Finn Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Router ZTE? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thns17 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ξεχασα να το αναφερω, παουσιαστηκε μετα απο αναβαθμιση σε vdsl. To router ειναι speedport ? (λευκο παραλληλογραμμο) η τεχνικη υπηρεσια του ΟΤΕ μου ειπε οτι το προβλημα δεν ειναι απο τον οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με την πολύ-αναμενόμενη αναβάθμιση? Υποτίθεται ότι θα την είχαμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έχουμε τρεις μέρες ακόμα βέβαια, αλλά λίγο χλωμό το βλέπω! Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κανείς δεν ξέρει και δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε. Ότι ανακοινώνεται ελάχιστη αξία έχει αφού η HTC αρκετές φορές δεν τήρησε αυτά που ανακοίνωσε. Θα ξέρουμε πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση μόνο τη στιγμή που το πρώτο ευρωπαϊκό κινητό λάβει ειδοποίηση για ενημέρωση. Ίσως δεν υπάρχει η δυνατότητα να διανεμηθεί η αναβάθμιση ταυτόχρονα παγκοσμίως λόγω κόστους bandwidth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δοκίμασες να δώσεις IP στο κινητό χειροκίνητα βάζοντας για DNS την IP του παροχου σου; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δώσε μου δύο τρείς σελίδες που έχεις πρόβλημα. Φρέσκος και εγώ στο vdsl του οτε με το speedport. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thns17 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 δυστυχως οι γνώσεις μου δεν φτανουν μεχρι εκει ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- bet365 & stoiximan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltiadischry Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Γειά σας παιδιά,καλώς σας βρήκα και χρόνια πολλά να έχουμε και καλές γιορτές.Ετοιμάζομαι να πάρω το m8s και ανάμεσα στα τηλέφωνα που έκανα για να καταλήξω από ποιο κατάστημα θα το παραλάβω,άκουσα ότι η σειρά m και πιο συγκεκριμένα τα m8 και m8s παρουσιάζουν μια κοκκινίλα στη λήψη ψωτογραφιων λογιστής υπερθέρμανση της συσκευής επειδή είναι κολλητά η μία πλακέτα με τη κάμερα. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό,αν του έχει τύχει ή ακούσει;Αν έχει λυθεί το πρόβλημα ή αν γενικώς βγάζει άλλες τέτοιες βλάβες;Γιατί από ότι έχω διαβάσει τα καλύτερα λέτε οι περισσότεροι.Ευχαριστήσει των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μια χαρά έρχονται οι σελίδες που έδωσες. Τσέκαρε στο router αν έχεις τούς ίδιους dns όπως εδώ. [ATTACH]64624[/ATTACH] Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Γειά σας παιδιά,καλώς σας βρήκα και χρόνια πολλά να έχουμε και καλές γιορτές.Ετοιμάζομαι να πάρω το m8s και ανάμεσα στα τηλέφωνα που έκανα για να καταλήξω από ποιο κατάστημα θα το παραλάβω,άκουσα ότι η σειρά m και πιο συγκεκριμένα τα m8 και m8s παρουσιάζουν μια κοκκινίλα στη λήψη ψωτογραφιων λογιστής υπερθέρμανση της συσκευής επειδή είναι κολλητά η μία πλακέτα με τη κάμερα. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό,αν του έχει τύχει ή ακούσει;Αν έχει λυθεί το πρόβλημα ή αν γενικώς βγάζει άλλες τέτοιες βλάβες;Γιατί από ότι έχω διαβάσει τα καλύτερα λέτε οι περισσότεροι.Ευχαριστήσει των προτέρων.καλησπερα και χρονια πολλα.αυτο το προβλημα το ειχε το μ7.για το μ8 δεν εχει ακουστει κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltiadischry Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σ'ευχαριστω πολύ,γιατί έχω πάρει μεγάλη χαρά με το κινητό αυτό,και μη μου κοπεί απότομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κανείς δεν ξέρει και δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε. Ότι ανακοινώνεται ελάχιστη αξία έχει αφού η HTC αρκετές φορές δεν τήρησε αυτά που ανακοίνωσε. Θα ξέρουμε πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση μόνο τη στιγμή που το πρώτο ευρωπαϊκό κινητό λάβει ειδοποίηση για ενημέρωση. Ίσως δεν υπάρχει η δυνατότητα να διανεμηθεί η αναβάθμιση ταυτόχρονα παγκοσμίως λόγω κόστους bandwidth. Το περίεργο είναι ότι στην Αμερική την έχει δώσει εδώ κ δύο εβδομάδες. Μας έχει παραμελήσει τελείως η HTC . Ένα χρόνο τωρα χωρίς μια αναβάθμιση, κολλημένοι στη "προβληματικη" 5.0.1...κριμα Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Battery life με Android Revolution και Marshmallow. Η ρομ είναι ίδια με τη στοκ, κάντε υπομονή έρχονται ωραία πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Άντε μακάρι Γιατί η 5.0.1 έχει αρχισει και μου σπάει τα νεύρα..... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Έρχεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Παραθέτω ένα screenshot που θα ήθελα λίγο να το προσέξετε. Το κινητό μου πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που το έχω καταφέρνει να βγάλει τρείς μέρες χρήσης με τα ποσοστά που βλέπετε. Το μόνο που έκανα ήταν να το φορτίσω σβηστό και να το ανάψω. Είμαι με stock 4.4.4. Πάντα μου έβγαζε 1,5 μέρα. Υπάρχει εξήγηση γι'αυτό ? Edited December 31, 2015 by REVOIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Παραθέτω ένα screenshot που θα ήθελα λίγο να το προσέξετε. Το κινητό μου πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που το έχω καταφέρνει να βγάλει τρείς μέρες χρήσης με τα ποσοστά που βλέπετε. Το μόνο που έκανα ήταν να το φορτίσω σβηστό και να το ανάψω. Είμαι με stock 4.4.4. Πάντα μου έβγαζε 1,5 μέρα. Υπάρχει εξήγηση γι'αυτό ? Το screenshot?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Και ένα τελευταίο antutu πριν την mm. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το screenshot?? Έχεις δίκιο, το έβαλα τώρα. Μάλλον ξέχασα να το κάνω upload. Θα το δεις στο μήνυμά μου λίγο πιο πάνω. Καλή Χρονιά εύχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σαν μικρο παιδι κανω καθε μερα 20 φορες ελεγχο για ενημερωσεις και τιποτα ακομα.αντε μωρε htc δωσε μας mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά στην παρέα. Και ένα τελευταίο antutu πριν την mm. Πολύ υψηλό σκορ. Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πάνω από 46000κάτι. Με ποια Rom; Custom kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά στην παρέα. Πολύ υψηλό σκορ. Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πάνω από 46000κάτι. Με ποια Rom; Custom kernel; JW rom 4.4.0, elementalx kernel, oc 2,5ghz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πολύ υψηλό σκορ. Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πάνω από 46000κάτι. Με ποια Rom; Custom kernel; Με την official 5.0.1 είμαι. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 παιδια καλησπερα, να κανω μια ερωτηση χαζευοντας στο ebay επεσα εδω... http://www.ebay.co.uk/itm/5-0-HTC-One-M8-32GB-Dual-4-MP-4G-LTE-Gunmetal-Grey-Unlocked-Smart-Phone-/301634668557?hash=item463ad3c80d:g:ZNcAAOSwBahVVvq9 και γενικα εχει πολλες συσκευες με αρκετα χαμηλες τιμες...ο πωλητης εχει καλο ποσοστο και γραφει και στις ερωτησεις οτι οι συσκευες ειναι οριντζιναλ και καινουριες...ξερει κανεις τι παιζει?εχει ψωνισει καποιος μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Dispatched from Hong Kong... Που σημαίνει ότι σίγουρα δεν έχει εγγύηση εδώ κι επίσης δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι WWE έκδοση κι όχι κάποια κινέζικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts