω, εντωμεταξύ δεν το έχω δει καθόλου από κοντά το κινητό αλλά ξέρω τι παίρνω γιατί έχω το M7 θα σας πω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω και θα ποσταρω και καμιά φώτο Παράθεση HTC ONE M8 RED SONY XPERIA TABLET Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έπαιξα σήμερα με το Note 4. Είναι όντως το καλύτερο Note αλλά μέχρι εκεί. Το λαγκακι υπήρχε στα γνωστά σημεία, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Πολύ πιο ποιοτικό από οποιοδήποτε samsung, αλλά διατηρεί το βαρετό κλασσικό πια design όλων των samsung. Δεν ειναι ικανό να με βάλει σε σκέψεις. Το Μ8 ήταν το ίδιο smooth από την πρώτη μέρα. Εδώ διάβαζα στο verge οτι εντυπωσιαστηκαν από το smoothness του Disire Eye που ειναι μεσαίας κατηγορίας κινητό. Όταν ρίχνει στο iPad Air μου σε ταχύτητα και smoothness, δεν μπορω να πάω σε κάτι άλλο πλην του Μ9. Σίγουρα ειναι εντυπωσιακή η οθόνη και η κάμερα του N4, αλλά θέλω η συσκευή μου εκτός από απροβλημάτιστη να ειναι ξεχωριστή και να μου αρέσει το design και τα υλικά της. Έτσι είναι.Μετά το Μ8 δεν πρόκειται να ανεχτώ το παραμικρό λαγκ σε οποιαδήποτε συσκευή στο μέλλον Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Φοβερη επιλογη το κοκκινο. Μεγειαα φιλε μου Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι την ειχα αγορασει αρχες Ιουλιου 520€ και μετα απο 5 μηνες εχει πεσει η τιμη της μονο 20€ Κατα τα αλλα ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη αλλα πολυ μεγαλη για την 5'' οθονη και βαρετη :p για τα δικα μου γουστα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAndragoraSCR Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Φοβερη επιλογη το κοκκινο. Μεγειαα φιλε μου Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι την ειχα αγορασει αρχες Ιουλιου 520€ και μετα απο 5 μηνες εχει πεσει η τιμη της μονο 20€ Κατα τα αλλα ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη αλλα πολυ μεγαλη για την 5'' οθονη και βαρετη :p για τα δικα μου γουστα. Φχαριστω μαν οντος ειναι μεγαλο για 5" αλλα «Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;» :whistle: Παράθεση HTC ONE M8 RED SONY XPERIA TABLET Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Απο εχθές εμφανίζονται στην γκαλερί, και συγκεκριμένα στα άλμπουμ, αρχεια του τυπου SkyDriveCacheFile.cachedata Ξερει κάνεις πως μπορούν να φύγουν αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Δεν ειναι ικανό να με βάλει σε σκέψεις. Το Μ8 ήταν το ίδιο smooth από την πρώτη μέρα. Εδώ διάβαζα στο verge οτι εντυπωσιαστηκαν από το smoothness του Disire Eye που ειναι μεσαίας κατηγορίας κινητό. Όταν ρίχνει στο iPad Air μου σε ταχύτητα και smoothness, δεν μπορω να πάω σε κάτι άλλο πλην του Μ9. Σίγουρα ειναι εντυπωσιακή η οθόνη και η κάμερα του N4, αλλά θέλω η συσκευή μου εκτός από απροβλημάτιστη να ειναι ξεχωριστή και να μου αρέσει το design και τα υλικά της. δεν ειναι μεσαιο το Desire Eye κατα την γνωμη μου... εχει το hw που θα επρεπε να ειχε το Μ8 για να ηταν τελειο. Ειδικα σε design μπροστα και καμερες. Ασε που το οτι ειναι 5.2 μου αρεσει. Στα μειον μονο η μπαταρια που εκει εκαναν πατατουλα. Φαντασου στοιχιζει 500Ε στο expansys... Τιμη εκκινησης και δεν σου κρυβω το σκεφτομαι αλλα θα χασω σε αυτονομια. και ειναι και αδιαβροχο χωρις να εχει πορτακια ενοχλητικα...που μενουν κολλημενα... Το Μ8 παραμενει κορυφαιο κινητο._ αλλα αρχιζω και το βαριεμαι... :lol: τελικα εχω το παθος του φλασαρισματος και τηα αλλαγης..εχω κακομαθει με τα Nexus που ειχα... :X Edited November 7, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 δεν ειναι μεσαιο το Desire Eye κατα την γνωμη μου... εχει το hw που θα επρεπε να ειχε το Μ8 για να ηταν τελειο. Ειδικα σε design μπροστα και καμερες. Ασε που το οτι ειναι 5.2 μου αρεσει. Στα μειον μονο η μπαταρια που εκει εκαναν πατατουλα. Φαντασου στοιχιζει 500Ε στο expansys... Τιμη εκκινησης και δεν σου κρυβω το σκεφτομαι αλλα θα χασω σε αυτονομια. και ειναι και αδιαβροχο χωρις να εχει πορτακια ενοχλητικα...που μενουν κολλημενα... Το Μ8 παραμενει κορυφαιο κινητο._ αλλα αρχιζω και το βαριεμαι... :lol: τελικα εχω το παθος του φλασαρισματος και τηα αλλαγης..εχω κακομαθει με τα Nexus που ειχα... :X Κοιτά φίλε Δημήτριε. Οι περισσότεροι εδώ το θέμα smartphone το έχουμε καταντήσει πεδίο δοκιμών. Οι συσκευές του 2014 διαφέρουν ελάχιστα από αυτές που θα δούμε το 15. Θα έλεγα το ίδιο για το 13, αλλά υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά. Οι συσκευές του 2014, απέκτησαν ποιότητα κατασκευής και υλικών, κάτι που έλειπε στο android. Προσωπικά δεν βαριέμαι το Μ8 γιατί βρήκα στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, αυτά που έψαχνα ως τώρα. Από την συσκευή μου ζητάω συγκεκριμένα πράγματα. Από όσες κυκλοφορούν, δεν υπάρχει καμία που θα μου δώσει συνολικά τόσα πολλά. Να πω για τον ήχο που όταν με καλούν ψάχνουν όλοι να δουν από που προέρχεται αυτός ο υπέροχος ήχος; Βάλτε σαν ήχο ενα ποιοτικό remix και απολαύστε ποιότητα. Η οθόνη καλή εκεί που πρέπει χωρίς ακρότητες. Ακόμα και η κάμερα. Δείτε φωτό που τράβηξα απόψε χωρίς καμία προσπάθεια. Απλά σταμάτησα πάτησα και έφυγα. Δεν μ ενδιαφέρει λοιπόν να τ· αλλάξω και να τρέχω μετά να το ξαναπαίρνω. [ATTACH]52211[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Κοιτά φίλε Δημήτριε. Οι περισσότεροι εδώ το θέμα smartphone το έχουμε καταντήσει πεδίο δοκιμών. Οι συσκευές του 2014 διαφέρουν ελάχιστα από αυτές που θα δούμε το 15. Θα έλεγα το ίδιο για το 13, αλλά υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά. Οι συσκευές του 2014, απέκτησαν ποιότητα κατασκευής και υλικών, κάτι που έλειπε στο android. Προσωπικά δεν βαριέμαι το Μ8 γιατί βρήκα στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, αυτά που έψαχνα ως τώρα. Από την συσκευή μου ζητάω συγκεκριμένα πράγματα. Από όσες κυκλοφορούν, δεν υπάρχει καμία που θα μου δώσει συνολικά τόσα πολλά. Να πω για τον ήχο που όταν με καλούν ψάχνουν όλοι να δουν από που προέρχεται αυτός ο υπέροχος ήχος; Βάλτε σαν ήχο ενα ποιοτικό remix και απολαύστε ποιότητα. Η οθόνη καλή εκεί που πρέπει χωρίς ακρότητες. Ακόμα και η κάμερα. Δείτε φωτό που τράβηξα απόψε χωρίς καμία προσπάθεια. Απλά σταμάτησα πάτησα και έφυγα. Δεν μ ενδιαφέρει λοιπόν να τ· αλλάξω και να τρέχω μετά να το ξαναπαίρνω. [ATTACH]52211[/ATTACH] η τελειοτητα ειναι κουραστικη... :lol: ΥΓ.εχεις δικιο ομως...η τελευταια σου προταση τα λεει ολα ;) To M8 δεν πωλειται. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εχω ενα θεμα στο blinkfeed. Μου δειχνει ολα τα ποστ στο facebook διπλά! Στις ρυθμισεις μου βγαζει δε, δυο facebook και πηγαινοντας να βγαλω το ενα, βγαινουν και τα δυο... Βαζοντας ενα, μπαινουν και τα δυο... Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaxtos Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλημέρα σας, πήρα και εγώ το Μ8 πρόσφατα και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά από χθες το βράδυ έχω ένα πρόβλημα και ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε. ξαφνικά το κινητό δεν έχει καθόλου σήμα. Το απενεργοποίησα 2 φορές και δεν είδα διαφορά. Τώρα τα τελευταία 10 λεπτά μου δειχνει ότι έχει φουλ σήμα αλλά δεν δεχετε ούτε κάνει κλήσεις. Γνωρίζει κάποιος κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες, ειναι οντως εξαιρετικο τηλεφωνο, και πανεμορφο να το κοιτας, πρωτη φορα πιανω τον ευατο μου να εχω ακουμπησει το τηλεφωνο στο γραφειο και αντι να παρακολουθω την διαλεξη να χαζευω το κινητο. Επισης η htc εχει κανει Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Τ-Ι-Κ-Η δουλεια με το sense, τελευταια φορα το ειχα πιασει στο one x, ειναι υπερπληρες και ανετα κατα την γνωμη μου το κορυφαιο skin για android αυτη την στιγμη ! Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εχθές έκανα ένα πείραμα να δω αν υπάρξει κάποιο είδος κομπιασματος ή lag!Άνοιξα λοιπόν ότι εφαρμογή έχω,πλοήγηση σε διάφορα sites και μια ταινία να παίζει!Έ λοιπόν τπτ απολύτως το κινητό λες και μολις είχε ανοίξει από φόρτιση!Μετά από 4 μήνες εξακολουθώ να εντυπωσιαζομαι και να μην έχω παρατηρήσει κάτι επιλήψιμο ή κάτι που να με προβληματίζει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ πάντως να φάω την γλώσσα μου αλλά αυτο που είπε και ο pik. βαρέθηκα να είναι απροβλημάτιστο το τηλέφωνο :p να μην χρειάζεται ρουτ για να ξελαγκάρει ούτε nova launcher δεν μπορώ να βάλω και να τον κρατήσω πάνω απο ένα λεπτο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εγώ πάντως να φάω την γλώσσα μου αλλά αυτο που είπε και ο pik. βαρέθηκα να είναι απροβλημάτιστο το τηλέφωνο :p να μην χρειάζεται ρουτ για να ξελαγκάρει ούτε nova launcher δεν μπορώ να βάλω και να τον κρατήσω πάνω απο ένα λεπτο ΧΑΧΑ ρουφιανα HTC όλο προβλήματα μας δημιουργείς! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά νέας συσκευής και όσο το ψάχνω τόσο καταλίγω στο Μ8. Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά είναι αρκετά ακριβό. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους κατόχους. Αξίζει μια τετοια αγορά σήμερα με δεδομένη την ύπαρξη νεότερων μοντέλων; Δηλαδή σήμερα θα το ξαναγοράζατε ή θα προτιμούσατε κάτι άλλο; Η φωτογραφική του είναι πρόβλημα; (μιας και είναι το μόνο "αρνητικό" σημείο του hardware) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά νέας συσκευής και όσο το ψάχνω τόσο καταλίγω στο Μ8. Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά είναι αρκετά ακριβό. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους κατόχους. Αξίζει μια τετοια αγορά σήμερα με δεδομένη την ύπαρξη νεότερων μοντέλων; Δηλαδή σήμερα θα το ξαναγοράζατε ή θα προτιμούσατε κάτι άλλο; Η φωτογραφική του είναι πρόβλημα; (μιας και είναι το μόνο "αρνητικό" σημείο του hardware) Από τι τηλέφωνο έρχεσαι? Αξίζει και με το παραπάνω. Η αγορά του m8 σου δίνει όλη τη χαρά να δουλεύεις μια συσκευή χωρίς προβλήματα. Δεν σημαίνει όμως πως δεν έχει και μειονεκτήματα. Μικρότερη οθόνη από τον ανταγωνισμό και χειρότερη κάμερα η οποία βγάζει παρά πολύ καλές φωτογραφίες αλλά δεν είναι σαν μια κάμερα των 16mpixels. Τώρα αν είναι να το ξαναγοραζα θα σου πω πως ναι αν και θα ήθελα να δοκιμάσω και το note 4 τώρα. Ανάμεσα στα δύο βέβαια γ δικη μου λογική λέει m8. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά νέας συσκευής και όσο το ψάχνω τόσο καταλίγω στο Μ8. Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά είναι αρκετά ακριβό. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους κατόχους. Αξίζει μια τετοια αγορά σήμερα με δεδομένη την ύπαρξη νεότερων μοντέλων; Δηλαδή σήμερα θα το ξαναγοράζατε ή θα προτιμούσατε κάτι άλλο; Η φωτογραφική του είναι πρόβλημα; (μιας και είναι το μόνο "αρνητικό" σημείο του hardware) Η κάμερα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε κινητό.Βγάζει φωτογραφίες εκεί που τα αλλα προσπαθούν να εστιάσουν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η κάμερα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε κινητό.Βγάζει φωτογραφίες εκεί που τα αλλα προσπαθούν να εστιάσουν. Θα αδράξω την ευκαιρία και θα πω πως ψες σε ταβέρνα με σχετικά χαμηλό φωτισμό έβγαλα κάποιες φωτογραφίες. Το ίδιο και η γυναίκα μου με lumia 930 το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό για το m8 και πλήρη απογοήτευση για το lumia που την ημέρα, κυρίως για μακρινές και τοπία είναι όνειρο. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω ένα Samsung Galaxy S+ 3ετίας. Εντάξει ξέρω πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με m8 ή με οτιδήποτε άλλο σήμερα. Αλλά θέλω μία μαζεμένη συσκευή (γιαυτό και δεν βάζω στην εξίσωση τα note)για να μου κρατήσει άλλα 3 χρόνια και να έχει επιλογές από custom ROMS κάτι που με έσωσε με την παρούσα συσκευή. Έχω να διαθέσω ένα σχετικά μεγάλο ποσό χρημάτων (για μένα) και μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι δεν μπορώ να καλυφθώ πλήρως σε κάθε τομέα. Το M8 μου φαίνεται πιο κοντά σε αυτό που θέλω και είναι και πανέμορφο αλλά είναι ακριβό οπότε μάλλον πάω για μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω ένα Samsung Galaxy S+ 3ετίας. Εντάξει ξέρω πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με m8 ή με οτιδήποτε άλλο σήμερα. Αλλά θέλω μία μαζεμένη συσκευή (γιαυτό και δεν βάζω στην εξίσωση τα note)για να μου κρατήσει άλλα 3 χρόνια και να έχει επιλογές από custom ROMS κάτι που με έσωσε με την παρούσα συσκευή. Έχω να διαθέσω ένα σχετικά μεγάλο ποσό χρημάτων (για μένα) και μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι δεν μπορώ να καλυφθώ πλήρως σε κάθε τομέα. Το M8 μου φαίνεται πιο κοντά σε αυτό που θέλω και είναι και πανέμορφο αλλά είναι ακριβό οπότε μάλλον πάω για μεταχειρισμένο. Το htc m8 πιστεύω θα αντέξει άνετα 3 χρόνια χωρίς custom Rom, να το έχεις υπόψιν σου. Εδώ το Μ7 κλείνει σχεδόν 2 χρόνια και δε συγκρίνεται με άλλο κινητό εκείνης της εποχής στο ποσό smooth είναι. Βέβαια για τόσο μεγάλο διάστημα κάνεις δε μπορεί να σου πει με βεβαιότητα όταν μιλάμε για για τεχνολογία. Επίσης κάνε λίγο υπομονή, η τιμή του Μ7 έπεσε πέρυσι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το είχα πήρα 420 ευρώ περίπου. Ίσως και φέτος πέσει τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς να ακούγονται στα ηχεία λίγο πριν αρχίσει ο ήχος ένα τακ δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω διαφορετικά. Στην μουσική δεν μου το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Χρησιμοποιει κανενας το miracast??εχωτηλεοραση lg και δεν συνδεεται αντιθετως το g2 και το nexus 7 μια χαρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts