venduza Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Μετά το 80% έιναι φυσιολογικό να κοβει,γίνεται για προστασία της μπαταρίας. Το ίδιο μου παρουσιάζει και το δικό μου που το φορτίζω με τον γνήσιο qc 2.0 της HTC οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Τώρα όσον αφορά τις θερμοκρασίες ναι αυτές είναι εχθρός της μπαταρίας και καλό είναι να αποφεύγονται. Σε βάθος χρόνου δηλαδή η αυτονομία σου θα μειωθεί αισθητά πιο γρήγορα από ότι με τον μαμα-αργό φορτιστή. Καλό είναι να κάνεις αυτό που κάνω και εγώ. Όταν δεν βιάζεσαι μπριζωσε το με το μαμά (ούτως ή άλλως δεν κερδίζεις και πολλά πράγματα από χρόνο στο σύνολο όπως είδες και από μόνος σου) και όταν δεν έχεις πολύ χρόνο,θες να φύγεις και έχεις χαμηλό ποσοστό, τότε το συνδέσεις με τον ταχυφορτιστη για κάνα μισάωρο και κανείς τη δουλειά σου. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Λύθηκε μάλλον το θέμα. Έβγαλα το συρταράκι της σιμ, το ξαναέβαλα και όλα μοιάζουν καλά προς το παρόν. Για να δούμε. Τα δεδομένα τα έχεις στο Slot 1 ή στο Slot 2? Γιατί το Slot 2 υποστηρίζει μόνο 2G στο Dual SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τα δεδομένα τα έχεις στο Slot 1 ή στο Slot 2? Γιατί το Slot 2 υποστηρίζει μόνο 2G στο Dual SIM Τι εννοείς? Στα δεδομένα άλλαξα από slot1 σε slot2. Γιατί να έχω μόνο 2g? Το περίεργο βέβαια είναι, ότι ενώ έχω 1000mb, εδώ και 3 μέρες που το έχω ανοιχτό μου δείχνει πάλι 1000 στο cu app..Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το Slot 1 υποστηρίζει 2G/3G/4G ενώ το Slot 2, 2G μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μπορώ με 2g να έχω δεδομένα? Γιατί μου δέιχνει κανονικά οτι έχω. Το θέμα είναι ότι δε φαίνεται να τα χρησιμοποιώ το οποίο είναι περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μπορώ με 2g να έχω δεδομένα? Γιατί μου δέιχνει κανονικά οτι έχω. Το θέμα είναι ότι δε φαίνεται να τα χρησιμοποιώ το οποίο είναι περίεργο Καλημέρα και, με 2G μπορείς να κάνεις χρήση δεδομένων...τι εννοείς δε τα χρησιμοποιείς, δε μπαίνεις στο internet? η άλλη κάρτα παίζει κανονικά? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Λοιπόν θα το εξηγήσω αναλυτικά γιατί δεν το έθεσα σωστά. Έχω dual sim συσκευή. Είχα την σύνδεση μου της cosmote με κάποια συγκεκριμένα mb. Πριν περίπου στο εβδομάδες έκανα κ μια cu και την τοποθέτησα στην δεύτερη υποδοχή. Το Cu μου έδωσε 1 gb τζάμπα. Θέλω να χρησιμοποιώ αυτό και να μη χρεώνω την σύνδεση μου. Υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Θα πας στο μενου στις ρυθμισεις και θα ορισεις εσυ απο πια καρτα θες να συνδεετε παντα στο νετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Οκ έγινε!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παιδιά η αμερικανικη εκδοση του Μ8 πιάνει 4g εδώ πέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Αν δεν ειναι κλειδωμενο σε καποιον παροχο μαλλον πιανει 4g Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 2G/2.5G – GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz 3G – WCDMA: EMEA: 850/900/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 42 Mbps Asia: 850/900/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 42 Mbps AT&T: 850/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 21 Mbps Sprint: 850/1900/2100 MHz with HSPA up to 14,4 Mbps Verizon: 850/900/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 14,4 Mbps TMUS: 850/AWS/1900/2100 MHz with HSPA+ up to 42 Mbps CDMA: Sprint: 800/1900 Verizon: 800/1900 4G – LTE: EMEA: 800/900/1800/2600 MHz Asia: 700/900/1800/2100/2600 MHz AT&T: 700/850/AWS/1800/1900/2600 MHz Sprint: FDD 800/1900 MHz, TDD 2600 MHz Verizon: 700/AWS/1800/2600 MHz TMUS: 700/AWS MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Καλημέρα σας, χθες το τηλ. μου έσβησε από μπαταρία, όταν το φόρτισα και το ξανάνοιξα, ήταν λες και του είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Νομίζω πως είχε παρουσιαστεί και σε έναν άλλον φίλο από εδώ, τι κουλό είναι αυτό? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον και πως αντιμετωπίστηκε? edit: Μου γύρισε και τα data σε 2G/3G κουλό????? Edited September 27, 2016 by eimaiallou Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Είναι bug που μας ήρθε κουτί με την Marshmallow. Η εμφάνισή του είναι σπάνια αλλά όταν συμβαίνει, όπως βλέπεις η ζημιά μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη. Οπότε μην αφήνεις ποτέ τη μπαταρία ούτε να πλησιάσει το 5%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Συνήθως είμαι προσεχτικός, όχι λόγω του συγκεκριμένου, για να μην γονατίζω την μπαταρία...αλλά χθες το "λούστηκα". Ευτυχώς δεν έκανε κανονική επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων :lol: και μόλις το ξανασετάρισα :) Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Είναι bug που μας ήρθε κουτί με την Marshmallow. Η εμφάνισή του είναι σπάνια αλλά όταν συμβαίνει, όπως βλέπεις η ζημιά μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη. Οπότε μην αφήνεις ποτέ τη μπαταρία ούτε να πλησιάσει το 5%. περιεργο αλλα πριν 7 μερες μου συνεβη και μενα που το χρησιμοποιησα. :lol: χρειαστηκε να κανω πληρη επαναφορα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλημερα. Εχω ενα m8 στο οποίο έχουν σταματήσει να λειτουργούν οι κάμερες (όταν ανοίγω τη εφαρμογή η οθόνη είναι μαύρη και μετά η εφαρμογή κλείνει ) όταν το παρουσίασε το κινητό ήταν locked και s-off το ξεκλείδωσα και αλαξα rom αλλά πάλι τα ίδια. Μπορώ να κάνω κάτι ή πάω για κάμερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Είναι bug που μας ήρθε κουτί με την Marshmallow. Η εμφάνισή του είναι σπάνια αλλά όταν συμβαίνει, όπως βλέπεις η ζημιά μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη. Οπότε μην αφήνεις ποτέ τη μπαταρία ούτε να πλησιάσει το 5%. Που εισαι ρε φιλε χαθηκες :) ολα καλα? Καλημερα. Εχω ενα m8 στο οποίο έχουν σταματήσει να λειτουργούν οι κάμερες (όταν ανοίγω τη εφαρμογή η οθόνη είναι μαύρη και μετά η εφαρμογή κλείνει ) όταν το παρουσίασε το κινητό ήταν locked και s-off το ξεκλείδωσα και αλαξα rom αλλά πάλι τα ίδια. Μπορώ να κάνω κάτι ή πάω για κάμερες? Καλημερα αν η συσκευη ειναι στην εγγυηση καντο locked και στειλτο στο service Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Όχι φίλε μου δεν υπάρχει εγγύηση δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Όχι φίλε μου δεν υπάρχει εγγύηση δυστυχώς Μαλιστα .. αποψη μου ,οτι σου ειπα στειλτο στο service βεβαια θα πληρωσεις ,ποσο δεν ξερω. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σ'ευχαριστώ αλά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σ'ευχαριστώ αλά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω ? Playstore και κατέβασε άλλη εφαρμογή για την κάμερα, αλλά το πρόβλημά σου νομίζω είναι hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mg444 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Σας ευχαριστώ για της συμβουλές τελικά είχατε δίκιο ήταν θέμα hardware.Λοιπόν το άνοιξα το κινητό και μια καλοδιοτενια είχε φύγει ελαφρά από την θέση της με την τοποθέτηση της σωστά όλα επανήλθαν αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία ευχαριστώ και πάλι αν δεν βοηθούσατε ακόμα θα έψαχνα να το φτιάξω σε επίπεδο software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ένας quick charger 3.0 θα λειτουργεί κανονικά στο one m8 (Που υποστηρίζει μέχρι quick charge 2.0); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ένας quick charger 3.0 θα λειτουργεί κανονικά στο one m8 (Που υποστηρίζει μέχρι quick charge 2.0); Θα φορτιζει σαν qc2 αφου το hardware του m8 αυτο υποστηριζει. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts