Te_salat Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μετά το update δεν μπορώ να βρω τρόπο να ενεργοποιήσω το "διαδραστικό" πληκτρολόγιο. Δηλαδή αυτό που σχηματίζεις τη λέξη σέρνοντας το δάκτυλο στο πληκτρολόγιο. Με βολεύει πολύ.. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ρυθμίσεις, Γλώσσα και πληκτρολόγια, HTC SENSE Επιλογές πληκτρολογίου Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 ΕΡΩΤΗΣΗ : Στο μενού Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας στην πρώτη επιλογή Ορισμός εφεδρικού λογαριασμού επιλέγουμε Λογαριασμός HTC ή Λογαριασμός Google? Τι διαφορά έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδιά δεν αντεξα και εγκατέστησα τον nova launcher... Το είχα πληρωμένο και είπα να το βάλω... Το μόνο που μου έλειπε ήταν λίγα εφεδακια στα animation και μια αλλαγή στα εικονίδια.. Παιδια ειλικρινά αν το γουστέρα μια τώρα το Γουστάρω 100 φορές περισσοτερο... Και αυτή η htc πολύ ξερό το interface της.. Anyway έτσι είπα για αλλαγή γιατί... Μπορώ... Android έχουμε αν ήταν θα έπαιρνα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ρυθμίσεις, Γλώσσα και πληκτρολόγια, HTC SENSE Επιλογές πληκτρολογίου Την επιλογή την βλέπω αχνά και δεν μπορώ να την επιλέξω. Εσείς δηλαδή την βλέπετε κανονικά και την χρησιμοποιείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Όσον αφορά Facebook και messenger πάντα είχαν θέμα με την Art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Την επιλογή την βλέπω αχνά και δεν μπορώ να την επιλέξω. Εσείς δηλαδή την βλέπετε κανονικά και την χρησιμοποιείτε? Ναι μπορώ να την χρησιμοποιησω κανονικά. Όλα αυτά τα περίεργα δημιουργούνται από κάποιες εφαρμογές. Αν δεν βρεθεί λύση, μόνο καθαρή εγκατάσταση από την αρχή. Όσον αφορά Facebook και messenger πάντα είχαν θέμα με την Art. Κατά 90% το FB είναι αυτό που μου κολλάει το home button. Το επανεργοποιησα και περιμένω να βεβαιωθώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Την επιλογή την βλέπω αχνά και δεν μπορώ να την επιλέξω. Εσείς δηλαδή την βλέπετε κανονικά και την χρησιμοποιείτε? Έχεις βάλει και την πρόβλεψη λέξεων μέσα από τις σύνθετες; Χωρίς πρόβλεψη (διόρθωση πρακτικά) δεν έχει λογική το διαδραστικό πληκτρολόγιο (γι αυτό και είναι θολό). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Ναι μπορώ να την χρησιμοποιησω κανονικά. Όλα αυτά τα περίεργα δημιουργούνται από κάποιες εφαρμογές. Αν δεν βρεθεί λύση, μόνο καθαρή εγκατάσταση από την αρχή. Κατά 90% το FB είναι αυτό που μου κολλάει το home button. Το επανεργοποιησα και περιμένω να βεβαιωθώ. Και καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ειδικά το messenger. Το οποίο και φυσικά το έβγαλα!!. Facebook Lite. Μια χαρά!!! Edited January 30, 2015 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Έχεις βάλει και την πρόβλεψη λέξεων μέσα από τις σύνθετες; Χωρίς πρόβλεψη (διόρθωση πρακτικά) δεν έχει λογική το διαδραστικό πληκτρολόγιο (γι αυτό και είναι θολό). Σε ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Και καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ειδικά το messenger. Το οποίο και φυσικά το έβγαλα!!. Facebook Lite. Μια χαρά!!! Facebook lite πως? Αφού το βγάζει Incopatible with this device! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite&hl=en ΥΓ. Καλά, άθλιο και το FB και το messenger σαν υλοποίηση... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Κατέβασε το από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/facebook-lite-1-3-0-5-11-apk/. Το κατεβάζεις δωρεάν. Βέβαια δεν είναι τόσο smooth ακόμη όσο το κανονικό. Edited January 31, 2015 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Κατέβασε το από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/facebook-lite-1-3-0-5-11-apk/. Το κατεβάζεις δωρεάν. Βέβαια δεν είναι τόσο smooth ακόμη όσο το κανονικό. Thanks, το κανονικό τρώει εγκεφαλικά στο lollipop.. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πολύ άβολο πάντως που έβαλαν την υποδοχή για τα ακουστικά στο κάτω μέρος. Το βράδυ πολλές φορές πριν κοιμηθώ , ακούω μουσική και σερφάρω παράλληλα και το ακουμπάω πάνω μου, τώρα με το καλώδιο από κάτω είναι πολύ άβολο. Το ίδιο είχα πάθει με το G3 και με είχε ξεβολέψει πολύ και το κακό είναι ότι δεν κάνει πλήρη περιστροφή ώστε να το γυρίσω ανάποδα. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όταν πάω να διαγράψω,μετονομασω η οποιαδήποτε άλλη εργασία να κάνω στην κάρτα sd με εφαρμογή από το play και όχι με τη μαμα διαχείριση αρχείων, με πετάει σε ένα μενού να ζητήσω άδεια για την εξωτερική κάρτα και στη συνέχεια εμφανίζεται ένα σφαλμα και τερματίζεται η όλη διαδικασία. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό? Ο περιορισμός στην κάρτα sd έχει αναιρεθεί με τη lollipop η είναι Θέμα της HTC το συγκεκριμένο? Δοκίμασα με root explorer αλλά κ με es explorer αλλά τίποτα Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Συγγνώμη αλλα περιμένεις να σου απαντήσω σε αυτήν την εκτός και τόπου και χρόνου "ερώτηση" σου;;;;;;; Αμα το διευκρινίσεις κατι γίνεται αν θες να σου φύγει η περιέργεια. Ειπες, απαιτω 2 μερες μπαταρια. Και σε ρωτω, δεν εχεις πριζες στο σπιτι που κοιμασαι? Βασικα εχω 3 ερωτησεις. Α) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με πριζες? Β) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με ρευμα ανα 2 μερες? Γ) Γενικα κοιμασαι ανα 2 μερες οποτε θες και το κινητο σου να κραταει τοσο? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα συνδεσης με τον εξω κοσμο μεσω wifi, το οποιο δεν υφισταται μεσω συνδεσης παροχου... Edited January 31, 2015 by eNeRGy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Θα συμφωνήσω για τη μπαταρία...εμένα μου αρκεί να βγάζει άνετα τη μέρα με τη χρήση που κάνω και οριακά τα καταφέρνει. Ό καθένας κάνει διαφορετική χρήση και το πόσο βγάζει στον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν κάποιοι θέλουν αυτονομία ημερών υπάρχει και το elephone με 5000 mAh για να φορτίζεις και το αμάξι. Παρεμπιπτόντως η lollipop έχει κάποια θέματα αλλά κυρίως είναι με τρίτες εφαρμογές που όμως δεν αντιμετωπίζω με το Nexus 6. Αυτό με το fb messenger είναι πολύ ενοχλητικό. Επίσης κάποιες φορές μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης σε συγκεκριμένο WiFi ενώ δεν είμαι κοντά.... Σίγουρα χρειάζεται ακόμα μια δύο αναβαθμίσεις για να στρώσει... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Εγώ πάντως με τον messenger δεν έχω θέμα αλλά η βασική εφαρμογή του Facebook από χθες ξεκίνησε να κρασαρει. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ειπες, απαιτω 2 μερες μπαταρια. Και σε ρωτω, δεν εχεις πριζες στο σπιτι που κοιμασαι? Βασικα εχω 3 ερωτησεις. Α) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με πριζες? Β) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με ρευμα ανα 2 μερες? Γ) Γενικα κοιμασαι ανα 2 μερες οποτε θες και το κινητο σου να κραταει τοσο? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα συνδεσης με τον εξω κοσμο μεσω wifi, το οποιο δεν υφισταται μεσω συνδεσης παροχου... Πολύ απλά εγώ αν δεν πέσει η μπαταρία στο 10-15% δεν το βάζω στην πρίζα. Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν τα φορτίζω στη διάρκεια της χρήσης μέσα στην ημέρα.(καμία συσκευή) Πάντα βράδυ τα φορτίζω όταν κοιμάμαι. Την ημέρα θέλω απερισκεπτα να τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω υποψία στο νου ότι πρέπει να το φορτισω. Δηλαδή το m8 με 35-40 % στο τέλος της ημέρας δεν με εξυπηρετεί,διότι την άλλη ημέρα δεν θα με καλύψει παρά μόνο με πολύ περιορισμό. Και όπως είπα απαιτώ όταν δίνω 500-600 ευρώ το μέγιστο όπως είναι η αυτονομία που για εμένα μεταφράζεται σε 2 ημέρες,τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν είναι να το φορτίζω κάθε βράδυ μια χαρά καλυπτομουν από κανα Nexus 5 η 930 και στην μισή τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά δεν αντεξα και εγκατέστησα τον nova launcher... Το είχα πληρωμένο και είπα να το βάλω... Το μόνο που μου έλειπε ήταν λίγα εφεδακια στα animation και μια αλλαγή στα εικονίδια.. Παιδια ειλικρινά αν το γουστέρα μια τώρα το Γουστάρω 100 φορές περισσοτερο... Και αυτή η htc πολύ ξερό το interface της.. Anyway έτσι είπα για αλλαγή γιατί... Μπορώ... Android έχουμε αν ήταν θα έπαιρνα αλλο... Και εγω έτσι έκανα και με το m8 και με όλα τα άλλα Android. Σαν το Nova Prime δεν το φτάνει οτιδήποτε άλλο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πολύ απλά εγώ αν δεν πέσει η μπαταρία στο 10-15% δεν το βάζω στην πρίζα. Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν τα φορτίζω στη διάρκεια της χρήσης μέσα στην ημέρα.(καμία συσκευή) Πάντα βράδυ τα φορτίζω όταν κοιμάμαι. Την ημέρα θέλω απερισκεπτα να τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω υποψία στο νου ότι πρέπει να το φορτισω. Δηλαδή το m8 με 35-40 % στο τέλος της ημέρας δεν με εξυπηρετεί,διότι την άλλη ημέρα δεν θα με καλύψει παρά μόνο με πολύ περιορισμό. Και όπως είπα απαιτώ όταν δίνω 500-600 ευρώ το μέγιστο όπως είναι η αυτονομία που για εμένα μεταφράζεται σε 2 ημέρες,τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν είναι να το φορτίζω κάθε βράδυ μια χαρά καλυπτομουν από κανα Nexus 5 η 930 και στην μισή τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω έτσι έκανα και με το m8 και με όλα τα άλλα Android. Σαν το Nova Prime δεν το φτάνει οτιδήποτε άλλο. Επειδη η συσκευη εμεινε πολυ καιρο στα χερια μου προσωπικα πιστευω πως το μονο παραπονο που ΔΕΝ ειχα ηταν η αυτονομια... Μην συγκρινεις συσκευες κατωτερων χαρακτηριστικων γιατι δεν μπορει να υπαρξει συγκριση. Αν ηταν πιο λεπτη ισως σαν συσκευη θα ημουν ακομα εκει.Παρολαυτα respect απο μενα για το One. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Επειδη η συσκευη εμεινε πολυ καιρο στα χερια μου προσωπικα πιστευω πως το μονο παραπονο που ΔΕΝ ειχα ηταν η αυτονομια... Μην συγκρινεις συσκευες κατωτερων χαρακτηριστικων γιατι δεν μπορει να υπαρξει συγκριση. Αν ηταν πιο λεπτη ισως σαν συσκευη θα ημουν ακομα εκει.Παρολαυτα respect απο μενα για το One. Από χρήση σε χρήση διαφέρει ανάλογα το άτομο. Κακη δεν είναι σε καμία περίπτωση-σε ικανοποιητικα επίπεδα την κατατασω-αλλά εμένα δεν με εξυπηρετουσε. Δεν είναι η κάθε συσκευή για όλους διότι κάθε ένας έχει τις δικές του προσωπικές ιδιαιτεροτητες και θέλω από μια συσκευή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πολύ απλά εγώ αν δεν πέσει η μπαταρία στο 10-15% δεν το βάζω στην πρίζα. Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν τα φορτίζω στη διάρκεια της χρήσης μέσα στην ημέρα.(καμία συσκευή) Πάντα βράδυ τα φορτίζω όταν κοιμάμαι. Την ημέρα θέλω απερισκεπτα να τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω υποψία στο νου ότι πρέπει να το φορτισω. Δηλαδή το m8 με 35-40 % στο τέλος της ημέρας δεν με εξυπηρετεί,διότι την άλλη ημέρα δεν θα με καλύψει παρά μόνο με πολύ περιορισμό. Και όπως είπα απαιτώ όταν δίνω 500-600 ευρώ το μέγιστο όπως είναι η αυτονομία που για εμένα μεταφράζεται σε 2 ημέρες,τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αν είναι να το φορτίζω κάθε βράδυ μια χαρά καλυπτομουν από κανα Nexus 5 η 930 και στην μισή τιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω έτσι έκανα και με το m8 και με όλα τα άλλα Android. Σαν το Nova Prime δεν το φτάνει οτιδήποτε άλλο. Ε καλά τώρα κι εσύ, θα μπορούσες το βράδυ στο 35% να το φορτίζεις και το πρωί να είσαι τζέτ. Ξέρεις ότι αυτό που λες φτάνει στα όρια του ψυχαναγκασμού έτσι? :p Πέραν της πλάκας, το ζητούμενο νομίζω για την πλειοψηφία των χρηστών είναι να σε βγάζει άνετα μέχρι το βράδυ που θα μπει στην πρίζα. Η διαφορά όμως με το Ζ3 είναι πολύ ορατή, με το Ζ3 δεν είχα καθόλου μα καθόλου άγχος η αλήθεια είναι. Όχι ότι για την ώρα με έχει κρεμάσει το Μ8 , αλλά μια διαφορά της τάξης 15-20% είναι πολύ μεγάλη θεωρώ. Αυτό θα το τσεκάρω από βδομάδα που έχω ταξίδι, εκεί είναι τα δύσκολα γιατί φτάνω τα κινητά και την μπαταρία στα όριά τους. Εκεί θα φανεί άν θα με καλύψει όπως πρέπει ή άν τελικά αυτή η μικρή διαφορά με το Ζ3 είναι τόσο σημαντική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis311 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Όταν πάω να διαγράψω,μετονομασω η οποιαδήποτε άλλη εργασία να κάνω στην κάρτα sd με εφαρμογή από το play και όχι με τη μαμα διαχείριση αρχείων, με πετάει σε ένα μενού να ζητήσω άδεια για την εξωτερική κάρτα και στη συνέχεια εμφανίζεται ένα σφαλμα και τερματίζεται η όλη διαδικασία. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό? Ο περιορισμός στην κάρτα sd έχει αναιρεθεί με τη lollipop η είναι Θέμα της HTC το συγκεκριμένο? Δοκίμασα με root explorer αλλά κ με es explorer αλλά τίποτα Το ίδιο και σε εμένα. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Το ίδιο και σε εμένα. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. σε εμενα με es explorer δουλεψε κανονικα.ανοιξε το μενου να επιλεξω σε ποια μνημη να δωθει αδεια,διαλεξα την micro sd και τωρα γραφω και σβηνω κανονικα οτι θελω στην micro sd.μονο με τον es για την ωρα ομως,δοκιμσασa και με ttorrent να κατεβαζει στην καρτα αλλα εβγαζε σφαλμα.η google διορθωσε το προβλημα ,πολλοι developers εφαρμογων οχι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 σε εμενα με es explorer δουλεψε κανονικα.ανοιξε το μενου να επιλεξω σε ποια μνημη να δωθει αδεια,διαλεξα την micro sd και τωρα γραφω και σβηνω κανονικα οτι θελω στην micro sd.μονο με τον es για την ωρα ομως,δοκιμσασa και με ttorrent να κατεβαζει στην καρτα αλλα εβγαζε σφαλμα.η google διορθωσε το προβλημα ,πολλοι developers εφαρμογων οχι Μήπως φταίει η κάρτα μου? Φοράω μια SanDisk. Εσύ φίλε μου τι κάρτα του εχεις? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Μπα και εγω μια sandisk 64αρα εχω Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts