Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτές οι οδηγίες είναι για το εργοστασιακό recovery? Εγώ που έχω περασμένο τον TWRP γιατί δεν πιάνει από το recovery το wipe cache; Φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς αλλά μετά την επανεκκίνηση η cache δεν έχει διαγραφεί.

Ναι φίλε μου είναι για stock Rom το μενού αυτό..Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Γνωρίζουμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα calibration στη μπαταρία?

Ρωτάω διότι τις τελευταίες φορές από το 30 στο 25% κατεβαίνει υπερβολικά γρήγορα το ποσοστό και σήμερα το άφησα επίτηδες να σβήσει από μπαταρία . Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι παρέμενε στο 1% για 25 (!!!)λεπτά περίπου πράγμα που δείχνει ότι το ποσοστό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Γι αυτό το άδειασα τελείως μπας κ στρώσει...παρόλα αυτά το εργαλείο μου έβγαλε 7 ώρες και 10 λεπτά οθόνη μέχρι να απενεργοποιηθει!(χρήση WiFi μόνο και όλα σερφάρισμα). Για τα 2600ma της μπαταρίας είναι αρκετά καλά πιστεύω...

αν γνωρίζει κάποιος για το καλιμπραρισμα ας μου απαντήσει.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tο τηλέφωνο τα σπάει δεν μπορώ να τα περιγράψω όλα εκείνα τα πράγματα που μου αρέσουν και είναι βολικά!

Ένα πράγμα μου έχει σπάσει τα νεύρα και αυτό είναι ένας υψίσυχνος ήχος κατά την διάρκεια της κλήση κατα διαστήματα απο το ακουστικό. Είναι αρκετά συχνός που γίνεται χειρότερος όταν το ακουστικό είναι ρυθμισμένο στην μέγιστη ή κοντά στην μέγιστη ένταση του. Το έχει παρατηρήσει άλλος? Βλακώδες πρόβλημα αλλά εκνευριστικό. Όλα τα άλλα είναι άψογα στο κινητό.

Να σημειώσω ότι έχει περαστεί η αναβάθμιση Android Lollipop 5.0.1 και είμαι σε Cosmote 2G GSM... Είναι το One M8 32GB (Αμερικάνικο T-Mobile)

Λοιπόν είναι η 3η φορά που παραθέτεις το ίδιο ερώτημα μέσα σε 2 μέρες.. Για να καταλάβω νομίζεις ότι αν κάποιος ήξερε να σου απαντήσει δεν θα απαντούσε?

Επίσης πραγματικά μερικούς δεν σας καταλαβαίνω με τίποτα, έχετε την εντύπωση ότι το forum είναι technical support της κάθε εταιρίας και πως τα παιδειά που γράφουν εδώ μέσα είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τα πάντα για να σας απαντήσουν.. Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά το forum δεν είναι γι' αυτή τη δουλειά. Για κάτι τέτοιο υπάρχει το αντίστοιχο support της κάθε εταιρίας, παρακαλώ πολύ λοιπόν να απευθύνεστε εκεί..

Την επόμενη φορά η ερώτησή σου θα διαγραφεί. Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Συγνώμη που επέμενα έτσι "έντονα" απλά περίμενα να το αναφέρει κάποιος ότι του έχει τύχει για να με βοηθήσει.

Πάντως μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι έχει να κάνει με το HD Voice/HD call. Στην cosmote δεν δουλεύει σωστά ή τουλάχιστον πρέπει να αλλάξω SIM, θα ρωτήσω την Cosmote. Απλά για όποιον του τύχει, ενημερωτικά.

www.pcplace.gr

Προς ενημέρωση μερικών....

Στα γνωστά μαγαζάκια της Ομόνοιας που πουλάνε φτηνά, να προσέχετε ... Να αγοράζετε ΜΟΝΟ Ελληνικό, αν θέλετε φυσικά Ελληνικά....

Μια ιστορία που έμαθα πριν από λίγο...

Τα μαγαζάκια αυτά διαφημίζουν ότι πουλάνε καινούργια Ευρωπαϊκά, με εγγύηση και φυσικά με ελληνικά ....όλο αυτό που λένε ειναι φυσικά... Αλήθεια !! Αλλά ειναι και μια μεγάλη παραπλάνηση.

Στα γεγονότα λοιπόν, παίρνει φίλος μου ένα "εγγυημένο" Νορβηγικό ...

Με το που βάζει sim και ανοίγει, επιλογή να επιλέξει γλώσσα κινητού ...φυσικά επιλέγει Ελληνικά.

Version 4.4.2 όλα απροβλημάτιστα μέχρι που προσπαθεί να κάνει upgrade σε 4.4.3....κατεβάζει τα 600+MB και κατα το installation...error!!! Αυτό το επανέλαβε καμία 10αρια φορές χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.

Για να το ξεγελάσει λέει, δεν το βάζω στην μητρική του γλώσσα .... Τίποτα και στα Νορβηγικά ....αλλά όταν θέλησε να το γυρίσει στα Ελληνικά .... Παπαλα ... Δεν είχε Ελληνικά .

Αποτέλεσμα, για να μην σας κουράζω, Ελληνικά μόνο με reset ... Λες και κάποιος είχε κάνει injection τα Ελληνικά ΜΟΝΟ στο αρχικό boot menu.

Με μια επίσκεψη στο επίσημο service έγινε επαναφορά (περιέργος μιας και ήταν πειραγμένο όπως είπαν) στις κανονικές για το κινητό συνθήκες....με 5.0.1 αλλά φυσικά χωρίς Ελληνικα (μιας και ειναι κλειδωμένα σε ένα νορβηγικό M8).

Ο "επαγγελματίας" με τα πολλά και με πίεση, αφού του απέδειξε ο φίλος ότι δεν εχει Ελληνικα με το παραπάνω τροπο ..έδωσε πίσω τα χρήματα με πολλές κατάρες....

Προς γνώση και ... Συμμόρφωση !!!

Καλά κάνεις και το αναφέρεις αν και εγώ όταν αποφάσισα να το αγοράσω διάβασα τις συμβουλές των παιδιών εδώ να πάρω unbranded.

Όλοι στα τηλέφωνα μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να ξέρουν από την συσκευασία αν είναι ή όχι.

Μόνο το στέκι μου είπε το εξής.

Έρχεστε από εδώ το ανοίγουμε μπροστά σας και το ελέγχουμε.

Αν είναι unbranded το παίρνεται αλλιώς όχι.

Περί ελληνικών λοιπόν όταν ανοίξαμε την συσκευή δεν είχε επιλογή για ελληνικά αλλά όταν έβαλα την SIM ήταν πρώτη επιλογή.

Το αστείο είναι ότι αν θέλω να αλλάξω γλώσσα μετά δεν έχω επιλογή για ελληνικά παρά μόνο με reset.

iPhone 16 Pro Max

Χαίρεται σε όλους θέλω την γνώμη σας θέλω να πάρω την εν λόγω συσκευή να πάω στο m8 η το m8s

Τέτοιες ερωτήσεις παρακαλώ να γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς.

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή παιδιά , επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το Μ8 (καλά κοιτάω και το M8s !!!!!!!) δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να δεις από που προέρχεται το κινητό ?? Ή αυτό ισχύει μόνο για τις unbranded συσκευές ?? (δηλαδή να ξέρεις αν είναι ή όχι unbranded από την συσκευασία)

Και με το θέμα της εγγύησης τι γίνεται ???

VF Giga Unlimited Ultra

Από την συσκευασία και μόνο δεν γίνεται.. Αν όμως το ανάψεις στον bootloader μπορείς να μάθεις ακριβώς για που είναι και αν είναι branded ή όχι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι φίλε μου είναι για stock Rom το μενού αυτό..Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Γνωρίζουμε πως μπορούμε να κάνουμε ένα calibration στη μπαταρία?

Ρωτάω διότι τις τελευταίες φορές από το 30 στο 25% κατεβαίνει υπερβολικά γρήγορα το ποσοστό και σήμερα το άφησα επίτηδες να σβήσει από μπαταρία . Αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι παρέμενε στο 1% για 25 (!!!)λεπτά περίπου πράγμα που δείχνει ότι το ποσοστό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Γι αυτό το άδειασα τελείως μπας κ στρώσει...παρόλα αυτά το εργαλείο μου έβγαλε 7 ώρες και 10 λεπτά οθόνη μέχρι να απενεργοποιηθει!(χρήση WiFi μόνο και όλα σερφάρισμα). Για τα 2600ma της μπαταρίας είναι αρκετά καλά πιστεύω...

αν γνωρίζει κάποιος για το καλιμπραρισμα ας μου απαντήσει.

Νομίζω οτι αυτό που έκανες να αφήσεις την μπαταρια να εξαντληθεί σε συνδυασμό με φόρτιση μετά μέχρι το 100% ειναι το καλυτερο καλιμπραρισμα.

iPhone 16 Pro Max

Και γω αυτό πιστεύω.. δοκίμασα κ το κόλπο με φορτιστή επάνω ,σβηστό, με πάτημα ταυτόχρονα power, volume up, down αλλά δεν έκανε τίποτα.Με kit Kat νομίζω πως γινόταν

Πάντως όσο ξύλο έφαγε το κινητό μας με την lollipop σε talk time το κέρδισε σε web browsing.

Ανάλογα την χρήση κάποιοι πήραν τα πάνω τους κάποιοι τα κάτω τους.

Εγώ προσωπικά δεν μιλάω πολυ αλλα σερφάρω παρα πολυ.

http://blog.gsmarena.com/benchmarking-android-5-0-lollipop-battery-life-samsung-galaxy-s5-lg-g3/

iPhone 16 Pro Max

Kαι Εγώ έτσι είμαι γι'αυτό δεν κατάλαβα διάφορα με την kit Kat. Πιστεύω πως με την 5.1.1 θα βελτιωθούν τα οποια πισωγυρίσματα...Δεν ακούγεται τίποτα για νεο update όμως...

Εγώ που έχω περασμένο τον TWRP γιατί δεν πιάνει από το recovery το wipe cache; Φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς αλλά μετά την επανεκκίνηση η cache δεν έχει διαγραφεί.

Απαντάω στο ερώτημά μου για να μην μπερδέψω κόσμο. Η μνήμη cache που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές δεν βρίσκεται στο cache partition το οποίο διαγράφεται από το recovery. Μέχρι χθες δεν το ήξερα.

Χαιρετω την παρεα! Κατοχος της συσκευης εδω κ 5 μερες. Το μονο θεμα που εχει η συσκευη ειναι οτι οταν κανω restart δεν βλεπει την sd card και θελει format για να την διαβασει οποτε καθε φορα χανονται τα δεδομενα που εχω αποθηκευσει εκει. Εχω μια 128GB της Samsung. Με το Galaxy S5 που την δουλευα δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα. Υπαρχει καποια λυση?

δεν ξερω αν ειναι το ιδιο προβλημα αλλα και εγω μετα απο galaxy s4 οταν την εβαλα στο m8 δεν την εβλεπε καθολου και αναγκαστικα της εκανα διαμορφωση μεσα απο το m8

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

εκανα διαμορφωση και μεσα απο το Μ8 και απο card reader αλλα καθε φορα τα ιδια μου κανει...

Μλυ φαινεται θα φαει σουτ η συσκευη πολυ συντομα. Εχω αλλαξει πανω απο δεκα μοντελα της HTC και παντα ολο καποιο προβλημα μου βγαζε

Παντα ομως! Απλα την προτιμω λογω κατασκευης υλικων κ design. Αρκετα την ανεχτηκα τζαμπα πεταμενα λεφτα...

Μλυ φαινεται θα φαει σουτ η συσκευη πολυ συντομα. Εχω αλλαξει πανω απο δεκα μοντελα της HTC και παντα ολο καποιο προβλημα μου βγαζε

Παντα ομως! Απλα την προτιμω λογω κατασκευης υλικων κ design. Αρκετα την ανεχτηκα τζαμπα πεταμενα λεφτα...

Δοκίμασες κ με άλλη κάρτα να δεις αν στο κάνει κ εκει?

Επίσης Ποια έκδοση android εχεις?

Οχι δεν δοκιμασα με αλλη καρτα κ ουτε θα δοκιμασω. Θελω να δουλεψει σωστα με αυτην που εχω γιατι 128gb καρτα δεν αγοραζεις καθε μερα. Οπως δουλευε απροβληματιστα το S5 ετσι θελω να δουλευει κ το Μ8.

Φοραει την 5.0.1

Οχι δεν δοκιμασα με αλλη καρτα κ ουτε θα δοκιμασω. Θελω να δουλεψει σωστα με αυτην που εχω γιατι 128gb καρτα δεν αγοραζεις καθε μερα. Οπως δουλευε απροβληματιστα το S5 ετσι θελω να δουλευει κ το Μ8.

Φοραει την 5.0.1

Τότε Κάνε φορματ στη κάρτα με τον τρόπο που αναφέρω στη σελίδα 257 πάνω πάνω...Αν δεν δουλέψει ούτε έτσι δοκίμασε κ μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό

Τότε Κάνε φορματ στη κάρτα με τον τρόπο που αναφέρω στη σελίδα 257 πάνω πάνω...Αν δεν δουλέψει ούτε έτσι δοκίμασε κ μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό

τα δοκιμασα ολα. τιποτα δεν αλλαζει. καθε φορα τα ιδια.

αντε γεια ρε HTC. Ποσο ακομα θα ασχολουμαι με τα κωλοπροβληματα σου?

Και να πω οτι δεν σε ξερω εδω και χρονια? Καθε φορα τα ιδια. Βαρεθηκα :mad:

Παω αλλου

Παω αλλου

Προφανώς κάποια ασυμβατότητα υπάρχει μεταξύ τους...κ γω με s4 είχα θέματακια με μια SanDisk ενώ στο m8 κανενα απολύτως...Αυτο το καιρό χρησιμοποιώ μια 32αρα Samsung και ούτε μ αυτή αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα

Προφανώς κάποια ασυμβατότητα υπάρχει μεταξύ τους...κ γω με s4 είχα θέματακια με μια SanDisk ενώ στο m8 κανενα απολύτως...Αυτο το καιρό χρησιμοποιώ μια 32αρα Samsung και ούτε μ αυτή αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα

Και εγώ με μια 32αρα Kingston λειτουργεί άψογα και μάλιστα πριν την έιχε ο κουμπάρος μου σε s5.

Παω αλλου

Δώστο φίλε μου.

Δεν αξίζει να χαλιεσαι για μια συσκευή.

Για να μην παρεξηγηθώ θα σου πω οτι τα ιδια γράφω και στο νήμα του s5 με τα προβλήματα της κάμερας.

Δίνουμε τα λεφτά μας για να χαρούμε όχι για να τρελαθούμε.

iPhone 16 Pro Max

Δώστο φίλε μου.

Δεν αξίζει να χαλιεσαι για μια συσκευή.

Για να μην παρεξηγηθώ θα σου πω οτι τα ιδια γράφω και στο νήμα του s5 με τα προβλήματα της κάμερας.

Δίνουμε τα λεφτά μας για να χαρούμε όχι για να τρελαθούμε.

θα το δωσω.

Δεν μπορω κ δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με προβληματα τα οποια απλα δεν θα επρεπε να υπαρχουν σε τετοιες συσκευες.

Απλα βαρεθηκα. Παιρνεις low end συσκευη και τα λεφτα της τα βγαζει, παιρνεις midrange συσκευη και δουλευει αψογα χωρις προβληματα, παιρνεις high end συσκευη και ολα τα στραβα και τα αναποδα εκει θα τα βρεις!