Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση με cid HTC_032

ρε παιδια που βλέπουμε το cid μπορει καποιος να μου πει?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντας με το Μ7 και θεωρώντας ότι αυτό είναι το μέγεθος για μένα το μόνο που ελπίζω είναι να ακολουθήσει την Sony σε μια πλήρη μίνι συσκευή. Για μένα ακόμα και το Μ8 μεγάλο είναι. Ελπίζω να μη με αναγκάσει λόγω μεγέθους η HTC να φύγω από τα προϊόντα της.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Τυχερουλη :)

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πριν από 3 ημέρες πήρα το Μ8 προερχόμενος από iPhone. Το CID είναι HTC__102 (Γερμανία). Από την εμπειρία σας θα αργήσει ναΜου έρθει η αναβάθμιση;

Σωτήρης

ρε παιδια που βλέπουμε το cid μπορει καποιος να μου πει?

Κατεβαζεις τα abd fastboot tools.

Κανεις ενα boot σε FASTBOOT USB mode, (σβηνεις κινητο, πατας volum down και power)

Μολις εμφανιστει το fastboot αφηνεις κουμπια, συνδεεις καλωδιο και τρεχεις την εντολη απο το folder του fastboot

fastboot oem readcid

Εκει θα σου δειξει...

Κατεβαζεις τα abd fastboot tools.

Κανεις ενα boot σε FASTBOOT USB mode, (σβηνεις κινητο, πατας volum down και power)

Μολις εμφανιστει το fastboot αφηνεις κουμπια, συνδεεις καλωδιο και τρεχεις την εντολη απο το folder του fastboot

fastboot oem readcid

Εκει θα σου δειξει...

Ή κατεβάζει την cid getter εφαρμογή από το store και του λέει αυτή ;)

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Μια ερώτηση παρακαλώ καθώς είμαι νέος στο android: για να κλείσω μια εφαρμογή τι πρέπει να κάνω; Πηγαίνοντας στα recents και σειροντας την εφαρμογή προς τα επάνω την κλείνει, η απλά εξαφανίζει το εικονίδιο; Ευχαριστω
Σωτήρης

Μια ερώτηση παρακαλώ καθώς είμαι νέος στο android: για να κλείσω μια εφαρμογή τι πρέπει να κάνω; Πηγαίνοντας στα recents και σειροντας την εφαρμογή προς τα επάνω την κλείνει, η απλά εξαφανίζει το εικονίδιο; Ευχαριστω

Ναι κλείνουν όπως το λες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χθες βράδυ με χειροκίνητο έλεγχο πήρα την τελευταία αναβάθμιση σε 4.4.4! Είμαι με cid HTC_032 EAST EUROPE.

Πρώτη παρατήρηση και διαφορά είναι ότι το bug με το ελληνικό πληκτρολόγιο στο τηλέφωνο δεν υπάρχει πια και η τελευταία σειρά εμφανίζεται κανονικά!

Παραθέτω και μερικές screenshots από το τι περιλαμβάνει

Τι περιμένετε να έχει το m9?Θα είναι ουσιαστική αναβάθμιση?Πάντως εγώ θα ήθελα να συνεχίσει την τεχνολογία ultrapixel στην κάμερα με μικρή αύξηση των pixel!Μ αρέσει όπως αποδίδει τα χρώματα και ειδικά οι νυχτερινές της λήψεις είναι πολύ καλές σε σχέση με άλλα κινητά!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη οθονη, κυριως λογω των on screen buttons αλλιως μια χαρα θα ηταν μια full 5" οθονη, μικρότερα bezzels, διατήρηση της ultrapixel και μεγαλυτερη μπαταρια σε περιπτωση που παει σε QHD οθονη.

Εσείς θα μας τρελάνεται, μέχρι χθες που λένε κράζατε όλοι την UltraPixel και τώρα ξαφνικά κάνεις δεν θέλει να δει άλλη κάμερα στα HTC.

Όταν, όμως πέρυσι, εμείς λέγαμε ότι το M7 έχει πολύ αξιόλογη κάμερα, για την χρήση που προορίζεται, κάποιοι μας κοροϊδεύατε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εσείς θα μας τρελάνεται, μέχρι χθες που λένε κράζατε όλοι την UltraPixel και τώρα ξαφνικά κάνεις δεν θέλει να δει άλλη κάμερα στα HTC.

Όταν, όμως πέρυσι, εμείς λέγαμε ότι το M7 έχει πολύ αξιόλογη κάμερα, για την χρήση που προορίζεται, κάποιοι μας κοροϊδεύατε...

Εγώ προσωπικά ,καθότι είναι η πρώτη μου φορά που έχω HTC συσκευή ,δεν εκραξα ποτέ την ultrapixel και μάλιστα από την πρώτη στιγμή θεωρούσα ότι βγάζει ωραίες φωτογραφίες αν και είμαι άσχετος πάνω στο θέμα φώτο!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη οθονη, κυριως λογω των on screen buttons αλλιως μια χαρα θα ηταν μια full 5" οθονη, μικρότερα bezzels, διατήρηση της ultrapixel και μεγαλυτερη μπαταρια σε περιπτωση που παει σε QHD οθονη.

Για μένα είναι ιδανικό το μέγεθος της συσκευής και δεν ξέρω αν θα μπορούσα μεγαλύτερη!Για τα screen buttons θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά νομίζω ότι είχα διαβάσει καπου ότι είναι απαίτηση της Google να βρίσκονται εκεί!Κάτι για τα Windows phones νομίζω αν και δεν θυμάμαι καλά!

Προφανώς δεν πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους.:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Όλοι λένε τα καλύτερα για τις συσκευές τους. Σημασία έχει πόσα απ αυτά είναι αληθινά.

Τα χαρακτηριστικά από μόνα τους είναι απογοητευτικά. Τα συγκριτικά ήταν εντελώς αρνητικά. Τι ήθελες να λένε όσοι δεν το είχαν;

Από εκεί και πέρα για να είμαστε αντικειμενικοί, η UltraPixel δεν είναι all around camera.

Τα πάει καλά σε συγκεκριμένες συνθήκες που για κάποιους είναι αυτές που βγάζουν τις περισσότερες φωτογραφίες τους και συνεπώς τους βολεύει.

Αν δεν είχα άλλη κάμερα, δεν θα μπορούσα να βασιστω μόνο στο Μ8.

Την προτιμώ γιατί εκτός εκδρομών, το 90% των φώτο που βγάζω είναι κοντινά πλάνα σε εσωτερικούς χώρους με κακό φωτισμό.

Αν μπορεί να διατηρήσει αυτή την ικανότητα με κανονική κάμερα, δεκτή. Αλλά δεν γίνεται εύκολα. Μόνο η Nokia το έχει καταφέρει.

Γι αυτό λέμε αν το UltraPixel πάει στα 8mp χωρίς επιπτώσεις στην ποιότητα θα είναι ότι καλύτερο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν θέλω κάτι άλλο από το τηλέφωνο. Και με την οθόνη έχω βολευτεί.

Μακάρι να μπορούμε να κάνουμε s off χωρίς 25 δολάρια. :p:p:p

Θοδωρής

Δεν θέλω κάτι άλλο από το τηλέφωνο. Και με την οθόνη έχω βολευτεί.

Μακάρι να μπορούμε να κάνουμε s off χωρίς 25 δολάρια. :p:p:p

Βασικά να μην κλειδώνει τη συσκευή με τρόπο που σε αναγκάζει να περάσεις άλλη Rom.

Επίσης να φύγει το logo htc και να είναι 1 cm πιο κοντό.

Καλύτερη κάμερα και μπαταρία.

Αδιάβροχο.

Τι περιμένετε να έχει το m9?Θα είναι ουσιαστική αναβάθμιση?Πάντως εγώ θα ήθελα...

QHD, Oled, περισσότερα ultra pixels, εσωτερική 64GB, μικρότερο μπόι, μεγαλύτερη μπαταρία λόγω QHD και ασύρματη φόρτιση.

Μόνο τότε θα αλλάξω.

3>4

Για άλλη μια φορά έχεις απόλυτο δίκιο!nexus δεν έχω δουλέψει απλά από όσα ακούω αναρωτιέμαι αν τελικά Είναι τόσο καλό όσο λένε!Βέβαια για να λες ότι είναι αποκλειστικά για devs σημαίνει ότι δεν θα μου προσφέρει κάτι επιπλέον σε εμπειρία χρήσης από το m8!Συν φυσικά ότι πλέον είναι τεράστιο και δεν με ενδιαφέρει!

Κάτι παραπάνω σε εμπειρία χρήσης δεν θα σου προσφέρει το nexus.Ο μόνος λόγος για μένα για να πας κατα εκεί είναι το μικρόβιο της αλλαγής.Οι εποχές έχουν αλλάξει και το nexus δεν είναι μόνο για devs ή πιτσιρικάδες flash maniacs.Ειναι και αυτό πια ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο που κάνει μια χαρά τη δουλειά του.Η γυναίκα μου και κάμποσοι φίλοι και συνεργάτες ούτε devs είναι ούτε πιτσιρικαδες.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κάτι παραπάνω σε εμπειρία χρήσης δεν θα σου προσφέρει το nexus.Ο μόνος λόγος για μένα για να πας κατα εκεί είναι το μικρόβιο της αλλαγής.Οι εποχές έχουν αλλάξει και το nexus δεν είναι μόνο για devs ή πιτσιρικάδες flash maniacs.Ειναι και αυτό πια ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο που κάνει μια χαρά τη δουλειά του.Η γυναίκα μου και κάμποσοι φίλοι και συνεργάτες ούτε devs είναι ούτε πιτσιρικαδες.

Αργύρη εδώ συζητάμε για κάποιον που έχει το M8 αν υπάρχει λόγος να πάει σε Nexus.

Και η δική γυναίκα είχε το Ν4 (υπάρχει ακόμα στο συρτάρι) τι σημαίνει αυτό; Μια χαρά τηλέφωνο με μοναδικά πρόβλημα την αυτονομία και την κακή κάμερα.

Όμως κάποιος που είχε Μ7 δεν θα αγόραζε ούτε αυτό ούτε το Ν5.

Θα πήγαινε καρφί στο Μ8.

Έχουμε τώρα την ανακοίνωση του nexus 6, και μερικές φώτο- βίντεο από την παρουσίαση.

Έχουμε μία συσκευή 6 ιντσών που από μόνο του περιορίζει το κοινό.

Το ότι φτιάχνεται από την Lenovo-Motorola δεν σημαίνει ότι είναι ανώτερο κατασκευαστικά από τα προηγούμενα Θα πρέπει να το δούμε. Πόσο μάλλον από το Μ9 που ενδιαφέρει τους κατόχους των HTC.

Και επειδή εγώ μίλησα για dev και πιτσιρικάδες, φυσικά δεν είναι απόλυτο, αλλά συμβαίνει σε μεγάλο ποσοστό.

Αυτό το μικρόβιο που λες είναι ώρες ώρες αλλά το m8 με έχει απόλυτα ικανοποιημένο συν ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι ανώτερη από το nexus και με δεδομένο ότι δεν θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω σε εμπειρία χρήσης τότε δεν με ενδιαφέρει μια ενδεχόμενη αλλαγή!

Κώστα δεν αναφερθηκα ουτε στο nexus 6 ουτε στο nexus 4.Απλα είπα οτι το nexus 5 ειναι ενα τηλέφωνο το οποίο δεν χρειαζεται να είσαι κανένας "επιστήμονας" για να το εχεις.Τίμιο τηλέφωνο που δεν χρειαζεται πια ξεκλειδωματα,root κτλ για να δουλέψει σωστα.Απλα ξεκλειδωμα,root γίνεται πιο εύκολα και χωρίς κοστος.Για την εμπειρία χρήσης του m8 δεν τίθεται καν θέμα και είναι απο τα καλυτερα τηλέφωνα που κυκλοφορούν.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στο Μ7 μετά από πολλές δοκιμές, είχα φτάσει να παίρνω πολύ καλό αποτέλεσμα στο αυτόματο. Επειδή έχει μεγάλη ευαισθησία στο φως, πολλές φορές αρκούσε μια μικρή μετατόπιση στο κάδρο και άλλαζε όλο το αποτέλεσμα.

Προσωπικά αν με καλύψει το μέγεθος της οθόνης, θέλω τουλάχιστον 5,2 και να μεγαλώσει λιγάκι τον λόγο της οθόνης στο πλάτος, το Μ9 το παίρνω χαλαρά και ας έχει πάλι 4αρα ultrapixel. Αν την μάθεις δεν την αλλάζεις εύκολα.

Δείτε μερικά δείγματα στην υπογραφή μου που είχα τραβήξει πέρυσι όλα στο αυτόματο αν θυμάμαι καλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κώστα δεν αναφερθηκα ουτε στο nexus 6 ουτε στο nexus 4.Απλα είπα οτι το nexus 5 ειναι ενα τηλέφωνο το οποίο δεν χρειαζεται να είσαι κανένας "επιστήμονας" για να το εχεις.Τίμιο τηλέφωνο που δεν χρειαζεται πια ξεκλειδωματα,root κτλ για να δουλέψει σωστα.Απλα ξεκλειδωμα,root γίνεται πιο εύκολα και χωρίς κοστος.Για την εμπειρία χρήσης του m8 δεν τίθεται καν θέμα και είναι απο τα καλυτερα τηλέφωνα που κυκλοφορούν.

Δεν διαφωνώ. Και το Ν4 έτσι ήταν. Είναι απολύτως τιμιες συσκευές.

Εγώ το έθεσα ότι κάποιος που είναι ήδη κάτοχος HTC M8 δεν έχει λόγους να πάει σε Nexus εκτός και αν είναι dev οπότε θα το έχει παράλληλα η πιτσιρικάς που του αρέσουν τα καθημερινά φλασαρισματα.

Πάντα μου άρεσε η ευκολία στο ρουταρισμα και κυρίως ότι δεν χρειάζονταν κάτι άλλο πέρα από το root.

Οι κάτοχοι τους είναι που επιμένουν ότι δεν λέει να έχεις nexus αν δεν φλασαρεις.

Μέχρι και το Ν4 αγόραζα τα Nexus, τα κρατούσα για λίγο καιρό παράλληλα με την κυρια συσκευή μου και μετά τα έδινα στην σύζυγο :).

Μέχρι που κατάλαβε ότι της χρειάζεται περισσότερο μια καλή κάμερα από το smoothness, οπότε δεν μπόρεσα να της πασαρω το 5 .

Το Ν6 δείχνει βελτιωμένο στα σημεία που υπέφεραν τα προηγούμενα nexus. Δυστυχώς το πήγαν στις 6 γιατί αν το έβγαζαν στις 5.3" δεν θα είχε λίγο ύπαρξης το Moto X 2014 το οποίο είναι κατώτερο σε specs.

Στο σημείο αυτό παύει το ενδιαφέρον μου για το Ν6. Είναι ένα μικρό tablet.

Ή ανησυχία μου είναι για το Μ9 που φοβάμαι ότι θα είναι σε διαστάσεις Max και εκεί θα τα χαλάσουμε πάλι με την HTC εκτός κι αν μεταφέρει τα ηχεία κάτω όπως το one plus, αλλά έτσι με τα ηχεία δίπλα δίπλα, πάει περίπατο η ποιότητα stereo.

Edited by Te_salat

Ετςι αν θα ειναι θα ειναι υπέρ άψογο.

http://www.concept-phones.com/htc/htc-m9-64-bit-smartphone-titanium-aluminum-sapphire/

Θα εχω μεγαλύτερες απαιτήσεις απο τη στιγμή που ανα έτος βγάζει νέα ναυαρχίδα και πολυ μεγαλύτερες διάφορες απο οτι πχ απο z2 σε z3.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν διαφωνώ. Και το Ν4 έτσι ήταν. Είναι απολύτως τιμιες συσκευές.

Εγώ το έθεσα ότι κάποιος που είναι ήδη κάτοχος HTC M8 δεν έχει λόγους να πάει σε Nexus εκτός και αν είναι dev οπότε θα το έχει παράλληλα η πιτσιρικάς που του αρέσουν τα καθημερινά φλασαρισματα.

Πάντα μου άρεσε η ευκολία στο ρουταρισμα και κυρίως ότι δεν χρειάζονταν κάτι άλλο πέρα από το root.

Οι κάτοχοι τους είναι που επιμένουν ότι δεν λέει να έχεις nexus αν δεν φλασαρεις.

Μέχρι και το Ν4 αγόραζα τα Nexus, τα κρατούσα για λίγο καιρό παράλληλα με την κυρια συσκευή μου και μετά τα έδινα στην σύζυγο :).

Μέχρι που κατάλαβε ότι της χρειάζεται περισσότερο μια καλή κάμερα από το smoothness, οπότε δεν μπόρεσα να της πασαρω το 5 .

Το Ν6 δείχνει βελτιωμένο στα σημεία που υπέφεραν τα προηγούμενα nexus. Δυστυχώς το πήγαν στις 6 γιατί αν το έβγαζαν στις 5.3" δεν θα είχε λίγο ύπαρξης το Moto X 2014 το οποίο είναι κατώτερο σε specs.

Στο σημείο αυτό παύει το ενδιαφέρον μου για το Ν6. Είναι ένα μικρό tablet.

Ή ανησυχία μου είναι για το Μ9 που φοβάμαι ότι θα είναι σε διαστάσεις Max και εκεί θα τα χαλάσουμε πάλι με την HTC εκτός κι αν μεταφέρει τα ηχεία κάτω όπως το one plus, αλλά έτσι με τα ηχεία δίπλα δίπλα, πάει περίπατο η ποιότητα stereo.

Κώστα πραγματικα και εμένα ο μεγαλύτερος φόβος είναι ότι το m9 θα είναι γκουμουτσα ακολουθώντας την τακτική του ανταγωνισμού!Προσωπικά πιστεύω ότι αν η HTC διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους και κρατήσει τις ίντσες μέχρι τις 5.2" και ενισχύσει λίγο κάποια σημεία κλειδιά(μπαταρία,κάμερα,επεξεργαστή κτλ) θα κάνει τρελές πωλήσεις!Τα bezels, προσωπικά,δεν με ενοχλούν στο τωρινό μοντέλο διότι η υπάρξη των BoomSound είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη!Πάντως αν επιβεβαιωθούν τα concepts το design δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα!