tsakou Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά εμένα η μπαταρία δεν βλέπω να κρατάει παραπανω σε idle κατάσταση, το αντίθετο. Έχει βελτιωθεί μόνο στη χρήση. Σκέφτομαι μια επαναφορά μπας και στρώσει, είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εμένα πάντως μετά από επαναφορά καλυτέρεψε η μπαταρία.. Πριν χάνω πολύ μπαταρία μόνο στις κλήσεις κάτι για το οποίο βέβαια φταίει η περιοχή μου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλημερα σε ολους..προσφατα γυρισα σε στοκ επειδη σε καστομ ρομ σενσε ο chrome αργουσε να φορτωσει.γυρισα σε στοκ και πηγαινε μπαλα.σημερα ομως αρχησε παλι να αργει.μηπως φταιει ο chrome τελικα;με οπερα που δουλεψα πηγαινει μια χαρα.χρησιμοποιει καποιος τον chrome να μου πει;εχω περασμενους κωδικους μεσα και αντε να θυμηθω ποιοι ειναι σε καθε φορουμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ποτέ δεν έχω δει το backup του Android να δουλεύει, ούτε σε παλιότερες συσκευές. Επειδή είδα όμως εδώ να συζητιέται ότι αντικατέστησε το HTC Backup, είπα να το ενεργοποιήσω. Έχουν περάσει μέρες και ακόμα δείχνει πως δεν υπάρχει κανένα backup. Εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα; Έχετε βρει κάποια λύση; Υπάρχει χειροκίνητος τρόπος να πάρει backup ή force backup αντί για αυτόματο; Επίσης, γιατί μου εμφανίζεται αυτό που και που όταν κάνω επανεκκίνηση; Γιατί με ρωτάει ξανά και ξανά; Τι πρήξιμο και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ποτέ δεν έχω δει το backup του Android να δουλεύει, ούτε σε παλιότερες συσκευές. Επειδή είδα όμως εδώ να συζητιέται ότι αντικατέστησε το HTC Backup, είπα να το ενεργοποιήσω. Έχουν περάσει μέρες και ακόμα δείχνει πως δεν υπάρχει κανένα backup. Εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα; Έχετε βρει κάποια λύση; Υπάρχει χειροκίνητος τρόπος να πάρει backup ή force backup αντί για αυτόματο; Επίσης, γιατί μου εμφανίζεται αυτό που και που όταν κάνω επανεκκίνηση; Γιατί με ρωτάει ξανά και ξανά; Τι πρήξιμο και αυτό. Καλησπερα οντως αυτο το ρημαδι το backup δεν εχω καταλαβει και εγω πως δουλευη υποτιθεται πως κανει μονο του μετα απο 24 ωρες , παπα....:X οποτε φλασαρω rom το τελευταιο backup που ειχα παρει βλεπω. Οσο για το screenshot νομιζω πως αν εχεις τικαρισμενες αυτες τις 2 επιλογες δεν θα στο ξανακανει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι αλλά τι γίνεται όταν δεν με ενδιαφέρουν για να τις ενεργοποιήσω; Κόλλημα είναι ή πρήξιμο προκειμένου να με υποχρεώσουν να τις ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τικαρισε τες και τεσταρε το :) εγω τουλαχιστον που τις εχω δεν ειδα κατι που να εχει σχεση με φαγητο εδω γυρω στο blinkfeed . Nα ρωτησω και εγω κατι αν ξερει καποιος φιλος , μου ηρθε η dot view που ειχα παραγγειλει απο ebay καρακινεζια σιγουρα δεν νομιζω να ειναι γνησια . Υπαρχει περιπτωση ο μαγνητης να επηρεαζει το σημα ,σημερα ειχα 5 κλησεις και μου ελεγαν οτι το ειχα κλειστο, δεν το κλεινω ποτε ,οντως μου ηρθε ειδοποιηση απο την cote οτι ειχα 5 κλησεις αλλα αυτο δεν μου εχει ξανατυχη καμια ιδεα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τικαρισε τες και τεσταρε το :) εγω τουλαχιστον που τις εχω δεν ειδα κατι που να εχει σχεση με φαγητο εδω γυρω στο blinkfeed . Nα ρωτησω και εγω κατι αν ξερει καποιος φιλος , μου ηρθε η dot view που ειχα παραγγειλει απο ebay καρακινεζια σιγουρα δεν νομιζω να ειναι γνησια . Υπαρχει περιπτωση ο μαγνητης να επηρεαζει το σημα ,σημερα ειχα 5 κλησεις και μου ελεγαν οτι το ειχα κλειστο, δεν το κλεινω ποτε ,οντως μου ηρθε ειδοποιηση απο την cote οτι ειχα 5 κλησεις αλλα αυτο δεν μου εχει ξανατυχη καμια ιδεα. Φιλε καλησπερα.μηοως υπαρχει ρυθμιση στο dot view το τι θες να κανεις οταν ειναι κλειστη η θηκη;;λεω εγω μια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Φιλε καλησπερα.μηοως υπαρχει ρυθμιση στο dot view το τι θες να κανεις οταν ειναι κλειστη η θηκη;;λεω εγω μια ιδεα καλησπερα φιλαρακι θα το κοιταξω αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει κατι τετοιο Περιμενε λιγο θα σου στειλω pm να τσεκαρεις κατι αν μπορεις . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Παιδια υπαρχει οδηγος για rooting και s-off σε marshmallow ; Edited February 7, 2016 by paliopaido86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Παιδια υπαρχει οδηγος για rooting και s-off σε marshmallow ; Kαλησπερα s off μονο με το sunshine κοστος 25 ευρω περιπου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Kαλησπερα s off μονο με το sunshine κοστος 25 ευρω περιπου. με S-on ειναι ο ιδιος τροπος οπως με lollipop ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω πόσο έχετε κατανάλωση με marshmallow στα google service? Από αυτονομία καλά τα πάει απλά τα services έρχονται συνήθως τρίτα με τέταρτα στη κατανάλωση. Ψηλά δεν είναι? http://s11.postimg.org/65nzgf8q7/Screenshot_20160207_135255.jpg Edited February 7, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σε εμένα είναι πάντα πρώτο σε κατανάλωση το google service 7-12 %. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Έχω αφήσει μόνο το location στα permissions, και έκανα και clear cache..Καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημερα σε ολους..προσφατα γυρισα σε στοκ επειδη σε καστομ ρομ σενσε ο chrome αργουσε να φορτωσει.γυρισα σε στοκ και πηγαινε μπαλα.σημερα ομως αρχησε παλι να αργει.μηπως φταιει ο chrome τελικα;με οπερα που δουλεψα πηγαινει μια χαρα.χρησιμοποιει καποιος τον chrome να μου πει;εχω περασμενους κωδικους μεσα και αντε να θυμηθω ποιοι ειναι σε καθε φορουμ.. Chrome -> Settings -> Privacy εχεις ξετικαρει το Safe Browsing ? Εγω οσο το ειχα ενεργοποιημενο σερνοταν. Ουσιαστικα φιλτραρει τις ιστοσελιδες μεσα απο τους server τις Google και για αυτο σερνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σε εμένα είναι πάντα πρώτο σε κατανάλωση το google service 7-12 %. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Έχω αφήσει μόνο το location στα permissions, και έκανα και clear cache..Καμία διαφορά. Ας μας πει Κ κάποιος αλλος..μήπως το gsam δείχνει ότι να'ναι? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 @paliopaido86: Περίπου. Ξεκλειδώνεις τον bootloader μέσω HTCDev, περνάς από το pc με fastboot command το TWRP, αγνοείς το μήνυμα εντός του TWRP που σου προτείνει να εγκαταστήσει root και φλασάρεις μέσω του TWRP το SuperSU beta v2.67 που κατεβάζεις από το XDA. @venduza: Και σε εμένα είναι κάπου εκεί. Γύρω στο 1,5% αλλά λογικά θα επηρεάζεται από το ποιες εφαρμογές google (που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες google) χρησιμοποιεί ο καθένας και πόσο. Όπως επίσης από το αν είναι ανοιχτό το gps και τι άδειες έχει δώσει κανείς στις υπηρεσίες google. Δεν αναφέρομαι στο καινούριο feature της Marshmallow αλλά στις προτροπές που κάνει το λειτουργικό όπως για παράδειγμα να επιτρέπεις να γίνεται αποστολή δεδομένων χρήσης, της τοποθεσίας σου κλπ. Εγώ σε όλες αυτές τις προτροπές επιλέγω το όχι με εξαίρεση την Τοποθεσία που την έχω στην εξοικονόμηση ενέργειας γιατί κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν λειτουργούν χωρίς αυτό. @math3: Είναι πολύ ψηλά σε εσένα. Μήπως με το να κόψεις όλες τις άδειες έχεις πετύχει ανεπιθύμητο αποτέλεσμα; Από κατανάλωση μπαταρίας πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Οι υπηρεσιες google services απο τοτε που αφησα μονο την τοποθεσια στις αδειες δεν πηγε ποτε πανω απο 2% πριν ειχα 10 με 12%ευχαριστω τον nippon για την συμβουλη του crome.θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 @gms κοιτα τοποθεσία την εχω και εγω στην εξοικονόμηση . Το gps θα το ανοιξω σε κανενα πρόγραμμα πλοηγησης που θα χρησιμοποιησω πολυ σπανια ομως. Απο google εφαρμογες δουλευω αρκετα τον chrome και λιγο gmail. Δοκιμασα να ξετικαρω τα permissions των services αλλα μετα δεν μου δουλεύει το gmail. Προβλημα καταναλωσης δεν εχω αλλα προσπαθω μηπως κ καταφερω κατι καλύτερο. Επισης αυτο που εχω προσεξει ειναι πως οταν χρησιμοποιω τα δεδομενα κινητης ,το ποσοστο αυτο ανεβαίνει παραπάνω Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με εξαίρεση τον math3 στα ίδια επίπεδα είμαστε. Δείτε λίγο στις Ρυθμίσεις, Ασφάλεια, Εφαρμογές με πρόσβαση χρήσης, οι υπηρεσίες google είναι ενεργοποιημένες ή όχι. Ψάχνω να βρω για ποιο λόγο χρειάζονται οι υπηρεσίες play πρόσβαση σε κάτι τέτοιο και η μόνη απάντηση που βρήκα είναι πως πρέπει να είναι ενεργό για να δουλεύει σωστά το doze. Κάποιος έγραψε ότι όταν το ενεργοποίησε είδε διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας. Σε εμένα ήταν από μόνο του ενεργοποιημένο. Ερώτηση, γνωρίζετε που βρίσκεται στην Marshmallow η ρύθμιση που επέτρεπε στο κινητό να σκανάρει για δίκτυα Wi-Fi ακόμα και όταν το Wi-Fi είναι απενεργοποιημένο; Την βγάλανε για να είναι πάντα ενεργοποιημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 καλησπερα μια βοηθεια πως και με ποιο τροπο θα βρω αυτη την διαδρομη data/data/com.htc.laucher/files/htc_themes/wallpaper/home.jpg Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με εξαίρεση τον math3 στα ίδια επίπεδα είμαστε. Δείτε λίγο στις Ρυθμίσεις, Ασφάλεια, Εφαρμογές με πρόσβαση χρήσης, οι υπηρεσίες google είναι ενεργοποιημένες ή όχι. Ψάχνω να βρω για ποιο λόγο χρειάζονται οι υπηρεσίες play πρόσβαση σε κάτι τέτοιο και η μόνη απάντηση που βρήκα είναι πως πρέπει να είναι ενεργό για να δουλεύει σωστά το doze. Κάποιος έγραψε ότι όταν το ενεργοποίησε είδε διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας. Σε εμένα ήταν από μόνο του ενεργοποιημένο. Ερώτηση, γνωρίζετε που βρίσκεται στην Marshmallow η ρύθμιση που επέτρεπε στο κινητό να σκανάρει για δίκτυα Wi-Fi ακόμα και όταν το Wi-Fi είναι απενεργοποιημένο; Την βγάλανε για να είναι πάντα ενεργοποιημένη; Ενεργοππιημενο ειναι και εμενα to play services.οχι του play store ομως.να το ενεργοππιησω η οχι δεν καταλαβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Βάση αυτού που διάβασα, πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ώστε να βοηθάει το doze να δουλεύει σωστά και να υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία. Έτσι διάβασα, δεν είναι κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω. Και σε εμένα το play store απενεργοποιημένο ήταν και δεν το πειράζω. Nek, με τον εργοστασιακο explorer δεν μπορείς να τον ανοίξεις. Με έναν καλό explorer από το Play, πρέπει να πας στον ριζικό φάκελο της συσκευής για να βρεις τον φάκελο data. Νομίζω πρέπει να ενεργοποιήσεις την εξερεύνηση με δικαιώματα root στις ρυθμίσεις του explorer για να σου επιτρέψει να μπεις στον φάκελο και φυσικά να έχεις και root που νομίζω ότι έχεις. Αν το θέλεις για να βρίσκεις την εικόνα που έχεις αποθηκευμένη σαν φόντο, υπάρχει η εφαρμογή wallpaper saver για ευκολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Βάση αυτού που διάβασα, πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ώστε να βοηθάει το doze να δουλεύει σωστά και να υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία. Έτσι διάβασα, δεν είναι κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω. Και σε εμένα το play store απενεργοποιημένο ήταν και δεν το πειράζω. Nek, με τον εργοστασιακο explorer δεν μπορείς να τον ανοίξεις. Με έναν καλό explorer από το Play, πρέπει να πας στον ριζικό φάκελο της συσκευής για να βρεις τον φάκελο data. Νομίζω πρέπει να ενεργοποιήσεις την εξερεύνηση με δικαιώματα root στις ρυθμίσεις του explorer για να σου επιτρέψει να μπεις στον φάκελο και φυσικά να έχεις και root που νομίζω ότι έχεις. Αν το θέλεις για να βρίσκεις την εικόνα που έχεις αποθηκευμένη σαν φόντο, υπάρχει η εφαρμογή wallpaper saver για ευκολία. Σε ευχαριστω αδερφε :):) με εσωσες οσους file exporer δοκιμαζα δεν την εβρισκα την διαδρομη . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Με εξαίρεση τον math3 στα ίδια επίπεδα είμαστε. Δείτε λίγο στις Ρυθμίσεις, Ασφάλεια, Εφαρμογές με πρόσβαση χρήσης, οι υπηρεσίες google είναι ενεργοποιημένες ή όχι. Ψάχνω να βρω για ποιο λόγο χρειάζονται οι υπηρεσίες play πρόσβαση σε κάτι τέτοιο και η μόνη απάντηση που βρήκα είναι πως πρέπει να είναι ενεργό για να δουλεύει σωστά το doze. Κάποιος έγραψε ότι όταν το ενεργοποίησε είδε διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας. Σε εμένα ήταν από μόνο του ενεργοποιημένο. Ερώτηση, γνωρίζετε που βρίσκεται στην Marshmallow η ρύθμιση που επέτρεπε στο κινητό να σκανάρει για δίκτυα Wi-Fi ακόμα και όταν το Wi-Fi είναι απενεργοποιημένο; Την βγάλανε για να είναι πάντα ενεργοποιημένη; Και εδω τα ιδια βλέπω. Οσον αφορα τη ρύθμιση που λες για τα wifi δικτυα που λες και εγω την εψαχνα αλλα δεν την βρηκα πουθενα. Προφανως τη βγαλανε ποιος ξερει? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts