tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλορίζικο και πάλι. Πώς να αντέξεις. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John85 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Ποτέ δεν έχασα την πίστη μου για τον φίλο Κώστα! Παράθεση Old but not forgotten : Nokia E72 Previous : Galaxy S3 Current : HTC one m8 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 App opps και greenify τον ίδιο σκοπό δεν εξυπηρετούν; Ή υπάρχουν διαφορές;είδα ότι πρότεινε ο κολλατος να το διορθώσει το θέμα με το wake μέσω app opps για αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Thanks :) Γρήγορες ερωτήσεις: Πώς προσθέτουμε bookmarks στον browser της HTC εκτός από συγχρονισμό με τον υπολογιστή? Έχετε να μου προτείνετε υλικό ελληνικού ενδιαφέροντος για το BlinkFeed? Με 4.3 γίνεται μεταφορά φώτο και μουσικής μέσω του file explorer? Σε περίπτωση που θελήσω Nova τι χάνω? Αυτά προς το παρών. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ευχαριστώ. Η Apple και οι fan της με διώχνουν, οπότε επέστρεψα στο αγαπημένο.:) Η πλάκα είναι ότι στο κατάστημα που το αγόρασα είχαν όλοι οι υπάλληλοι M8. Το είδα και στα 3 χρώματα. Επέλεξα πάλι το gun metal γιατί δεν κάνει αντίθεση το μαύρο πλαστικό επάνω. Το χρυσό είναι στο χρώμα του χαλκού.Μ άρεσε πιο πολύ από το ασήμι. Προσωπικά είναι το πρώτο (και μόνο μέχρι στιγμής) κινητό που θα έπαιρνα σε χρυσό. Είναι πάρα πολύ όμορφο και ξεφεύγει από το κλασσικά χρώμματα. Άσπρο-μαύρο-μπλε σκούρο-γκρι, απόλα έχουμε πάρει κατά καιρούς. Bronze όμως? Περιμένουμε σύγκριση με το OPO. Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 App opps και greenify τον ίδιο σκοπό δεν εξυπηρετούν; Ή υπάρχουν διαφορές;είδα ότι πρότεινε ο κολλατος να το διορθώσει το θέμα με το wake μέσω app opps για αυτό ρωτάω. Το AppOpps είναι της Google κι εμφανίζεται στις ρυθμίσεις μετά από πείραγμα. Κανονικά η HTC τι έχει κρύψει. Και δεν κάνει την ίδια δουλειά με το greenify, αυτό απλά σου επιτρέπει να κόψεις την πρόσβαση κάποιων υπηρεσιών από τις εφαρμογές, πχ εγώ κόβω το location από το Google play services. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα και απο εμένα! Έχω ένα περιέργο; νομίζω που μου έγινε με το m8. Έβαλα το HTC sync Manager και πέρασα απο το backup που βρήκε του iPhone όλα τα μηνύματα,contacts κλπ.. Το περιέργο τώρα είναι ότι πέρασε και το lockscreen?! που είχα στο iPhone και τώρα όποτε ανοίγω το m8 μου βάζει πρώτα να κάνω το slide to unlock και μετά με πάει στην επόμενη lockscreen! Είναι λογικό αυτό η εγώ κάνω κάτι λάθος; Καλημέρα και απο εμένα! Te_salat καλορίζικο το κινητό! Μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα με το παραπάνω για να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλημέρα και απο εμένα! Te_salat καλορίζικο το κινητό! Μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα με το παραπάνω για να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ευχαριστώ. Εννοείς Σου εμφανίζει οθόνη κλειδώματος και πρέπει να κάνεις slide προς τα πάνω? Αν ναι, απλά μετέφερε και κάποιες από τις ρυθμίσεις σου που είχες στο iPhone. Θα πας στις ρυθμίσεις, ασφάλεια, κλείδωμα οθόνης και θα επιλέξεις κανένα κλείδωμα. Προσωπικά είναι το πρώτο (και μόνο μέχρι στιγμής) κινητό που θα έπαιρνα σε χρυσό. Είναι πάρα πολύ όμορφο και ξεφεύγει από το κλασσικά χρώμματα. Άσπρο-μαύρο-μπλε σκούρο-γκρι, απόλα έχουμε πάρει κατά καιρούς. Bronze όμως? Περιμένουμε σύγκριση με το OPO. Καλορίζικο. Πιστεύω ότι το M8 και το OPO είναι διαφορετικές συσκευές. Το OPO ταιριάζει με την φιλοσοφία των NEXUS Το M8 είναι πιο φιλικό στον νορμάλ χρήστη. Το είχα αγοράσει τέλος Μαρτίου και ήμουν από τους πρώτους κάτοχους στην Ελλάδα. Με είχε εντυπωσιάσει όσο καμία άλλη συσκευή στο παρελθόν. Κάποιοι με θεωρούσαν υπερβολικό τότε. Ευτυχώς όσοι το απέκτησαν τις επόμενες μέρες με επιβεβαίωσαν. Είχα πει και τότε, ότι είναι πιο smooth ακόμα και από το iPhone 5s που είχα παράλληλα. Όταν είσαι αντικειμενικός και έχεις τις δύο συσκευές στα χέρια σου, φαίνεται εύκολα. Σε σχέση με το OPO αυτά που βλέπω εντελώς αντικειμενικά είναι τα εξής: Οθόνη: Στο auto είναι πιο φωτεινή του OPO και έχει πολύ πιο ψυχρό λευκό. Γι αυτό φαίνεται η μπάρα κάτω με την ελαφρά κιτρινίλα. Αν ήταν θερμή δεν θα το παρατηρούσε κάνεις. Σε εφαρμογές με λευκό φόντο προτιμώ την οθόνη του OPO, σε έγχρωμες του Μ8. Γενικά και οι δύο οθόνες είναι πολύ καλές. Το OPO λόγο μεγέθους οθόνης και χωρίς soft button μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν mini tablet :) Ήχος: Πιο δυνατός στο OPO αλλά σαφώς πολύ πιο ποιοτικός στο Μ8. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι το είχα συνδέσει με το BT speakers χθες που έπαιζα μουσική. Ταχύτητα-smoothness: Όλες οι OEM εφαρμογές ανοίγουν - εμφανίζονται πιο γρήγορα στο HTC. Οι εφαρμογές τρίτων όπως είπα εμφανίζονται πρώτα στο M8 αλλά το τελικό άνοιγμα δεν έχει ουσιαστική διαφορά. Το ίδιο και το browsing. Είναι ισοδύναμα. Κάποιες σελίδες ανοίγουν πιο γρήγορα ποτε στο ένα και πότε στο άλλο. Μιλάμε για απειροελάχιστη διαφορά. Η εντύπωση που αφήνει η χρήση σε όποιον τα δοκιμάσει ταυτόχρονα, είναι ότι το HTC δείχνει πιο smooth. Το τεσταρα δίνοντας τα στην γυναίκα μου να τα δουλέψει ταυτόχρονα. Κάμερα: Με το Clear Image το opo , έχει σαφές προβάδισμα σε ευκρίνεια, οξύτητα κλπ. Υστερεί όμως σε ταχύτητα και χρώματα. Η κάμερα του Μ8 είναι αστραπιαία. Βλέπω βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο camera software που είχε τον Μάρτιο. Η διαφορά των 200 ευρώ που τα χωρίζει, δίνει πλεονέκτημα στο OPO, αν κάποιος δεν θέλει να διαθέσει 530 Ευρώ. Μετά από ταυτόχρονη χρήση ένα μήνα του OPO μαζί με το iPhone 5s, θεωρώ το μέγεθος του Μ8 ιδανικό για mobile, ενώ το OPO ιδανικό σαν phablet, επειδή έχει καλό πιάσιμο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Από σήμερα είμαι*κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του m8 το οποίο και ρύθμισα μέσω backup όπως το m7 που είχα. Όλα καλά με το τηλέφωνο αλλά επειδή μου διαφεύγει κάτι θέλω τα φώτα σας. Στην αρχική οθόνη το blinkfeed δεν εμφανίζεται μαζί με το weather shortcut της HTC και δεν βλέπω πουθενά ρύθμιση για να το βάλω. Έχουν αλλάξει κάτι? Θα πρέπει να ορίσεις σαν αρχική οθόνη την οθόνη του blinkfeed. Τότε εμφανίζεται το ρολόι με τον καιρό αυτόματα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πλέον είναι οριστικό. Μέχρι να βγει το M9 θα είμαι κοντά σας. Αρκετά έμεινα μακριά από το καλύτερο smartphone ως αύτη την στιγμή. Θα κάνει παρέα στο άλλο το One, το plus :) Η γυναίκα μου το καπάρωσε από τώρα. Μου είπε όταν το βαρεθείς το αγοράζω εγώ. Με ξέρει καλά αλλά δύσκολα να το βαρεθώ αν δεν βγει κάτι καλύτερό. Επειδή σίγουρα θα με ρωτήσετε πως το βλέπω σε σχέση με το OnePlus θα πω ότι το plus είναι κάτι σαν Καλασνικοφ που χρησιμοποιούν οι απανταχού τρομοκράτες, ενώ το Μ8 σαν το Μ-4Α1 που χρησιμοποιούν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις. :) Στο άνοιγμα εφαρμογών ένα κλικ πάνω το Μ8 που το κάνει να φαίνεται πιο smooth. Κατεβάζω την την 4.3 και ακούω Animals από τα υπέροχα ηχεία του. Χαχαχαχα δεν αντεξες!!!!! Ομως ουτε εγω θα αντεξω και μαλλον μολις επιστρεψω Ιταλια θα το παρω... Σε τι τιμη Κωστα; Καλοριζικο!!!!!!!!! :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) ουτε πλεον στο expancys δεν υπαρχει διαθεσιμο,καπου αλλο κ να ειναι εξισου εμπιστο σαν το expancys γνωριζετε? Edited August 26, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Χαχαχαχα δεν αντεξες!!!!! Ομως ουτε εγω θα αντεξω και μαλλον μολις επιστρεψω Ιταλια θα το παρω... Σε τι τιμη Κωστα; Καλοριζικο!!!!!!!!! :D Ευχαριστώ Δημήτρη. Το πήρα 520 ευρώ αντιπροσωπίας. Δεν μπορούσα να περιμένω 2 μήνες να έλθω Ελλάδα για να έχω δύο χρόνια εγγύηση. Το τηλέφωνο είναι κορυφή. Ψάχνω να του βρω θέμα και δεν του βρίσκω, έχουν δώσει τρομερή σημασία στην λεπτομέρεια. Είναι μεταλλικό όπως το iPhone αλλά δεν καίγεσαι με 3g. Απλά το αισθάνεσαι λίγο ζεστό. Τίποτα άλλο. Αφού οι άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν ένα τόσο smooth τηλέφωνο με android, είναι οι καλύτεροι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τελικά παιδιά nova η sense? ΘΑ μου πείτε "γιατί δεν δοκιμάζεις ρε μεγάλε" είχα δοκιμάσει απλά θέλω και απόψεις άλλες. Αν μπορείτε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τελικά παιδιά nova η sense? ΘΑ μου πείτε "γιατί δεν δοκιμάζεις ρε μεγάλε" είχα δοκιμάσει απλά θέλω και απόψεις άλλες. Αν μπορείτε. Απο μενα sense και παλι sense,ισως το πιο ομορφο και smooth ui.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τελικά παιδιά nova η sense? ΘΑ μου πείτε "γιατί δεν δοκιμάζεις ρε μεγάλε" είχα δοκιμάσει απλά θέλω και απόψεις άλλες. Αν μπορείτε. Sense=αυθεντικότητα, αρμονία Nova=παραγωγικότητα, παραμετροποίηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τελικά παιδιά nova η sense? ΘΑ μου πείτε "γιατί δεν δοκιμάζεις ρε μεγάλε" είχα δοκιμάσει απλά θέλω και απόψεις άλλες. Αν μπορείτε. Εχω βάλει Nova Prime Ένας από τους κύριους λόγους είναι τα extra gestures! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Απο μενα sense και παλι sense,ισως το πιο ομορφο και smooth ui.. Sense=αυθεντικότητα, αρμονία Nova=παραγωγικότητα, παραμετροποίηση. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Εχω βάλει Nova Prime Ένας από τους κύριους λόγους είναι τα extra gestures! Έχεις παρατηρήσει κατανάλωση παραπάνω ή κανένα κόλλημα? συνεχίζει να είναι τόσο smooth όπως πριν? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχεις παρατηρήσει κατανάλωση παραπάνω ή κανένα κόλλημα? συνεχίζει να είναι τόσο smooth όπως πριν? Oχι, δεν εχω παρατηρησει καμια διαφορα πουθενα, ουτε στο smooth. Eχεις καποιον ιδιαιτερο λογο που θελεις να βαλεις Nova? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Oχι, δεν εχω παρατηρησει καμια διαφορα ουτε στο smooth Eχεις καποιον ιδιαιτερο λογο που θελεις να βαλεις Nova? Παραμετροποίηση και μόνο. Το έχω και αγορασμένο. Πάντα έμπαινε σε όλα τα Τηλέφωνα αλλά αυτή η HTC μας έχει δημιουργήσει θέμα με τα τόσα καλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Να ρωτήσω κάτι, στον dialer όταν επιλέγετε το πλήρες πληκτρολόγιο εμφανίζονται και οι 3 γραμμές ή όχι; Γιατί στο M7 δεν εμφανίζονται και ψάχνω να βρω λύση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παραμετροποίηση και μόνο. Το έχω και αγορασμένο. Πάντα έμπαινε σε όλα τα Τηλέφωνα αλλά αυτή η HTC μας έχει δημιουργήσει θέμα με τα τόσα καλα Δοκιμασε τον για λιγες ημερες και αποφασιζεις ποιον θα κρατησεις. Να ''παιξεις'' οπωσδηποτε με τα gestures του Nova Prime Επισης, αν δεν την εχεις ηδη, σου προτεινω την εφαρμογη Screen Off and Lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=en Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Να ρωτήσω κάτι, στον dialer όταν επιλέγετε το πλήρες πληκτρολόγιο εμφανίζονται και οι 3 γραμμές ή όχι; Γιατί στο M7 δεν εμφανίζονται και ψάχνω να βρω λύση.. Λάθος Φωτογραφία πριν. Μην παίρνεται για φάρσες παρακαλώ χαχαχα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δοκιμασε τον για λιγες ημερες και αποφασιζεις ποιον θα κρατησεις. Να ''παιξεις'' οπωσδηποτε με τα gestures του Nova Prime Επισης, αν δεν την εχεις ηδη, σου προτεινω την εφαρμογη Screen Off and Lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=en Δεν με ενδιαφέρει τόσο να σβήνω έτσι το κινητό. Ευχαριστώ πάντως:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Να ρωτήσω κάτι, στον dialer όταν επιλέγετε το πλήρες πληκτρολόγιο εμφανίζονται και οι 3 γραμμές ή όχι; Γιατί στο M7 δεν εμφανίζονται και ψάχνω να βρω λύση.. screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δεν με ενδιαφέρει τόσο να σβήνω έτσι το κινητό. Ευχαριστώ πάντως:p Περιέργεια :p Πως το ''σβήνεις'' τώρα? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts