spyros_mad_doc Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πόσο έγκυρες είναι αυτές οι δημοσιεύσεις για το επερχόμενο m9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καθόλου... Concept είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ο designer που σχεδίασε το Μ7/Μ8 έχει φύγει από την HTC. Το σχέδιο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στην HTC, αλλά κρατείστε μια πισινή μήπως αλλάξει αρκετά το Μ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ο designer που σχεδίασε το Μ7/Μ8 έχει φύγει από την HTC. Το σχέδιο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στην HTC, αλλά κρατείστε μια πισινή μήπως αλλάξει αρκετά το Μ9. Προς το καλύτερο ελπίζω να εννοείς.... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γύρισα σε art και το τηλέφωνο αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει fb,tapatalk κλπ. Είχατε δει κάτι τέτοιο? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν υπάρχει αυτό που ζω αυτή τη στιγμή. Ακούω από δανεικά sennheiser σε μορφή flac το "kindhearted woman blues" του 'keb 'mo και έχω σοκαριστεί. Καταπληκτικό το αποτέλεσμα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια πόσοι έχετε αντιμετωπίσει το θέμα του θολωματος με τον φακό ? και όσοι το παθατε το βγάλατε με οδοντοκρεμα ? και μετα που το καθαρισατε παρατηρήσατε θέμα με θαμπες φωτογραφιες σε έντονο φως η άμεση έκθεση στον ήλιο ? Σκέφτομαι πολυ σοβαρα την αλλαγη και διάβασα το θέμα στο xda και εχω ξενερώσει την ζωη μου ... Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια πόσοι έχετε αντιμετωπίσει το θέμα του θολωματος με τον φακό ? και όσοι το παθατε το βγάλατε με οδοντοκρεμα ? και μετα που το καθαρισατε παρατηρήσατε θέμα με θαμπες φωτογραφιες σε έντονο φως η άμεση έκθεση στον ήλιο ? Σκέφτομαι πολυ σοβαρα την αλλαγη και διάβασα το θέμα στο xda και εχω ξενερώσει την ζωη μου ... Nομίζω η καλύτερη λύση είναι να βάλεις ένα tempered glass στο φακό για να μην ασχοληθείς με το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Τι θελει να πει ο ποιητής ? πως μπαίνει αυτο ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Τι θελει να πει ο ποιητής ? πως μπαίνει αυτο ? Όπως το tampered glass που βάζουμε στην οθόνη είναι απλά σε στρογγυλή μορφή για την κάμερα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μπαίνει ευκολα , λειτουργεί αποτελεσματικά όντως? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μπαίνει ευκολα , λειτουργεί αποτελεσματικά όντως? Ναι και στα δύο. Θέλει λίγη προσοχή στο πως θα το ακουμπήσεις ώστε να κεντραρει καλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μετά από διάλειμμα μιας ημέρας είμαι πίσω στο Μ8, δοκίμασα το S5 κι ενώ είναι αρκετά καλό (καλή οθόνη και κάμερα, το αδικεί η κατασκευή φυσικά και η μπαταρία) σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φτάσει την φετινή προσπάθεια της HTC Όπως και να έχει έχω ένα θέμα με την συσκευή, μου έχει έρθει το update του GPS (93.2MB 2.22.707.4) όταν πάει να κάνει το update κολλάει και βγάζει την οθόνη με την συσκευή και το κόκκινο τρίγωνο με το θαυμαστικό μέσα. Είχα κάνει unlock bootloader με sunshine και στην συνέχεια root αλλά τώρα το τηλέφωνο είναι "καθαρό" αφού έγινε reset to factory... μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Είναι και ενοχλητικό αφού συνεχώς μου ζητά να κάνω την αναβάθμιση η οποία στο τέλος δεν περνάει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Είμαι και εγώ με s-off και την πήρα μια χαρά την αναβάθμιση. Δεν έχω κάνει ποτέ root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Είμαι και εγώ με s-off και την πήρα μια χαρά την αναβάθμιση. Δεν έχω κάνει ποτέ root... Προσπάθησα πολλές φορές αλλά τίποτα και δεν βρήκα και κάτι που έψαξα σχετικά... factory reset έκανα, πάλι τίποτα.. δεν ξέρω αν μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Πήγα σημερα και το ειδα απο κοντά εντάξει το τηλέφωνο ειναι πανέμορφο και πολυ γρήγορο αν και θα χρειαστει εξοικείωση με το πληκτρολόγιο του το θετικό ειναι οτι φτάνει το χερι μου μέχρι την απεπαντι γωνία του πραγμα που ειχα ξεχάσει να προσπαθώ με το νότε . Να ρωτήσω κατι αλλο αμα αγοραστεί μαλλον θα γίνει s-off για να περάσω το λογισμικό της harman , μέχρι πρότινος ηξερα οτι οι αναβαθμισεις σε σπασμένα κινητά τουλάχιστον ΟΤΑ δεν περνάνε εδω ισχύει το ίδιο ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Πήγα σημερα και το ειδα απο κοντά εντάξει το τηλέφωνο ειναι πανέμορφο και πολυ γρήγορο αν και θα χρειαστει εξοικείωση με το πληκτρολόγιο του το θετικό ειναι οτι φτάνει το χερι μου μέχρι την απεπαντι γωνία του πραγμα που ειχα ξεχάσει να προσπαθώ με το νότε . Να ρωτήσω κατι αλλο αμα αγοραστεί μαλλον θα γίνει s-off για να περάσω το λογισμικό της harman , μέχρι πρότινος ηξερα οτι οι αναβαθμισεις σε σπασμένα κινητά τουλάχιστον ΟΤΑ δεν περνάνε εδω ισχύει το ίδιο ? Άμα κάνεις μόνο s-off και root (χωρίς να περάσεις άλλη recovery) θα πάρεις ΟΤΑ κανονικά (νομίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Πήγα σημερα και το ειδα απο κοντά εντάξει το τηλέφωνο ειναι πανέμορφο και πολυ γρήγορο αν και θα χρειαστει εξοικείωση με το πληκτρολόγιο του το θετικό ειναι οτι φτάνει το χερι μου μέχρι την απεπαντι γωνία του πραγμα που ειχα ξεχάσει να προσπαθώ με το νότε . Να ρωτήσω κατι αλλο αμα αγοραστεί μαλλον θα γίνει s-off για να περάσω το λογισμικό της harman , μέχρι πρότινος ηξερα οτι οι αναβαθμισεις σε σπασμένα κινητά τουλάχιστον ΟΤΑ δεν περνάνε εδω ισχύει το ίδιο ? Το notification για το ΟΤΑ θα σου έρθει κανονικά.Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που θα περάσεις τη harman, αν πας να κάνεις install το ΟΤΑ θα αποτύχει.Ο λόγος είναι ότι θα έχεις πειράξει αρχεία συστήματος Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ρε παιδιά τα έχω πει χίλιες φορές, ξεκολάτε με το OTA, δεν έγινε και τίποτα αν δεν το περάσετε. Μόλις βγει η αναβάθμιση ο dev της rom που έχετε θα βγάλει το update μαζί με οδηγίες για να το κάνετε χειροκίνητα.. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική μια αναβάθμιση, ο καθένας μπορεί να την κάνει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ρε παιδιά τα έχω πει χίλιες φορές, ξεκολάτε με το OTA, δεν έγινε και τίποτα αν δεν το περάσετε. Μόλις βγει η αναβάθμιση ο dev της rom που έχετε θα βγάλει το update μαζί με οδηγίες για να το κάνετε χειροκίνητα.. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική μια αναβάθμιση, ο καθένας μπορεί να την κάνει.. εχουμε οωτως κολλησει με ota!!!συνδρομο iphone εχουν παθει ολοι... εχεις απολυτο δικιο φιλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Μα δεν είναι απαραίτητο να έχεις custom Rom.Κάποιοι μπορεί να θέλουν απλά την επίσημη+root.Ανήκω σε αυτή τη κατηγορία και το OTA zip μου είναι απαραίτητο. Edited September 23, 2014 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μα δεν είναι απαραίτητο να έχεις custom Rom.Κάποιοι μπορεί να θέλουν απλά την επίσημη+root.Ανήκω σε αυτή τη κατηγορία και το OTA zip μου είναι απαραίτητο.Όχι το ΟΤΑ σαν notification. αλλαζει τοτε η ιστορια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Εγώ με την βοήθεια του Αργύρη κατέβασα το OTA zip και πήγα να το περάσω μέσα από recovery. Δυστυχώς έβγαλε το παρακάτω μήνυμα System/app/books.odex has unexpected contents το οποίο δεν βρήκα τι ακριβώς είναι.. Κατέβασα το αρχείο πάλι μπας και άλλα δεν είναι αυτό. Όπως και να έχει δεν με ενδιαφέρει το OTA απλά δεν θέλω να βγάζει κάθε τρεις και λίγο ότι έχω update και πρέπει να το κάνω install.. Δεν με ενδιαφέρει καμία custom rom πλέον αλλά μόνο να έχω root και stock rom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδες θελω να κανω s-off για να περασω το harman kardon. Firewater ή sunshine; Απ´οτι εχω καταλαβει το sunshine ειναι πιο απλο στη διαδικασια αλλα κοστιζει και 20ευρω, κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Εγώ το έκανα μα sunshine, γρήγορα, εύκολα και αναίμακτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts