terisds Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Στα παιχνίδια αργεί να εφαρμόσει τις κινήσεις,η μου φαίνεται; Πρέπει να αγγίξεις πολλές φορές επάνω,η παρατεταμένα. Μια χαρά ήταν με την παλιά έκδοση. Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Θα συμφωνήσω για τη μπαταρία...εμένα μου αρκεί να βγάζει άνετα τη μέρα με τη χρήση που κάνω και οριακά τα καταφέρνει. Ό καθένας κάνει διαφορετική χρήση και το πόσο βγάζει στον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν κάποιοι θέλουν αυτονομία ημερών υπάρχει και το elephone με 5000 mAh για να φορτίζεις και το αμάξι. Παρεμπιπτόντως η lollipop έχει κάποια θέματα αλλά κυρίως είναι με τρίτες εφαρμογές που όμως δεν αντιμετωπίζω με το Nexus 6. Αυτό με το fb messenger είναι πολύ ενοχλητικό. Επίσης κάποιες φορές μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης σε συγκεκριμένο WiFi ενώ δεν είμαι κοντά.... Σίγουρα χρειάζεται ακόμα μια δύο αναβαθμίσεις για να στρώσει... Ηλία όντως υπάρχουν προβλήματα σε αρκετές εφαρμογές που στο nexus δεν υπάρχουν. Νομίζω όμως οι developers τους, είχαν αρκετό καιρό να τις προσαρμόσουν σ αυτό. Να δούμε εδώ τι θα γίνει. Επίσης περιμένω να βρω χρόνο να κάνω στήσιμο από την αρχή για να έχω πιο ξεκάθαρη άποψη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ηλία όντως υπάρχουν προβλήματα σε αρκετές εφαρμογές που στο nexus δεν υπάρχουν. Νομίζω όμως οι developers τους, είχαν αρκετό καιρό να τις προσαρμόσουν σ αυτό. Να δούμε εδώ τι θα γίνει. Επίσης περιμένω να βρω χρόνο να κάνω στήσιμο από την αρχή για να έχω πιο ξεκάθαρη άποψη. Μπα, και εγω καθαρη εγκατασταση εκανα με ενα συγχρονισμο μεσω htc account και εχω θεματα σε εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω το παραμικρο.. Βέβαια δεν έχω Facebook αλλά κάνε να πρόβλημα με τις υπόλοιπες εφαρμογές... Για εμένα ακόμα καλύτερο από πριν.. Και ξαναλέω set up as new... Δεν έκανα backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω το παραμικρο.. Βέβαια δεν έχω Facebook αλλά κάνε να πρόβλημα με τις υπόλοιπες εφαρμογές... Για εμένα ακόμα καλύτερο από πριν.. Και ξαναλέω set up as new... Δεν έκανα backup... Μα το FB είναι αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κάθε τόσο σταματά να αποκρίνεται το home button. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μα το FB είναι αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κάθε τόσο σταματά να αποκρίνεται το home button. Και μενα λειτουργουν ολα αψογα αφου εκανα μια επαναφορα βεβαια. Με fb δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με το messenger μονο μολις εστελνα μην παγωνε η εφαρμογη για 3 με 4 δευτερα αλλα το ελυσα απενεργοποιωντας τους ηχους συστηματος που υπαρχει σαν επιλογη. Προφανως προκειται για καποιο bug του messenger. Ekei που εχω προβλημα ειναι στην αδεια τριτων εφαρμογων (π.χ. file explorer) στην sd αλλα μπορει κ να θελει ενα φορματ η καρτα... Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μα το FB είναι αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κάθε τόσο σταματά να αποκρίνεται το home button. Γιατί δεν δοκιμάζεις το facebook lite ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Μα το FB είναι αυτό που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κάθε τόσο σταματά να αποκρίνεται το home button. Πάντως και φίλος με iphone έχει πρόβλημα με το facebook..πιστεθω είναι η πιο κακογραμμένη εφαρμογή που υπάρχει ανεξάρτητου οικοσυστήματος . Δεν είναι αδικο όμως να τα βάζουμε με όλο το λογισμικό και όχι με την κάθε εφαρμογη??εγώ πάντως δεν βλέπω το παραμικρό με το γλειφιτζουρι.ίσως πιο γρήγορο από πριν με πάλι πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και πράγματα που έφερε η lollipop όπως για τις ειδοποιήσεις... Έβαλα και το nova launcher όπως είπα και παραπάνω και με τα l animations και έχω ένα γρήγορο τηλέφωνο με τα εφέ που για εμένα λειπουν.το μόνο που μου λείπει είναι το heads up όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και είσαι σε μια εφαρμογη..δεν ξέρω γιατί το αμέλησε η htc αυτο.. Και μια ερωτηση.... Έχει βάλει κανείς το greenify την full έκδοση και αν έχετε δει διαφορά? Το είχα στο nexus που έχει πραγματικά άξιζε και έλεγα να την δοκιμάσω και στο κόσμημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Οσον αφορα στο σφαλμα για αδεια εργασιων στην εξωτερικη μνημη, το προβλημα λυνεται με format στη καρτα ΑΛΛΑ δινωντας παραλληλα και ονομα στην sd. Στη δικη μου περιπτωση η καρτα δεν ειχε ονομα και την διαβαζε σαν αγνωστη μνημη γιαυτο κ το σφαλμα. Για οσους εχουν προβλημα συνδεουν την καρτα με υπολογιστη και σε windows παμε στο πινακας ελεγχου/εργαλεια διαχειρισης/διαχειριση υπολογιστη/διαχειριση δισκων. εκει κανουμε δεξι κλικ στην καρτα μας και παταμε διαμορφωση ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΟΜΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ (SanDisk π.χ. σε μενα) και στη συνεχεια παταμε το ok για να γινει το format. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ξεχναμε να παρουμε πρωτα ενα back up. Πλεον το εργαλειο δουλευει απροβληματιστα!!! :D:D:D Edited February 1, 2015 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Πάω για ανταλλαγή το note 3 που έχω με το m8,πρέπει να προσέξω κάτι υπάρχει από κάποιον εμπειρία και από τις 2 συσκευές να μου πει την γνώμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Πάω για ανταλλαγή το note 3 που έχω με το m8,πρέπει να προσέξω κάτι υπάρχει από κάποιον εμπειρία και από τις 2 συσκευές να μου πει την γνώμη του; Δεν έχει κάποιο θέμα το Μ8 ,ώστε να πρέπει να το ψάξεις. Κοιτάς μόνο ότι θα κοίταζες σε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Μάλλον πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Οσο περνούν οι μέρες αυξάνονται τα προβλήματα με διάφορες εφαρμογές. Μέχρι και κολλήματα έχουν συμβεί κάνα δυο φορές. Το πιο σπαστικό είναι αυτο που εχω γραψει για το home button. Τουλάχιστον να ξερω ότι δεν φταίει οτι πέρασα το lollipop απο πάνω. EDIT Έκανα τελικά επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κανένα από τα προβλήματα που είχα. Ούτε καν στο facebook. Θα δούμε τις επόμενες μέρες που θα δουλέψω όλες τις εφαρμογές. Edited February 2, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγώ τα είπα από την αρχη.... Major update είναι οπότε καθαρό στήσιμο από την αρχή ... Εγώ δεν αντιμετωπιζω το παραμικρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγώ τα είπα από την αρχη.... Major update είναι οπότε καθαρό στήσιμο από την αρχή ... Εγώ δεν αντιμετωπιζω το παραμικρό... Σωστά, απλά απαιτείται χρόνος για στήσιμο από την αρχή και είπα μήπως το αποφύγω. Προφανώς σε πολλές εφαρμογές δεν πάει καλά η προσαρμογή μετά από την εγκατάσταση του update. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Σωστά, απλά απαιτείται χρόνος για στήσιμο από την αρχή και είπα μήπως το αποφύγω. Προφανώς σε πολλές εφαρμογές δεν πάει καλά η προσαρμογή μετά από την εγκατάσταση του update. Πιστεύω ότι αξίζει το καθαρό και ας πάρει περισσότερο χρόνο... Και μιλάω να το σετ άρουμε σαν καινούργιο και να μην πάρουμε κανένα restore.. Μια μια τις εφαρμογές από την αρχή... Και το λέω αυτό καθώς η lollipop είναι σε art ενώ οι εφαρμογές σε κιτ κατ ήταν και στα 2(οσοι το εείχαν ενεργοποιησει αλλιώς ήταν σε davlik)ετσι και αλλιώς πλέον επιλέγουμε στο play όσες εφαρμογές θέλουμε και τις κάνει ταυτόχρονα εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μάλλον πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Οσο περνούν οι μέρες αυξάνονται τα προβλήματα με διάφορες εφαρμογές. Μέχρι και κολλήματα έχουν συμβεί κάνα δυο φορές. Το πιο σπαστικό είναι αυτο που εχω γραψει για το home button. Τουλάχιστον να ξερω ότι δεν φταίει οτι πέρασα το lollipop απο πάνω. EDIT Έκανα τελικά επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κανένα από τα προβλήματα που είχα. Ούτε καν στο facebook. Θα δούμε τις επόμενες μέρες που θα δουλέψω όλες τις εφαρμογές. Και καλά έκανες! Και γω δεν είχα τη διάθεση να το ξαναστηνω από την αρχή και την πέρασα από πάνω αλλά τελικά είχα κάποιες ελλείψεις Πιο πολύ παρά θεματακια. Έτσι αποφάσισα να του κάνω μια επαναφορά. Από τότε δουλεύει άψογα μη σου πω καλύτερα κ από την 4.4.4 ...θα το δεις κ συ στη πορεία. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Πάω για ανταλλαγή το note 3 που έχω με το m8,πρέπει να προσέξω κάτι υπάρχει από κάποιον εμπειρία και από τις 2 συσκευές να μου πει την γνώμη του; Και εγώ είχα δώσει το note και πήρα m8 αν δεν χρησιμοποιούσες το πενάκι δεν θα σου λείψει τίποτα με το m8. Η μπαταρία του είναι περίπου ίδια με το note απλά εμένα με βόλευε γιατί είχα δεύτερη. Το μόνο πράγμα που με έχει ταλαιπωρήσει είναι η αρβατο που γίνεται το service σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής. Οι τύποι είναι απαράδεκτοι είχα δώσει το κινητό γιατί δεν μου δούλευε το μικρόφωνο στην ανοιχτή ακρόαση και μετά από πολλά τηλεφωνήματα στο κατάστημα που το πήρα μιας και δεν είχε κανένας τηλ, μου το έδωσαν πίσω εν τέλη μετά από ένα μήνα και το κινητό ήταν όπως το έδωσα δεν είχε φτιαχτεί τίποτα. Τώρα το έχω στείλει ξανά ενώ βαδίζω την Τρίτη βδομάδα και ακόμη νέο δεν έχω. Απλά έχε αυτά υπόψιν, καταλα θα σου αρέσει η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αρε HTC το είπες και το εκανες.g15 και μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Πιστεύω ότι αξίζει το καθαρό και ας πάρει περισσότερο χρόνο... Και μιλάω να το σετ άρουμε σαν καινούργιο και να μην πάρουμε κανένα restore.. Μια μια τις εφαρμογές από την αρχή... Και το λέω αυτό καθώς η lollipop είναι σε art ενώ οι εφαρμογές σε κιτ κατ ήταν και στα 2(οσοι το εείχαν ενεργοποιησει αλλιώς ήταν σε davlik)ετσι και αλλιώς πλέον επιλέγουμε στο play όσες εφαρμογές θέλουμε και τις κάνει ταυτόχρονα εγκατάσταση... Δεν χρειαζεται κατι τετοιο, αφου αν κανεις καθαρισμο και περασμα σαν καινουριο και μετα κανεις ενα restore απο την htc μεσω internet σου περναει επαφες, μηνυματα και τις εφαρμογες τις κατεβαζει εκ νεου απο το store μια μια και απλα σου φτιαχνει τις οθονες οπως τις ειχες. Αλλα παλι εχουν διαφορες εφαρμογες προβληματα... Μονο τα restore απο titanium και λοιπες εφαρμογες δεν ειναι καθαρο install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Δεν ξέρω γιατί, αλλά Ο chrome μου δουλεύει καλύτερα.Βασικά ειναι πιο γρήγορος. Και σε σας έτσι είναι ,τον έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Δεν ξέρω γιατί, αλλά Ο chrome μου δουλεύει καλύτερα.Βασικά ειναι πιο γρήγορος. Και σε σας έτσι είναι ,τον έχει δοκιμάσει κανείς; μονο ο chrome;ολο το κινητο ειναι καλυτερο:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Δεν χρειαζεται κατι τετοιο, αφου αν κανεις καθαρισμο και περασμα σαν καινουριο και μετα κανεις ενα restore απο την htc μεσω internet σου περναει επαφες, μηνυματα και τις εφαρμογες τις κατεβαζει εκ νεου απο το store μια μια και απλα σου φτιαχνει τις οθονες οπως τις ειχες. Αλλα παλι εχουν διαφορες εφαρμογες προβληματα... Μονο τα restore απο titanium και λοιπες εφαρμογες δεν ειναι καθαρο install. Έχεις κάποιο παράδειγμα εφαρμογής να δοκιμάσουμε και σε άλλες συσκευές? Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κατι απο χτες το πρωί που το έστησα μετά από επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων. Δεν ξέρω γιατί, αλλά Ο chrome μου δουλεύει καλύτερα.Βασικά ειναι πιο γρήγορος. Και σε σας έτσι είναι ,τον έχει δοκιμάσει κανείς; Ναι και σε μένα δείχνει πιο γρήγορος γι αυτό εγκατέλειψα τον browser της HTC. Γενικά η συσκευή δείχνει "φρέσκια" και φοβερά smooth. Δεν οφείλεται στο οτι έκανα επαναφορά, γιατί είχα κάνει πάλι πριν 2 μήνες και δεν είχα δει να αλλάζει κάτι σε ταχύτητα και smoothness. Όπως είμαι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά μια ερώτηση... Πατώντας το κουμπί του multitasking έφυγε η μπάρα πάνω του Google search... Κάποιος ξέρει να μου απαντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μας πει για την ποιότητα σήματος και ακουστικού κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας; Είναι καμπάνα ή θα μπορούσε να είναι και καλύτερα; Και ακόμη, υπάρχει δυνατότητα να έχει κανείς κλειδωμένο το gsm only; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά μια ερώτηση... Πατώντας το κουμπί του multitasking έφυγε η μπάρα πάνω του Google search... Κάποιος ξέρει να μου απαντήσει? Widget είναι. Μπορείς να το προσθέσεις ξανά. Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μας πει για την ποιότητα σήματος και ακουστικού κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας; Είναι καμπάνα ή θα μπορούσε να είναι και καλύτερα; Και ακόμη, υπάρχει δυνατότητα να έχει κανείς κλειδωμένο το gsm only; Δεν υπάρχει η μάλλον δεν έχει περάσει από τα χέρια μου κάτι καλύτερο σ αυτά τα δύο που ζητάς. Αρκεί να σου πω ότι σε χώρο όπου με το iPhone 5s έπρεπε να βγω έξω για να μιλήσω, με το Μ8 δεν χρειάζεται να κουνηθω από την καρέκλα μου. Όσο για την ποιότητα συνομιλίας είναι φοβερή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts