Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από το Apptoide market την κατέβασα την έκδοσή αυτή

Σου προτεινω να επαναφέρεις το playservices στο official. Δεν είναι μια έκδοση που απλά δεν την έχουμε δει ακόμα στο Playstore της συσκευής μας.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλλά τί άλλο;

5.0.89 αυτή είναι η official (αν αναφέρεται σε εμένα το ποστ σου)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά με τα σχόλια που διαβάζω και εδώ και στο xda ειδικά με το λογισμικό της Harman Kardon που μπορείς να του περάσεις μια και ειδικά το χειμώνα ακούω πολύ συχνά μουσική με ακουστικά .

Ας όψεται η ταλαιπωρία που είχα τραβήξει με την αρβατο και το one X που είχα τότε που με κρατάνε σταθερό στο νοτε .

να ρωτήσω η κάμερα στα κοντινά πλάνα μιας και την χρησιμοποιώ πολύ για σημειώσεις πως τα πάει ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Δε κοντινό είναι τέλεια και σε μακρινό καλή είναι αλλά δεν δίνει λεπτομέριες με ζουμ ή crop
Θοδωρής

5.0.89 αυτή είναι η official (αν αναφέρεται σε εμένα το ποστ σου)

Θα μου δημιουργήσει προβλήματα αν κρατήσω την έκδοσή που έχω;

το τηλεφωνο χαιρομαι να το χρησιμοποιω γυμνο οπως το 2G iPhone που το κρατησα 3 χρονια και καποιοι με πειραζαν γιατι το ειχα ερωτευθει.

Ετσι και το Μ8 χαιρομαι να το κραταω στο χερι μου,δεν υπαρχει αυτο το φινιρισμα και η σοβαροτητα πουθενα.

Ακομα και τα νεα μηλα μπροστα του δειχνουν απλα,λιτα ενω αυτο αντρικιο.

κακως που το ειχα πουλησει την πρωτη φορα.

Μ8 καλως ξαναρθες.θα σε κρατησω πολυ καιρο.

ΥΓ.κληση μεσα σε πληθος και ακουγα 3 φορες ανωτερα απο οποιοδηποτε κινητο ειχα μεχρι σημερα...και ειχα πολλα :lol:

σημα αντιστοιχο του Find7...KOΡΥΦΑΙΟ.

ερωτευμενος.

Πιστευω ο απαιτητικος χρηστης που θελει και ποιοτητα δεν χρειαζεται να πειραματιζεται και να χανει χρηματα δοκιμαζοντας τα παντα οπως κανω εγω.

Αν αυτο ειναι ετσι ,που θα φτασουν με το Μ9?

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αν αυτο ειναι ετσι ,που θα φτασουν με το Μ9?

Αυτό περιμένουμε όλοι να δούμε :)

Καταστραφήκαμε με το σήμα της HTC, τον ήχο και το software της, άντε να αλλάξεις κινητό. Μέχρι και τη μπαταρία έφταιξε, το μόνο που με ενοχλεί στο Μ7 παρεπιμπτόντως. Στο Μ9 περιμένω μόνο καλύτερη κάμερα και να γίνει λίγο πιο πλατύ, αν βάλει και πλαστικό τύπου one x θα μου αρέσει ακόμη πιο πολύ προσωπικά (το ξέρω ότι είμαι μειοψηφία :p)

έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά με τα σχόλια που διαβάζω και εδώ και στο xda ειδικά με το λογισμικό της Harman Kardon που μπορείς να του περάσεις μια και ειδικά το χειμώνα ακούω πολύ συχνά μουσική με ακουστικά .

Ας όψεται η ταλαιπωρία που είχα τραβήξει με την αρβατο και το one X που είχα τότε που με κρατάνε σταθερό στο νοτε .

να ρωτήσω η κάμερα στα κοντινά πλάνα μιας και την χρησιμοποιώ πολύ για σημειώσεις πως τα πάει ?

Η κάμερα του είναι πολύ καλή για την δουλειά που το θέλεις.

Καθημερινά την χρησιμοποιώ για έγγραφα και υφάσματα όπου θέλω να δείξω λεπτομέρειες και χρώματα.

Κάνει πολύ καλή δουλειά γιατί αποδίδει εξαιρετικά σε φωτισμό δωματίου.

Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ σοβαρό τηλέφωνο που κάνει για business.

Μπορεί να μην διαθέτει την εξειδίκευση του Note, αλλά κάνει τα πάντα με συνέπεια και αξιοπιστία. Δεν θα σε κρεμάσει ποτέ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μάλιστα κατάλαβα ακόμα μεγαλύτερος πειρασμός λοιπόν , η αλήθεια είναι ότι με το νοτε ενώ πίστευα ότι το πενάκι θα μου αποβεί χρήσιμο τελικά κατέληξα να το χρησιμοποιώ ελάχιστα αφού εν τέλει δεν μου χρειάζεται και ένα πιο μαζεμένο τηλέφωνο σε διαστάσεις ακούγεται αρκετά δελεαστικό .

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι αυτές οι μικρές μικρές γρατζουνιές πίσω στην κάμερα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμαστε displex και αφηστε τις οδοντοκρεμες...

Ποιό να πάρω? Το κόκκινο που είναι για αφαίρεση γρατζουνιων, ή το κίτρινο για προστασία?

Το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι αυτές οι μικρές μικρές γρατζουνιές πίσω στην κάμερα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν.

Τι πως έγιναν. Κακή επιλογή υλικού. Την πάτησαν.

Είναι κάτι που δεν το βλέπεις στις δοκιμές.

Καινούργιο το πήρες;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι πως έγιναν. Κακή επιλογή υλικού. Την πάτησαν.

Είναι κάτι που δεν το βλέπεις στις δοκιμές.

Καινούργιο το πήρες;

Μεταχειρισμένο, αλλά την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες παρατήρησα πρόβλημα στις φωτογραφίες. Έντονη θολούρα, η οποία έφυγε νομίζω με την οδοντόκρεμα. Αλλά η πίσω κάμερα έχει ψιλές ψιλές γρατζουνιές και φοβάμαι ότι θα επανέλθει.

Μεταχειρισμένο, αλλά την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες παρατήρησα πρόβλημα στις φωτογραφίες. Έντονη θολούρα, η οποία έφυγε νομίζω με την οδοντόκρεμα. Αλλά η πίσω κάμερα έχει ψιλές ψιλές γρατζουνιές και φοβάμαι ότι θα επανέλθει.

Ρώτησα για να δω πόσο καιρό είναι αγορασμένη η συσκευή.

Αν επανέλθει πήγαινε το στο service να δούμε τι θα πούνε.

Πάντως δεν το κάνει σε όλους που σημαίνει οτι μπορεί να είναι αστοχία υλικού.

Ερώτηση..θα άφηνε κανένας το m8με τα spect που έχει ,,για το νέο iPhone 6 ,;;

Δυστυχώς ναι. Παρότι χρησιμοποιώ χρόνια iPhone (3GS, 4, 4S, 5, 5S) τα τελευταία χρόνια έχω παράλληλα και android (S3, M7, S4, Nexus 5, M8). Το τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ αποκλειστικά το Μ8 (το 5S τo έχει πλέον η γυναίκα μου, σε αναμονή του 6).

Λέω δυστυχώς, γιατί το Μ8 είναι ότι δεν ήταν το Μ7 και ότι δεν ήταν οποιοδήποτε άλλο android μέχρι τώρα στη λειτουργία του (εχθές για παράδειγμα μαγνητοσκόπησα ένα μικρό κομμάτι από τη συναυλία της Vanessa Mae στο Ηρώδειο και μου έπεσαν τα αυτιά από το αποτέλεσμα - αντιπαραβολή με i5 πέρσι στο Λυκαβηττό στους Scorpions όπου είχα απογοητευτεί).

Λόγω επαγγέλματος (ιατρός) σοβαρές εφαρμογές στο android δεν έχω βρει για τη δουλειά μου. Η Apple είναι πολύ μπροστά στο συγκεκριμμένο τομέα και θεωρώ ότι κανένας σοβαρός developer δεν θα αναπτύξει τόσο ειδικό λογισμικό (π.χ. διαδραστική ανατομία της 3D4Medical) όταν πολύ εύκολα μπορεί να "σπάσει" το πρόγραμμά του και να "κυκλοφορήσει". Θεωρώ εξαιρετική την ύπαρξη επιλογών και παραμετροποιήσεων στο android (η υλοποίηση δε της HTC είναι εξαιρετική) αλλά προσωπικά βρίσκω τη χρηστικότητα (για τα δικά μου μέτρα και σταθμά) του iOS καλύτερη. Ο καθένας κάνει της επιλογές του βάση των αναγκών του. Κι επειδή τα Windows και το Linux είναι καλά για ενασχόληση (και άπειρες ώρες παιχνιδιού στο παρελθόν και στο παρόν - έχω ξεχάσει πόσες χιλιάδες φορές έχω κάνει format) το OS X είναι το εργαλείο δουλειάς. Το οικοσύστημα της Apple προσωπικά το θεωρώ μακράν αρτιότερο (προσωπική άποψη), είναι δε ένας από τους βασικότερους λόγους που δύσκολα εγκαταλείπεις το καράβι του iOS...

Και για να πω τη πικρά αλήθεια, το 6 δεν με ξετρέλανε αλλά το 6+ είναι πολύ μεγάλο ρε παιδάκι μου. Θα ήθελα ένα Μ8 με iOS!!!

@mikpap

Χθες είχαμε παρόμοια συζήτηση με τον συμφορουμιτη Pik που είναι χειρουργός.

Δεν ξέρω πώς δουλεύει η εφαρμογή που ανέφερες για να έχω άποψη, απλά είναι περίεργος πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οθόνη smartphone. Νομίζω ότι τέτοιες εφαρμογές θα είναι πολύ χρήσιμες σε tablet.

Δυστυχώς τέτοιες εφαρμογές δεν έχουν μπει στο Google play και είναι κάτι που έχει συζητηθεί από το 2011.

Προφανώς οι δημιουργοί τους πιστεύουν ότι οι γιατροί δεν αγοράζουν android.

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά ο γιατρός της κόρης μου χρησιμοποιεί HTC από την εποχή τουTouch HD και συνεχίζει. Το ίδιο και ένας φίλος καθηγητής ουρολογος.

Γενικά έπαιζε πολύ HTC στους γιατρούς παλιά.

Από την άλλη οι εφαρμογές Office που χρησιμοποιούμε αρκετοί στο δικό μου επάγγελμα, στην ios έκδοση τους είναι πολύ φτωχές.

Edited by Te_salat

και αυτά τι είναι???

https://play.google.com/store/apps/developer?id=3D4Medical.com,+LLC

Υπάρχουν άπειρες ιατρικές εφαρμογές στο android αξίας από 5-10 ευρώ μέχρι 100+

https://play.google.com/store/apps/category/MEDICAL

Για ψάξτε καλύτερα....

Έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα όσον αφορά τη σχέση ιατρών και mobile συσκευών. Η καθημερινή κλινική πράξη δεν εξαρτάται από κάποιο εξειδικευμένο app. Aυτά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον είναι productivity και reference apps, τα οποία πλέον στο Android έχουν φτάσει σε στάδιο ωριμότητας και επάρκειας στον αριθμό.

Αναλόγως την ειδικότητα υπάρχουν ασφαλώς λύσεις που μπορεί να μην είναι cross platform, όμως οι developers έχουν καταλάβει ότι μια high profile εφαρμογή πρέπει να υφίσταται και να υποστηρίζεται στα δύο μεγάλα οικοσυστήματα.

Πέραν από τις εφαρμογές, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που το οικοσύστημα του iOS δεν σου επιτρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα στο ταπεινό μου Nexus 7 του 2012 τρέχω έναν binder server/client που μου επιτρέπει να έχω πρόσβαση στο HIS του νοσοκομείου που εργάζομαι και να διαχειρίζομαι όλες τις πτυχές που αφορούν την κλινική μου, να παραγγελιοδοτώ, να δημιουργώ και να επικυρώνω διοικητικά έγγραφα κα. Ταυτόχρονα έχω οργανωμένη όλη τη σχετική πληροφορία που χρειάζομαι για να έχω εποπτεία της διεπαφής της κλινικής μου με τις υπόλοιπες κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου.

Nα σημειώσω επίσης ότι χρησιμοποιώ HTC από την εποχή του πρώτου Touch και σε λίγες μέρες περιμένω το M8 GPE :D

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

@Te_salat

Ανέφερα τη συγκεκριμμένη εταιρεία γιατί η υλοποίηση της ανατομίας είναι εξαιρετική. Δουλεύει άψογα τόσο στην οθόνη των 4'' όσο και σε αυτή του iPad (προφανώς με διαφορετικό τρόπο χρησιμοποιείς τη διαφορά αυτή στην οθόνη). Αλλά θα δώσω και το παράδειγμα του Osirix, ενός εξαιρετικού προγράμματος τόσο για OS X όσο και για iOS όπου η χρηστικότητά του σε απεικόνιση ακτινογραφιών, MRI, CT κοκ είναι άριστη. Δεν είναι φυσικά μόνο αυτά αλλά και πολλά άλλα (αναφέρομαι πάντα στις δικές μου εμπειρίες).

Την HTC ειδικά την εκτιμώ ιδιαίτερα (κατά το παρελθόν είχα κατά σειρά TyTN II/Kaiser, Diamond, HD, Μ7), το Μ8 είναι κατά τη γνώμη το πιο ολοκληρωμένο android, αλλά δυστυχώς κολλάω σε αυτό το τελευταίο.

Όσον αφορά τις επιλογές Office, οι εφαρμογές της Apple καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μου (όλοι οι υπολογιστές μου είναι Mac) καθώς το Office το εγκατέλειψα σχεδόν με την κυκλοφορία του Office 2010.

Πιστεύω ότι οι developer δεν ασχολούνται σοβαρά με ιατρικές εφαρμογές στο android διότι είναι πολύ ευκολότερο οι χρήστες να τις έχουν "δωρεάν".

Ένας επιπλέον λόγος που συμβάλλει στη μη απόσχισή μου από το οικοσύστημα Apple είναι η επένδυση σε λογισμικό (ίσως και πάνω από 1000 Ευρώ τα τελευταία χρόνια). Όπως καταλαβαίνεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαθέσω εκ νέου αυτό το ποσό, ειδικά δε αν δεν υπάρχει κάτι τόσο εξαιρετικά καλύτερο (από πλευράς λογισμικού εννοώ) να με προσελκύσει.

Θα σου δώσω και μια ακόμη διάσταση διαφορετική από τα παραπάνω. Κάνε ένα search για να βρεις βάση ποδηλάτου σαν την Quadlock για το Μ8 (ειλικρινά αν βρεις κάτι τόσο καλό φτιαγμένο ειδικά για το Μ8 πες μου). Δυστυχώς ακόμα και εκεί η HTC μοιάζει με φτωχό συγγενή (στα διαθέσιμα αξεσουάρ τρίτων εννοώ). Λυπούμαι ειλικρινά γι αυτό.

Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση γιατί το να έχει επιλογές και όχι μονοπώλιο κάνει πάντα καλό.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και αυτά τι είναι???

https://play.google.com/store/apps/developer?id=3D4Medical.com,+LLC

Υπάρχουν άπειρες ιατρικές εφαρμογές στο android αξίας από 5-10 ευρώ μέχρι 100+

https://play.google.com/store/apps/category/MEDICAL

Για ψάξτε καλύτερα....

Δυστυχώς το συγκεκριμμένο πρόγραμμα αφορά περισσότερο φοιτητές και όχι ορθοπαιδικούς για τους οποίους η εταιρεία έχει βγάλει πιο ειδικές εφαρμογές. Και όπως ίσως διαπίστωσες το συγκεκριμμένο πρόγραμμα είναι αρκετά πιο νέο στη παρουσία του στο google play σε σχέση με το app store...

Όπως είπα ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του ανάγκες και θέλω. Όταν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς κατά κόρον (και κάποιες από αυτές έχεις αγοράσει) δεν υπάρχουν στην αντίπαλη πλατφόρμα τότε ούτε χρόνο ούτε χρήμα διαθέτεις για να μάθεις τις νέες εκτός αν προσφέρουν τοοοοόσο περισσότερα που θα το ξανασκεφτείς. Ως τώρα στα 2 χρόνια που χρησιμοποιώ android αυτό το "τοοοοόσο" δεν το έχω βρει ακόμα...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα όσον αφορά τη σχέση ιατρών και mobile συσκευών. Η καθημερινή κλινική πράξη δεν εξαρτάται από κάποιο εξειδικευμένο app. Aυτά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον είναι productivity και reference apps, τα οποία πλέον στο Android έχουν φτάσει σε στάδιο ωριμότητας και επάρκειας στον αριθμό.

Αναλόγως την ειδικότητα υπάρχουν ασφαλώς λύσεις που μπορεί να μην είναι cross platform, όμως οι developers έχουν καταλάβει ότι μια high profile εφαρμογή πρέπει να υφίσταται και να υποστηρίζεται στα δύο μεγάλα οικοσυστήματα.

Πέραν από τις εφαρμογές, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που το οικοσύστημα του iOS δεν σου επιτρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα στο ταπεινό μου Nexus 7 του 2012 τρέχω έναν binder server/client που μου επιτρέπει να έχω πρόσβαση στο HIS του νοσοκομείου που εργάζομαι και να διαχειρίζομαι όλες τις πτυχές που αφορούν την κλινική μου, να παραγγελιοδοτώ, να δημιουργώ και να επικυρώνω διοικητικά έγγραφα κα. Ταυτόχρονα έχω οργανωμένη όλη τη σχετική πληροφορία που χρειάζομαι για να έχω εποπτεία της διεπαφής της κλινικής μου με τις υπόλοιπες κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου.

Nα σημειώσω επίσης ότι χρησιμοποιώ HTC από την εποχή του πρώτου Touch και σε λίγες μέρες περιμένω το M8 GPE :D

Συμφωνώ μαζί σου ότι ο καθένας όταν βρει τη λύση στο πρόβλημά του ακολουθεί αυτή και μόνο αυτή μέχρι να προκύψει κάτι πολύ καλύτερο. Για μένα το οικοσύστημα της Apple και η ποιότητα των εφαρμογών του App Store ως τώρα με έχει εξυπηρετήσει καλύτερα. Δεν έχω παρωπίδες αφού από τα χέρια μου έχουν περάσει από την εποχή του Amstrad 6128 άπειρα μηχανήματα. Όταν θα διαπιστώσω ότι με εξυπηρετεί καλύτερα το αντίπαλο στρατόπεδο θα μεταπηδήσω (να αξίζει όμως τόσο περισσσότερο ώστε να επενδύσω τα ίδια και περισσότερα)...

Κατανοητόν. Σέβομαι πολύ τις επιλογές που αφορούν επαγγελματική χρήση.

Για μένα ήταν η Νο1 αιτία που προτίμησα το android σαν επαγγελματικό εργαλείο.

Η δουλειά μου εκτός από τα βασικά που κάνουνε όλοι μας, έχει να κάνει με αρχεία excel από τα οποία αντλώ πληροφορίες για τις πρώτες ύλες των προϊόντων που παράγουμε και τα χρειάζομαι πολλές φορές την μέρα όταν βρίσκομαι σε χώρους παραγωγής.

Μπορώ άνετα σε οθόνη 5 ιντσών με 1 κλικ στην κυριολεξία, να μπω από την αρχική οθόνη στο αρχείο και μ ένα ακόμα στα φίλτρα του excel να επιλέξω τον κωδικό που θέλω μέσα από καταχωρήσεις 8000 γραμμών.

Όλα αυτά σε χρόνο dt από την εποχή του Note 2.

Σε ios η ίδια εφαρμογή εκτός ότι είναι πολύ αργή δεν έχει ούτε το 1/3 των δυνατοτήτων.

Μέχρι το 2012 προσπαθούσα με iPad2. Ήταν για γέλια η υλοποίηση της.

Συν ότι κρασαρε συχνά.

Γενικά το excel σε Mac os και ios είναι ξένο σώμα. Δεν ξέρω γιατί.

Edited by Te_salat

Ρε παιδιά στον chrome όταν βάζω το widget με της καρτέλες δεν μου εμφανιζει της μικρογραφίες από της σελίδες.Παλιά της εμφανίζ γιατί;;;Ενώ στον στοκ blowzer της εμφανίζει..
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Η αλήθεια είναι ότι δεν συγκρίνονται οι ιατρικές εφαρμογές του iPhone με αυτές του Android. Στενοχωριέμαι που έχω το καλύτερο κινητό και δεν έχω μια εφαρμογή με Ανατομία να το ευχαριστηθώ. Δεν συζητάω καν για ένα αξιοπρεπές chm reader για τα ebooks που έχω περασμενα στην κάρτα μνήμης... Ίσως είναι ογκώδη... Πάντως ζηλεύω πολλές εφαρμογές για τα μήλα!

Και δεν ξέρω τι θέμα έχουν οι γιατροί με την HTC πάντως κι εγώ από HTC touch pro σε HTC one X και τώρα m8!!

Edited by spyros_mad_doc

Ρε παιδιά στον chrome όταν βάζω το widget με της καρτέλες δεν μου εμφανιζει της μικρογραφίες από της σελίδες.Παλιά της εμφανίζ γιατί;;;Ενώ στον στοκ blowzer της εμφανίζει..

Έτσι είναι. Κάνε το εξής κόλπο.

Μετέφερε στον στοκ τα bookmarks.

Βάλε το δικό του widget και μετά επέλεξε τον chrome σαν κύριο browser. Μετά απ αυτό θα ανοίγουν στον chrome ότι επιλέγεις από το widget.

Εγώ αποφεύγω τα πολλά widgets. Προτιμώ να έχω σε φάκελο τα εικονίδια των bookmarks ,που χρησιμοποιώ περισσότερο.

@@gnt.

Περιμένουμε το GE να έλθει στα χέρια σου για να δούμε αν μπορεί να πάει ακόμα πιο γρήγορα αυτό το τηλέφωνο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν συγκρίνονται οι ιατρικές εφαρμογές του iPhone με αυτές του Android. Στενοχωριέμαι που έχω το καλύτερο κινητό και δεν έχω μια εφαρμογή με Ανατομία να το ευχαριστηθώ. Δεν συζητάω καν για ένα αξιοπρεπές chm reader για τα ebooks που έχω περασμενα στην κάρτα μνήμης... Ίσως είναι ογκώδη... Πάντως ζηλεύω πολλές εφαρμογές για τα μήλα!

Και δεν ξέρω τι θέμα έχουν οι γιατροί με την HTC πάντως κι εγώ από HTC touch pro σε HTC one X και τώρα m8!!

Σπύρο αυτό λέω. Ότι επειδή ασχολούμαι, πάντα προσέχω τι συσκευές έχουν οι άλλοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί γιατροί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αίγυπτο που εργάζομαι, έχουν HTC.

Πιστεύω έχει να κάνει με την εποχή των WM όπου ήταν μοναδικό εργαλείο και τους έμεινε η συμπάθεια. :)

Θυμάμαι το 2008 ο παιδίατρος της κόρης μου είχε το Touch HD και ταυτόχρονα μονίμως συνδεδεμένο στον υπολογιστή του ένα θηρίο της HTC, δεν θυμάμαι καν πώς το έλεγαν που είχε τεράστια οθόνη και φυσικό πληκτρολόγιο. Κάτι σαν προημο tablet.

Κάθε φορά που καλούσε μια μητέρα άνοιγε την καρτέλα του παιδιού στο θηρίο και συμπλήρωνε ταχύτητα με το πενάκι οτιδήποτε νέο.

Πριν φύγει από το γραφείο συνέδεε το HD στον υπολογιστή και συγχρονιζε ότι είχε περάσει πριν στην άλλη συσκευή.

Πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή.

Το HD πάντα στην τσέπη και το θηρίο στην τσάντα και στο νοσοκομείο.

θελει λιγο περισσοτερο προσοχη,που ακουμπας την συσκευη,οσο ειχα την συσκευη δεν ειχα παρατηρησει σημαδια στην καμερα,αλλα οπως ειπα προσεχα αρκετα που την ακουμπουσα.