Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μιλάω συγκεκριμένα για την 5.1.1 αλλά λέω ότι HTC τουλάχιστον ότι δίνει είναι εγγύηση. Οπότε και να καθυστερεί δεν πειράζει αφού η τρέχων έκδοση δεν έχει προβλήματα.

Σκέψου όλοι αυτοί με lollilop από άλλες εταιρίες που περιμένουν πως και πως γιατί όντως υπάρχουν προβλήματα. Το M8 τουλάχιστον δεν έχει

δεν νομιζω να μην εχει προβληματα...εγω προσφατα περασα την 5 και γ..... τα παντα..χειροτερη μπαταρια προβλημα στο wifi δεν λειτουργει παντα με πεταει πχ στην εφαρμογη τ φβ λειτουργει μια χαρα οταν παω στο καπακι 9gag πχ δεν φορτωνει τιποτα ενω πριν με την κιτκατ πετουσε το κινητο ασε που τωρα τρωει σκαλωματα και το πλητρολογιο.....η 5 στο μ8 εινια μαπα.....στο δικο μου τουλαχιστον....

δεν ξερω τι εκδοση λογισμικου εχετε εγω παντως εχω την 5.0.1 και 4.16.401.13 με γερμανικο cid

Edited by sakaki14567

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προβληματα δεν εχει οντως,αλλα με λολλιλοπ εχασα 1 ωρα οθονη και μια μερα αναμονη.θεωρητικα ολα αυτα τα διορθωσε η γκουγκλε στην 5.1.1.αλλιως συμφωνω σε ολα μαζι σου

Θεωριτικα όπως λες.

Στην πράξη όμως κανείς δεν ξέρει. Σε φίλους με 5.1.1 σε άλλες συσκευές μικρή διαφορά προς το καλύτερο όχι τρελά πράγματα

Nokia 8800 Scirocco

Όπως και να έχει οκτώ μήνες (και έχουμε ακομα) χωρίς ένα update προς το καλύτερο είναι πολύ..
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

δεν νομιζω να μην εχει προβληματα...εγω προσφατα περασα την 5 και γ..... τα παντα..χειροτερη μπαταρια προβλημα στο wifi δεν λειτουργει παντα με πεταει πχ στην εφαρμογη τ φβ λειτουργει μια χαρα οταν παω στο καπακι 9gag πχ δεν φορτωνει τιποτα ενω πριν με την κιτκατ πετουσε το κινητο ασε που τωρα τρωει σκαλωματα και το πλητρολογιο.....η 5 στο μ8 εινια μαπα.....στο δικο μου τουλαχιστον....

δεν ξερω τι εκδοση λογισμικου εχετε εγω παντως εχω την 5.0.1 και 4.16.401.13 με γερμανικο cid

Πάντως σε είχαμε προειδοποιήσει-συμβουλέψει να παραμείνεις στην 4.4.4.

Δεν στα λέγαμε ετσι στο φλου,αλλα διοτι έχουμε πολλαπλές εμπειρίες με αρκετές συσκευες.

Ένας λόγος παραπάνω διοτι και 5.1.1 δεν θα μας δωσει η HTC και η Μ κάποια στιγμή εντός του πρώτου τριμήνου του 16(μπορεί αρχες μπορεί και τέλη αυτού του διαστήματος)

Δηλαδη απο 3.5 εως 7 μήνες αναμονή.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πάντως σε είχαμε προειδοποιήσει-συμβουλέψει να παραμείνεις στην 4.4.4.

Δεν στα λέγαμε ετσι στο φλου,αλλα διοτι έχουμε πολλαπλές εμπειρίες με αρκετές συσκευες.

Ένας λόγος παραπάνω διοτι και 5.1.1 δεν θα μας δωσει η HTC και η Μ κάποια στιγμή εντός του πρώτου τριμήνου του 16(μπορεί αρχες μπορεί και τέλη αυτού του διαστήματος)

Δηλαδη απο 3.5 εως 7 μήνες αναμονή.

ναι εχετε δικιο και ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα κεφαλι ξεροκεφαλο :p δοκιμασα τωρα που ημουν εξω να μπω σε ενα κονεξ και ηταν ολα κομπλε πιθανον το προβλημα ειναι στο μοντεμ που εχω ειναι μαρκας ζτε σκεφτομαι να το κανω mac filter μηπως και σταματησει.για την ακριβεια μενει συνδεδεμενο το δειχνει αλλα δεν λειτουργουν ολες οι εφαρμογες για παραδειγμα ειμαι φβ και παταω ενα λινκ και το ανοιγει με τον brwonser του φβ και δεν λειτουργει και παταω πανω δεξια ανοιγμα με uc brownser και δουλευει.μετα παω σε ενα game π θελει ιντερνετ και δεν το φορτωνει με αποτελεσμα να κλεινω το wifi και να το ανοιγω και ειναι ολα κομπλε αυτο το θεμα εχω μονο.με την μπαταρια το ελυσα και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια μεσω greenify :D

Να ρωτήσω κάτι, έχετε πάρει και τη θήκη μαζί με το τηλέφωνο(την δωρεάν εννοώ) ή όχι; Έχω μπερδευτεί γιατί σε μισά reviews έχει θήκη και σε άλλα δεν έχει. Τελικά ποιες εκδόσεις έχουν τη θήκη ξέρει κάποιος;

Να ρωτήσω κάτι, έχετε πάρει και τη θήκη μαζί με το τηλέφωνο(την δωρεάν εννοώ) ή όχι; Έχω μπερδευτεί γιατί σε μισά reviews έχει θήκη και σε άλλα δεν έχει. Τελικά ποιες εκδόσεις έχουν τη θήκη ξέρει κάποιος;

εγω πηρα μια καλη ειναι διαφανες σκληρη σιλικονη θα ελεγα για δωρο καλη ειναι :P

ναι εχετε δικιο και ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα κεφαλι ξεροκεφαλο :p δοκιμασα τωρα που ημουν εξω να μπω σε ενα κονεξ και ηταν ολα κομπλε πιθανον το προβλημα ειναι στο μοντεμ που εχω ειναι μαρκας ζτε σκεφτομαι να το κανω mac filter μηπως και σταματησει.για την ακριβεια μενει συνδεδεμενο το δειχνει αλλα δεν λειτουργουν ολες οι εφαρμογες για παραδειγμα ειμαι φβ και παταω ενα λινκ και το ανοιγει με τον brwonser του φβ και δεν λειτουργει και παταω πανω δεξια ανοιγμα με uc brownser και δουλευει.μετα παω σε ενα game π θελει ιντερνετ και δεν το φορτωνει με αποτελεσμα να κλεινω το wifi και να το ανοιγω και ειναι ολα κομπλε αυτο το θεμα εχω μονο.με την μπαταρια το ελυσα και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια μεσω greenify :D

Έχω τρεις μέρες τώρα που ψάχνω το θέμα με το προβληματικό ίντερνετ και τείνω προς το συμπέρασμα πως τα προβλήματα με το wifi οφείλονται στο κατακραγμένο zte (που μου έδωσε ο οτε) και δεν έχουν καμία σχέση με το κινητό, software ή hardware. Τις τελευταίες αυτές μέρες το πρόβλημα χειροτέρεψε και στον υπολογιστή αλλά ήμουν τόσο απορροφημένος με το κινητό που δεν το συνειδητοποίησα αρχικά.

Όσο για το greenify, πως το σετάρετε και πετυχαίνετε βελτίωση στη μπαταρία; Από αυτά που διαβάζω, σου προτείνει να μην κάνεις hibernate κανένα system app. Οπότε μένουν οι εφαρμογές του χρήστη. Από αυτές, όσες θέλεις να τρέχουν στο background δεν τις κάνεις hibernate. Αλλιώς για παράδειγμα πως θα μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν έχω νέα μηνύματα σε τύπου whatsapp εφαρμογές. Οπότε στην τελική τι μένει; Εφαρμογές που δεν έχουν λόγο να λειτουργούν στο background και λογικά δεν πετυχαίνεις τίποτα με το hibernate; Κανένας πρόθυμος να μου το εξηγήσει;

Έχω τρεις μέρες τώρα που ψάχνω το θέμα με το προβληματικό ίντερνετ και τείνω προς το συμπέρασμα πως τα προβλήματα με το wifi οφείλονται στο κατακραγμένο zte (που μου έδωσε ο οτε) και δεν έχουν καμία σχέση με το κινητό, software ή hardware. Τις τελευταίες αυτές μέρες το πρόβλημα χειροτέρεψε και στον υπολογιστή αλλά ήμουν τόσο απορροφημένος με το κινητό που δεν το συνειδητοποίησα αρχικά.

Όσο για το greenify, πως το σετάρετε και πετυχαίνετε βελτίωση στη μπαταρία; Από αυτά που διαβάζω, σου προτείνει να μην κάνεις hibernate κανένα system app. Οπότε μένουν οι εφαρμογές του χρήστη. Από αυτές, όσες θέλεις να τρέχουν στο background δεν τις κάνεις hibernate. Αλλιώς για παράδειγμα πως θα μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν έχω νέα μηνύματα σε τύπου whatsapp εφαρμογές. Οπότε στην τελική τι μένει; Εφαρμογές που δεν έχουν λόγο να λειτουργούν στο background και λογικά δεν πετυχαίνεις τίποτα με το hibernate; Κανένας πρόθυμος να μου το εξηγήσει;

Για το zte τα εχω διαβασει και εγω οτι δημιουργει προβληματα και γενικως ειναι να το βαψεις μπλε και πεταγμα οπου εχεις θαλασσα κοντα σου.

οσο για το greenify,σωστα εχεις καταλαβει το πως δουλευει αλλα στο m8 δεν σου χρειαζεται.εγω ακομα και με λολλιλοπ και τελειως στοκ,ολη νυχτα χανω 1% με κλειστο wifi.τι παραπανω να προσφερει το greenify;

απλα φροντισε να το εχεις σε ρυθμιση μονο 2g οταν δεν χρειαζεσαι κατι πιο γρηγορο.εκει καταναλωνει ελαχιστη μπαταρια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Για το zte τα εχω διαβασει και εγω οτι δημιουργει προβληματα και γενικως ειναι να το βαψεις μπλε και πεταγμα οπου εχεις θαλασσα κοντα σου.

οσο για το greenify,σωστα εχεις καταλαβει το πως δουλευει αλλα στο m8 δεν σου χρειαζεται.εγω ακομα και με λολλιλοπ και τελειως στοκ,ολη νυχτα χανω 1% με κλειστο wifi.τι παραπανω να προσφερει το greenify;

απλα φροντισε να το εχεις σε ρυθμιση μονο 2g οταν δεν χρειαζεσαι κατι πιο γρηγορο.εκει καταναλωνει ελαχιστη μπαταρια

@gms εμενα μου το εδωσε η φορθνετ αλλα με την 4.4.4 δεν ειχα θεμα μονο στην 5 το δημιουργησε...το τσεκαρα και σε καφετερεια το wifi μια χαρα ηταν (η htc μ ειπε οτι μπορει ν παρει κ δυο μηνες να το φτιαξει επειδη ειναι απο γερμανια) δεν υπαρχει περιπτωση ειπα :p

@gms stelioz οσο για το greenify ναι γνωριζω οτι δν κανεις αδρανποιηση εφαρμογες συστηματος εχω καμια 20 εφαρμογες διαφορετικες και παιχνιδια μεσα τα οποια βλεπω οτι ξεκινουν background ειτε γ ενα απλο τσεκ ειτε για μερικα notifications (γεμισε to stamina κλπ) τωρα για τις ενημερωσεις νομιζω εχει επιλογη σε xposed ροοτ donate ( βρισκεις και την donate αν θες) που αν θυμαμαι καλα αφηνει να ερχονται ενημερωσεις,στην απλη π εχουμε εμεις στο messenger που τσεκαρα οσο το εχεις σε αδρανοποιηση δεν ερχεται κατι.εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να μπαινω κ ν βλεπω αν εχω καποια ειδοποηση.@stelioz το 2g το χρησιμοποιεις μονο το βραδυ?η γενικοτερα για τηλεφωνο?και οταν θες το γυρνας σε 3g για ιντερνετ?

ΥΓ το θεμα ειναι να βρουμε καποια λυση με την μ...... το zte πριν παμε να αγορασουμε αλλο....

Μήπως επειδή έχεις μικρό διάστημα τη συσκευή δεν το παρατήρησες νωρίτερα όσο είχες kitkat; Το S3 (το είχε ο αδερφός μου) όταν πήρε την τελευταία αναβάθμιση είχε προβλήματα με το wifi. Είχε βρει στο internet workaround με αλλαγή ρυθμίσεων στο router να γίνεται το wifi πιο σταθερό. Το έκανε σε router Thomson της forthnet και έστρωσε. Για το δικό μας δυστυχώς δεν βρίσκω κανέναν στο ίντερνετ να έχει βρει λύση με αλλαγή ρυθμίσεων στο router. Τα zte έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε τόσο κόσμο (από ότι διαβάζω στο internet) που κάνεις δεν ασχολείται ιδιαίτερα. Αλλαγή router κάνουν οι περισσότεροι.

Μήπως επειδή έχεις μικρό διάστημα τη συσκευή δεν το παρατήρησες νωρίτερα όσο είχες kitkat; Το S3 (το είχε ο αδερφός μου) όταν πήρε την τελευταία αναβάθμιση είχε προβλήματα με το wifi. Είχε βρει στο internet workaround με αλλαγή ρυθμίσεων στο router να γίνεται το wifi πιο σταθερό. Το έκανε σε router Thomson της forthnet και έστρωσε. Για το δικό μας δυστυχώς δεν βρίσκω κανέναν στο ίντερνετ να έχει βρει λύση με αλλαγή ρυθμίσεων στο router. Τα zte έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε τόσο κόσμο (από ότι διαβάζω στο internet) που κάνεις δεν ασχολείται ιδιαίτερα. Αλλαγή router κάνουν οι περισσότεροι.

καλημερα,

οχι μεσα σε μια εβδομαδα θα μου εκανε νερα αν ηταν η κιτκατ.μα εξαλλου οταν ειμαι εξω και συνδεομαι απο καφετεριες δεν εχω θεμα ολα πετανε....σε κανενα δεκαημερο που θα βρισκομαι αλλου με συνδεση hol θα τσεκαρω παλι...αν ειχε θεμα το κινητο θα μ εκανε παντου νερα και στο ιντερνετ απο το κινητο απο οσο θυμαμαι αυτο τ εξαρτημα παει πακετο με wifi :P τελως παντων εγω αυτο το θεμα το αντιμεπτοπιζω με κλεισιμο και ανοιγμα του wifi αλλα δν τ κανει σ ολες τις εφαρμογες αυτο ειναι που με σπαει τ νευρα και δν τ καταλαβαινω :p

μαλλον βρηκα λυση στην αρχη εκανα μακ φιλτερ το μοντεμ εστρωσε για 1 μερα αλλα μετα παλι τα ιδια και αποφασισα να κανω hard reset στο μοντεμ να γυρισουν ολα μαμα...και απο οτι φανηκε αυτο ελυσε το προβλημα μου στο κινητο...μοντελο ZTE ZXHN H108L forthnet.ελπιζω να βοηθησα.

Ρίξε μια ματιά στο νήμα του Μ7 τα 3 τελευταία ποστ αν σε ενδιαφέρει να κάνεις μία ακόμα δοκιμή. Μέχρι στιγμής πως πάει; Σε εμένα το hard reset δεν έφερε αποτελέσματα. Δεν είχα κάνει και καμιά σπουδαία αλλαγή για να επαναφέρει. Όσο για το ρούτερ σου, νομίζω το έχω δοκιμάσει σε Wind. ΠΟΛΛΑ προβλήματα.

Ρίξε μια ματιά στο νήμα του Μ7 τα 3 τελευταία ποστ αν σε ενδιαφέρει να κάνεις μία ακόμα δοκιμή. Μέχρι στιγμής πως πάει; Σε εμένα το hard reset δεν έφερε αποτελέσματα. Δεν είχα κάνει και καμιά σπουδαία αλλαγή για να επαναφέρει. Όσο για το ρούτερ σου, νομίζω το έχω δοκιμάσει σε Wind. ΠΟΛΛΑ προβλήματα.

το ξερω οτι ειναι χαλια μαυρα το ζτε τα ιδια μου κανει και στο playstation 4 τις πιο ακαταλληλες στιγμες (μ πεταξε το νετ οταν ημουν τελικο champions league στο pro15 :P )εγω ειχα ακριβως το προβλημα που εχει κ ενας στ νημα τ μ7 οτι εχω ιντερνετ αλλα δεν λειτουργει σε ολες τι εφαρμογες μου εβγαζε net error name not resolved καπως ετσι.και το εκανα hard reset και μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα..αλλα θα κατεβασω την εφαρμογη dnset που ειδα στο ποστ και αν προκυψει καποιο προβλημα θα την δοκιμασω...δεν θελω να κανω δοκιμες τωρα που συνηλθε μην τα παιξει παλι :p αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα DNS οπως ειπαν και στο reddit και στο νημα του μ7

******τωρα ειδα οτι θελει ρουτ το dnset οποτε και να ηθελα δεν μπορω να την δοκιμασω

****στα σχολια λεει ενας οτι την χρησιμοποιησε χωρις ρουτ κ δουλεψε...δες αν υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη η αλλαξε κατι στο μοντεμ σου ελπιζω να το φτιαξεις.

Edited by sakaki14567

Εδω και 3 ημέρες χρησιμοποιώ ξανά το m8 ως βασική συσκευή μου και εχω βγάλει το εξής αρνητικό συμπέρασμα.

Η κατανάλωση μπαταρια με το bt on(και σε ομιλία και μουσική και standby)ειναι σχεδόν διπλάσια απο οτι με οποιονδήποτε αλλη συσκευή χρησιμοποίησα η χρησιμοποιώ.

Το είχα παρατηρήσει αυτο απο περσι οταν είχα πάρει σε ασημί το πρώτο μου m8 οταν παραλληλα είχα το z2.

Και εως σήμερα κατα σειρά με z3,flex 2 και s6 edge ακριβώς το ίδιο συμπέρασμα.

Κατι προφανως φταιει απο πλευράς υλοποίηση της HTC όπου η κατανάλωση μπαταρίας ειναι αδικαιολόγητα υψηλή και όλα αυτα με τα ίδια bt hands free.

Αν δηλαδη είχα βάλει κσι την Lollipop με την χειρότερη αποδοση σε αυτονομια η συσκευή θα ήταν για πώληση ξεκάθαρα μιας και λογο βασικής αιτίας του bt χειρότερη αυτονομια και απο το edge εχω σήμερα που μιλάμε και τα δουλεύω εναλλάξ και τα 2.

Πρεπει σε μελλοντική υλοποίηση να το βελτιώσει η εταιρία αυτόν τον παράγοντα και ειδικά που εμένα το bt ειναι on 16-18ωρες το 24ωρο.

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο παρόλο που το bluetooth μου δουλεύει περίπου τις ίδιες ώρες με σένα. Βέβαια δεν έχω συγκρίνει με άλλη συσκευή αλλά πάνω από 1% στις 36 ώρες και βάλε λειτουργίας του τηλεφώνου δεν ξεπερνά τη χρήση που προανέφερα. Αντίθετα μου έχει υψηλή κατανάλωση στους συγχρονισμούς. Ανεβάζει τον kernel. Αν κλείσω τους συγχρονισμούς πάει πολύ καλά. Σημείωσε ότι η χρήση bluetooth γίνεται συνδυασμός μουσικής και ομιλίας με ομιλία ημερησίως περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο παρόλο που το bluetooth μου δουλεύει περίπου τις ίδιες ώρες με σένα. Βέβαια δεν έχω συγκρίνει με άλλη συσκευή αλλά πάνω από 1% στις 36 ώρες και βάλε λειτουργίας του τηλεφώνου δεν ξεπερνά τη χρήση που προανέφερα. Αντίθετα μου έχει υψηλή κατανάλωση στους συγχρονισμούς. Ανεβάζει τον kernel. Αν κλείσω τους συγχρονισμούς πάει πολύ καλά. Σημείωσε ότι η χρήση bluetooth γίνεται συνδυασμός μουσικής και ομιλίας με ομιλία ημερησίως περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.

Σε εμένα πάντως δεν πάει καλά με 2 διαφορετικά m8 με 1 χρόνο διαφορά.

Τυχαίο, δεν νομίζω.

Της Sony BT stereo χρησιμοποιώ πάντα εδώ και μια 6τια ανελλιπώς και με κανένα άλλο κινητο άλλης εταιρίας δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα.

Μόνο το Lumia 920 τώρα που θυμήθηκα μου εκανε τα ίδια πριν μια 3ετια που το είχα επί ένα εξάμηνο.

Edited by alextrela

ουτε σε εμενα εχει καποιο θεμα με το bt και εχω και την 5 εκδοση Μονο οι συχρονισμοι τρωνε πολυ μπαταρια και να σου πω και το παραδοξο με 100% μπαταριας επαιζα game αρκετα βαρυ για 4 ωρες και βαλε μεχρι να δω την μπαταρια στο 40% οποτε κατι παιζει με το δικο σου...αλλα εφοσον εχεις συνεχεια σονυ κινητο τι το κοιτας το μ8 fanboy πρεπει να εισαι της σονυ :P

ουτε σε εμενα εχει καποιο θεμα με το bt και εχω και την 5 εκδοση Μονο οι συχρονισμοι τρωνε πολυ μπαταρια και να σου πω και το παραδοξο με 100% μπαταριας επαιζα game αρκετα βαρυ για 4 ωρες και βαλε μεχρι να δω την μπαταρια στο 40% οποτε κατι παιζει με το δικο σου...αλλα εφοσον εχεις συνεχεια σονυ κινητο τι το κοιτας το μ8 fanboy πρεπει να εισαι της σονυ :P

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω ειναι οτι τα bt της Sony δεν ειναι πλήρες συμβατά με τα HTC και καταναλώνουν παραπάνω μπαταρια που όμως το παρατηρώ μονο απο την πλευρά του κινητού,όχι του bt του ίδιου.

Αντίθετα αμα το bt το εχω απενεργοποιημένο χωρις σύνδεση με το hands free εκεί βράχος η μπαταρια.

Αποσυνδέσεις κλπ δεν εχω ουτε για πλάκα,απλά καταναλώνει την μπαταρια του κινητού με πιο γρήγορο ρυθμό.

Ειτε σε αναμονή ειτε μιλώντας ειτε ακούγοντας μουσική.

Και σε όλα τα κινητά τα στήνω με τον ίδιο ακριβώς τροπο σε εφαρμογές, σε όλα δηλαδη.

Συγχρονισμόυς δεν παρατήρησα να ειναι χειρότερα απο αλλα κινητά,αλλα στον ίδιο βαθμο.

Εκτός αν ειναι θέμα hardware bt module,αλλα το αποκλείω διοτι το ίδιο θέμα είχα και περσι με ενα ασημί m8 που πήρα εξίσου.

ΥΓ:Sony συνέχεια δεν εχω,σχεδόν όλες τις εταιρίες εχω αλλάξει και δοκιμάζω διαρκώς.

Edited by alextrela

Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω ειναι οτι τα bt της Sony δεν ειναι πλήρες συμβατά με τα HTC και καταναλώνουν παραπάνω μπαταρια που όμως το παρατηρώ μονο απο την πλευρά του κινητού,όχι του bt του ίδιου.

Αντίθετα αμα το bt το εχω απενεργοποιημένο χωρις σύνδεση με το hands free εκεί βράχος η μπαταρια.

Αποσυνδέσεις κλπ δεν εχω ουτε για πλάκα,απλά καταναλώνει την μπαταρια του κινητού με πιο γρήγορο ρυθμό.

Ειτε σε αναμονή ειτε μιλώντας ειτε ακούγοντας μουσική.

Και σε όλα τα κινητά τα στήνω με τον ίδιο ακριβώς τροπο σε εφαρμογές, σε όλα δηλαδη.

Συγχρονισμόυς δεν παρατήρησα να ειναι χειρότερα απο αλλα κινητά,αλλα στον ίδιο βαθμο.

Εκτός αν ειναι θέμα hardware bt module,αλλα το αποκλείω διοτι το ίδιο θέμα είχα και περσι με ενα ασημί m8 που πήρα εξίσου.

ΥΓ:Sony συνέχεια δεν εχω,σχεδόν όλες τις εταιρίες εχω αλλάξει και δοκιμάζω διαρκώς.

Το Bluetooth μήπως έχει ανοιχτή την επιλογή να στέλνει ήχους και μουσική εκεί?

Αν πας ρυθμίσεις Bluetooth και μπεις μέσα στις ρυθμίσεις του ακουστικού που χρησιμοποιείς θα βρεις μια επιλογή που αν την βγάλεις μόνο τις κλήσεις θα ακούς εκεί.

Εγώ έχω ένα Plantronics που είναι και για μουσική και έχω βγάλει την επιλογή αυτήν γιατί όλοι οι ήχοι πηγαίνουν στα ακουστικά.

Αν θέλω να ακούσω μουσική πάω εκεί και το βάζω ξανά

Nokia 8800 Scirocco

Σε εμένα πάντως δεν πάει καλά με 2 διαφορετικά m8 με 1 χρόνο διαφορά.

Τυχαίο, δεν νομίζω.

Της Sony BT stereo χρησιμοποιώ πάντα εδώ και μια 6τια ανελλιπώς και με κανένα άλλο κινητο άλλης εταιρίας δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα.

Μόνο το Lumia 920 τώρα που θυμήθηκα μου εκανε τα ίδια πριν μια 3ετια που το είχα επί ένα εξάμηνο.

Φίλε μου και εγώ χρησιμοποιω το Sony shb52 και σημερα είχα 8:30 ώρες σε σύνδεση και είκοσι λεπτά ομιλίας και το Gsam έγραφε 0% χρηση

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Εγω πιστευω οτι επειδη τυχαινει να εχουμε το πιο απροβληματιστο κινητο της αγορας ψαχνουμε να βρουμε δηθεν προβληματα.καλο ειναι αυτο βασικα.απ το να προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον οτι το κινητο μας δεν εχει lag,οτι εχει multitasking με πανω απο 1 εφαρμογη η οτι η οθονη δεν εχει bleeding και οτι οι ασπριλες ειναι φυσιολογικες,καλυτερα το bluetooth.το οποιο βασικα ειναι ενα ακομα bug της 5.0.1. Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Εγω πιστευω οτι επειδη τυχαινει να εχουμε το πιο απροβληματιστο κινητο της αγορας ψαχνουμε να βρουμε δηθεν προβληματα.καλο ειναι αυτο βασικα.απ το να προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον οτι το κινητο μας δεν εχει lag,οτι εχει multitasking με πανω απο 1 εφαρμογη η οτι η οθονη δεν εχει bleeding και οτι οι ασπριλες ειναι φυσιολογικες,καλυτερα το bluetooth.το οποιο βασικα ειναι ενα ακομα bug της 5.0.1.

4.4.4 νομιζω έχει ο φίλος με το πρόβλημα...

Του έκανα τελικά ενα hard reset εχθες,δεν παλεύοταν το πράγμα.

Χρησιμοποιώ 2 sbh80 και 2 sbh20.

Φίλε μου και εγώ χρησιμοποιω το Sony shb52 και σημερα είχα 8:30 ώρες σε σύνδεση και είκοσι λεπτά ομιλίας και το Gsam έγραφε 0% χρηση

Ουδέποτε 0% μου γράφει.

Πάντα ενα 2-3% minimum.

Και εγω το μετράω απο το ποσοστό της μπαταρίας που πέφτει με η χωρις bt και ετσι συγκρίνω όχι απο gsam αποκλειστικά.

Προχθές το είχα φορτίσει όλο το βράδυ, το πρωί σύνδεσα το bt και σε 3 ώρες αναμονή χωρις κλήση χωρις τίποτα μου έφαγε 5%.

Αποσύνδεσα το bt και στο ίδιο διαστημα μου έφαγε μονο 1% παλι σε αναμονή χωρις ομιλία η τίποτα.