Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελει λιγο περισσοτερο προσοχη,που ακουμπας την συσκευη,οσο ειχα την συσκευη δεν ειχα παρατηρησει σημαδια στην καμερα,αλλα οπως ειπα προσεχα αρκετα που την ακουμπουσα.

Εκτός του ότι είναι σε θήκη μόνιμα που είναι πιο έξω από την κάμερα, προσέχω πάντα που το ακουμπάω. Επίσης το φαινόμενο παρουσιάστηκε μετά από 1.5 μήνα που το έχω και κάνα δυο ακόμα που το είχε ο προηγούμενος.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκτός του ότι είναι σε θήκη μόνιμα που είναι πιο έξω από την κάμερα, προσέχω πάντα που το ακουμπάω. Επίσης το φαινόμενο παρουσιάστηκε μετά από 1.5 μήνα που το έχω και κάνα δυο ακόμα που το είχε ο προηγούμενος.

Σε αυτό βολεύει πολύ το σχήμα του flex . Η κάμερα είναι πάντα σούζα :)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά είναι γκέλα πως να το κάνουνε τώρα.

Ελπίζω να φρόντισαν στις νεότερες συσκευές να μην χρησιμοποιήσουν το ίδιο υλικό και να δουλεύει η οδοντοπαστα για καιρό. :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά είναι γκέλα πως να το κάνουνε τώρα.

Ελπίζω να φρόντισαν στις νεότερες συσκευές να μην χρησιμοποιήσουν το ίδιο υλικό και να δουλεύει η οδοντοπαστα για καιρό. :)

Καλό είναι να στείλουμε από ένα mail ο καθένας στην HTC . Αν μη τι άλλο θα βοηθήσει για το m9 που θα πάρουμε όλοι μας :)

Άλλη μια γρηγορη ερώτηση απο ηχογράφηση κυρίως ομιλιών σε κλειστούς χώρους πως τα παει ? το εχει δοκιμάσει κανεις ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Έχω την εντύπωση πως η θαμπάδα στο τζαμάκι της κάμερας έχει άμεση σχέση με την έκθεση του σημείου στον ήλιο. Τα σχετικά ποστς ξεκίνησαν καλοκαίρι και πολύ φοβάμαι πως το πρόβλημα το έχουν περισσότερο οι χρήστες που το είχαν σε κάποιο car holder για ώρες στον ήλιο ή σε παραλίες και πισίνες να λιάζεται. Ότι ακριβώς συμβαίνει και με τα κρύσταλλα στο αυτοκίνητο.
3>4

Έχω την εντύπωση πως η θαμπάδα στο τζαμάκι της κάμερας έχει άμεση σχέση με την έκθεση του σημείου στον ήλιο. Τα σχετικά ποστς ξεκίνησαν καλοκαίρι και πολύ φοβάμαι πως το πρόβλημα το έχουν περισσότερο οι χρήστες που το είχαν σε κάποιο car holder για ώρες στον ήλιο ή σε παραλίες και πισίνες να λιάζεται. Ότι ακριβώς συμβαίνει και με τα κρύσταλλα στο αυτοκίνητο.

Πολύ πιθανόν αλλά δεν παύει να ειναι ελάττωμα.

Η δουλειά μου έχει να κάνει και με ελαττώματα παραγωγής.

Πάντα οι τεχνικοί πριν μπει στην παραγωγή ενα προϊόν τσεκάρουν τα πάντα.

Όμως υπάρχουν πάντα οι περιπτώσεις της πρώτης φοράς.

Δηλαδή κατι που δεν εχει ξανασυμβεί και δεν περνάει απο το μυαλό τους για να το ερευνήσουν.

Συνήθως τετοια προβλήματα αποκαλυπτονται όταν τα προϊόντα φτάσουν στο κοινό και μετά απο κάποια χρήση σε πραγματικές συνθήκες.

Οι δοκιμές πριν, γίνονται με συσκευές καλά κρυμμένες σε θήκες και όχι για μεγαλο διάστημα.

Το ίδιο έπαθε η Apple 2 φορές μάλιστα.

Θα έπρεπε η HTC να διαθέσει δωρεάν ειδικά tempered glasses όπως η apple έκανε με τα bumpers. :)

Στο Μ9 θα πρέπει να βάλει διαμάντι γιατί ειναι μεγάλη η διάμετρος και κινδυνεύει απο πολλά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θυμάμαι το 2008 ο παιδίατρος της κόρης μου είχε το Touch HD και ταυτόχρονα μονίμως συνδεδεμένο στον υπολογιστή του ένα θηρίο της HTC, δεν θυμάμαι καν πώς το έλεγαν που είχε τεράστια οθόνη και φυσικό πληκτρολόγιο. Κάτι σαν προημο tablet

Μάλλον το HTC SHIFT θα είχε...φοβερό εργαλείο.

http://www.gsmarena.com/htc_shift-1934.php

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Όπως είπα ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του ανάγκες και θέλω. Όταν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς κατά κόρον (και κάποιες από αυτές έχεις αγοράσει) δεν υπάρχουν στην αντίπαλη πλατφόρμα τότε ούτε χρόνο ούτε χρήμα διαθέτεις για να μάθεις τις νέες εκτός αν προσφέρουν τοοοοόσο περισσότερα που θα το ξανασκεφτείς. Ως τώρα στα 2 χρόνια που χρησιμοποιώ android αυτό το "τοοοοόσο" δεν το έχω βρει ακόμα...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνώ μαζί σου ότι ο καθένας όταν βρει τη λύση στο πρόβλημά του ακολουθεί αυτή και μόνο αυτή μέχρι να προκύψει κάτι πολύ καλύτερο. Για μένα το οικοσύστημα της Apple και η ποιότητα των εφαρμογών του App Store ως τώρα με έχει εξυπηρετήσει καλύτερα. Δεν έχω παρωπίδες αφού από τα χέρια μου έχουν περάσει από την εποχή του Amstrad 6128 άπειρα μηχανήματα. Όταν θα διαπιστώσω ότι με εξυπηρετεί καλύτερα το αντίπαλο στρατόπεδο θα μεταπηδήσω (να αξίζει όμως τόσο περισσσότερο ώστε να επενδύσω τα ίδια και περισσότερα)...

Και εγώ παιδίατρος είμαι συνάδελφε ,μετά τα W.M πέρασα απευθείας στο Android .Για πολλά χρόνια δούλευα σε μονάδα εντατικής και τώρα είμαι ιδιώτης.

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από το οικοσύστημα της Apple αλλά τόσα χρόνια που δουλεύω το android ,δεν μου έλειψε τίποτα.

Όπως είπες ,άλλοι άνθρωποι ,άλλες ανάγκες.

Μάλλον το HTC SHIFT θα είχε...φοβερό εργαλείο.

http://www.gsmarena.com/htc_shift-1934.php

Ναι αυτό ήταν. Πράγματι φοβερό αλλά για χρήση οπως αυτή του φίλου μου του Dr. Nasser. Μόνο στην τσάντα και σε γραφείο.

Και εγώ παιδίατρος είμαι συνάδελφε ,μετά τα W.M πέρασα απευθείας στο Android .Για πολλά χρόνια δούλευα σε μονάδα εντατικής και τώρα είμαι ιδιώτης.

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από το οικοσύστημα της Apple αλλά τόσα χρόνια που δουλεύω το android ,δεν μου έλειψε τίποτα.

Όπως είπες ,άλλοι άνθρωποι ,άλλες ανάγκες.

Αντώνη αφού έχεις το Note 8 γιατί θες το max. Δεν σε βολεύει ο συνδυασμός Μ8-Note8?

:)Τα θέλω όλα μεγάλα Κώστα

καλησπερα στην παρεα!

συναδελφος κ εγω στην ειδικοτητα που ειπε ο Κωστας,ολοι τελικα εχουμε to μικροβιο.

κακα τα ψεματα το κινητο εχει κατι που στην δουλεια μας το χρειαζομαστε.Αξιοπιστια.

Σημερα μιλουσα με τον Κωστα στο viber περιπου μιση ωρα,ηταν σαν να ειμασταν διπλα.

Ειναι κορυφαιο ΚΙΝΗΤΟ.Σημα,μπαταρια,ακουστικο και μικροφωνο τοπ.Τελος.

Μετα τα κανει ολα τελεια χωρις κομπιασματα ενω εχει και σοβαρο αντρικιο design που αν μη τι αλλο καποιοι το θελουμε.

Προσθετω και την μπαταρια που διαρκει το διπλο σε σχεση με το Ν5 που ακομα εχω,και ησυχασα.

Ενας συναδελφος το εχει ερωτευθει.Δεν γνωριζε καν την υπαρξη του.Εδω χανει η ΗΤC.

Με διαφορα και αφου εχουμε δει ολα τα κινητα φετος πλην Nexus 6 και ΜΧ4 Pro ,ειναι το πιο ομορφο και πιο ομοιογενες.

Δυστυχως δεν εχει ιατρικες εφαρμογες,ισχυει,αλλα για εκει να ειναι καλα κανενα iPad.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πάντως ρε παιδιά νομίζω πρώτη φορά βλέπω android συσκευή να κρατάει τόσο ψηλά την τιμή της σχεδόν 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της!Εγώ την πήρα αρχές Ιουλίου 536 ευρώ και τώρα έχει 528 η οικονομικότερη!Δηλαδή ούτε 10 ευρώ δεν έπεσε!Αν δούμε επίσης το s5 έχει πέσει στα 442!Αυτό για μένα δείχνει πόσο ζήτηση έχει,απόρροια φυσικά της ποιότητας της συσκευής σε όλα τα επίπεδα!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Πάντως ρε παιδιά νομίζω πρώτη φορά βλέπω android συσκευή να κρατάει τόσο ψηλά την τιμή της σχεδόν 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της!Εγώ την πήρα αρχές Ιουλίου 536 ευρώ και τώρα έχει 528 η οικονομικότερη!Δηλαδή ούτε 10 ευρώ δεν έπεσε!Αν δούμε επίσης το s5 έχει πέσει στα 442!Αυτό για μένα δείχνει πόσο ζήτηση έχει,απόρροια φυσικά της ποιότητας της συσκευής σε όλα τα επίπεδα!

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση και δεν χρειάζεται τα μαγαζιά να ρίξουν την τιμή για να πουλήσουν. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Νομίζω ότι είναι πολιτική της HTC να κρατάει ψηλά τις τιμές. Τα ίδια γίνονταν τόσα χρόνια παρόλο που είχαν πατώσει όλα τα κινητά της (One X, M7 κλασσικά παραδείγματα ακόμη και σήμερα). Οικονομολογος δεν είμαι, αλλά μου κάνει εντύπωση τόσα χρόνια.

Πόση ώρα σας κάνει για μια πλήρη φόρτιση; Γιατί νομίζω ότι το δικό μου θέλει 3ωρο και πάνω..;;

Και εμένα τόσο κανει

Θοδωρής

Νομίζω ότι είναι πολιτική της HTC να κρατάει ψηλά τις τιμές. Τα ίδια γίνονταν τόσα χρόνια παρόλο που είχαν πατώσει όλα τα κινητά της (One X, M7 κλασσικά παραδείγματα ακόμη και σήμερα). Οικονομολογος δεν είμαι, αλλά μου κάνει εντύπωση τόσα χρόνια.

Το Μ8 συνεχίζει να πουλάει και καλύτερα μαλιστα απ οτι στην αρχη.

Αυτό μου είπε ο διευθυντής πωλήσεων της αλυσίδας απ όπου το αγόρασα. Εννοείται ποσοστιαία γιατί αριθμητικά οι πωλήσεις της HTC είναι ένα μικρό κλάσμα ενος Galaxy S.

Τα HTC παλιότερα οταν έβγαζαν νεα ναυαρχίδα στους 5 μήνες δεν κρατούσαν τιμή.

Με τα samsung συμβαίνουν πολλά γιατί υπάρχουν εκατομμύρια συσκευές στην αγορά.

Πόση ώρα σας κάνει για μια πλήρη φόρτιση; Γιατί νομίζω ότι το δικό μου θέλει 3ωρο και πάνω..;;

Από 14% στα 100% ακριβώς 01:40 σβηστό.

3>4

Δεν το έχω το κινητό, απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Η οπίσθια κάμερα του κινητού είναι 4Mpixels? Δεν είναι πολύ μικρή για τέτοιας τιμής & ποιότητας κινητό;

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Η τεχνολογία που κρύβει μέσα της είναι τέτοια ώστε να μιλάμε για 4 ultrapixel κι όχι απλά megapixel. Πρόκειται για μια τεχνολογία η οποία αποσκοπεί στη μείωση του θορύβου κατά βάση και συνεπώς σε καλύτερες φωτογραφίες υπό δύσκολες συνθήκες!
Τhe end of an era...

Δεν το έχω το κινητό, απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Η οπίσθια κάμερα του κινητού είναι 4Mpixels? Δεν είναι πολύ μικρή για τέτοιας τιμής & ποιότητας κινητό;

ορίστε ένα δείγμα που έχω για όσους σκέφτονται την κάμερα.Χωρίς φίλτρα και ρυθμίσεις

https://drive.google.com/folderview?id=0B2JBCwvXIaojaXJYZnNtVV9ubU0&usp=sharing

Θοδωρής

Δυστυχώς αυτό πάντως με το γυαλί(?)της κάμερας ισχύει!Και μένα έχει κάνει αρκετές γρατζουνιές!Βέβαια δεν αντιλαμβάνομαι κάποια αλλοίωση στην ποιότητα των φωτογραφιών,αν και δεν εχω έμπειρο μάτι σε αυτά!Εντύπωση όμως μου προκαλεί το γεγονός ότι από τη μέρα που το πήρα δεν το είχα χωρίς θήκη είτε pouch(bugatti),είτε την εργοστασιακή του είτε τώρα με την dot!Πώς έγινε λοιπόν?Είναι μήπως τελικά σκαρτο το υλικό και με την πάροδο του χρόνου αλλοιώνεται μόνο του??

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Δυστυχώς αυτό πάντως με το γυαλί(?)της κάμερας ισχύει!Και μένα έχει κάνει αρκετές γρατζουνιές!Βέβαια δεν αντιλαμβάνομαι κάποια αλλοίωση στην ποιότητα των φωτογραφιών,αν και δεν εχω έμπειρο μάτι σε αυτά!Εντύπωση όμως μου προκαλεί το γεγονός ότι από τη μέρα που το πήρα δεν το είχα χωρίς θήκη είτε pouch(bugatti),είτε την εργοστασιακή του είτε τώρα με την dot!Πώς έγινε λοιπόν?Είναι μήπως τελικά σκαρτο το υλικό και με την πάροδο του χρόνου αλλοιώνεται μόνο του??

Και εγώ έτσι ειμαι φίλε Νίκο. Δεν εχω αλλοίωση στις Φωτογραφίες

Θοδωρής

Αλλά είναι αρκετά δυσάρεστο Θοδωρή αυτό γιατί δείχνει προχειρότητα εκ μέρους της HTC!