Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπαθα κατάθλιψη..ρε παιδιά και πως θα το αλλάξω ; που να το πάω;;

Γνώμη μου είναι να μην το πειράξεις καθόλου. Αν το κάνεις μόνος σου τότε ξέχνα την εγγύηση. Αν το πας οπουδήποτε εκτός της HTC (Arvato) Επίσης ξέχνα την εγγύηση. Αν το πας στην HTC (Arvato) το κόστος θα είναι αρκετό, λογικά κοντά στα 230-250 Γιατί δεν θα σου αλλάξουν μόνο το καπάκι. Είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν κι άλλα πράγματα..

Όποτε ή το αφήνεις ως έχει ή το πουλάς και παίρνεις άλλο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνώμη μου είναι να μην το πειράξεις καθόλου. Αν το κάνεις μόνος σου τότε ξέχνα την εγγύηση. Αν το πας οπουδήποτε εκτός της HTC (Arvato) Επίσης ξέχνα την εγγύηση. Αν το πας στην HTC (Arvato) το κόστος θα είναι αρκετό, λογικά κοντά στα 230-250 Γιατί δεν θα σου αλλάξουν μόνο το καπάκι. Είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν κι άλλα πράγματα..

Όποτε ή το αφήνεις ως έχει ή το πουλάς και παίρνεις άλλο..

Συμφωνώ απόλυτα. Αν μπορείς δώσε μας φωτογραφίες να δούμε το μέγεθος της ζημιάς και αν είναι τόσο πολύ.

Θοδωρής

μαλλον θα βγει και 4.4.4 πριν την L:

http://www.gottabemobile.com/2014/09/26/htc-one-m8-android-4-4-4-kitkat-update-rumored/

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Στο "ρολόι" και συγκεκριμένα στο παγκόσμιο ρολόι, ο στις τοποθεσίες έχω, πρώτα με το σηματάκι της τοποθεσίας την περιοχή μου, δεύτερο με το σπιτάκι, το... Σίδνεϊ (κάποια βλακεία θα είχα κάνει εγώ) και μετά δύο τοποθεσίες που έχω προσθέσει εγώ. Το Σίδνεϊ πως μπορώ να το αφαιρέσω από τις πόλεις; Τις έχω αφαιρέσει όλες μα το Σίδνεϊ με τι σπιτάκι δεν λέει να φύγει με τίποτα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;
3>4

Επεξεργασία και αφαίρεση δεν κάνει τίποτα?

Τίποτα. Εικονίδιο σπιτάκι και Σίδνεϊ παρόλο που έχω αφαιρέσει την πόλη από /επεξεργασία /αφαίρεση.

Δεν εμφανίζεται καν στην επεξεργασία λίστας το Σίδνεϊ.

3>4

Κατάθλιψη....

Παρόλο που είναι ξενέρωμα να σου συμβεί κάτι τέτοιο δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις λεφτά να αλλάξεις καπάκι!Είναι πολύ μικρή ζημιά ίσα που φαίνεται!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Θα πάρω αύριο την αντιπροσωπεία να ρωτήσω πόσο έχει η αλλαγή..ειναι μικρό το σημαδακι αλλά μόνο που ξέρω ότι έχει σημάδι ξενερωνω .Είναι γερμανικό το ΤΗΛ δεν νομίζω να έχω πρόβλημα Ε..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Καντου ένα ψιλοστοκαρισμα κι ένα ακρυλικά διπλής και θα είναι μια χαρά. :)

Αγαπητέ μου αδίκως στεναχωριέσαι. Είναι σημάδια χρήσης και αναπόφευκτα. Για να κρατήσεις το κινητό όπως το πήρες, δεν θα το χαρείς ποτέ.

Θα πρέπει να το βάλεις σ αυτές τις χονδροειδεστατες θήκες και να βλέπεις μια οθόνη.

Προσωπικά δεν ανέχομαι την αίσθηση του πλαστικου ούτε στην λεπτή baseus. Γι αυτό την βάζω μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Βρες μια καλή δερματινη back cover αν δεν μπορείς να το βλέπεις και μην ξοδεύεις τα λεφτά σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβληματακι που μαλλον απο τσεκαρισμα και με το μ7 που εχω οφειλεται στην wind αλλα θα ηθελα οποιος απο εσας εχει wind να το δει!λοιπον οσο καιρο εχω το τηλ το ειχα να αναζητει και τις 3 μπαντες και μου εκανε μια χαρα εναλλαγες(οπου ειχα 3g)εδω και τεσσερης μερες περιπου ακομα και στο gsm/wcdma μου βγαζει Ε σε περιοχες που. Πριν ειχα H η 3g και πρεπει να το γυρισω στο wcdma only για να εχω 3g.βοηθεια και συγνωμη για το μεγαλο ποστ

Καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβληματακι που μαλλον απο τσεκαρισμα και με το μ7 που εχω οφειλεται στην wind αλλα θα ηθελα οποιος απο εσας εχει wind να το δει!λοιπον οσο καιρο εχω το τηλ το ειχα να αναζητει και τις 3 μπαντες και μου εκανε μια χαρα εναλλαγες(οπου ειχα 3g)εδω και τεσσερης μερες περιπου ακομα και στο gsm/wcdma μου βγαζει Ε σε περιοχες που. Πριν ειχα H η 3g και πρεπει να το γυρισω στο wcdma only για να εχω 3g.βοηθεια και συγνωμη για το μεγαλο ποστ

Πρόβλημα της wind είναι, το λένε και στο θέμα του nexus 5.

Κατάθλιψη....

Τίποτα δεν είναι αυτό. Πάρε μια λίμα για τα νύχια της κυράς, αυτήν που είναι σχεδόν λεία και τρίψ' το ελαφρά από πάνω και θα φαίνεται λίγο πιο γυαλιστερό. Τίποτα άλλο. δεν αξίζει.

Το δικό μου την "έφαγε" πολύ χειρότερα και έστρωσε. Μόνο το λεπτό σημείο του αλουμινίου που περνάει δίπλα από τα κουμπιά της έντασης έμεινε στραβωμένο, καθώς το σημείο είναι αδύναμο εκεί (όπως είναι φυσιολογικό) μιας και έμενα έπεσε από αυτή την πλευρά.

3>4

Πρέπει να έχει αναφερθεί στην αρχή του νήματος αλλά δεν το βρίσκω...απο αμερική είναι κλειδωμένα;συγκεκριμένα απο verizon...αν θυμάμαι καλά είχε γραφτεί ότι δεν έχει μόνο 4g αλλά δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα.Ισχύει; Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει; Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω κάτι!Θεωρείτε ότι μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων βοηθάει το κινητό να επανέλθει σε καλή κατάσταση?Θέλω να πω ότι αν τυχόν το τηλέφωνο γίνει πιο αργό κτλ αυτό βοηθάει σε κάτι?

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Ναι, βοηθαει κάποιες φορές.

Οπότε θα το χω υπόψιν μου!

ελπιζω να μην ισχυει...

http://9to5google.com/2014/10/06/htc-one-m8-eye-max-tease/?pushup=1

εκτος αν ειναι το max....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ισχύει και είναι το Eye με την 13άρα κάμερα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

ελπιζω να μην ισχυει...

http://9to5google.com/2014/10/06/htc-one-m8-eye-max-tease/?pushup=1

εκτος αν ειναι το max....

και να ερθει 700+ θα εχει και μεχρι πεσει θα εχει βγει το m9 εδω το 8 εχει 7 μηνες στην αγορα και την 500αρα δεν την γλυτωσα ας οψεται η αρβατο και το γεγονος οτι ηθελα να γλυτωσω καθε παρε δωσε με αυτην λογω amazon

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παιδιά το πήρα πίσω το εργαλείο

[ATTACH]50793[/ATTACH]

Ήμουν σίγουρος ότι θα γυρίσεις.

Αφού σου έχουμε πει ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο smartphone ακόμα και μετά την έλευση του iPhone 6.

Εντάξει υστερεί σε κάμερα αλλά για έκτακτες περιπτώσεις είναι μια χαρά.

http://instagram.com/p/t0FdJOyE93/

http://instagram.com/p/t0FoAMyE-D/

http://instagram.com/p/t0FJHsSE9j/

http://instagram.com/p/t0GkaSSE_k/

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παίδες μάλλον αύριο θα δώσω το note 3 μου και θα πάρω το m8. Το note με καλύπτε υπέρ του δέοντος το θεωρώ ένα από τα τοπ αν όχι το τοπ απλά με κούρασε το μέγεθος.θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους κατόχους. Θέλω να μου πεις κάποιος με 3g και φουλ όμως φουλ χρήση πόσο του κρατάει στο περίπου εγώ με το note δεν το άφηνα από τα χέρια μου είχα σχεδόν 4 ώρες screen time και είχα 15 τις εκατό μπαταρία. Επειδή κάπου διάβασα ότι έχει καλύτερη μπαταρία για αυτό θέλω να το συγκρίνω δεν με ενδιαφέρει η απλή χρήση μιας και είμαι power user και θα το χρησιμοποιώ στο φουλ για αυτό χρειάζομαι μια αντικειμενική άποψη για να τα συγκρίνω. Δεύτερον η oversaturated οθόνες της samsung μου αρέσουν καλύτερα από αυτές που έχουν natural colors επομένως θα ποντάρω στο μεγαλύτερο pixel density φαίνονται οι διαφορές η όχι?μιλάω για όσους τα έχουν συγκρίνει μεταξύ τους. τρίτον επειδή έχω και το m7 αυτή την στιγμή θα με ενθουσιάσει η αλλαγή η θα πω απλά ένα βελτιωμένο m7? δεν μιλάμε για εμφάνιση μιλάμε για features κλπ. Δεν είμαι πολύ φαν του sense επομένως θα μπει κατευθείαν nova launcher prime πάνω,κάτι που με ενθουσιάζει πολύ σε αυτό το τηλέφωνο είναι ότι είναι battery smooth και δεν έχει lag .συγκριτικά που είδα άνοιγε πιο γρήγορα εφαρμογές και από iphone 6 .αλλά από ότι είδα σε benchmarks είναι πιο χαμηλό από note ενώ φαίνεται πιο γρήγορο. Με κλειστά τα animation μήπως θα είναι τα ίδια σε ταχύτητα??και κάτι τελευταίο γιατί κούρασα τι χρώμα προτείνετε εμένα μου αρέσει και το gold απλά σκέφτομαι πως δείχνει κάπως γυναικείο.έχω ακούσει ότι το gun metal γλιστράει πιο πολύ από τα άλλα χρώματα βασικά γλιστράει όπως το m7? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλε εγω ειχα το μ7 σε μαυρο..Τωρα το μ8 gun metal.Σε σχεση με το μ7 δεν γλυστραει...Νομιζω ειναι μιο ομορφο κινητο,απλα επειδη ειμαι φαν του μαυρου γενικοτερα,δεν ξερω αν μου αρεσε περισσοτερο το μαυρο ή το gun metal (σαν χρωμα μιλαω παντα).Η μπαταρια ειναι εμφανως καλυτερη απο το μ7,για νοτε δεν ξερω να σου πω.