Greekspinner Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Βασικά πρέπει να δεις αν το έχει root με custom rom γιατί τότε ξεχνάς εγγύηση. Επίσης αν είναι δουλεύει όπως λες τόσο πολύ η μπαταρία θα την έχει ακούσει. Δεν θα έχει πέσει η ταχύτητα. Τώρα όλα εξαρτώνται από τα λεφτά που θα το βρεις... Δεν ξέρω το άτομο από το οποίο θα το αγοράσω απλά ήθελα να δω στην χειρότερη περίπτωση τι μπορώ να περιμένω.Πως καταλαβαίνω εάν έχει root με custom rom γιατί είμαι άσχετος απ'αυτά?Στο insomnia που κοιτάω οι τιμές είναι γύρω στα 300 -320 αλλά πιστεύω πως μπορώ να το βρω και πιο φθηνά.Έχεις κανένα site υπόψιν σου με μεταχειρισμενα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Στο πανεπιστημιακό στο ρίο είσαι? Έχει χάλια σήμα εκεί μέσα, το 4G το βρίσκω γενικά άχρηστο εκτός και αν κατεβάζεις ταινίες, στο ισόγειο βέβαια από όσο θυμάμαι δεν πιάνει κάν 3g οπότε στη θέση σου θα το γύρναγα μόνιμα σε 2g όσο ήμουν εκεί μέσα. Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις.... :) Από νευρολογικη σε ψυχιατρική... Οπότε από 4ο στο 0....το γύρισα σήμερα σε 3G και βλέπω διαφορά στη μπαταρία.. Προς το καλύτερο εννοείται Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ομάδα καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας ψάχνω για σκληρή διάφανη θήκη για το m8 όχι σιλικόνη αλλά γενικά δεν. . Ήξερα για την case mate αλλά εδώ local από αυτούς που γνωρίζω δεν μπορώ να βρω. Εαν έχει κανείς καμία ιδέα ή πρόταση για το που μπορώ να βρω θα το εκτιμούσα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν ξέρω το άτομο από το οποίο θα το αγοράσω απλά ήθελα να δω στην χειρότερη περίπτωση τι μπορώ να περιμένω.Πως καταλαβαίνω εάν έχει root με custom rom γιατί είμαι άσχετος απ'αυτά?Στο insomnia που κοιτάω οι τιμές είναι γύρω στα 300 -320 αλλά πιστεύω πως μπορώ να το βρω και πιο φθηνά.Έχεις κανένα site υπόψιν σου με μεταχειρισμενα κινητά? Kαλησπερα δες το post 4144 και το post 331 το screenshot που εχω βαλει , αν δεις κατι τετοιο τοτε η συσκευη ειναι ξεκλειδωτη και εκτος εγγυησης η με αναμενη συσκευη κοιτα το μενου αν εχει εικονιδιο{ su} super user root αν εχει το ιδιο ειναι ξεκλειδωτη . Πιο φθηνα απο την τιμη που γραφεις δεν θα βρεις και αν βρεις η θα εχει γραντζουνιες η χωρις παρελκομενα κουτι και τα λοιπα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391969&page=277 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις.... :) Από νευρολογικη σε ψυχιατρική... Οπότε από 4ο στο 0....το γύρισα σήμερα σε 3G και βλέπω διαφορά στη μπαταρία.. Προς το καλύτερο εννοείται Που να δεις στην άλλη μέρια(ογκολογικό/εξωτερικά ουρολογικού) που είμασταν σε fly mode :lol: Ψυχιατρική απ' ότι θυμάμαι την πάλευε με 3G, όποτε μια χαρά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κάτι που έχω παρατηρήσει..Όταν χρησιμοποιώ και φορτιζω παράλληλα το κινητό, στην αρχή ανεβαίνει γρήγορα το ποσοστό της μπαταρίας...Μετά από 20% φορτισης ανεβαίνει πάρα πολύ αργά ως και καθολου..Μόνο όταν σταματήσω να το δουλεύω ανεβάζει κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό η υπάρχει κάποιο θεμα? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κάτι που έχω παρατηρήσει..Όταν χρησιμοποιώ και φορτιζω παράλληλα το κινητό, στην αρχή ανεβαίνει γρήγορα το ποσοστό της μπαταρίας...Μετά από 20% φορτισης ανεβαίνει πάρα πολύ αργά ως και καθολου..Μόνο όταν σταματήσω να το δουλεύω ανεβάζει κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό η υπάρχει κάποιο θεμα? Όλες οι συσκευές φορτίζουν γρήγορα στην αρχή και στη συνέχεια ο ρυθμός πέφτει. Δεν είναι περίεργο. Καλό είναι να μην το δουλεύεις εντατικά την ώρα που φορτίζει. Η ζωή της μπαταρίας μειώνεται με την αυξημένη θερμοκρασία. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Να ρωτήσω κάτι ακόμα πως βλέπουμε από πια χώρα είναι το κινητό ? Και αν γνωρίζει κανείς την ιστοσελίδα της HTC για τα update ( δεν ξέρω αν έχει κιόλας ) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Να ρωτήσω κάτι ακόμα πως βλέπουμε από πια χώρα είναι το κινητό ? Και αν γνωρίζει κανείς την ιστοσελίδα της HTC για τα update ( δεν ξέρω αν έχει κιόλας ) Ευχαριστώ! https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter&hl=el και μετα ποιος κωδικος ειναι για την χωρα κατασκευης ? γιατι δεν βλεπω κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 και μετα ποιος κωδικος ειναι για την χωρα κατασκευης ? γιατι δεν βλεπω κατι.. Γραψε το cid is που βλεπεις πανω πανω με κοκκινα γραμματα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 htc_Y13 ? https://www.dropbox.com/s/h9qsju5uwmxuaun/Screenshot_2015-05-08-12-56-06.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) htc_Y13 ? https://www.dropbox.com/s/h9qsju5uwmxuaun/Screenshot_2015-05-08-12-56-06.png?dl=0 Mαλλον ειναι νορβηγια δανια σουηδια σε αυτες τις χωρες δινει αυτο το cid HTC-Nor HTC__Y13 EDIT οσο για την αλλη ερωτηση τα update θα τα βλεπεις ειτε με ενημερωση στην συσκευη και τις εφαρμογες της htc στο play H σελιδα ειναι αυτη της htc http://www.htc.com/gr/ Edited May 8, 2015 by nek46 more info Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπέρα! Σκέφτομαι για αγορά του m8.Πιστεύετε ότι αξίζει ακόμη η αγορά του;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπέρα! Σκέφτομαι για αγορά του m8.Πιστεύετε ότι αξίζει ακόμη η αγορά του;; Κοίτα για μένα είναι μακράν η καλύτερη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, καλογραμμένο software,ταχύτατο και πολύ καλή αυτονομία. Αν δεν ζητάς κορυφαία κάμερα (στιλ s6) πιστεύω είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Κοίτα για μένα είναι μακράν η καλύτερη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, καλογραμμένο software,ταχύτατο και πολύ καλή αυτονομία. Αν δεν ζητάς κορυφαία κάμερα (στιλ s6) πιστεύω είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Σε τι τιμουλα πιστεύεις ότι αξίζει;; Έχεις να προτίνεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζι;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Σε τι τιμουλα πιστεύεις ότι αξίζει;; Έχεις να προτίνεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζι;; τα HTC κρατάνε τιμή και νομίζω ότι το m8 παίζει ακόμα γύρω στα 400. Μαγαζί δεν έχω κάποιο να σου προτείνω αλλά θα σε συμβούλευα να πάρεις unbranded Ευρωπαϊκή συσκευή γιατί διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει Ελληνικά. Edit. Tο kaizershop που ακούγονται καλά σχόλια και έχω ξαναψωνισει στο παρελθόν το έχει στα 385.Καλή τιμουλα πιστεύω Edited May 8, 2015 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 τα HTC κρατάνε τιμή και νομίζω ότι το m8 παίζει ακόμα γύρω στα 400. Μαγαζί δεν έχω κάποιο να σου προτείνω αλλά θα σε συμβούλευα να πάρεις unbranded Ευρωπαϊκή συσκευή γιατί διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει Ελληνικά. Edit. Tο kaizershop που ακούγονται καλά σχόλια και έχω ξαναψωνισει στο παρελθόν το έχει στα 385.Καλή τιμουλα πιστεύω Πολυ πρόσφατα πήρα το m8 από το μαγαζί που λες όλα μία χαρά Αγγλίας άψογο όπως και η εξυπηρέτηση. Το χρώμα χρυσό (για την ακρίβεια πιο πολύ ροζ χρυσό πάρα clear gold αλλά αυτά είναι γούστα) . Και σχετικά με το αν αξίζει η αγορά του απλά θα σου πω ότι αυτήν την στιγμή για την τιμή που έχει είναι value for money. Ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 εγω το πηρα την τριτη που μας περασε ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!! διστακτικος ημουν μονο για το μεγεθος αλλα τωρα το εχω ψηλοσυνηθισει και ειναι ωραιο.. παρτω με κλειστα ματια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Αποφάσισα να αφήσω το αγαπημένο μου s4 και να δοκιμάσω το m8. Αγορά σημερινή απο στέκι ευρωπαϊκό unbranded όπως προτείνεται. Η ποιότητα του κινητού ειναι όντως μέρα νύχτα σε σχέση με το s4. Καλώς σας βρήκα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Αποφάσισα να αφήσω το αγαπημένο μου s4 και να δοκιμάσω το m8. Αγορά σημερινή απο στέκι ευρωπαϊκό unbranded όπως προτείνεται. Η ποιότητα του κινητού ειναι όντως μέρα νύχτα σε σχέση με το s4. Καλώς σας βρήκα. Καλημέρα φίλε μου. Και γω από s4 προερχόμενος.. Δεν υπάρχει επαφή στις δύο αυτές συσκευές και όχι μόνο στη ποιότητα.. Εύχομαι να το χαρεις! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλημέρα φίλε μου. Και γω από s4 προερχόμενος.. Δεν υπάρχει επαφή στις δύο αυτές συσκευές και όχι μόνο στη ποιότητα.. Εύχομαι να το χαρεις! Ευχαριστώ. Ή συσκευή ήταν με 4.4.2 έκανα το update σε 4.4.4 και μετά σε 5.0.1 Όλα καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ευχαριστώ. Ή συσκευή ήταν με 4.4.2 έκανα το update σε 4.4.4 και μετά σε 5.0.1 Όλα καλά μέχρι στιγμής. Καλό είναι να του κάνεις μια επαναφορά εφόσον το αναβαθμισες από κιτ κατ σε lollipop. Και μένα μια χαρά δούλευε μετά την αναβάθμιση απλά δεν μου εμφάνιζε Κανά δυο επιλογές στις ρυθμίσεις..Καλο θα του κάνεις.. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλό είναι να του κάνεις μια επαναφορά εφόσον το αναβαθμισες από κιτ κατ σε lollipop. Και μένα μια χαρά δούλευε μετά την αναβάθμιση απλά δεν μου εμφάνιζε Κανά δυο επιλογές στις ρυθμίσεις..Καλο θα του κάνεις.. Θα με βοηθούσε να μου έλεγες πώς κάνω επαναφορά. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Θα με βοηθούσε να μου έλεγες πώς κάνω επαναφορά. Ευχαριστώ και πάλι. Πας ρυθμίσεις / δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας / επαναφορά τηλεφώνου. Να ξέρεις όμως ότι είναι στη μνήμη του τηλεφώνου (Όχι της κάρτας) θα σβηστει και θα πρέπει να κρατήσεις αντίγραφα (με επαφές, Μην, Φωτογραφίες κτλ) Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts