Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Μετά το update δεν μπορώ να βρω τρόπο να ενεργοποιήσω το "διαδραστικό" πληκτρολόγιο. Δηλαδή αυτό που σχηματίζεις τη λέξη σέρνοντας το δάκτυλο στο πληκτρολόγιο. Με βολεύει πολύ.. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Ρυθμίσεις, Γλώσσα και πληκτρολόγια, HTC SENSE Επιλογές πληκτρολογίου

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΡΩΤΗΣΗ : Στο μενού Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας στην πρώτη επιλογή Ορισμός εφεδρικού λογαριασμού επιλέγουμε Λογαριασμός HTC ή Λογαριασμός Google? Τι διαφορά έχουν?

Παιδιά δεν αντεξα και εγκατέστησα τον nova launcher... Το είχα πληρωμένο και είπα να το βάλω... Το μόνο που μου έλειπε ήταν λίγα εφεδακια στα animation και μια αλλαγή στα εικονίδια.. Παιδια ειλικρινά αν το γουστέρα μια τώρα το Γουστάρω 100 φορές περισσοτερο... Και αυτή η htc πολύ ξερό το interface της.. Anyway έτσι είπα για αλλαγή γιατί... Μπορώ... Android έχουμε αν ήταν θα έπαιρνα αλλο...

Ρυθμίσεις, Γλώσσα και πληκτρολόγια, HTC SENSE Επιλογές πληκτρολογίου

Την επιλογή την βλέπω αχνά και δεν μπορώ να την επιλέξω. Εσείς δηλαδή την βλέπετε κανονικά και την χρησιμοποιείτε?

Την επιλογή την βλέπω αχνά και δεν μπορώ να την επιλέξω. Εσείς δηλαδή την βλέπετε κανονικά και την χρησιμοποιείτε?

Ναι μπορώ να την χρησιμοποιησω κανονικά.

Όλα αυτά τα περίεργα δημιουργούνται από κάποιες εφαρμογές. Αν δεν βρεθεί λύση, μόνο καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.

Όσον αφορά Facebook και messenger πάντα είχαν θέμα με την Art.

Κατά 90% το FB είναι αυτό που μου κολλάει το home button. Το επανεργοποιησα και περιμένω να βεβαιωθώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχεις βάλει και την πρόβλεψη λέξεων μέσα από τις σύνθετες; Χωρίς πρόβλεψη (διόρθωση πρακτικά) δεν έχει λογική το διαδραστικό πληκτρολόγιο (γι αυτό και είναι θολό).

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ναι μπορώ να την χρησιμοποιησω κανονικά.

Όλα αυτά τα περίεργα δημιουργούνται από κάποιες εφαρμογές. Αν δεν βρεθεί λύση, μόνο καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.

Κατά 90% το FB είναι αυτό που μου κολλάει το home button. Το επανεργοποιησα και περιμένω να βεβαιωθώ.

Και καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ειδικά το messenger. Το οποίο και φυσικά το έβγαλα!!. Facebook Lite. Μια χαρά!!!

Edited by apitsakis

Έχεις βάλει και την πρόβλεψη λέξεων μέσα από τις σύνθετες; Χωρίς πρόβλεψη (διόρθωση πρακτικά) δεν έχει λογική το διαδραστικό πληκτρολόγιο (γι αυτό και είναι θολό).

Σε ευχαριστώ πολύ..

Και καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ειδικά το messenger. Το οποίο και φυσικά το έβγαλα!!. Facebook Lite. Μια χαρά!!!

Facebook lite πως? Αφού το βγάζει Incopatible with this device!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite&hl=en

ΥΓ. Καλά, άθλιο και το FB και το messenger σαν υλοποίηση...

Κατέβασε το από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/facebook-lite-1-3-0-5-11-apk/.

Το κατεβάζεις δωρεάν. Βέβαια δεν είναι τόσο smooth ακόμη όσο το κανονικό.

Edited by apitsakis

Κατέβασε το από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/facebook-lite-1-3-0-5-11-apk/.

Το κατεβάζεις δωρεάν. Βέβαια δεν είναι τόσο smooth ακόμη όσο το κανονικό.

Thanks, το κανονικό τρώει εγκεφαλικά στο lollipop..

Πολύ άβολο πάντως που έβαλαν την υποδοχή για τα ακουστικά στο κάτω μέρος. Το βράδυ πολλές φορές πριν κοιμηθώ , ακούω μουσική και σερφάρω παράλληλα και το ακουμπάω πάνω μου, τώρα με το καλώδιο από κάτω είναι πολύ άβολο. Το ίδιο είχα πάθει με το G3 και με είχε ξεβολέψει πολύ και το κακό είναι ότι δεν κάνει πλήρη περιστροφή ώστε να το γυρίσω ανάποδα. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όταν πάω να διαγράψω,μετονομασω η οποιαδήποτε άλλη εργασία να κάνω στην κάρτα sd με εφαρμογή από το play και όχι με τη μαμα διαχείριση αρχείων, με πετάει σε ένα μενού να ζητήσω άδεια για την εξωτερική κάρτα και στη συνέχεια εμφανίζεται ένα σφαλμα και τερματίζεται η όλη διαδικασία. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό? Ο περιορισμός στην κάρτα sd έχει αναιρεθεί με τη lollipop η είναι Θέμα της HTC το συγκεκριμένο? Δοκίμασα με root explorer αλλά κ με es explorer αλλά τίποτα
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Συγγνώμη αλλα περιμένεις να σου απαντήσω σε αυτήν την εκτός και τόπου και χρόνου "ερώτηση" σου;;;;;;;

Αμα το διευκρινίσεις κατι γίνεται αν θες να σου φύγει η περιέργεια.

Ειπες, απαιτω 2 μερες μπαταρια. Και σε ρωτω, δεν εχεις πριζες στο σπιτι που κοιμασαι?

Βασικα εχω 3 ερωτησεις.

Α) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με πριζες?

Β) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με ρευμα ανα 2 μερες?

Γ) Γενικα κοιμασαι ανα 2 μερες οποτε θες και το κινητο σου να κραταει τοσο?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα συνδεσης με τον εξω κοσμο μεσω wifi, το οποιο δεν υφισταται μεσω συνδεσης παροχου...

Edited by eNeRGy

Θα συμφωνήσω για τη μπαταρία...εμένα μου αρκεί να βγάζει άνετα τη μέρα με τη χρήση που κάνω και οριακά τα καταφέρνει. Ό καθένας κάνει διαφορετική χρήση και το πόσο βγάζει στον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό.

Αν κάποιοι θέλουν αυτονομία ημερών υπάρχει και το elephone με 5000 mAh για να φορτίζεις και το αμάξι.

Παρεμπιπτόντως η lollipop έχει κάποια θέματα αλλά κυρίως είναι με τρίτες εφαρμογές που όμως δεν αντιμετωπίζω με το Nexus 6. Αυτό με το fb messenger είναι πολύ ενοχλητικό.

Επίσης κάποιες φορές μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης σε συγκεκριμένο WiFi ενώ δεν είμαι κοντά....

Σίγουρα χρειάζεται ακόμα μια δύο αναβαθμίσεις για να στρώσει...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ πάντως με τον messenger δεν έχω θέμα αλλά η βασική εφαρμογή του Facebook από χθες ξεκίνησε να κρασαρει.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ειπες, απαιτω 2 μερες μπαταρια. Και σε ρωτω, δεν εχεις πριζες στο σπιτι που κοιμασαι?

Βασικα εχω 3 ερωτησεις.

Α) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με πριζες?

Β) Δεν κοιμασαι σε σπιτι με ρευμα ανα 2 μερες?

Γ) Γενικα κοιμασαι ανα 2 μερες οποτε θες και το κινητο σου να κραταει τοσο?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα συνδεσης με τον εξω κοσμο μεσω wifi, το οποιο δεν υφισταται μεσω συνδεσης παροχου...

Πολύ απλά εγώ αν δεν πέσει η μπαταρία στο 10-15% δεν το βάζω στην πρίζα.

Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν τα φορτίζω στη διάρκεια της χρήσης μέσα στην ημέρα.(καμία συσκευή)

Πάντα βράδυ τα φορτίζω όταν κοιμάμαι.

Την ημέρα θέλω απερισκεπτα να τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω υποψία στο νου ότι πρέπει να το φορτισω.

Δηλαδή το m8 με 35-40 % στο τέλος της ημέρας δεν με εξυπηρετεί,διότι την άλλη ημέρα δεν θα με καλύψει παρά μόνο με πολύ περιορισμό.

Και όπως είπα απαιτώ όταν δίνω 500-600 ευρώ το μέγιστο όπως είναι η αυτονομία που για εμένα μεταφράζεται σε 2 ημέρες,τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Αν είναι να το φορτίζω κάθε βράδυ μια χαρά καλυπτομουν από κανα Nexus 5 η 930 και στην μισή τιμή.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά δεν αντεξα και εγκατέστησα τον nova launcher... Το είχα πληρωμένο και είπα να το βάλω... Το μόνο που μου έλειπε ήταν λίγα εφεδακια στα animation και μια αλλαγή στα εικονίδια.. Παιδια ειλικρινά αν το γουστέρα μια τώρα το Γουστάρω 100 φορές περισσοτερο... Και αυτή η htc πολύ ξερό το interface της.. Anyway έτσι είπα για αλλαγή γιατί... Μπορώ... Android έχουμε αν ήταν θα έπαιρνα αλλο...

Και εγω έτσι έκανα και με το m8 και με όλα τα άλλα Android.

Σαν το Nova Prime δεν το φτάνει οτιδήποτε άλλο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Επίσης ποτέ μα ποτέ δεν τα φορτίζω στη διάρκεια της χρήσης μέσα στην ημέρα.(καμία συσκευή)

Την ημέρα θέλω απερισκεπτα να τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω υποψία στο νου ότι πρέπει να το φορτισω.

Δηλαδή το m8 με 35-40 % στο τέλος της ημέρας δεν με εξυπηρετεί,διότι την άλλη ημέρα δεν θα με καλύψει παρά μόνο με πολύ περιορισμό.

Και όπως είπα απαιτώ όταν δίνω 500-600 ευρώ το μέγιστο όπως είναι η αυτονομία που για εμένα μεταφράζεται σε 2 ημέρες,τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Αν είναι να το φορτίζω κάθε βράδυ μια χαρά καλυπτομουν από κανα Nexus 5 η 930 και στην μισή τιμή.

Επειδη η συσκευη εμεινε πολυ καιρο στα χερια μου προσωπικα πιστευω πως το μονο παραπονο που ΔΕΝ ειχα ηταν η αυτονομια...

Μην συγκρινεις συσκευες κατωτερων χαρακτηριστικων γιατι δεν μπορει να υπαρξει συγκριση.

Αν ηταν πιο λεπτη ισως σαν συσκευη θα ημουν ακομα εκει.Παρολαυτα respect απο μενα για το One.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Επειδη η συσκευη εμεινε πολυ καιρο στα χερια μου προσωπικα πιστευω πως το μονο παραπονο που ΔΕΝ ειχα ηταν η αυτονομια...

Μην συγκρινεις συσκευες κατωτερων χαρακτηριστικων γιατι δεν μπορει να υπαρξει συγκριση.

Αν ηταν πιο λεπτη ισως σαν συσκευη θα ημουν ακομα εκει.Παρολαυτα respect απο μενα για το One.

Από χρήση σε χρήση διαφέρει ανάλογα το άτομο.

Κακη δεν είναι σε καμία περίπτωση-σε ικανοποιητικα επίπεδα την κατατασω-αλλά εμένα δεν με εξυπηρετουσε.

Δεν είναι η κάθε συσκευή για όλους διότι κάθε ένας έχει τις δικές του προσωπικές ιδιαιτεροτητες και θέλω από μια συσκευή.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ε καλά τώρα κι εσύ, θα μπορούσες το βράδυ στο 35% να το φορτίζεις και το πρωί να είσαι τζέτ. Ξέρεις ότι αυτό που λες φτάνει στα όρια του ψυχαναγκασμού έτσι? :p

Πέραν της πλάκας, το ζητούμενο νομίζω για την πλειοψηφία των χρηστών είναι να σε βγάζει άνετα μέχρι το βράδυ που θα μπει στην πρίζα. Η διαφορά όμως με το Ζ3 είναι πολύ ορατή, με το Ζ3 δεν είχα καθόλου μα καθόλου άγχος η αλήθεια είναι. Όχι ότι για την ώρα με έχει κρεμάσει το Μ8 , αλλά μια διαφορά της τάξης 15-20% είναι πολύ μεγάλη θεωρώ. Αυτό θα το τσεκάρω από βδομάδα που έχω ταξίδι, εκεί είναι τα δύσκολα γιατί φτάνω τα κινητά και την μπαταρία στα όριά τους. Εκεί θα φανεί άν θα με καλύψει όπως πρέπει ή άν τελικά αυτή η μικρή διαφορά με το Ζ3 είναι τόσο σημαντική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όταν πάω να διαγράψω,μετονομασω η οποιαδήποτε άλλη εργασία να κάνω στην κάρτα sd με εφαρμογή από το play και όχι με τη μαμα διαχείριση αρχείων, με πετάει σε ένα μενού να ζητήσω άδεια για την εξωτερική κάρτα και στη συνέχεια εμφανίζεται ένα σφαλμα και τερματίζεται η όλη διαδικασία. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτό? Ο περιορισμός στην κάρτα sd έχει αναιρεθεί με τη lollipop η είναι Θέμα της HTC το συγκεκριμένο? Δοκίμασα με root explorer αλλά κ με es explorer αλλά τίποτα

Το ίδιο και σε εμένα.

Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Το ίδιο και σε εμένα.

Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.

σε εμενα με es explorer δουλεψε κανονικα.ανοιξε το μενου να επιλεξω σε ποια μνημη να δωθει αδεια,διαλεξα την micro sd και τωρα γραφω και σβηνω κανονικα οτι θελω στην micro sd.μονο με τον es για την ωρα ομως,δοκιμσασa και με ttorrent να κατεβαζει στην καρτα αλλα εβγαζε σφαλμα.η google διορθωσε το προβλημα ,πολλοι developers εφαρμογων οχι

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

σε εμενα με es explorer δουλεψε κανονικα.ανοιξε το μενου να επιλεξω σε ποια μνημη να δωθει αδεια,διαλεξα την micro sd και τωρα γραφω και σβηνω κανονικα οτι θελω στην micro sd.μονο με τον es για την ωρα ομως,δοκιμσασa και με ttorrent να κατεβαζει στην καρτα αλλα εβγαζε σφαλμα.η google διορθωσε το προβλημα ,πολλοι developers εφαρμογων οχι

Μήπως φταίει η κάρτα μου? Φοράω μια SanDisk. Εσύ φίλε μου τι κάρτα του εχεις?

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Μπα και εγω μια sandisk 64αρα εχω

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2