SagoniasSlutRose Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Ρε παιδιά έχω την εντύπωση πως τα ηχεία παίζουν κάπως χαμηλά. Λέτε να θέλουν τίποτα καθάρισμα? Ή απλά οι απαιτήσεις μου είναι ανεβασμενες και μου φαίνεται ότι είναι χαμηλά? Edit Μόλις το έβαλα δίπλα δίπλα με το nexus 4, παίζουν σε ίδια ένταση περίπου αλλά πολύ πιο καθαρά το m8. Edited August 13, 2014 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ρε παιδιά έχω την εντύπωση πως τα ηχεία παίζουν κάπως χαμηλά. Λέτε να θέλουν τίποτα καθάρισμα? Ή απλά οι απαιτήσεις μου είναι ανεβασμενες και μου φαίνεται ότι είναι χαμηλά? Edit Μόλις το έβαλα δίπλα δίπλα με το nexus 4, παίζουν σε ίδια ένταση περίπου αλλά πολύ πιο καθαρά το m8. Φανη εάν το κανες S-Off δοκίμασε το mod Harman Kardon Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ρε παιδιά έχω την εντύπωση πως τα ηχεία παίζουν κάπως χαμηλά. Λέτε να θέλουν τίποτα καθάρισμα? Ή απλά οι απαιτήσεις μου είναι ανεβασμενες και μου φαίνεται ότι είναι χαμηλά? Edit Μόλις το έβαλα δίπλα δίπλα με το nexus 4, παίζουν σε ίδια ένταση περίπου αλλά πολύ πιο καθαρά το m8. Ή κάνεις πλάκα ή έχουν βουλώσει τα αυτιά σου από τις βουτιές:). Επειδή έχω τρία κινητά με πολύ δυνατά ηχεία το M8 έχει το πιο δυνατό και πιο καθαρό ήχο απολα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπερίζω την παρέα! Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το m8 :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπερίζω την παρέα! Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το m8 :) Μεγειες!!! Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπερίζω την παρέα! Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το m8 :) καλοριζικο,απο που φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Από ένα συμφορουμιτη! Σαν καινούριο παιδιά! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Ή κάνεις πλάκα ή έχουν βουλώσει τα αυτιά σου από τις βουτιές:). Επειδή έχω τρία κινητά με πολύ δυνατά ηχεία το M8 έχει το πιο δυνατό και πιο καθαρό ήχο απολα. Γι'αυτό ρωτάω να δω μήπως έχω πρόβλημα... Στο κάτω φαίνεται σαν να είναι βουλωμενες οι μισές τρύπες... Εσάς φαίνονται όλες ανοιχτές? Edited August 13, 2014 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Γι'αυτό ρωτάω να δω μήπως έχω πρόβλημα... Στο κάτω φαίνεται σαν να είναι βουλωμενες οι μισές τρύπες... Εσάς φαίνονται όλες ανοιχτές? Οδοντόβουρτσα και καθάρισμα για κανένα δίλεπτο. Κάνει θαύματα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Δεν έχω καμία καινούρια ρε γμτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Εγώ πάντως για τις τρούπες πηρα από φαρμακείο μεσοδόντια βουρτσάκια. Είναι πιο μαλακά και πριν λίγο αυτά χρησιμοποιούσα. Το μόνο κακό είναι πως στην ουσία πέφτουν όλα μέσα στη συσκευή. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά!Να σας ρωτήσω,υπάρχει topic με αγγελίες;Κ αν ναι που βρίσκεται;Αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει!σορυ για το off topic αλλα Δν ήξερα που αλλού να το γράψω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά!Να σας ρωτήσω,υπάρχει topic με αγγελίες;Κ αν ναι που βρίσκεται;Αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει!σορυ για το off topic αλλα Δν ήξερα που αλλού να το γράψω! Yπαρχει αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το δεις γιατι χρειαζεται να εισαι μελος πανω απο 6 μηνες και να εχεις αρκετα μηνυματα(δεν ξερω ποσα) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Yπαρχει αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το δεις γιατι χρειαζεται να εισαι μελος πανω απο 6 μηνες και να εχεις αρκετα μηνυματα(δεν ξερω ποσα) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Ναι όντως Δν μπαίνω!Επομενως γι αυτο Δν το έβρισκα!Οπως κ να χει σ ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα σας. Σήμερα έπεσε ένα κλειδί στο κινητό πίσω. Αποκόμισα ένα πολύ πολύ πολύ μικρό σημάδι σαν τρίχα. Μου σπάει τα νεύρα. Δεν φαίνεται εύκολα. Αν το δεις φαίνεται σαν χνούδι Που πρέπει να το καθαρίσεις αλλά οκ. Βλακεία δικιά μου κιόλας. Έγινε σε θάλασσα κιόλας. Με τιμώρησε γιατί είναι το πρώτο τηλέφωνο που πήρα κοντά στο νερό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα σας. Σήμερα έπεσε ένα κλειδί στο κινητό πίσω. Αποκόμισα ένα πολύ πολύ πολύ μικρό σημάδι σαν τρίχα. Μου σπάει τα νεύρα. Δεν φαίνεται εύκολα. Αν το δεις φαίνεται σαν χνούδι Που πρέπει να το καθαρίσεις αλλά οκ. Βλακεία δικιά μου κιόλας. Έγινε σε θάλασσα κιόλας. Με τιμώρησε γιατί είναι το πρώτο τηλέφωνο που πήρα κοντά στο νερό. Θοδωρη το ματιασες μου φαίνεται,παρακολουθώ το νήμα και όλο από εδώ το είχες από εκεί το πήγαινες :p Το σπαστικό είναι ότι ακόμη και αν δεν φαίνεται εσύ θα το βλέπεις! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) εχετε παρατηρησει γενικα σημαδακια απο το εργοστασιο? Edited August 13, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Θοδωρη το ματιασες μου φαίνεται,παρακολουθώ το νήμα και όλο από εδώ το είχες από εκεί το πήγαινες :p Το σπαστικό είναι ότι ακόμη και αν δεν φαίνεται εσύ θα το βλέπεις! Ισχύει τελικά εχετε παρατηρησει γενικα σημαδακια απο το εργοστασιο? Κανένα από τη μεριά Μου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Θοδωρη το ματιασες μου φαίνεται,παρακολουθώ το νήμα και όλο από εδώ το είχες από εκεί το πήγαινες :p Το σπαστικό είναι ότι ακόμη και αν δεν φαίνεται εσύ θα το βλέπεις! Κλαιρη ετσι ειναι,αυτος θα βαζει μικροσκοπιο πανω του για να δει τις υποτιθεμενες γρατζουνιες ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά!Να σας ρωτήσω,υπάρχει topic με αγγελίες;Κ αν ναι που βρίσκεται;Αν μπορεί κάποιος να με παραπέμψει!σορυ για το off topic αλλα Δν ήξερα που αλλού να το γράψω! Θελει γυρω στα 200 μνμ για να σε αφησει να τα δεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κλαιρη ετσι ειναι,αυτος θα βαζει μικροσκοπιο πανω του για να δει τις υποτιθεμενες γρατζουνιες ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θελει γυρω στα 200 μνμ για να σε αφησει να τα δειςτον ματιαξατε τον θοδωρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 εχετε παρατηρησει γενικα σημαδακια απο το εργοστασιο? Κανενα ειναι αψογο:) Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κλαιρη ετσι ειναι,αυτος θα βαζει μικροσκοπιο πανω του για να δει τις υποτιθεμενες γρατζουνιες ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θελει γυρω στα 200 μνμ για να σε αφησει να τα δεις Πολλα ειναι :(!!!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κανενα ειναι αψογο:) απο που το εχεις παρει εαν επιτρεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) απο που το εχεις παρει εαν επιτρεπεις? Απο MrMobie ειναι unbranded Γαλλικο πριν απο 3+ μηνες ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολλα ειναι :(!!!! Και βεβαια ειναι πολλα οταν εχεις πεσει σε απροβληματιστη συσκευη και δεν ξερεις τι να γραψεις :) Edited August 13, 2014 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Απο MrMobie ειναι unbranded Γαλλικο πριν απο 3+ μηνες ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και βεβαια ειναι πολλα οταν εχεις πεσει σε απροβληματιστη συσκευη και δεν ξερεις τι να γραψεις :) Χαχα εχεις δίκιο!!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts